Kövesd a szíved

A boldogság és az elégedettség nem kívülről fakad... amint a belső világunk ragyog, az életünk is virágzásnak indul.

Mindennapi értelem

Az életünkben annyi minden történik, amit nem értünk, nem szeretünk, nem tudjuk, hogyan kezeljük. Néha olyan egyszerűen és könnyedén megy minden, máskor pedig teljesen elveszítjük a fonalat.

 

Ez az oldal Neked szól, ha szeretnéd jobban érteni az életed, ha szeretnél a dolgok mélyére látni, válaszokat találni, és az életedet jobban szeretni.

De ne feledd: az út előtted kanyarog, és mindegy hányan jártak már rajta, a Te utad csakis a tiéd, te írod, te rendezed és te is jársz rajta.

- Energiariport: 10.10 A mai nap energiája

- Energiariport: Októberi áramlás -10.01.

- Energiariport: Őszi Napforduló 09.22.

- Energiariport: Telihold energiák - 09.20. 

- Energiariport: 09.15. A hullámzó robogás hetei

- Felébredés: Hogyan vagyunk Fénymunkások?

- Felébredés: A Felemelkedés Tünetei 1-2-3.

- Mindennapi 1x1 - A földelésről

 

 


10.10 A mai nap jelentése és energiája

A mai nap különlegesen erős felemelkedő energiát hoz magával, mivel az 1-es és a 0 számjegyek duplázva hatnak.

A mai nap, 10.10 -e azt jelzi, hogy készen állunk a személyes fejlődésünk, spirituális haladásunk egy magasabb fokára lépni! Ehhez fókuszunkat, gondolatainkat, az életcélunk és lelki küldetésünk irányába kell terelnünk, így ezen emelkedett rezgésünk magához vonzza mindazt az energiát, mely segítségünkre van céljaink elérésében. Bízzunk önmagunk és segítőink erejében, és abban, hogy saját energiánk és tudatos cselekedeteink elhozzák mindazt, amiről álmodunk. Magas rezgés ugyanis magasat vonz!

Az angyali szám 1010 arra ösztönöz, hogy fókuszáljuk gondolatainkat, hitünket és tudatosságunkat a spiritualitás és fejlődésünk irányába, mivel mi teremtjük a valóságunkat, így mindez meghatározza, hogy mit tapasztalunk. Alkalmazzunk megerősítéseket, kövessük az inspirációnkat, kapcsolódjunk önmagunk belső terével, hogy kiaknázzuk a rengeteg energiát és segítséget, amit kapunk.

A mai nap üzenete az, hogy figyeljünk oda a gondolatainkra és belső sugallatainkra, mert gyakran ezek hordozzák a válaszokat, amiket keresünk. Angyalaink, segítőink mind üzennek és válaszolnak, csak sokszor nem oda figyelünk, ahonnan a válasz érkezik. Bízzunk hát önmagunk erejében, hogy képesek vagyunk megteremteni a jövőt, amit álmodunk, és bízzunk az Univerzum erejében, hogy pontosan azt küldi nekünk, amire szükségünk van, hogy oda jussunk, ahova tartunk: Önmagunk legmagasabb és legtisztább lényéhez, és végtelen boldogságunkhoz.

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.10.10.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Októberi áramlás

Fantasztikus lágy és légies energiák áramolnak most körülöttünk, átmosva és feltöltve a lelkünk és testünk. Szinte úszunk bennük, ahogy lágyan áthaladnak és körbevesznek. Álomszerű pillanatokat, furcsa de valóságos álmokat, térben és időben átvillanó képeket, hirtelen jött melegedést és szeretetet tapasztalunk. A dimenziók összefolynak, a percek rugalmasak; ha jól vagyunk, röppennek, ha lejjebb vagyunk, vánszorognak.

Hirtelen jött hangos és hosszú fülcsöngések, homlokba hasító szúrások, szemünk sarkában felvillanó képek, formák és árnyékok játszanak most velünk. Az energiák most ölelnek, nem letaglóznak csak kóstolgatnak...és reagàlnak arra, amit beengedünk a terünkbe. Könnyebben vesszük az akadályokat, engedjük el a feszültséget. Csodás időszak ez most, töltődünk, áramlunk és emelkedünk! Használjuk ki, fürödjünk bennük, és mélyüljünk bele, ahogy átmosnak és feltöltenek.

Áldás és Fény Mindenkire!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.10.01.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb@ Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest


Betakarító idő: Őszi Napforduló Energiák - 09.22

Elértünk hát a csúcsig, megcsináltuk! Elküzdöttük magunkat Napfordulós Kapu kitárulásáig, és készen állunk.

Az őszi napforduló az idén elvetett magok betakarításának, az eddig elért munka megkoronázásának ideje. Most elkezdünk befelé figyelni, megérteni mi mindent tettünk és éltünk meg, valamint letenni az újabb szakasz építőkockáit. Most összegzünk, és hálát adunk, hogy mi mindenünk van, hogy mi mindent kaptunk és adhattunk. Most learatjuk az összes babért, amiért eddig dolgoztunk.

A Napforduló energiája fejfájás, lüktetések és feszítések, erős és hosszú fülcsöngések, szem -és homloknyomásokkal érkezik, megtetőzve szív körüli feszítésekkel, melegedésekkel és elöntő hála érzetekkel. Érezhetjük, hogy sürget az idő hogy tisztuljunk, hogy szanáljunk, hogy megürítsük a külső és belső terünket egyaránt, helyet adva az új energiáknak, és a velük érkező feladatoknak és terveknek. Most picit lelassulunk, hogy időt adjunk az energiák befésülésére, és az új tervek felébredésének.

Gratulálok Mindenkinek! Most jön az új szakasz, lágyabb és nyugtatóbb frekvenciákkal! Az építés nem áll meg, az Ébredés robog tovább!

Áldás és Fény Rátok! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.09.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatossag

Fotó: pinterest

Csodálatos mélyen érző Telihold energiák - 09.20.

Az elmúlt napok hihetetlen mélységei után ma egy lágyan és hullámzóan áramló Telihold szórja ránk energiáját. Ez a Telihold a megérzések, a beleérzések, a beletapintások ideje, és lágyan mosó, de mélyre ható energiákkal érkezik. A Telihold mindig érzékenyebbé, feszültebbé és ingerlékenyebbé tesz minket, ezért legyünk figyelmesek, nézzünk magunkba, és vegyünk néhány levegőt, mielőtt nekiindulunk.

Ez a Telihold most segít, hogy beteljesítsük mindazt, amiért eddig dolgoztunk, és abban is segít, hogy végérvényesen lezárjunk mindent, amivel/akivel eddig küszködtünk. Most az érzelmeink kerülnek előtérbe, és inkább érezzük, semmint tudjuk a dolgokat. Ez is a cél: hogy kilépjünk a megmagyarázások, pontosan megértések köréből, és átadjuk magunkat a szívünknek, mely melegszik, ha követjük, és szorít ha eltávolodunk tőle. A Halak Teliholdja most arra vezet, hogy merjünk úszni az árral, átélve a hullámokat, megélve az áramlást magát, ahogy haladunk előre.

Ugyanakkor ne legyünk meglepődve ha most sokkal mélyebben érzünk, kifelé és befelé egyaránt. Érezhetjük, hogy ki kell lépnünk, el kell menekülnünk, mert szétrobbanunk. Kibukkanhatnak mélyre temetett sebek, gondolatok és emlékek, feltörhet belőlünk az összes elnyomott érzelem és lenyelt szó, mert ez most az ideje, hogy merjünk mélyebben odanézni, a szemei közé benézni, és végleg feldolgozni mindazt, amit eddig a mélységbe lenyomtunk. Ám most teletöltődünk energiával, inspirációval és lendülettel, mely megtol minket, így könnyebbnek érezzük a feladatok elvégzését, és az önmagunkba mélyebben belenézést.

Igyunk most nagyon sokat, sétálunk, meditáljunk, vegyünk fürdőt. Legyünk most magunkkal, és hallgassunk kicsit mélyebbre, vegyük most a szívünket előre, és merjük bátran követni, mert a mostani Telihold megvilágítja az utat, ami hazavezet.

Csodásan ragyogó Teliholdat Mindenkinek! Merüljetek mélyre, mert onnan lehet a magasba felszállni! Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi tudatosság 2021.09.20.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag

Fotó: pinterest

A hullámzó robogás hetei

Micsoda kavargó, áramló és váltakozó energiák tombolnak körülöttünk! Teljes káosz; egy nap lebegünk, ragyogunk, szeretünk, másnap mintha egy tonna nyomná a mellkasunk, alig pihegünk, és minden nehéz és idegesítő. Lüktet a fejünk, a halántékunk feszít, a füleink a legváltozatosabb hangokat sípolják az agyunk mélyéig. Hol a torok nyom és feszít, hol a szívünk lüktet, szorít, majd hirtelen melegedik és tágul. A testünk egyik nap könnyű, lágy és légies, másnap úgy érezzük, egész éjszaka úthengerek lapítottak minket. Folyamatosan a hullámokon rázkodunk, követve az érkező- és emelő energiákat, majd süllyedünk, ahogy a betöltött kódok tisztítanak és készítenek a következő hét elárasztó energiáira.

Fura álomszerű állapotokat tapasztalunk, emlékek más korokból és életekből, pillanatképek a jövőből, emberi arcok önmagunk különböző síkjairól. Összefolyik a jelen, a jövő és a múlt, egyetlen jelen pillanat képébe zsugorítva. Akár minden perc lehet más állapotú, mert az érkező energiák specifikusan hatnak ott és oda, ahol szükségünk van rájuk. Nincs egy perc pihenés sem; folyamatosan alakulunk, állandóan hullámzunk.

Ezek az energiák most nagyon fontosak, mert nélkülük kisülnénk az őszi napforduló hihetetlen erejű kapunyitása közben. Senki ne aggódjon, akármit is érez és tapasztal; minden a tisztulásunkat és emelkedésünket szolgálja! Ne kövess most mást, ne nézd ki mit érez, ez most mind személyes és mindenki a maga módján tapasztalja. Csak kövesd a belső hangod, a tested és lelked suttogását, mert ez vezet tovább és egyre magasabbra.

Kibírjuk, elbírjuk, megcsináljuk! Csak a legerősebbek vállalták be ezt; és ne is kérdezd, mert igen, Te is egy vagy közülük! Áldás és Fény Mindenkire!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.09.15.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag

Fotó: pinterest


09.09 A Fénymunkások Hívószáma

A 99 (vagy 909) mesterszám hihetetlen erős és különleges energiát hordoz magában.

A 9-es számjegy a Fénymunkások, az isteni bölcsesség, a végtelen jóság, a belső hívás, az emberiségért való munka, a vezetés, az útmutatás és példamutatás, valamint az örök körforgás (kezdet és vég) energiáját hozza magával. A 0 pedig, miközben megduplázza mindezen energiákat, a spirituális út, a lehetőségek és döntések, valamint a végtelenség, az egység és teljesség erejét adja a naphoz.

A mai nap energiája egészen különleges: merj belépni a belső erődbe, vállald fel a küldetésed mert az univerzum ereje és segítőid mind támogatnak most, hogy elkezd a fejlődésedhez szükséges, és mások fejlődését segítő munkát. Itt az idő, hogy bízz önmagadban, hogy figyelj a belső hangodra és felvállald azt, akiért jöttél, hogy legyél. Mindened megvan ahhoz, hogy betöltsd a küldetésed, utat mutass és erőt adj, de emlékeztet, hogy nem vagy egyedül, és minden segít és támogat az utadon. Kapcsolódj belső erődhöz, és áraszd szét a Fényed és tudásod, ami amúgy is áramlik belőled.

Áldás és Fény Fénymunkások!🙏Ez most a mi időnk! Áradjon az erő és az Ébredés általunk!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.09.09.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest


Beindító Újhold energiák -Szeptember 6.

Az elmúlt hét erőteljes nyomása után ma végre beindul az égi hullám, és az Újhold erejétől töltekezve végre megindul bennünk is a változás.

Sokan érezték és érzik most magukat nyomottnak, feszültnek és szétrobbanósnak, és ez nehezíti a mindennapokat. De, most itt az idő, hogy félretegyük a lustaságot, és meginduljunk a "tevés" útján.

Az új hold arra késztet most, hogy rendet tegyünk magunk körül és önmagunkban egyaránt. Sürgetést érzünk, hogy tisztuljunk, hogy erősödjünk, hogy megbeszéljünk, letudjunk és elengedjünk dolgokat, hitrendszereket és embereket egyaránt. Külső és belső takarítási vágy lüktet most, hogy letisztuljanak a dolgok, jobban lássunk a sűrűben, és végre tiszta gondolatokkal, üresebb batyuval, és tele inspirációkkal induljunk újra. Most a Szívcsakra, a Napfonat és a Torokcsakra nagyon aktív, mert itt őrizzük a legtöbb nyomást, ide dugjuk el mindazt, amit nem tudtunk, kimondani, feldolgozni vagy megbocsájtani. Erős lüktetések, forróság érzet, gombócérzés a torokban, nyomás és bizsergések, szívszorítás, félreütések mind jelzik az energia útját. A gyomor lehet fura, fájós vagy csak érzékeny, néha felbukkanó hányingerérzettel.

Mélylevegő, és alábukás. Most lemegyünk szépen, és kidobálunk mindent. Kimondjuk, kiadjuk, leírjuk, elsiratjuk, elengedjük. Nincs több hely tárolni, mert jönnek az új energiák, és kell a hely. Ezért érezzük ezt a nyomást, mert minden sejtünk érzi a közeledést, és reagál. Ne féljünk most szembenézni, kiállni, meghúzni a határokat, vagy kitenni embereket. Nagyon sokat nőttünk, sok minden már nem fér bele, és ezt meg kell szokni. Bátor szívvel, tiszta lélekkel és erős léptekkel haladjunk most tovább, mert mindent, amit elengedünk most, az feltöltődhet mindennel, amit csak várunk és kívánunk.

Kitartást és erőt Kedvesek! Söpörjünk ki most mindent, és tárjuk ki magunkat az Új Hold energiájának.

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.09.06.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


Új, őszi átalakító energiák

Fantasztikusan erős és hatalmas felfordulást hozó energiák ostromolnak most minket, próbára téve erőnket és türelmünket.

Fizikai tüneteket, mint bizsergések, lüktetések, hirtelen jött forróság érzetek, erős és hangos fülcsöngések, áthallások, és felbukkanó majd eltűnő hányinger hullámokat mind tapasztalhatunk. Lehetséges, hogy erőtlenek és fáradtak vagyunk, kedvetlenek vagy nyugtalanok, ez mind normális. A beérkező energiák szinte letaglóznak, így a fizikai test erősebben dolgozik, hogy tisztuljon, és betöltse az érkező átalakító energiákat. Ennek oka, hogy úgy érezzük kivagyunk, elfáradtunk, de ez csak a felszín... mindeközben letöltünk, harmonizálunk, kiengedünk és átalakítunk egyszerre, a fizikai és a szellemi szinten egyaránt.

Senki ne adja fel, senki ne csüggedjen vagy vonjon le komolyabb következtetéseket most, mert ez egy átmeneti szakasz csupán, és mi istenien csináljuk! Hamarosan étkezik az új hullám, emelő és feltöltő energiákkal, és akkor úgy érezzük majd, hogy szétrobbanunk a boldogságtól és tetterőtől.

Kitartás kedvesek, egy hét lejjebb, majd több hét feljebb... az Ébredés sosem áll meg!💪🙏

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.09.01.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest


Felszabadító és összekapcsoló Vízöntő Telihold Energiák -08.22

Már tegnap érezhető erőteljes fejfájással, fejhasogatással, lüktetésekkel érkezik hozzánk a mai Telihold energiája. A fejünk szinte szétrobban, a homlokunk mintha fel akarna repedni, a tarkónk hasogat, a füleink csöngnek, zümmögnek, dobolnak. A Telihold ereje segíti a dolgok lezárását, a kiürítést, a területek felszabadítását, hogy az új dolgoknak helye legyen.

A Telihold érzelmileg is felkavaró lehet, most azonban a Vízöntő energiája rebellissé, szabaddá, a megszokottból kitörővé tesz minket. Arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a komfort zónánkból, lépjünk merészen, tegyünk a minket szolgáló változásokért...hogy lássuk a dolgokat egy másik szemszögből, merjünk nőni, és tegyünk azért, hogy fejlődjünk. Talán éreztétek a hét furcsa löketeit, amikor átcsúsztunk régi emlékekbe, pillanatképekbe, olyanokba is, amik nem a sajátunk, nem általunk átélt, vagy legalábbis nem itt és most megélt emlékképekbe. A mostani Telihold összekapcsol a régi életekkel, mindenkivel, aki járt ezen a földön, s az akkor, "régen megélt" energiákkal, hogy erejüktől töltekezve építhessük a mi jövőnket. Minden győzelem, minden fejlődés és nagy lépés, minden összegyűjtött bátorság itt kavarog körülöttünk, készen arra, hogy feltöltsön, és megtoljon amerre menni akarunk.

Ez az idő most a kiteljesedés, a kibővülés ideje, a döntéseké, a célzott lépéseké... és a révbeéréseké. Merüljünk el mélyen, merítkezzünk meg ebben a hihetetlen különleges energiában, és töltsük fel magunkat kilövésre készen! Most megindulunk!

Áldás és Fény Kedvesek! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.08.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb:@mindennapi.tudatossag

fotó: pinterest


Hogyan vagyunk Fénymunkások?

Sokan küszködnek most, és nem értik, hogyan is lehet valaki Fénymunkás, ha tele van gondokkal, leküzdendő akadályokkal, és önmunkával. Hiszen a Fénymunkás boldog, elégedett, tele energiával és szeretettel, ami csak úgy árad, és szabadon osztogat.

Az egyik alap tulajdonsága a Fénymunkásoknak, hogy nagyon kemények magukkal. Mindig többet várnak el maguktól, mint amennyit bírnak, mindig magasabbra teszik a lécet magukkal szemben, mint másokkal, mindig azon dolgoznak, hogy jobbak és tisztábbak legyenek. Ez a rengeteg korábbi élet eredménye, és a küldetéstudat, mely a vérünkben dobol. Mert tudjuk, mi forog most kockán, látjuk, hol tartunk, és tudjuk, hova tartunk. Ez a belső iránytű vezet minket, még a legsötétebb napokon is, és a legmélyebb időszakokban is. A Fénymunkások hatalmas csomaggal érkeznek a földre, mert saját és egész bolygójuk energiáját transzformálják. Lelkük könnyű, de gyakran elhomályosítja a mindennapok letaglózó ereje.

Amit nem mindig tudnak azonban, hogy a belső fényük áthatja a testüket és lelküket, így tetteiket is. Még a legsötétebb napon is adnak a világnak, még a legmélyebb pillanatban is segítenek, alakítanak, formálnak. A többi ember nem úgy látja a Fénymunkást, ahogy ő magát. Nem a küszködést látják, nem a gondokat, nem a világ súlyát a vállukon, hanem a fényt, az áramló szeretetet, a hihetetlen belülről átható kedvességet és önzetlenséget. A mosoly, a segítő kéz, a lelkük fényessége minden áldott percben nyomot hagy, emberek életén változtat, a világ rezgését magasabbra huzalozza. A történelemben a nagy emberek tettei mindig a másokra tett hatásuk alapján tükröződik vissza. Mert önmagukon át a világon dolgoznak. A Fénymunkás idősíkokon át, energiák és hálózatok egész rendszerén keresztül alkot, kódokat tölt le, fényt harmonizál, és minden információt a földbe csatornáz. És mindeközben éli az életét, dolgozni jár, ügyeket intéz, gyereket nevel. Külső és belső világát akarja egyensúlyba hozni, magasabbra emelni, és fényesebb jövőt teremteni.

És ezt mindenki érzi. A legutolsó Juli néni, akire rámosolyogsz, és a legutolsó Jancsi bácsi, akit fel segítesz a lépcsőn. Minden csepp kedvesség, amit adsz, minden belülről áramló gondolat, amit megosztasz, minden kinyújtott kéz, minden szerető pillantás. A Fény belőled árad kifelé, még amikor te magad sötétnek is érzed magad. Mert Fény vagy. Ez az alaptermészeted, ez a hozományod. Saját magad megosztani, erődet felismerni, helyedet megtalálni, célodat betölteni. És ezt álmodban is meg tudod csinálni.

Csak légy az, aki jöttél, hogy legyél. És hidd el, ez bőven elég. Kitartás Fénymunkások, nem vagyunk már egyedül! És soha többé nem is leszünk!

Áldás és Fény Rátok, akik az Utat választjátok! Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.08.18.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


08.08. Mágikus nap! Oroszlánkapu és Újhold az Oroszlánban

Hihetetlen mágikus napra ébredtünk, amikor egyszerre hat ránk annyi különleges energia, hogy a címbe se fért bele.

Először is a 88as mesterszám napja, ami a végtelenség, az adott szakasz lezárása és új kezdet, a bőség áradása, a spirituális fejlődés és lélekcél betöltésének, megtalálásának energiáját hordozza.

Mindeközben a mai napon nyílik az Oroszlánkapu, mely a Szíriusz csodálatos DNS aktiváló, spirituális felemelkedést és felébredést erősítő áradata. Ilyenkor rákapcsolódhatunk a Szíriusz magasan vibráló energiája, és integrálhatjuk ezen csodás energiákat, melyek elősegítik a magasabb tudatossági szintre lépést. Mindezt még jobban meg fokozza, hogy Újholdra ébredünk az Oroszlánban, mely feltölti és felerősíti az összes energiát.

Az Újhold a tervezés, a célok kitűzésének ideje, de egyúttal a Felsőbb Énünkkel való szorosabb kapcsolódásra serkent, mert így tudunk igazán teremteni: kapcsolódunk, inspirációt kapunk, célt tűzünk ki, ráhangolódunk és behúzzuk az energiát, majd kitárjuk magunkat a befogadására. A Felsőbb énünkkel való összekapcsolódás vezet minket a tudatosságunk egy magasabb szintjére, ahol az álmok a manifesztációnk tervrajzai csupán. Az Újhold ereje segít, hogy magabiztosan álljunk ki magunkért, megéljük azt, akik vagyunk, és erővel telve induljunk a jövő felé.

Ma bármi megtörténhet! Ma mindent megteremthetsz! Hihetetlen különleges energiák áramolnak ma, fürödjetek, töltekezzetek, emelkedjetek velük!

Áldás és Fény Kedvesek!

Szerettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.08.08.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


A belső erő kiszabadulásának hava - Oroszlános Augusztus

Az oroszlán hava július 22-én kezdődött, és érezhettük is, ahogy az oroszláni erős, tüzes és energikus löketek áramolni kezdtek. Ez az energia előhozza belőlünk az szenvedélyt és a belső erőt. Energiája miatt bátrabbak, zabolátlanabbak, játékosabbak vagyunk, kevésbé aggódunk, amikor vad és hirtelen jött lépéseket teszünk. Az oroszlán maga a Nap energiájától töltve segítségünkre van, hogy kihozzuk magunkból a kreativitást, a magabiztosságot, extra bátorságot, merészséget, a karizmát, amitől azok vagyunk, akik. Erejétől magabiztosan állunk ki magunkért, mondjuk ki, amit gondolunk, lépünk, amerre a szívünk vezérel, nem félve a jövőtől.

Érezhetjük, hogy tele vagyunk ötletekkel, inspirációval, tervekkel a jövőre; lépjünk! Érezhetjük, hogy olyan dolgokat mondunk el -és ki, amikről álmodni sem mertünk volna; szépen, tisztán, kedvesen, de magabiztosan éljük meg az igazságunkat. Érezhetjük, hogy szétrobbanunk a vágytól, hogy menjünk, lássunk és tapasztaljunk; merítkezzünk meg mélyen minden egyes érzésben.

Ez az időszak most önismeretre, önmagunk teljesebb megélésére tanit, és itt az idő, hogy merjünk azok lenni, akik vagyunk, függetlenül mások elvárásaitól. Merjünk lépni, ha a szívünk azt súgja, mert okkal súgja A hónap tetőzése a 8-ai az Oroszlánkapu, mely szó szerint nyakunkba szakítja az ég összes energiáját.

Élvezzétek az oroszlán kiszabadító, felszabadító, megélésekkel és szenvedéllyel teli csodás hónapját. Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.08.05.

mindennapitudatossag.simplelsite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó.pinterest


Felemelkedési Energiahullám -most!

Azt a mindenségit, micsoda energiákat tapasztalunk! Olyan erős hullámok jönnek, hogy még a mezei egerek is emelkednek.

A fejünk bizsereg, nyom feszít és lüktet, mert hatalmas magas rezgésű kódolást töltünk most le éppen. A szemek homályosak, majd hirtelen nagyon élesek, miközben villanások, becsukott szem mögötti fények vakítanak el minket. Egész testen áthaladó, és átható nyilallásokat, melegedéseket, zubogásokat tapasztalhatunk. Hirtelen jött szédülések, átcsúszások más idősíkokba, pillanatokba már megtörtént vagy majd történni fog érzésekbe és képekbe. Fülcsöngések, hosszan, hangosan, magas sípolással, ahogy kapcsolódunk az újabb frekvenciákra. Torok, óh a torok most mintha folyna, a szavak csak úgy áramlanak, és a gombócérzés kioldódik. A szívcsakra lüktet, melegszik, kioldódik. Feszülések, hasítások, duplázó -és félredobbanások ijesztgetnek minket, de az azt követő melegség, szétterjedő nyugalom és szeretet mutatja az átalakulás fontosságát. Megbocsájtós, elengedős és megértős érzések melegítenek minket, ahogy emelkedünk, és sok minden jelentéktelen és elengedhető lesz végre. Ölelkezni, szeretni akarunk, és nem haragudni, félni vagy tartogatni. A napfonat csavar és lüktet, furcsa hasfájások, nyomások bizsergések jönnek, kiengedve annyi mindent, amit eddig szorongva fojtottunk magunkban. A lábak, mintha betonba lennének öntve, nehezek, majd hirtelen hullám ömlik át rajtuk, és szökellő könnyebbséggé változik.

Egész testet és lelket érintő felemelkedést érzünk most, és jól érezzük. Szinte húz felfelé, és ha megfigyelitek, érezhető egy lágy de nagyon erős szál, ami a fejünk fölülről, egész testen át a földbe mélyen vezet. Most igazán érezhetjük, hogy micsoda hihetetlen érzés hídnak lenni ég és föld között, és vezetni ezt a csodálatos energiát az egész bolygó felemelkedése felé.

Köszönet és hála! Mindennek és mindenkinek! Lélegezzetek, földeljetek mélyen, sok víz, sok napfény, sok megértés és elengedés. Kapaszkodjatok, repülünk felfelé!!!

Áldás és Fény Kedvesek! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.07.28.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterst


Lázadó és kitörő Telihold Energiák -Július 24-25.

Hatalmas tányérral, vakító fénnyel, és tüzes erővel töltve érkezik hozzánk a júliusi Telihold ereje. Az elmúlt hetek vadvízi evezését betetőzi a mai energiák hulláma, melyek kihozzák belőlünk az elfojtott energiákat, az elnyomott érzéseket és lenyelt szavakat. Véletlenül kicsúszós, hirtelen haragtól vezérelt, és elszólt mondatokként bukik ki most minden, amivel tele volt a vödrünk.

Lázadóan tüzes energiák töltenek most minket, melyek segítenek, hogy levessük a szíjainkat, kitörjünk a béklyókból, és magunkra ismerve az átalakulásban, frissen lépjünk az új energiákba. Érzelmesek, feszültebbek, kevésbé tűrőek vagyunk most, és gyorsabban is lépünk mint átgondoltuk volna. Figyeljünk magunkra, és adjuk ki, aminek mennie kell, de óvatosan, csokis köntösbe csomagolva, hogy megszűrjük mindazt, amit megbánnánk később. Ugyanakkor, igenis kövessük a belső hangot, a tisztulás hullámát, a kiengedést és a feltöltődés ütemét, mert a Hold energiái most folyamként vezetnek, átmosnak és feltöltenek.

Érezhetjük a feszülést a torokban, amikor olyat szeretnénk mondani, ami régóta nyom belülről. Lüktethet és meleget a szív tájéka, amikor elengedjük a fájdalmakat, félelmeket, és korlátozó hiedelmeinket. Csönghet a fülünk, és nyomhat a fejünk, főleg hátra a tarkó felé, és a Homlokcsakra irányába, mert végre tisztán látjuk kik nem akarunk lenni többé. Érezhetjük a bizsergést a testen át, ahogy villámként vágtat át rajtunk a Telihold ereje.

Dobjunk el mindent, ami visszatart, ami béklyóba ver, akár lelkileg, akár szellemileg... ez a Telihold most lezár végre egy hosszú kipakolós időszakot, és betölt mindazzal, amire szükségünk volt!

Töltekezzünk, áramoljunk, és fényesedjünk együtt! Szerettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.07.24.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


Átalakuló időszak- Július 15.

Micsoda erőteljes időszakon megyünk át! Hatalmas löketeket kaptunk és erejük nem csökken hetek óta. Sokan most fáradtságot, levertséget, kedvetlenséget tapasztalnak. Fájdalom, értetlenség, el nem fogadás kúszik fel a torkunkon, és gyakran úgy érezzük, hihetetlen, hogy még mindig, vagy már megint ezt tapasztaljuk. Fizikai panaszok százai ostromolnak mindeközben. Miközben egyik nap magasan lebegünk, minden szuper és fényes és okés, a következő napon megint talajszinten, elfáradva, kimerülve, hol dühösen hol enerváltan küzdjük át magunkat. Állandó változás jellemzi ezen hónapokat, és nem csökken még egy ideig.

A rengeteg energia, fénykódok, tervek, lehetőségek tárháza, amit betöltöttünk az elmúlt időszakban időt igényel tőlünk, és türelmet. És miért? Mert letöltöttük ugyan, de integrálnunk kell őket; ha kell, helyet kell nekik csinálnunk, ami kiengedéssel, elengedéssel, kiürüléssel jár. Ekkor tapasztaljuk, hogy nyomottak, kedvetlenek vagyunk, sírunk és nevetünk, kirobbanunk vagy kinyuvadunk, de megkönnyebbülünk egyszerre. Utána ha van hely, akkor befésüljük önmagunkba, összhangba hozzuk a jelenünkkel, és önmagunk következő szintjeivel. Ezt követően elkezdjük árasztani őket, és erejükkel, tudatunkkal behúzzuk a hozzájuk tartozó fizikai megvalósulásokat. Ekkor tapasztaljuk, hogy minden megy, mint a nagy könyvben, minden összejön, minden a megfelelő irányba alakul. Minden megtapasztalás hasznos és fontos.

Abban a pillanatban, hogy eldöntötted a Felébredés útján jársz, fényed fellobban. Innentől minden és minden azon van, hogy tereljen, segítsen vezessen tovább és magasabbra. Nem tudsz elveszni! Nem tudsz lemaradni. Sokan vagyunk, akik nem csak magunkon dolgozunk. Családok, országok, világok energiáját tisztítjuk, alakítjuk, és emeljük. Önmagunkon át másokon is dolgozunk, általunk tudnak kiengedni, energiákat feloldani. Nagyon sok különböző életet éltünk, ne várjuk, hogy pillanatok alatt mindent feldolgozunk. Néha lassabb, néha gyorsabb folyamatot érzünk, de mindig haladunk.

Amikor szomorú vagy, fáradt és nyomott, engedd meg magadnak, hogy tested, lelked és szellemed tisztuljon és pihenjen. Öleled meg magad, mert nagy feladatot vállaltál, és nehezet. Amikor emelkedsz, áramolsz és fénylesz, éld át teljesen, merülj el benne, áraszd és erősítsd. Minden időszak ad valamit, és vezet tovább. Ha mélyen vagy, engedd és tudd, innentől mehetsz felfelé. Ha magasan vagy, örülj, és tudd, hogy mehetsz néha lefelé. Mert minden út haza vezet!

Áldás és Fény! Csodás átvergődést és emelkedést mindenkinek :)

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.07.15.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


Energia másnaposság

Ha az elmúlt héten feszültnek, nyugtalannak és akár néha robbanósabbnak érezted magad, ne légy meglepődve. Sokszor nem értjük, miért ezt érezzük, ha annyit töltődtünk?! Hisz szét kéne robbanom a boldogságtól és erőtől! De: Napforduló, Telihold, Szuperhold? Hihetetlen energiák. Érezhettük, ahogy töltődünk, és éreztük, amikor kiengedtünk.

Hatalmas energiák beáramlása után általában nyomottabbak és fáradékonyabbak vagyunk, mert a nagy mennyiségű energiát el kell oszlatnunk, le kell vezetnünk, és a saját belső energiánkkal összhangba hoznunk. Minden, ami felmerül még, az megoldásra vár bennünk, és a most betöltött energiák segítenek nekünk a ledolgozásukban és kiengedésükben. Ne féljünk se a haragunktól, se a félelmünktől, se a fájdalmunktól; merüljünk el bennük, mert most állnak készen, és mi is! Nézzünk bele, öleljük át, sírjuk ki, és engedjük el. Sokszor mondom: a test és a lélek pontosan tudja mit kell tennie, csak mi szeretünk beleavatkozni. Ha akkor lépünk, amikor érezzük, hogy jön, akkor pillantok alatt ledolgozhatunk mindent; ha halogatjuk, később újra visszaköszön.

Amint áramlanak az ötletek, tele vagyunk inspirációval, mehetnékkel, tehetnékkel, akkor vessük bele magunkat! Az energia beépült, és készen áll, hogy mindent, amit tervezünk, megvalósíthassuk. Vessük papírra gondolatainkat, mert úgysem tudunk mindent egyszerre csinálni. Élvezzük a vezető sugallatokat, a belső inspirációkat, és felmerülő érzeteket; mindegyik támogat az utunkon. Váratlan csavarok, meglepő találkozások, sorozatban nyíló kapuk; mind ránk várnak.

Akik mélyebben kezdik érezni önmagukat, segítőinket, égi családunkat, kapcsolódjatok! Meditáljatok, földeljetek, emelkedjetek, hogy még több információt és fényt tudjatok lehozni, kódolni, a fizikai síkban életre hívni. Mindannyian hidak vagyunk, akik csatornázzák a magasabb dimenziók energiáját. Akár kicsit, akár nagyon, de mindannyiunk fénye építi a jövő új síkját és fényes megvalósulását. Járjátok önmagatok útját, és osszátok meg fényetek energiáját.

Áldás Rátok, akik az Úton jártok! Szerettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.06.28.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterst


Nyári Napforduló Energiák 21.06.21.

Csodálatosan zengő és áradó Napfordulós energiákra ébredünk, melyek már nyaldostak minket a múlt héten is, ám a mai nap teljesre tárulnak a kapuk, és végtelen fényességgel ömlik ránk a Nap és központi Nap átalakító sugara.

A Napforduló energiája megindítja bennünk az aratás energiáját, és mindaz, amiért dolgozunk az elmúlt fél évben, most végre körbeért és beteljesedik. Hatalmas energiákat mozgattunk meg, alakítottunk át, és engedtünk ki... most mindaz, amit betöltöttünk végre alakot ölt, és új vágányon indít minket. Amit terveztünk, most beáramlik. A bőség, a beteljesedés, a megvalósulások ideje ez most, és feltöltődünk egy nagy adag energiával a következő szakaszra is. Inspirációk, tervek, hirtelen jött lehetőségek ömlenek most körénk, és tele is vagyunk szusszal: megyünk, teszünk, merünk, megélünk. Megérdemeljük! Szeretet, melegség, megbecsülés, otthon-érzet mind jelezheti, mennyit tisztultunk, ahogy tágul a szívünk és összekapcsolódunk másokkal.

Erőteljes fizikai tünetek, mint fejfájás, fejtető tágulás, tarkó hasogatás, Torok - és Szívcsakra feszülés és tágulás érzések, erős Napfonatcsakra intenzitás, ezeket mind érezhetjük most. Meditáljunk, földeljünk! Lobog, árad és körbevesz minket az új energiák sokasága, és semmi más dolgunk, mint megnyitni magunkat és mélyen megmerítkezni bennük... mert ez most a Fény, a feltöltődés és megvalósítás ideje! Töltekezzetek, teremtsetek, álmodjatok nagyot!

Csodálatos Napfordulót Kedvesek! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.06.21.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fb: Mindennapi Tudatosság

fotó.pinterst


Napfogyatkozás, Újhold és Június kezdete

Micsoda döbbenetes átalakulások és átformálódások mennek végbe rajtunk kívül, és még erősebben bennünk. A tegnapi Napfogyatkozás kapuja megnyitotta előttünk az új kezdet energiáit, melyek mindenkire személyesen hatnak. Saját utunkat járjuk, úgyhogy ne felejtsük el, hogy magunk módján tapasztalunk mindent.

Azok, akiknek a fizikai testükkel van még dolguk, most tisztulásokat, kiürüléseket, és megkönnyebbüléseket tapasztalnak. Nagyon erős alacsony energiák és lenyomatok távoz(t)nak belőlünk, helyet adva a lágy magas energiáknak, melyek a következő szakaszunkhoz szükségesek. A testünk lehet fáradt, lüktetős, kirobbanó és feltöltött egyaránt, vagy inkább egymás után.

Mások mélyebb kapcsolatra ébrednek most a belső világukkal és felsőbb énjeikkel, magabiztosabb képet kapva a következő állomásokról és személyes útjukról. Fülcsöngések, sugallatok, tapintható energiák kavarognak most körülöttünk. Harmadik szem nyílása, kundalini ébredés tünetei és magasan rezgő energiák erőteljes áramlását tapasztalhatjuk.

Mindent újra írunk most, és rajtunk áll, hogy akarjuk-e még a régi játszmákba tenni az energiánkat, visszahívjuk-e a múltat, elfelejtve, hogy a "most" az igazi erőnk, ahol minden pillanatban választjuk az utunk, és a fejlődésünk tempóját. Mindenki ott tapasztalja magát, ahol tart, ameddig feldolgozta magát. És ez a hónap ismét eláraszt minket lehetőségekkel, kapukkal, energiákkal és felismerések sorozatával. Ragyogó Ébredéseket Kedvesek! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol . Mindennapi Tudatosság 2021.06.11.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterst


Forrongó Telihold és Teljes Holdfogyatkozás Május 26.

Az iszonyatosan változékony hetekhez most egy erőteljes SzuperTelihold és egy még nagyobb átalakulást hordozó Teljes Holdfogyatkozás is járul. Gatyákat felkötni, mert most bőrig átalakulunk!

A Telihold önmagában is érzékeny, változékony és frusztráltabb energiájú, ám megspékelve egy Holdfogyatkozással, ami bizonytalanságot, nagy kinyilatkoztatásokat, szembenézéseket, viharos erejű csavarokat és teljes átalakulást hoz, igazán erőteljes energiákra számíthatunk. Ez az időszak tele van inspirációval, utazásra, új dolgokra, megismerésekre vágyó energiákkal, frissítésre és újrakezdésre készülve, és azt kéri tőlünk, hogy lépjünk hátra és nézzünk életünkre, terveinkre egy nagyobb szemszögből, hogy ne vesszünk el az apróságokban és lássuk a célt. Most egy erős belső tűz hajt, hogy merjünk nagyobbat lépni, és tesztelni a limitjeinket... megyünk mint a bikák. Pillanatok alatt képesek vagyunk egy teljes szakaszt lezárni, mert a SzuperTelihold buzgó ereje lábtól fejbúbig tölt minket fényével. Legyünk azonban óvatosak: kontrolláljuk a kirohanásainkat és a véletlenül, komoly megbánást okozó elszólásainkat.

A fizikai testet úgy érezhetjük, mintha szét akarna szakadni, mert egyszerre húzzák a fejünket felfelé és a lábainkat lefelé. Egyszerre ( ez egy nagyon különleges dolog!) töltődünk a Földcsakrán és Gyökércsakrán át, miközben a Lélekcsakrán és Koronán át is ömlik be az energia. Teljes kiegyensúlyozódás zajlik, hogy egy magasabb szintű egyensúlyt és harmóniát érhessünk el. A harmadik szem is nagyon erősen töltődik, mert a Holdfogyatkozás fénye stimulálja, hogy átlássunk a fény egy másik oktávjára. A teljes test zubog, dobog, lüktet és formálódik, miközben az életünk síkja is egy forgószínpadhoz hasonlóan új irányba indul. Micsoda hihetetlen erejű időszakok!

Földeljünk, lélegezzünk, meditáljunk, és áramoljunk az életünk és az energiák sodrásával, mert minden segít, emel és egy magasabb szintre vezet. Áldásos Szuperfénylő Teliholdat!

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.05.25.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó. pinterest  


Május - Az őrületes átalakulások hónapja

Micsoda őrületes Májusban vagyunk benne! Dobog, robog, forog és új irányokat kezd.

Sorsfordító, életünket fenekestől felforgató, mindent átható és átalakító energialöketek sorozatait kapjuk az elmúlt hetekben. Tudtuk, hogy a május megtolja, de én csak pislogok, és ajtókat csukogatok, miközben újakat nyitogatok, teljesen új irányokba indulva. Pillanatokon múló változások, hirtelen jött lehetőségek és egyperces döntések sorozatai váltakoznak, egyenesen vezetve minket oda, ahol jelenleg lennünk kell. Ne lepődjünk meg a hihetetlen erejű és tempójú változásoktól, mert az új energiák egyenesen odasodornak, ahova mennünk kell.

A fizikai test is alakul, és akár naponta változhat, hogy mire vágyik. A lábaink alatt szinte forrong a föld, lüktet, bizsereg az energia a lábakon keresztül. Lüktet a fejünk, bizsereg, néha robbanásig töltődik. A feszülés egészen a tarkóig, akár gerincig húzódhat.

Kapcsolataink önmagunkkal és másokkal is véka alá kerül, néhol kilépünk, néhol összekapcsolódunk mindazokkal, akik az új szakaszban lesznek társaink. Szívunk gyakran szoríthat, mert megéljük a változást, a lezárásokat fizikailag és lelkileg is. Torokból szabadon ömlő szavak, megbocsájtás, nagy kiengedések és újrakezdések tarkítják ezt a hónapot.

Kapaszkodjatok, földeljétek és lélegezzetek! Az áramlat sodor, kavarog, de mi szabadon úszunk a következő állomásunk felé! Ragyogó Átalakulást mindenkinek! Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.05.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst


05.05: A mai nap energiája és üzenete

Az 55-ös számjegy két 5-ös energiáját duplázva, felerősítve hozza ma, így nagyon erősen hat ránk. Az 5-ös szám a kaland, a sokoldalúság, az érdeklődés és izgalom, valamint a kihívásokkal való szembenézés, a tapasztalásokon keresztüli tanulás és fejlődés, az idealizmus és aktivitás, pozitív életbeli változások és változtatások energiáját hordozza.

A mai nap üzenete, hogy itt az idő, hogy hátrahagyjuk a régit, mindazt, ami már nem szolgál minket pozitív irányban, és legyünk készen a nagy változásokra melyek érkeznek most hozzánk. Engedjük el a félelmeinket, kétségeinket és az érzékelt akadályokat, és merjünk a csodás új lehetőség felé nézni.

Az angyali számjegy azt üzeni, hogy tartsuk fent a pozitív hozzáállásunkat az újdonságokkal szemben, és vegyük észre a lehetőségeket. Ne feledjük, hogy semmi sem történik ok nélkül, még akkor is, ha éppen most nem értjük vagy látjuk át a lépéseket. A változások azért jönnek most, hogy kitörhessünk a régi kötelékekből és kényszerekből, elindulhassunk egy új úton, és betölthessük életcélunkat és lelkünk ébredését.

A mai nap azt kéri, hogy merjük ledobni a kötőfékeket fizikailag és lelkileg egyaránt, legyünk hűek magunkhoz, és éljük az életünket lelkesedéssel és célokkal tele. Legyünk hát készen, mert nagy és jelentős változások érkeznek most!

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.05.05.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst


A mostani napok energiája

Csodásan doboló energiák érkeznek, melyek lágyítják a Telihold hihetetlen löketeit, ám csendesen és biztosan tolnak egyre feljebb. Most sokan úgy érzik hirtelen csönd van, és pillanatnyilag állunk. Mások pont, hogy kezdenek, nyitnak, és megint mások pedig tisztítanak és kipakolnak. A Telihold megindított rengeteg dolgot bennünk, és mindenki a maga útján haladva, a maga tempójában cselekszik.

A következő napokban megint erősödést érzünk majd, a fülcsüngések, fejnyomások és nyilallások, tarkóba lökő fájások, a gerinc nyújtásának igénye, mind jelzik, hogy megint egy hullám előtt állunk. Figyeljünk a visszatérő eseményekre, mert azokkal dolgunk van, és készen állnak a megmunkálásra. Hallgassunk a megérzéseinkre, mert tele vagyunk sugallatokkal, jelekkel, csendesen irányító apró jelzésekkel. Lélegezzünk mélyeket, és maradjunk a jelenben, hogy ne maradjunk le a lehetőségekről.

Aki most feszült és nyomott, annak a tisztítás és elengedés a feladata. Aki fénylik, inspirált, az a következő lépéseket épiti most, mert készen áll az új kezdetre. Aki nem érez semmit, az most tölt, alakul, szedegeti össze mindazt, amire szüksége van. Minden szakasz fontos, minden időszak pont akkor történik, amikor szükségünk van rá, és készen állunk.

A napok üzenete a következő: Sokkal többet befelé, és sokkal kevesebbet kifelé! Sokkal több figyelem és türelem magunkkal szemben. És rengeteg sok elfogadás az éppen történésekkel szemben.

Csodás Áramlást kedvesek, hamarosan újabb kapuk nyílnak, használjuk ki a napokat addig:) Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.04.30.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterst


Őrületes Skorpió Szuperhold MA! - 04.26.

Már napok óta érezzük, árad, erősödik, és ma teljességében megtapasztalhatjuk a Skorpióban székelő, mindent átforgató és megvilágosító SzuperTelihold tomboló erejét.

Ne legyünk meglepődve, ha feje tetejére áll a világ, ha kitörünk, ha ellenállunk, mert ma minden váltakozik. A skorpió tüzes energiája előhozza belőlünk a sötétséget és a fényt, az erőt, és az ellenállást, a halogatást és a belsőnkben tomboló ellentéteket. Hatalmas szemnyitogató, így a napokban nézzünk a dolgok mélyére, lépjünk egyet hátra és vegyünk legalább két mély levegőt, mielőtt cselekszünk. A halogatás, most sürgetéssé válhat, mintha apró csengők szólnának bennünk, mert itt az áramlat, amivel könnyedén kilökhetünk mindent, ami régóta nyomaszt és halaszt minket.

Hihetetlen erőt ad most ez a Szuperhold, löketet, ami segít, hogy lépjünk, tegyünk, nekimenjünk, merjünk, és éljünk; ám ugyanezen erő ébreszti bennünk a nem akarást, az egocentrikusságot, az akarást, a céltalan vágyakozást vagy haragos kitörést is. Csatornázzuk az energiát okosan, merjünk szembenézni önmagunkkal, és megoldani a dolgokat, megbeszélni a konfliktusokat, mert ez az út előre.

Fizikai síkon pedig a fejlüktetés, nyomás, szemszárazság, fülcsöngések a leggyakoribbak. Erősen lüktet most a Napfonat csakra, és a szakrál csakra, valamint a gyökércsakra. Érezhetjük, ahogy melegszenek, tágulnak, vagy pedig feszítenek és lüktetnek -kienged és feltöltődik most minden.

Áldásos Ragyogó Tüzes Szuperholdat Kedvesek! Mindenki talpakat mélyen a földbe, szíveket tágra az ég felé, kezeket a magasba! Töltődjünk, ragyogjunk, áramoljunk! Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.04.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


Áprilisi energiák

Micsoda erős és változatos heteken megyünk át! Hatalmas löketeket kapunk, sejtszinten oldódnak ki a dolgok belőlünk.

Sokan tapasztalnak most nehézségeket, kilátástalannak tűnő helyzeteket, ahol nincs más út előre, mint az elfogadás...mert ettől az erőtől tud végre kioldódni az eltömődött energia, és végre beindulni az aktív teremtés. Erős fejfájások, szúró nyomó tarkó feszítések, és hangos fülcsöngések jelzik, ahogy töltődünk. Hirtelen jövő kirobbanások, belülről nyomó feszülések, és vagy sírások szabadítanak meg minket mindattól, ami belülről nyom.

Nem éppen egyszerű ez most, mert régóta halogatott energiákkal nézünk most szembe, így ha lüktet a szíved, melegszik, tágul, tudd, ez most a kioldódás ideje. Ha úgy érzed, hogy lépni akarsz, de valahogy nem megy, valami visszatart még, ez most a te időd. Minden, ami visszatart, az foglalja a helyet a beérkező energiáktól, így most ez az időszak segít, hogy végre felszínre hozzuk és kiengedjük őket.

Senki ne csüggedjen, ne aggódjon, mert ez csak egy átmeneti szakasz. Az emelkedés egyre erősebb, a képességeink egyre jobban felszínre kerülnek, és hamarosan kezdődik a betöltődés és inspirációk, a megvalósítások ideje. Kitartás, mélylevegő, és elengedés.

Áldás és Fény Kedvesek!Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.04.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag

fotó:pinterest


04.04 - A mai nap energiája

A mai nap a 4-es számjegy dupla energiáját hordozza magában. A négyes önmagában a támogatás, a stabilitás és biztos alapozás, a lelkesedés és belső vezetés, valamint az akaraterő, a képesség, a céljaink elérése, a teljesség és belső tudás energiáit hozza magával.

Ez a számkombináció arra kér, hogy figyeljünk oda az intuíciónkra és az üzentekre, mert az angyali világgal való kapcsolat most nagyon erőteljes. Arra biztatnak, hogy folytassuk az utunkat, mivel a belső eltökéltségünk és erőnk elvezet a céljainkig és a beteljesülésig.

Az angyali számjegy 44 üzenete az, hogy szerető és segítő angyalok vesznek körbe, akik támogatnak minket az utunkon, és végig segítenek, amikor nehézségekkel és akadályokkal szembesülünk. Tudjuk és higgyük, hogy a megoldások hamarosan felbukkannak a segítségükkel. A számjegy üzenete az is, hogy az angyalok és arkangyalok velünk vannak, és vezetnek minket, belső erőt és támogatást nyújtva, hogy elvégezhessük mindazt, amit kell, és eljuttassanak minket céljaink és álmaink eléréséhez. Látnak és hallanak minket, ahogy haladunk előre, nem feladva, nem visszafordulva, és biztatnak, hogy haladjunk tovább, mert jó úton járunk.

A mai nap energiája azt üzeni, hogy semmitől sem kell tartanunk az életünket, munkánkat és az isteni küldetésünket vagy életcélunkat tekintve, mert pont ott vagyunk, ahol kell, és épp azt tesszük, amit kell...s ha elakadunk, ha nem találjuk merre van az előre, vagy mi lenne a megoldás, nem kell mást tennünk, mint kérnünk, és ők azonnal segítenek és eltöltenek erővel a továbbhaladáshoz.

Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.04.04.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


Csodálatos Telihold Energiák 03.29.

Már pár napja érezhetjük az áradó és egyre erősödő Telihold energiákat, melyek ma éjjel tetőznek, Mint mindig, érzékenyebbek, feszültebbek lehetünk, mert hatalmas löketeket töltünk magunkba, és a Földbe. Ne feledjük folyton földelni, mert így tudjuk eloszlatni a hatalmas energiát, amit befogadunk.

A Telihold nyitásra, kezdésre, az energiáink összpontosítására késztet, és feltölt a jövőre alkalmas lépések ötleteivel és energiájával. Zúghat, lüktethet a fejünk, bizsereghet a szívünk, és érezhetjük, ahogy kibukkannak a szavak, anélkül, hogy "cukormázazhattuk" volna. Legyünk türelmesek, lélegezzünk mélyeket, de merjünk őszintén kiállni, a határainkat megszabni, és határozottan nemet mondani, ha úgy érezzük helyesnek.

Érezzük magunkban azt az erős lényt, akik valójában vagyunk. A Telihold lüktetően áramló frekvenciája megtol minket egy fényes hátszéllel, és átpenderít arra a következő idővonalra, ahova feldolgoztuk magunkat.

Hullámra fel, és indulhatunk! Áldásos Teliholdat Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.29.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb:@mindennapi.tudatossag

fotó:pinterest


Honnan tudod, hogy jó úton jársz?

Mostanában ömlenek az okosabbnál okosabb cikkek, amik azt taglalják, hogy milyen is a jó Fénymunkás, a megfelelő Felemelkedő, vagyis, hogy milyennek is kéne lennie annak, aki az Ébredés útját járja. De mindenki, aki ezt az utat választja, és már jár rajta egy ideje pontosan tudja, hogy a Felemelkedés egy folyamat, és mindenki saját maga halad végig rajta. Ergo, senki nem hasonlítható egy másikhoz, és felesleges kategorizálni, hogy ki mit csinál és hol jár. Igenis vannak olyan napok akár hetek is, ahol a tele a cipőd, ahol nyomott vagy, kimerült, dühös vagy frusztrált. És vannak azon időszakok, amikor töltődsz, ragyogsz, emelkedsz és minden napsütötte.

Ne hasonlítsuk magunkat senkihez, és ne kössük magunkat időpontokhoz és kritériumokhoz. Nem kell senkinek megfelelned ahhoz, hogy felemelkedj. Senki más nem adja neked, nem kell mástól kérned, vagy elég jónak lenned ahhoz, hogy a tudatosságod növeld. Akik azt hirdetik, hogy kövesd ezt vagy azt, vagy eddigre és addigra ezt meg azt tegyél meg, mert különben...na ezek totálba nem értik, hogy mi van. A felemelkedés egy áramlás, és ameddig nem vagyunk tökéletesen felébredettek, addig lesz min dolgozni, lesz hova fejlődni, és még tovább emelkedni. Mindenkinek van még puttonya, kisebb vagy nagyobb, na ez a része csak rajtuk áll. Aki többet dolgozik magán, az fejlődik, és az élete könnyebb, érthetőbb, kezelhetőbb és irányíthatóbb lesz. Akik nem, azok is haladnak, csak lassabban, és életek sora áll előttük, hogy ők is erre az útra lépjenek. Senki nem kevesebb, csak más. Viszont mindannyian egyek vagyunk abban, hogy boldogságot, egészséget, szeretetet keresünk.

Próbáljunk türelmesebbek lenni magunkkal és másokkal is. Mert vannak időszakok, amikor nehezebben megy, és sötétben érezzük magunkat, amikor mások meg épp ragyognak és szétrobbannak a boldogságtól. Mindenki a maga tempójában halad és ébred. Úgyhogy azt nézd, hogy Te mennyit haladtál, te mennyit fejlődtél, Te mi mindent ledolgoztál, és érzel már másnak. Te vagy önmagad mércéje, minden más csak emlékeztet, mutat, segít és vezet.

Haladj az utadon szépen, felemelt fejjel, és tudva, hogy jó úton jársz...még a rosszabb és sötétebb napokon is, amikor épp ürítgetsz, takarítasz, tisztogatsz vagy csak lélegzel. Mert ezek a napok is kellenek, és ezek is adnak, mutatnak, és vezetnek tovább önmagad ragyogó fényébe és legkiteljesedettebb lényébe.

Áldás Rátok, és Áldás minden Ébredőre!🙏 Szeretettel, ébredő testvéretek, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb. Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst


Tavaszi Napforduló Energiák

Csodálatos és erősen áramló Napforduló energiákat tapasztalunk, melyek lágyan, de kitartóan mosnak minket, feltöltve fantasztikus erejükkel.

A Napforduló kapu egy hatalmas lehetőség: a régi elhagyása, az új kezdete; a frissesség energiája. Minden megújul, és mi, akik ezen a hosszú úton járunk, most hatalmas löketet kapunk, hogy a kioldott energiák helyére, új inspirációkat, új lehetőségeket, sikereket, és a mindezekhez való erőt és löketet betöltsük. Ugyanakkor a Napforduló kapu emlékeztet, hogy a sötét és a fény az egység része. A bennünk élő sötét elfogadása, a megbocsájtás, önmagunk teljességének összefogása a saját felelősségünk. Most lehetőségünk van meggyógyítani sebzett részeinket, feloldani traumáinkat és megtisztítani testünket lelkünket egyaránt. Az eddig ledolgozott energiákat elengedhetjük, és a helyükre integrálhatjuk mindazt, amire szükségünk van és vágyunk.

Az energiák erősödnek, löketek formájában áramlanak. Érezhetjük a fejünk körül, fejfájások, fejnyomások, tarkóba nyilallások tüneteiként. A füleink csöngnek, ahogy töltjük le a fénykódokat, és hallhatjuk Segitőink suttogásait. A szivcsakra igen aktív: melegség, forróság, szorítás és kioldás váltakozik, ahogy tágulunk és fényesedünk. Érezhetünk mély szeretetet, boldogságot és mindent elárasztó békét. Az Ébredés illata.

Csodálatos Napfordulós Töltekezést Kedvesek! Szivjátok be mélyen, árasszátok el vele belső és külső világotokat egyszerre! Éljen a Tavasz!

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.21

Blog. mindennapitudatossag.simplesite.com

FB: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Tavaszi nagytakarítás

Az elmúlt hetek erős energiáinak köszönhetően, és a közeledő Napforduló erejétől töltekezve, most hatalmas tisztitásokat élünk meg. Minden megy, féláron vagy ingyen, de nagy hátszéllel.

Talán úgy érzed, hogy meg kell tenned valamit, ki kell egyenlítened egy számlát, megbeszélni egy halogatott témát, lezárni egy régi ügyet vagy befejezni egy kurzust. Az energiák most segitenek, hogy minden, ami készen áll, az távozhasson. S ha nem gyengéden, akkor erővel: nagy kirobbanások, dühkitörések és sírások is tarkíthatják az utunkat, mert a mélyben húzódó és mélyről jövő energiák nagyobb erővel törnek elő, mert rezgésük oly alacsony, hogy szinte kidobja a rendszer. Erős tisztulást kívánhat a fizikai testünk, aki szintén takarít hirtelen lecsapó nátha vagy fájó torok, nagy alvásigény, hasi panaszok mind a kilökődő alacsony energiák útját mutatják. (persze ha tovább fennáll , keressünk fel egy orvost!) Fájhat a fejünk, a hátunk, nyakunk, feszülhet a gerincünk, vagy bárhol, ahol nyomul át az energia. Kívánhatunk sok folyadékot, friss zöldséget, gyümölcsöt, nyújtást, erőtejes mozgást, mint a futás vagy tánc, mely levezeti a felesleget minden téren. Ha érezzük, hogy belső világunk szól hozzánk, akkor forduljunk befelé, mert lelki területeink megtisztítása több figyelmet igényelhet Ha valami visszatér, frusztrál, nyissuk ki a fülünk, és nézzünk bele: most kiengedhetjük.

A Tavaszi napforduló előtti napok még a kiáramló energiáké, de hamarosan elönt minket az érkező energiák sodrása, és készen kell állnunk, hogy legyen hova tölteni, és így feljebb emelkedni.

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.19.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest


Frusztráció és forrongás- az idegesítés hete

Micsoda idegesítő és frusztráló időszakban vagyunk! Az elmúlt hetek iszonyatos energiái akkor kintről befelé, most viszont bentről kifelé hatnak. Minden, amit betöltöttünk, az összes energia, az ötletek, a fénykódok stb mind mind integrálódtak, és magas rezgésük ellenállást fejt ki az alacsonyakkal szemben, így úgy érezhetjük, hogy belülről feszülünk, forrunk vagy bugyogunk.

Millió apró idegesítő dolog kerül elő és elénk, magunkban is és a külső világból is, és hát valljuk be, könnyű elcsúszni...én magam az elmúlt napokban sikeresen felhúztam magam majdnem mindenen, mert egyszerre van nyomás belül és kívül.. tudatosság és mélylégzés ide vagy oda, csak elvesztettem a türelmem, vagy kiakadtam, Nem is csoda, hisz a belső világunk és külső valóságunk összehangolása nem könnyű feladat.

A mostani időszak arra szolgál, hogy meglássuk mindazon apróságokat, amik zavarnak, nyomnak, idegesítenek, és megfejtsük, meghalljuk, hogy miért? Mi a gyökere, hol húzódik, honnan ered, ami zavar? A rezgésünk már nagyon magas, ne felejtsük el! Igy minden, ami nem harmonizál velünk, az most ébred, forrong, robban, hogy figyeljünk oda, és dolgozzunk rajtuk. Nincs semmi baj, ha néha elbotlunk, mert az élet visszadobja újra! A fontos, hogy ha másodszorra vagy harmadszorra is jön, akkor igenis legyünk tudatosak, vegyük azokat a bizonyos mély levegőket, és adjuk figyelmünket a belső terünknek. Nézzünk befelé, mert ezek már itt vannak a felszínen, készen a kimosásra, kiürítésre...csak egy pici figyelem és löket kell nekik...és ők is felfénylenek végre!

Kitartás mindenkinek, csak menjünk, menjünk szépen, és csak odaérünk végre! Áldás és Fény Kedvesek! Csodás napot! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.10.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterst


Tomboló energialöketek

Micsoda intenzív napokon megyünk át! Teljes áthangolódás, vagy inkább felhangolás zajlik! Mindenhol lüktet, nyom, feszit, és töltődik!

Míg a Telihold előtti időszak elsősorban a fejtető, harmadik szem, fülek és torok területét érintette, a 03.03. energianap óta azonban a Napfonat és Szívcsakra, valamint a Szakrális csakra területét (is) erősen bombázzák. A harmadik szem továbbra is nagyon erős energiákat fogad, igy a homlok és tarkó feszítése és nyomása nem csökkent...a nyaktól kezdve az egész gerincen érezhető a nyomás. A mostani energiák amellett, hogy segitenek tisztítani, elsősorban ezen csakrák feltöltését és megerősítését célozzák. Hol kell még megerősödnünk? Hol kell még jobban kiállnunk magunkért, jobban megnyílnunk, elfogadnunk? Hol van még mit tisztitanunk? A lüktető pulzálások, feszítések és kioldódások mutatják az utat... Minden csakra töltődés alatt van, és érezhetünk vándorfájásokat-és lüktetéseket, ahogy az energia halad tovább.

Végezzünk mélylégzéseket, meditáljunk, és-vagy hallgassunk csakra harmonizáló zenéket, hogy segítsük az energiák haladását. Jógázzunk, nyújtsunk, mozogjunk vagy táncoljunk, mert ruganyos testben könnyebben oszlik el az áramló energia. Igyunk sok vizet, és lélegezzünk! Testünk, lelkünk töltődik most 🙂

Kitartást, és Boldogságos Áramlást Kedvesek! Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.05.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simlesite.com

fotó: Pinterest

Zenék: klikk: Gyógyító Zenék kategória


Erőteljes Telihold Energiák MA

Hatalmas löketekkel, erőteljes fejfájással, tarkó, fejtető- és szemnyomással és böködő lüktetésekkel ért el minket már tegnap, a ma tetőző Telihold. Egész héten érezhettük hatásait, ahogy kinyíltak a dolgok, kipattantak kérdések, és szembekerültünk elódázott, megoldásra váró problémákkal. Mindeközben valami furcsa lágy áramlás is kőrözött, illatok és képek rántottak át más pillanatokba, helyekre, emlékekbe...mintha egyszerre lennénk több helyen. És így is van... egyszerre dolgozunk minden síkon.

A Telihold mindig egy érzelmileg dús és energikus időszak, mely nagy tisztulásokkal és mindeközben beáramló töltekezéssel jár együtt. Számtalan elnyomott, kioldásra váró energia bukkan(t) most fel, de a mai energiakapu feltölt minket megoldásokkal, új ötletekkel, lehetőségekkel és a haladáshoz való belső erővel.

Iszonyú erejű, fejtetőt elárasztó és feszegető fénylöketek jönnek, miközben a szívcsakra is nyom, forrósodik, nyílik. Fájdalmak, traumák, haragok és félelmek most mind távoznak végre. A torokban kiáramló energiákat érzek, ezernyi lenyelt szó, elnyomott gondolat tisztul most, hogy végre szabadon lehessen önmagunkból szólni. Fülcsöngések és suttogások váltják egymást, ahogy felhangoljuk magunkat a felsőbb csatornákra.

A mostani Szűz Telihold ereje megerősít minket, hogy stabilan álljunk a Földön és önmagunk hihetetlen isteni erejében egyaránt. Hogy emlékezzünk, minden bennünk van, amit keresünk, és amire csak szükségünk lehet. Hogy összekapcsolódjunk szétforgácsolt részeinkkel, és megbocsájtásunk, szeretetünk erejével végre megtisztítsuk és visszakapcsoljuk erejüket Önmagunkba. Mert készen állunk, hogy Teljesen Teljesek legyünk. Fényesen, Elégedetten és Tisztán. Csodás Töltekezést Fénylények!

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.02.27.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest 


A Telihold előhatásai

A Telihold nagyon erősen hat ránk, és erejét már napokkal korábban érezhetjük. A Telihold hirtelen jött változásokat hoz, mintegy felrázva a hónapot és beindítva az új energiákat. Ennek tetőzése maga a Telihold, ami után egy megnyugvást, egy kiengedést tapasztalhatunk. Minden Telihold, és a körülötte levő időszak érzékennyé és nyugtalanná tehet minket.

A Teliholdat megelőző napokban mindenhol erős felfordulásokat tapasztalhatunk; körülöttünk és a belső világunkban is. Minden, ami lezárásra, kiengedésre kész az felkavarodik; kérdések pattannak ki, érthetetlennek tűnő szituációk merülnek fel. Ezek mind arra ösztönöznek, hogy szembenézzünk és döntéseket hozzunk. Sokkolónak tűnő információk jöhetnek, kioldásra váró energiák lökődnek fel szemmagasságba, hogy időnk legyen foglalkozni velük. A mostani Telihold, bár ereje lágyabb és nyugtatóbb, mégis arra ösztökél, hogy merjünk magunkba belenézni, tisztítani, és megnyitni magunkat. Az új energiák készen állnak, és most ez a pár nap a Telihold tetőzése előtt lehetőséget ad, hogy kitisztítsuk mindazt, ami megérett, s így a Telihold érkező sugarai már egyenesen betöltődhetnek.

Ragadjuk meg ezt a kis résnyi lehetőséget, és ne hagyjuk, hogy a furcsaságok, idegeskedések vagy zavarba ejtő szituációk eltereljenek… minden csak előkészít a közeledő teljes Teliholdra.

Áldás és Fény, Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság 2021.02.25.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Foto: pinterst


Mi a Földelés és mire jó?

Minden energia a világban, te is, én is, a Föld is, és minden, amit csak látsz... és azok is, amit nem. Az energia rezonál, áramlik, és keresztül - kasul száguld mindenen, ami csak létezik. Az emberi testben a csakrákon át áramlik be, majd a meridiánrendszeren keresztül áramlik tovább az energia.

Mivel folyamatosan interakcióban vagyunk a világgal, ezért rengeteg energiát fogadunk be, és adunk is kifelé. A mai világunkban az energiák megerősödtek. A fizika test ébredni kezdett, és átalakul. Ehhez nagy mennyiségű magas rezgésű energiára van szüksége. Ahogy magunkba fogadjuk az energiát, az hatni kezd a testünkre, sejtjeinkre, az összes szervünkre. A magas rezgésű energia emelni kezdi az alacsonyabb energiát, és a blokádok, az elhasznált energia elkezd kilökődni. A test vibrációja növekedni kezd, a sejtek megújulnak, felfrissülnek. Mivel fizikai és éterikus lények is vagyunk egyszerre, ezért a földi energiák szintén hatnak ránk.

Gyakorlatilag hidak vagyunk Ég és Föld között. Talpainkon keresztül a Földből is szívunk fel energiát, ez segíti, hogy stabilak maradjunk, és az életünk fizikai szintjei is harmonikusan tudjanak működni. Ha valaki csak a felsőbb csakrákra, és csak a szellemi részeire összpontosít, akkor egy idő után „elszáll”, levegős lesz, a fizikai élete nehézségekbe ütközik, mert a hatalmas mennyiségű energiát, amit befogadott, nem tudja sehova lecsatornázni, levezetni. Az energia beáramlik, és kering, kering a testben, majd pangó energiává válik. Ekkor azt tapasztaljuk, hogy nem állunk stabilan a lábunkon.

Az összes csakrára, és a fizikai felünkre is ugyanúgy oda kell figyelnünk, mert e kettő harmóniája adja a Teljességet. A Földelés lényege az, hogy miközben befogadjuk a magasan rezgő energiákat, le is tudjuk őket vezetni keresztül a testen, le a Földbe. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a Földdel a gyökér csakránkon, talp csakráinkon, valamint a Föld Csillag Csakránkon keresztül mely kb 30 cm-re a talpaink alatt helyezkedik el. Nagyon fontos, hogy földeljük magunkat, mert ez segít, hogy a hétköznapi életben is helyt tudjunk állni, és a fizikai test egészségét is, hogy egyenletesen tudja alkalmazni az energiákat.

Hogyan földeljünk?

A földelés nagyon egyszerű és könnyen alkalmazható. Bárhol bármikor tudunk földelni, mert a Föld itt van alattunk állandóan. A legjobb természetesen kimenni a természetbe, és csupasz lábbal sétálgatni. Ám ha ez nem jön össze sincs semmi gond; az energia áthalad a papucson és a szőnyegen is😀.

Egyszerűen fókuszáljunk a talpainkra, és lélegezzünk pár mélyet. Képzeljük el, hogy gyökerek húzódnak a talpainkból le a Föld mélyébe. Lassan érezni fogjuk a bizsergést, akár lüktetést és melegséget is. Lélegezzünk mélyen a földből felfelé a talpakba, majd a talpakból még feljebb a lábakon keresztül. Beszívhatjuk egy adott csakráig vagy testrészig, de végig is küldhetjük a testen és a fejtetőn át kifújjuk. Ez akkor hasznos, ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég stabilak az életünkben, kibillentünk az egyensúlyból. A másik irány szintén stabilizál, ám ez inkább a magas rezgésű energiákat engedi le a földbe amellett, hogy az összes alacsony rezgésűt is ki tudjuk adni magunkból. Ekkor egyszerűen azt képzeljük el, hogy kifújjuk magunkból az energiát, és leküldjük a gyökércsakrán és a talpakon át a földbe. Belégzésnél magas rezgésű energiát szívunk be, és kilégzésnél levezetjük a magasat is és az alacsonyat is a földbe. Tehát olyanok vagyunk mint egy nagy fa. A gyökereink a talpainkon át mélyen a földbe nyúlnak, a Föld kristálymagjáig és rácsozatáig; és ugyanígy a gyökércsakra és a Föld Csillag Csakra is kapcsolódik a maghoz. Ebbe földeljük magunkat. A gyökércsakránkon és a talpainkkal egyaránt földelünk.

Az ellazulás alatt mondhatjuk is: Mélyen kapcsolódom és földelem magam és az összes magas rezgésű energiát Önmagamba, és a Föld 5 dimenziós kristályrácsozatába és szívébe.

Ugye milyen egyszerű? Kapcsolódj a Földhöz szíveden, lelkeden és csakráidon át a nap minden percében. Bármikor ha túltöltődünk, ha elfáradunk, ha túl sok a negatív energia, akkor földeljünk! Egyszerűen vegyünk pár mély lélegzetet, és küldjük le az összes felgyűlt energiát a talpakon át az édes Földünkbe.

Áldás a Földre, és az összes Ébredőre! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.02.10.

Fb: @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az energiaemelkedés tünetei

Kedves Ébredők és Felemelkedők!

Az utóbbi hónapokban hatalmas energetikai változásokon mentünk keresztül. Összeírtam egy listát azokról a tünetekről, amiket érezhettek, amikor egy-egy nagyobb hullám ér el minket.

1. Fülcsöngés

A magas rezgésű energiák érkezése és letöltése fülcsöngéssel, sípolással, bizsergéssel jár. Érezhetitek, hogy csiklandoz, hogy lüktet, hallhattok zúgást vagy frekvencia hangokat is. Néha recseg, vagy nagyon nagyon viszket. Hallhattok hangokat vagy zenét és suttogást is.

2. Fej körüli érzetek

Amikor érkeznek az energiák a fejtetőn keresztül a korona csakrán át "szívjuk be", és vezetjük át a testen, le a földbe. A korona csakra a kapu a Felsőbb Én felé, és a felsőbb csakrák felé, így igen aktív. Feszítés, lüktetés, hirtelen jött beleszúrás, kötőtűvel nyomkodós érzések mind jöhetnek. Érezhettek fej körüli bizsergést és hullámzást is. Kihathat a halántékokra és egészen le a nyakba is.

3. Szem és tarkó

A harmadik szem és tobozmirigy aktiválása nyomással és feszítéssel jár. A homlokon, a szemöldökök között és a tarkó területén érezhető feszítés az aktiválódás jele. Jöhetnek még képek, villanások, fények, ábrák is akár. A szemek ilyenkor feszíthetnek és érezhetjük őket száraznak, homályosnak is.

4. Szívcsakra és Torokcsakra

A magas rezgésű energiák mind hatnak a felsőbb szívcsakrára (thymus) és a szívcsakrára is. Hirtelen jött lüktetés, nyomás. szorítás és feszítés mind velejárója. Néha érezhetitek, hogy kihagy egy dobbanást vagy többet ver hirtelen. Mellkas körüli melegség, bizsergés, testen átömlő forróság, szeretet és elégedettség mind jár vele, csakúgy mint a nagy sírások, amik a tisztulásának jelei. A torokcsakra ugyanígy (mivel szoros kapcsolatban van a szívcsakrával) nyomhat, feszíthet, érezhettek gombócot a torkotokban, és hirtelen jött őszinteségi rohamokat, amikor már "nem tudod lenyelni", és szó szerint kibukik belőled.

5. Napfonat és has körüli érzetek

A magas rezgésű energiák a Napfonatot szinte mindig érintik, mivel nagyon nagyon sok eltömődésünk van ezen a tájékon. Minden érzelmi egyensúlytalanság, félelem, harag itt van tárolva - ezeket kell oldani, ezért érezzük szinte mindig, hogy a hasunk, gyomor tájékunk, akár az emésztésünk is furán viselkedik. A Napfonat általában ugyanúgy feszít és nyom, néha kifejezetten erősen lüktethet, ahogy tisztul. Émelygés, fura érzetek a gyomor tájékán jelzik, hogy valami történik. A test folyamatosan jelzi, hogy mire van szüksége, így kövessük a jelzéseit. 6. Kezek-lábak A kezeink forrósága, bizsergése, hirtelen jött zsibbadása az érkező energiák jele. A gyógyító képességeink folyamatosan egyre jobban ébrednek fel. A lábaink amúgy is szorosan kapcsolódnak a Földhöz, de letöltések és érkező energiák hatására érezhetjük nagyon nehéznek, súlyosnak, zsibbadnak őket, vagy pedig erőtlennek és fáradtnak. Talpak nyomása és forrásága is jár vele. A lábak leszögelt és "bebetonozott" érzései is gyakoriak, valamint az energiazubogás érzése végig a lábakon.

7. Test

A test hatalmas változásokon megy keresztül, konkrétan áthúrozódik, és átalakul kívül és belül. Sokszor nagy fáradságot, letargiát és erőtlenséget érezhetünk, amikor nagy mennyiségű energiát kapunk, és idő kell, amíg integrálódik. A másik jele pont az ellenkezője: hirtelen jött hatalmas energia, kiugrom a bőrömből, körbefutnám a világot, szétrobbanok annyi energiám van. Az egész test bizsereghet, feszülhet, és érezhetitek a vándorfájdalmakat, amik jelzik, hogy halad az energia, és oldódnak a blokkok. A test nagyon tudatos, pontosan tudja, mire van szüksége egyes időszakokban. Hallgassunk rá: pihenni akar, akkor azt adjuk neki, melegre vágyik, friss gyümölcsre, nyújtásra vagy valami zsíros ételre, amit amúgy nem ennénk? Nem baj, ha azt kéri, azt add neki; tisztuláskor általában könnyebb, horgonyzáskor pedig szilárdabb, töltősebb ételeket kívánhatunk. Hallgassunk rá, hogy könnyebb legyen neki az átalakulás.

8. Lélek

A belső világunk is fejlődik, amit naponta érezhetünk, A hangulatunk ingadozhat, ez normális. A nagy energiatöltődések feldobnak és erőt adnak, inspirációt, ötleteket, egyszóval áramlik be minden, amire szükségünk van. A tisztulás és integrálás alatt azonban lehetünk nyomottak, fáradtak, letargikusak, ahogy "folyik ki" belőlünk, amire már nincs szükség. Hirtelen jött harag, düh, elegem van, "miért történik ez megint" érzések kavaroghatnak bennünk. Ne feledjük: minden átalakul. Akik eddig voltunk, már nem vagyunk, így sok minden távozik, és ez fájhat. Ugyanakkor érezhetjük magunkat nagyon boldognak, elégedettnek, amint a rezgésünk összehangolódik az energiákkal, és innentől "szállunk" az égben és a szívünkben.

9. Hangulat és mindennapok

Hát igen, ez is keményen nyomás alatt van. Az egész Felemelkedés egy folyamat, így semmi kész alapunk nincsen, hogy mit tapasztalunk. Egyik nap magasan rezgünk, másnap kicsit lejjebb vagy igazán lent a mélyben. Kibukkannak elfojtott érzések ( harag, düh, félelem, zavartság és frusztráltság), amiket ki kell tisztítanunk és engednünk. Jöhet nagy szeretet és béke, áldott hangulat, amikor emelkedünk, és a nagy tisztulások után mindent feltöltöttünk Fénnyel. Lehetünk energikusak, amikor energiát kapunk, és fáradtak, amikor integráljuk őket. Türelmetlenebbek lehetünk bizonyos időszakokban, amikor úgy érezzük sosem lesz már vége, és örökké félúton járunk ( ami nem igaz persze, mert egy rakéta sebességével haladunk), vagy pedig feszültek és frusztráltak, amikor nagy energia jön hirtelen, és megcsap minket. Minden érzés normális!

Hirtelen ennyi jutott eszembe, mert ezek a leggyakoribbak. Minden érzés normális, de tényleg. Senki nem tudja jobban, hogy min mész át, mint Te magad, és senki nem tudja jobban, hogy mire van szükséged éppen, mint Te magad. Így a legjobb tanács az, hogy hallgass magadra, hallgass a testedre és áramolj. Néha fent vagy, ez szuper, néha lent vagy, ez is szuper. Minden az Út. Nincs rossz megtapasztalás, nincs csak egy jó út, mert mi mind az Út vagyunk, és mindegyikünk a saját tapasztalásain és kis csomagjain át vágja ki magának azt a bizonyos utat előre.

Mit tegyünk?

Meditálás, mély légzés, ellazulás, és sok sok földelés, ami az alapcsomag. Földelés nélkül elszállunk, és túltöltődünk. Meditálás nélkül nem kapcsolódunk rendesen és eléggé a Felsőbb Énünkhöz és Segítőinkhez, így ez is nagyon nagyon fontos. Napozás, nyújtás (hogy az izmok lazuljanak, a test ki tudja adni a blokkokat és feszültséget), pihentető alvás, ha arra van szükségünk. Sok víz, ami segíti az energiák szabad áramlását. Friss levegő és természet, ami segíti a hangolódást és a harmóniát, mivel a természet már most magasan rezeg, amit érezhettek is. És ami a legfontosabb: elfogadás!!! Elfogadni, hogy ma ezt érezzük, elfogadni, hogy mások is ezen mennek át, és nem biztos, hogy pont úgy élik meg, mint mi. Elfogadni, hogy a Felemelkedés egy folyamat, ami hullámzással jár (bennünk és körülöttünk is).

Emelkedjetek Ébredők, emelkedjetek Fénylángok, és engedjétek meg magatoknak, hogy azt érezzétek, amit éppen éreztek. Hagyjátok jönni és menni. Ne ragaszkodjatok semmihez, bármi is jön. Legyetek kristályból, amin minden áthalad, és amint eléri a Fény még jobban felvillan...mert ezek vagyunk mi. Fények, amikről letisztítjuk a lerakódásokat,hogy végre szabadon lángolhassunk, bevilágítva Eget és Földet.

Áldás Rátok Testvéreim, hogy az úton jártok, bármilyen nehéz és hosszú is néha...de megéri, mert hamarosan nem lesz már csak a Fény...belül és kívül egyaránt.

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤

Olvass tovább a blogon:

Felébredés / Hogyan oldjam a feszültségem?

Felébredés / Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Felébredés / A lélek sötét éjszakája

Mindennapi 1x1 / 11+1 légzésmódszer

Mindennapi 1x1 / Gyógyítsunk Fénnyel 1-2.

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.02.04.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


A Galaktikus Csapatunk tagjai vagytok – Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Titeket! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk ma hozzátok.

Nagyon kíváncsiak vagyunk mindarra, amit szeretnétek nekünk elmesélni. Kerünk Titeket, hogy sose érezzétek úgy, hogy zavarnátok minket, vagy pazarolnátok az időnket, amikor kapcsolódni szeretnétek, hogy elmondjátok, hogy érzitek magatokat, mire van szükségetek, vagy, hogy mi minden történik a Földön. Hallani szeretnénk tőletek! Mivel nem fizikai lények vagyunk, hanem végtelen tudatosság, ezert nem limitál minket semmi, hogy mennyi információt vagyunk képesek egyszerre befogadni. Nem számít, hány alkalommal szeretnétek minket elérni, mindig képesek leszünk hallani, amit mondani szeretnétek.

És mindezen információkkal képesek vagyunk jobban megtervezni, hogy milyen energiákat küldjünk nektek, milyen kapukat nyissunk ki, milyen szövetségeket formáljunk, es így tovább. A Galaktikus Csapat Tagjai vagytok! Számunkra ti vagytok a földönkívüliek, még akkor is, ha tudjuk, hogy többségetek létezett (létezik) a mi csillagrendszerünkben is. Ismerjük a csapatmunka értékét, és szeretnénk, ha ti is felismernétek ezt a kvalitást. Azt is szeretnenk, ha értékelnétek önmagatokat; szeretnénk, ha látnátok magatokat, mint e csapat jelentőségteljes tagjai. Egyikőtök sem kreálta ezt a miriádnyi problémát, amivel szembenéztek a Földön. Mindegyikőtök azért ment oda, hogy fixálja ezen problemákat, megoldást találjon, és megemelje a rezgést, hogy az egész emberiség képes legyen erre. És emiatt, Ti pont olyanok vagytok, mint mi, csak fizikai testben. Ti vagytok a Földi legénység, mi pedig a nem- fizikai (anyagtalan) támogató csapat. Mindannyian együtt vagyunk ebben benne, es minden problémát a Földön az univerzum más részeiről örököltetek...

Úgyhogy igazából ebből a hatalmas felfordulásból, ami a Földön kialakult, semmi sem az emberiség hibája. De persze úgy érzitek, hogy ahhoz, hogy érezzetek valamit, először valami negatívat kell éreznetek, azért, hogy utána valami pozitívat érezhessetek. Úgyhogy mi megadjuk nektek a felhatalmazást, hogy érezzétek a pozitív érzelmeket, a magas vibrációkat, és azt szeretnénk, ha olyan jól éreznétek magatokat, amennyire csak lehetséges csupán csak azért mert ott vagytok, és bevállaltok egyet vagy akar többet is a csapatért.

Éppen ezért, mindössze annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok magatokat es fogadjátok a segítségünket, a segítséget, amit mi és más lények a szövetségünkben  nyújtunk nektek. Ez nem az az idő, amikor szégyellnetek kell magatok, hogy kollektívként hol tartotok. Helyette azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik beengeditek mindazon energiákat, amire az emberiségnek a legnagyobb szüksége van. Azért vagytok ott, hogy földeljétek ezen energiákat, és elérhetővé tegyétek a többiek számára...és mi itt maradunk a 9.dimenzióban, hogy segítsünk titeket. És a “javaslatdobozunk” mindig nyitva áll számotokra!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornazta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Forditotta: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság-2021.01.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatossag


Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek - Január 18.

Boldog Hétfőt Mindenkinek!

Bár nem vagyok nagy hétfő rajongó, igyekszem úgy tekinteni rá, mint egy friss tiszta illatos papírra. Egy teljesen új kezdetre, amit nem nyomaszt már a múlt hét sava és borsa, hanem lehetőséget ad, hogy elkezdhessem friss erővel, és makulátlan alappal. Mert ez egy új hét, tele új lehetőségekkel és persze reménnyel . Ti hogy élitek meg a hétfőket?

" Minden kezdet lehetőségek végtelenjét ajánlja fel; hogy élünk-e velük, csak rajtunk áll."

🙏Mai mantám: Új hét, új kezdet, új erő!

Mindennapi Tudatosság 2021.01.18.

fotó:pinterest

Fb: Mindennapi Tudatosság


Esti mese nagyoknak - Hol is van a Felemelkedés???

Amikor a világban körbenézünk, és olyan dolgokat látunk, amiket, akkor jogosan merül fel a kérdés, mi történik körülöttünk, és pontosan hol történik a Felemelkedés? Hisz mindenhol tombol a gond, árad az aggodalom, lobog a harag és tágul- szakadozik szét az egész világ...ki emelkedik ha közben ilyenek történnek? De maga a Felemelkedés egy folyamat; egy felfelé-emelkedő mozgás; és ennek része, hogy olyan dolgok kerülnek elénk, mellénk, ki belőlünk, amik nem szépek, nem jók és nem éppen fényesek. Ezek azért találnak utat bennünk miközben felfelé törünk, mert emelkedünk, és ők nem...így szinte kilökődnek a rendszerből, hogy helyet adjanak a mi rezgésünknek megfelelő dolgoknak és energiáknak. A Felemelkedés tudjátok, ahogy mindig mondom, olyan mint a mosás:) A tisztítás hatására kijönnek a foltok, és a kosz lefolyik a csatornába. Nos nálunk-velünk is épp ez történik. Ahogy emelkedünk, együtt, külön-külön, individuumként és kollektíve, úgy alakul körülöttünk a világ... tisztul, javul, fényesedik...és senki ne csüggedjen: a mosás közepén járunk, és a végén tényleg tiszta lesz minden... Ne feledjük, a sok kis fényből nagy fénygömb lesz, ahogy összeadódik; addig pedig a saját terünkért, fényünkért, közegünkért mi felelünk, és mi emeljük a rezgését... A Felemelkedés bennünk történik, és rajtunk át hat ki a világba. Ez az, ami változtat, és ez az, ami éppen történik: Kimossuk önmagunkat, és az egész világot. Senki ne csüggedjen: bármit is vetít éppen most a világ, minden halad előre... egészen pontosan, ütemezett tempóban felfelé 🙂 Ragyogjatok, tisztuljatok, és rajtatok át kifényesedik a világ...mert belülről világít és kifelé fénylik...általunk! Áldásos kitartó Felemelkedést Mindenkinek! Szeretettel, veletek haladó húgotok, Elsa ❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.10.

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest 


Min is mentünk át az elmúlt 3 hétben???

Kedves Ébredők és Felemelkedők!

Mindenki érzi, egyszerűen sokkolóan erős átalakulások és energiák bombáznak minket. És néha úgy érezzük, sosem lesz vége... itt egy kis betekintő, hogy mit is éltünk meg az elmúlt 3 hétben, és így már nem is kérdés, hogy miért is érezzük ezt a totális megbolydulást, összeomlást és újraépülést...minden napra jutott egy csoda...

November 20. - Univerzális beindítás

A múlt traumáink elengedése egy mélyebb szinten, egy sokkal erősebb energetikai tisztuláson keresztül, hogy beengedjük az újat és elkezdődhessen az újrakalibrálás. Üresség és nullponti energia – a kiürülés és még meg nem töltés időszaka. A beáramlás megkezdődése, és halál közeli élmények (fizikai és lelki szinten egyaránt).

November 22-23. – Hátráló, visszavonuló Merkúr és Telihold

Újabb univerzális beindítás, miközben két ellentétes energia hat ránk egyszerre, miközben a múlt visszatér, hogy újrajátsszuk. Érzelmi kilökődések és tisztulások, fizikai test tisztulása, csakrák aktiválása. Egó ismételt felbukkanása –érzelmi ingadozások, miközben nem tehetünk mást, mint hagyjuk mindezt átfolyni és kifolyni magunkból. Engedj ki mindent, hogy valóban változhasson az életed, és beáramoljon, amire szükség van. A Légy türelmes időszak újabb kezdete.

November 27. – Új univerzális és Gaia energiamintázat szövése és behangolása számunkra és a bolygónak.

Régi tudattalan minták felbukkanása és a felsőbb szívbe való behangolása, a régi „világ”energiáinak összetörése és szétboncolása. Az Új Fény Mintázat alapozása és földelése. Az isteni női és férfi energiák kiegyensúlyozása, tudatos megélése. Minden érkező és megélt tapasztalás tudatos megélése, átengedése, kiengedése – az új tudatos út létrehozása és horgonyzása. Új alapozás és mintázat lefektetése. Háromszoros energialöketek érkezése. A régi , elavult sötét világi energiák kiegyensúlyozása, kiengedése és újrahangolása. Kundalini (újra)aktiválás mindeközben.

November 29. – Főnix újjászületés

A lélek és szellem dupla „újjászületése”, fizikai és éterikus szinten egyaránt, háromszoros intenzitású energialöketek érkezése ismét, és egy újabb erős kilökődése az elavult, elhasznált, lejárt és blokkolt energiáknak – itt már nyom minket az erő az elengedésre, már nem kérdez, csak kinyom mindent, ami nem kell. Újjászületés –újrakalibrálás – újraalapozás – újraaktiválás.

December 1. – A gyermeki árnyék részünk gyógyítása és kiengedése.

Erőteljes árnyékfél tisztítás elsősorban gyermekkorból. Túlcsorduló energiák, úgy érezzük, ez már a túlélésről szól, olyan erősek a löketek és a tisztulás. Újabb frissítések érkeznek a lezárásokat segítendő. Nincs több kifogás, tologatás, itt és most kipakolunk mindent. Minden részünk felvillan és felfénylik, a belső fényünk kezdi a külső teret is bevilágítani, így a maradék önbizalomhiány, önértékelési problémák egyenesen szemmagasságba kerülnek. Újabb alapozás és átalakítások. A végső megadás elfogadás és megengedés pillanatai. A régi én és új én eltávolodása, és a Fénytest újabb aktiválása.

December 2. – Utolsó nagy Ébresztők érkezése

Utolsó felhívás az újjászületés és átalakulások jegyében, mely lök minket tovább. Az új első lépései, az új hozzáállás kialakítása –tegyünk most már mindent máshogy. A teljes egészünk és minden energiánk igényelése és birtoklása-értük felelősségvállalás megerősödése. Új alapok lefektetése a változások közepette, felébredések és ráébredések, a Főnix energia újabb záró lökete.

December 5. – Új kódok, letöltések és a régi 444 ( vedd a jeleket és lépj!) energiájának elengedése.

Új rácsozat energiák érkezése és horgonyzása ( elsősorban Rácsmunkások). Régi kódok, mintázatok és programok kiengedése. A már vett, megértett és elsajátított jelek energiájának feloldása. A belső világunkra való figyelés és hallgatás, az önmagunkba vetett hit erősödése. Ne félj, minden rendben lesz belső erő üzenete. Új stabil alapozás ( fizikai szinten elsősorban, de szellemileg is hat). És egy kis nyugalom, hogy lélegzethez jussunk ( pár óra csupán.)

December 6-7.- Új Hold – Lebontás és Újjáépítés x-edik rész.

Bárhol, a rétegek és szintek között marad alacsony energiák kitisztítása, a maradék régi mintázat lebontása és új mintázat szövése és alapozása- újabb erővel lökve. Az évek alatt felgyúlt harag, düh és frusztráció felbukkanása és kiengedése. Bűnösségérzet, vétkességérzet és félelem felszínre érkezése a rétegek közötti takarítás eredményeképpen (ahogy a póréhagyma héja alatti koszt kimossuk, és mindig az alatta levők között még van egy kicsi-na így tisztítjuk most a rétegek közötti trutyit is.) Nagy sírások és elsiratások – a múlt, a félelem és fájdalom könnyein át kiürülés –és megkönnyebbülés, felszabadulás. A régi rendszertől, hitvilágtól, a régi éntől való elszakadás, hogy az újat megéljük. Nagy kiengedések, nagy megtisztulások és nagy felszabadulások. Belső nyugalomra és békére vágyás a folyamat alatt – magunkkal kell törődnünk – kiengedem az összes maradék elfojtott félelmet, fájdalmat és bűntudatot sejtszinten és sejtmemóriából teljesen. Az aspektusaink energiájának és tudásának beáramlása, erejük életünkbe való behúzása. Légy kedves és megértő magaddal, az időszak üzenete.

December 8. A játék megváltozik- Fordul a menet!

A belső terünk frissítése, új energiákkal való feltöltése. A vibráció hihetetlenül magas, és fel-le ugrál és áramlik, rángatva minket is vele, ahogy harmonizáljuk magunkat. A belső sötét terünket elönti a fény és mindent betölt. Az átalakítások régi módja lejárt, így mindenkinek most magába kell fordulnia, a saját maga mélységeiben tekinteni, a belső teret megtisztítani – a tenger feneke az arcunknál időszak. Az összes maradék lélek szerződés és ígéret felbontása, elvágása, az energiáink visszahúzása. Az új és régi peremén billegés – már nem akarunk visszalépni, de még nem bírunk előre sem lépni egyet – frusztráció, zavartság, mi lesz érzések felbukkanása. Belső erők, angyali szárnyaink kibontása, er, hogy áthaladjunk ezen is, mert már sokkal erősebbek vagyunk mint korábban, így megcsináljuk! Utolsó nagy beindítások – „bízz magadban, hallgass magadra, higgy magadban és az utadban” belső erők felébredése és megerősödése ezáltal.

December 11. Hurrikán kívül, belső béke belül

Légy a béke szigete a hullámzó viharok közepette is – az energiák még erősebbek, ami elképesztő, hogy még fokozódnak – hatalmas hullámzás, vihar, hurrikán energiák körülöttünk. Az első lélek szinten kötött szerződések vége, ezen energiák feloldása és elengedése – új szerződések létrehozásának és letételének lehetősége. Az Új Én horgonyzása, a Teljességünk integrálásának felgyorsulása. A légy a „világban de ne függj világtól( vagyis éld meg, de ne hagyd, hogy behúzzon vagy reakcióra késztessen a világ alakulása), ne zárkózz be, hanem hagyd, hogy átáramoljon, ne ítélkezz felette, hanem fogadd el – befogadás, átengedés energiájának felerősödése. A Forrás energiájának behúzása és horgonyzása ezúttal már a világunkba, valóságunkba, fizikai megvalósulásunkba. Hatalmas szellemi és lelki átalakulások. Régi (akár előző életekből beáramló ) emlékek folyamatos felbukkanása, ami nehezíti, hogy túl tudjuk magunkat nyomni a szülőcsatornán, és az Új Énünket elkezdjük kivirágoztatni. A régi és új teljes elválása (fizikai- lelki és szellemi szinten egyaránt) – új idővonalak, szerződések írása. Addikciók, szokások és megszokások kerülnek előtérbe – újabb nagy kiszanálás és újrakalibrálás kívül és belül egyaránt.

December 12 . - 12.12 portál energiája

12.12 hatalmas energetikai löket, fizikai szinten érzékelhető frekvencia emelkedés. Az új energiák, új megvalósulás, az új kezdet energiahulláma. A Föld rezgése rohamosan emelkedik, és egyre stabilabban tartózkodik/dunk a magas energiákban.

December 13. - Az Új nap hajnala

Hirtelen jött nyugalom és megállás érzés – szünet, hogy lélegzethez jussunk, és stabilizáljuk magunkat. Az új energiák megszokása és felismerése. Az idő érzékelése – visszatekintés, hogy mekkorát haladtunk, milyen rővid idő alatt –belső feltérképezés. Szünet, lélegzés és mély levegő.

December 14. Tükrözés

Hirtelen érkező harag, düh, feszültség és trauma érkezése – tükrök mindenhol. A mély, magszintű feszültség, harag és düh felbukkanása, minden egyes sejtből, ami még tárolja ezeket – ezen energiák széttördelése. Családi –rokoni-kapcsolati szálak tisztítása, és karmikus sebek, traumák, blokkolt energiák feloldása miközben minden tükörben látunk valamit, amivel foglalkoznunk kell. Itt sokszor nem csak magunkat tisztítjuk, hanem az összes szállal kapcsolódó embereket is – közös karma oldás. Régi traumák felbukkanása, hogy az Új Énünkön át már más módon dolgozzunk ezekkel, és kiengedjük őket. A fizikai terünk és a Felsőbb Énünk összehangolása. Sokaknak Atlantisz emlékek és energiák kioldása, és első szerződések felbontása. Az isteni női részünk sebeinek tisztítása és az új nőiesség behúzása, horgonyzása.

Az energiák azóta is hatnak, és napi szinten újabb dolgokkal találkozunk. Megoldásra váró problémák, új életmód kialakítása, belső erőnk felébresztése és a hitünk megerősítése, amikkel most szembekerülhetünk. Az Isteni Lényünk már nem szeparált az emberi felünktől, folyamatosan egyre jobban összehangolódnak, de ez időt vesz igénybe. Ez az áthaladás, a mozgás beindulása és a folyamat újraindulása, amit tapasztalunk. Kitartás kedves Testvéreim, elképesztő a tempó, hihetetlen az átalakulás mérete, de kibírjuk, átnyomjuk, megcsináljuk. Sokkal erősebbek vagyunk, mint bármikor korábban, és a Felemelkedés megállíthatatlan gyorsvonatként érkezik felénk. Kapaszkodjatok, újabb hullámok érkeznek, az egész december ilyen lesz. De megéri!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.16.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság fotó:

pinterest

Forrás: https://ascensionenergies.com/…/you-are-doing-so-much-bett…/


Nap gyűrű Spanyolországban 2018.05.23.

Ma kiültem meditálni egy kicsit a teraszra, s bár felhős volt az ég, egyszer csak érzem, hogy süt rám a Nap. Felnézek, és egy tökéletes Nap gyűrű lebegett a fejem felett. Egy jelre vártam, egy égi csodára, s a válasz rögtön meg is érkezett: Hallunk, látunk, szeretünk! Köszönöm csodálatos Földanya!


MINDEN VASÁRNAP ENERGIAKÖR 21:00-KOR. 

CSATLAKOZZON MINDEKI, AKI FÁRADT, BETEG, ERŐTLEN, SZOMORÚ, ÉS MINDENKI, AKI BOLDOG, ERŐTELJES, NYUGODT ÉS BÉKÉS.

ÁRAMOLTASSUK EGYÜTT A TUDATOSSÁG ÉS A SZERETET FÉNYÉT, AMÍG LÉTRE NEM HOZZUK AZ ÚJ VILÁGOT, AMIBEN ÖRÖM ÉLNI.

EGYSÉGBEN AZ ERŐ, ÉS MI OLYAN SOKAN VAGYUNK!

 

Szimplán ülj le kényelmesen, vegyél pár mély levegőt, és kapcsolódj az örökké áramló és mindent átható erőhöz, mely ellazít, feltölt és fényessé tesz. Lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy az energia átmosson kívül és belül. Merülj el önmagad végtelen terében, és a saját lelked ragyogó fényében. Érezd magad otthon Földanya ölelő karjaiban, és érezd, ahogy kitölti minden porcikád. 

Áramoljon a Fény és a Szeretet, jöjjön el velük az otthon melege és békéje.

Szeretettel, testvéretek, Elsa