Üzenetek

Ezek a csatornázott üzenetek a csillagok közül érkeznek.

Az eredeti szövegeket az írójukkal együtt, megtalálod a cikkek alatti linkre kattintva.


Az Arkturuszi Tanács üzenete

Az Arkturuszi Tanács üzenete

A korlátokat, amiket tapasztalsz, mind te magad teremted meg a vibrációd által. Változtasd meg a rezgésed, és minden megtapasztalásod megváltozik. Ez az utazás a te változásodról szól, és mindig is erről szólt. Sosem szólt arról, hogy megváltoztasd a környezeted, vagy az összes rossz legyőzéséről. Sosem az volt a terv, hogy magad mögött hagyj mindent, amit nem szeretsz, és elszárnyalj egy jobb helyre, egy jobb valóságba. Te magad vagy a változás a tudatosságban. Te magad vagy a változás, amire vársz. Veled kezdődik, és veled is ér véget. És ez a Te küldetésed...a te sorsod. Ne várj, tedd! Az Arkturuszi Tanács❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.02.11.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság fotó:pinterest


Arkturuszi Tanács Üzenete

A Galaktikus Csapatunk tagjai vagytok – Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Titeket! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk ma hozzátok.

Nagyon kíváncsiak vagyunk mindarra, amit szeretnétek nekünk elmesélni. Kerünk Titeket, hogy sose érezzétek úgy, hogy zavarnátok minket, vagy pazarolnátok az időnket, amikor kapcsolódni szeretnétek, hogy elmondjátok, hogy érzitek magatokat, mire van szükségetek, vagy, hogy mi minden történik a Földön. Hallani szeretnénk tőletek! Mivel nem fizikai lények vagyunk, hanem végtelen tudatosság, ezert nem limitál minket semmi, hogy mennyi információt vagyunk képesek egyszerre befogadni. Nem számít, hány alkalommal szeretnétek minket elérni, mindig képesek leszünk hallani, amit mondani szeretnétek.

És mindezen információkkal képesek vagyunk jobban megtervezni, hogy milyen energiákat küldjünk nektek, milyen kapukat nyissunk ki, milyen szövetségeket formáljunk, es így tovább. A Galaktikus Csapat Tagjai vagytok! Számunkra ti vagytok a földönkívüliek, még akkor is, ha tudjuk, hogy többségetek létezett (létezik) a mi csillagrendszerünkben is. Ismerjük a csapatmunka értékét, és szeretnénk, ha ti is felismernétek ezt a kvalitást. Azt is szeretnenk, ha értékelnétek önmagatokat; szeretnénk, ha látnátok magatokat, mint e csapat jelentőségteljes tagjai. Egyikőtök sem kreálta ezt a miriádnyi problémát, amivel szembenéztek a Földön. Mindegyikőtök azért ment oda, hogy fixálja ezen problemákat, megoldást találjon, és megemelje a rezgést, hogy az egész emberiség képes legyen erre. És emiatt, Ti pont olyanok vagytok, mint mi, csak fizikai testben. Ti vagytok a Földi legénység, mi pedig a nem- fizikai (anyagtalan) támogató csapat. Mindannyian együtt vagyunk ebben benne, es minden problémát a Földön az univerzum más részeiről örököltetek...

Úgyhogy igazából ebből a hatalmas felfordulásból, ami a Földön kialakult, semmi sem az emberiség hibája. De persze úgy érzitek, hogy ahhoz, hogy érezzetek valamit, először valami negatívat kell éreznetek, azért, hogy utána valami pozitívat érezhessetek. Úgyhogy mi megadjuk nektek a felhatalmazást, hogy érezzétek a pozitív érzelmeket, a magas vibrációkat, és azt szeretnénk, ha olyan jól éreznétek magatokat, amennyire csak lehetséges csupán csak azért mert ott vagytok, és bevállaltok egyet vagy akar többet is a csapatért. Éppen ezért, mindössze annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok magatokat es fogadjátok a segítségünket, a segítséget, amit mi és más lények a szövetségünkben  nyújtunk nektek. Ez nem az az idő, amikor szégyellnetek kell magatok, hogy kollektívként hol tartotok. Helyette azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik beengeditek mindazon energiákat, amire az emberiségnek a legnagyobb szüksége van. Azért vagytok ott, hogy földeljétek ezen energiákat, és elérhetővé tegyétek a többiek számára...és mi itt maradunk a 9.dimenzióban, hogy segítsünk titeket. És a “javaslatdobozunk” mindig nyitva áll számotokra! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornazta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Forditotta: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatossag


Az Arkturuszi Tanács üzenete

Ötödik dimenzióssá válni - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok. Megkezdtétek azt a folyamatot, amelyben önmagatok 5.dimenziós részévé váltok, és ez a folyamat folytatódni fog. Nincs semmire szükséged, hogy történjen ahhoz, hogy hozzáférj Önmagad 5.dimenziós részéhez, mely a Felsőbb Éned. Mi mindenben segítünk, amiben csak tudunk, de valójában nincs ránk szükségetek. A velünk való együttműködés és teremtés csak érdekesebbé és mókásabbá teszi, és teljesen őszintén mondva, a többségeteknek könnyebb, hogy bennünk higgyen, vagy valamilyen másik magasan rezgő lényben, mint saját magatokban.

És mi ennek megváltoztatásában szeretnénk segíteni. Szeretnénk ha látnátok, milyen könnyen elérhető számotokra a a Felsőbb Énetek tudatossága. Szeretnénk, ha képesek lennétek úgy látni magatokat, mint akik lenni akartok, és szeretnénk, ha nem kellene valamilyen eseményre várnotok, mielőtt elkezdenétek ezt. Úgyhogy azért vagyunk itt, hogy megerősítsünk és felhatalmazzunk titeket; hogy felébresszünk arra az igazságra, akik valójában vagytok...sokkal több, mint csak 5. dimenziós lények, vagy a Felsőbb Énetek.

Azt akarjuk, hogy a Holdat célozzátok meg, és érezzétek a Teljességeteket és a Forrást. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy látjuk, hogy egyre többen léptek be a saját erőtökbe, és mégis tudjuk, hogy mennyivel több elérhető még számotokra. Nincs másra szükségetek, mint egy kis hit önmagatokban, és az akarás, hogy befelé forduljatok. Nem kell magatokon kívülre néznetek, hogy megleljétek azt a felsőbb tudatosságot, és látjuk, hogy mindannyian készen álltok, hogy még többet töltsetek le a Felsőbb Énetek tudatosságából.

De ne alapozzatok csak a mi szavunkra! Érezzétek azt a hatalmas erőt, ami bennetek készen áll és elérhető számotokra, és tapasztaljátok meg az 5.dimenziót az itt- és mostban. Ez a váltás nem arról szól, hogy mentek valahova, egy helyre. Ez a váltás arról szól, hogy minél többet hozzatok önmagatokból, abból akik valójában vagytok ugyanoda, ahol vagytok, és így máshogy tapasztaljátok meg.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.02.21. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Az emberiség kihívásokkal teli útja - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Ismerjük azt a folyamatot, amiben mindannyian most benne vagytok. Mi is Felemelkedés útján váltunk 9.dimenziós lényekké, és természetesen mielőtt a 9. dimenzióba felemelkedtünk volna, fel kellett emelkednünk az 5. dimenzióba. Tudatában vagyunk annak az útnak, melyen most jártok, habár a ti utatok különbözik a miénktől, és ezért szeretnénk ha tudnátok, hogy a Felemelkedés Útja, melyet ti választottatok, semmi esetre sem egy könnyű út.

Ti mutatjátok az univerzum többi részének, hogy hogyan is kell ezt csinálni, hogyan is lehetséges egy olyan kettősségekkel teli valóságból egy teljes és egységes valóságba áthaladni. Mi, és sokan mások is, mind tisztelettel adózunk előttetek, és szeretnénk megosztani mély elismerésünket mindazért, amit tesztek. Mert ez nem egy kis tett. És az sem véletlen, hogy ti vagytok azok, akik ezt a bizonyos utat választottátok.

Tudtátok, hogy mennyire nehéz és kihívásokkal teli lesz, mégis vállaltátok. Nos, ezt nem azért tettétek, mert mazochisták lennétek, vagy mert úgy éreztétek, hogy bizonyítanotok kell önmagatoknak vagy másoknak, vagy akár magának a Forrásnak. Azért választottátok ezt az utat, mert tudtátok, hogy ti vagytok a legjobbak erre a munkára és feladatra. Tudtátok, hogy az emberiség Felemelkedése egy dominó effektust indít be a galaxison keresztül, és ti ott akartatok lenni az első sorban,

Szóval, amikor különösen nehéz ott lenni és megélni mindezt, akkor emlékezzetek, hogy akartátok ezt a kihívást, méghozzá azért, mert érezni akartátok, hogy milyen is egy ekkorát lépni, és ilyen nagy távolságot, utat megtenni egyetlen élet alatt, hogy szétdurranjatok a szívetekből áramló végtelen szeretet, boldogság és szabadság érzésétől.

Akartátok ezt. Készen álltok erre, és élvezni fogjátok az 5.dimenzióba vezető út még megmaradt részét; sokkal jobban igazából, mint mi élveztük a sajátunkat, mivel mi nem egy ennyire nehéz utat választottunk.

És így, azt is szeretnénk kifejezni, hogy milyen nagy tiszteletben tartunk titeket. Rengeteg rajongótok van az univerzumban, és mi a legnagyobbak között vagyunk!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.28. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Az eksztázis belül - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Nagyon izgatottak vagyunk attól hogy látjuk, hogy milyen sokan vagytok, akik egyre többet néztek önmagatokba , most, hogy eléggé frusztráltak lettetek mindattól, ami a külső világban érhető el számotokra. Néha szükségetek van arra, hogy dühösek legyetek, hogy úgy érezzétek, hogy legyőztek titeket, ahhoz, hogy eljussatok oda, ahova valójában menni akartok. Ha a világ tökéletesen olyan lenne, amilyennek akarjátok, akkor nagyon kevés okotok lenne arra, hogy önmagatokba nézzetek, és felfedezzétek, hogy mennyi minden elérhető a számotokra.

Minden ott van, és minden ingyen van. Nem kell hozzá utazni, nem kell hozzá útlevél, és nem kell átmennetek a hosszú reptéri átvizsgáláson. Megvan a lehetőségetek, hogy akármikor belemélyüljetek ebbe a csodálatos belső világotokba, akármikor, amikor csak akarjátok. Ám sok ember soha nem tenné, ha nincsenek azok a csalódások, melyek katalizátorként kiváltják. Szóval, ahhoz hogy oda jussatok, ahova valójában el akartok érni, gyakran szükséges, hogy átküzdjétek magatokat a sáron és mocskon. Talán nem igazán kívánatos; talán nem fogtok sok örömöt találni benne, ám végül is azt adja, amire szükségetek van, hogy eljussatok oda, ahova menni akartok.

Ezért olyan fontos, hogy átöleljétek és magatokba fogadjatok mindent, ami az utatokba jön, mert ez az, ami eljuttat titeket oda, ahova tartotok. Már oly sokat utaztatok, és már sokkal több könnyebbség van előttetek, mint küzdelem. De még arra az időre, amit a negyedik dimenzióban töltötök, engedjétek meg magatoknak, hogy csalódottak legyetek. Engedjétek meg, hogy dühösek és frusztráltak legyetek.

És a végén remélhetőleg megtaláljátok azt a vigaszt és enyhülést, ami mindig bennetek létezik. Megtaláljátok a szeretetet, az örömöt, a nyugalmat és az izgalmakat is a belső világotokban. .. mert bizonyosan az eksztázis mindig elérhető számotokra, és nincs is messzebb, mint pár jól fókuszált lélegzet.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.13. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Egy új út, hogy megkajátok, amit akartok - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feltérképezni azokat az utakat, amiket általában választotok, hogy megkapjátok azt, amit akartok az életetekben. Tudjuk, hogy nem könnyű változtatni azon, ahogy közelítetek afelé, hogy megkapjátok, amit akartok, ám amit eddig láttunk, az az, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik egyáltalán megpróbálnak változtatni azon, hogy hogyan közelítenek a dolgok felé. Millió évekig a Földön az életetek nem szólt másról, mint a tettekről, a cselekvésről.

Nos, néhány egyénnek ez a cselekvő utazás túl sok volt, ezért bizonyos rövidítéseket hoztak létre. Ezen rövidítések általában valami illegális vagy erkölcstelen dologgal jártak. Ezért, úgy találjuk, hogy ezen utak azok, amik közül választotok, ha tovább akartok lépni, hogy olyan életet élhessetek, amilyet akartok. Ami hiányzott, úgy látjuk, hogy a bizalom volt. Ha tudnátok bízni abban, hogy hagyjátok, hogy az univerzum elhozza nektek, azt amit akartok, ha ez egyáltalán egy lehetőség lenne, akkor talán felhagynátok a rengeteg és az állandó cselekvéssel, a tervezéssel és gondolkodással, hogy megpróbáljatok odajutni, ahova akartok.

Szóval hogyan is bízz valami olyan elvontban, mint az univerzum? Tudjuk, hogy maga az univerzum nem elvont számotokra, ám az, hogy tudatossága van, és válaszol, reagál rátok, az valami olyasmi, ami a logikus elméteknek sületlenségnek tűnhet. Éppen ezért, itt az idő, hogy megváltoztassátok az univerzummal való kapcsolatotokat. Itt az idő, hogy úgy lássátok az univerzumot, mint saját magatok kiterjedése, és nem mint valami, amiben léteztek.

És annak is itt az ideje, hogy elkezdjetek bízni magatokban. Bízzatok benne, hogy az energia amit kiadtok, visszajön hozzátok, és bízzatok a képességeitekben, hogy meg fogjátok ragadni a lehetőségeket, amikor megérkeznek hozzátok.

Bízz magadban! Bízz az univerzumban!

És tegyétek le azt a terhet, ami azt súgja, hogy mindent úgy kell elérni, hogy aktívan cselekednetek kell érte. Azért vagytok itt, hogy felismerjétek magatokat, mint teremtő lények, és hogy élvezzétek az utazást... és ebben semmi nem állít meg titeket.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.10.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Galaktikus történelem - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Észrevettünk egy olyan szokást és irányvonalat a bolygótokon, ami nem más, mint hogy keresitek az okokat, hogy miért ne legyetek harmóniában egymással. Ez az irányzat nem olyan valami, amit az emberiség talált ki; mind felvettétek. Az előítéletek, a vakbuzgó fanatikusság, az idegengyűlölet és sok másik szokás, amiket magatokra vettetek, mind a galaxis más részeiből származik. A Föld mindig is egy hihetetlen változatosságú bolygónak volt tervezve, pláne a többi bolygóval összehasonlítva.

Mindezekkel a zavaró és konfliktust idéző energiákkal, melyek a bolygótokon vannak, a sorsotok egy része volt, hogy egymás torkának essetek olyan apró dolgok miatt, mint, hogy melyik országba születtetek, vagy milyen színű a bőrötök. Egy olyan egyszerű dolog mint, hogy hogyan kapcsolódtok a Forráshoz egy megosztó és széthúzó probléma lett, és ez nem szükséges, hogy így legyen. Ha belegondoltok ugyanis, hogy más milyen módot választ a kapcsolódásra, annak semmi köze sincs hozzátok.

Egyszóval kell, hogy legyen egy tágabb ok, egy nagyobb történet a háttérben, és ez nem más, mint hogy mindannyiótoknak egy hosszú történelme van a galaxisban. Voltak tapasztalásaitok másik csillagrendszerekben, amiket idegen lények elfoglaltak és leigáztak; láttatok bolygókat elpusztulni ideológiák miatt, és láttatok embereket és lényeket, akik oly extrém szintre mentek egy adott meggyőződésükben, hogy részt vettek népirtásokban anélkül, hogy akár pislogtak volna.

Szóval ez a történelem az, ami elvezetett a Föld kísérletéhez, és mindannyian hordozzátok ezen emlékeket a sejtjeitekben, a DNS láncotokban, az atomokban, amelyek felépítik a testeteket, és természetesen, akár emlékeztek rájuk, akár nem, de ezek mind részei a tudatosságotoknak. Ezért, amikor láttok vagy tapasztaltok valamit, ami a bolygón történik, és depresszióssá tesz benneteket az emberi tudatosságot illetően, akkor tudjátok, hogy ezt közösen vettétek magatokra, azért, hogy megtisztítsátok és elengedjétek. Magatokra vettétek, mert tudtátok, hogy ti lesztek azok, akik megtörik a ciklust, akik képesek lesznek kiengedni mindezt a rengetek gyűlöletet és erőszakot. Ám ahhoz, hogy ezt megtegyétek, először ismét fel kellett kavarni a dolgokat.

Ezért kérünk titeket, hogy higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy tudjuk, hogy ki fogjátok engedni mindazt, ami megosztó, mindazt, ami elválaszt és elszeparál... és ezt még ebben az életetekben fogjátok megtenni.

És azok közületek, akik tudatában vannak ennek az (átvitelnek) üzenetnek, lesznek azok, akik vezetik ezt a forradalmat.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton   danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.05.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

A Felemelkedés különböző útjai - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk hozzátok.

Továbbra is azon vagyunk, hogy fokozzuk az energiánk megtapasztalását számotokra, és azt vettük észre, hogy nap mint nap egyre több ember fogékony ránk, és arra, amit kínálunk nektek. A tudatosságotok felfénylése egy olyan valami, amit már egy jó ideje figyelemmel kísérünk, és örömmel jelentjük, hogy ez a Felébredés, ami most folyamatban van már egy ideje, olyan egyéneket is elért, akikben nem voltunk biztosak, hogy képesek leszünk elérni.

Éppen ezért arra kérünk titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk, abban a reményben, hogy egyre több ember fog titeket meglepni, úgy, ahogy minket is megleptek (ezzel). Nos, mi tudjuk, hogy egy ember cselekedetei beszélnek a leghangosabban, és a lényeg nem igazán abban rejlik, hogy miben hisz, hanem abban, hogy hogyan él. Éppen ezért, ha valakinek teljesen különböző nézetei vagy hite van, mint nektek, ettől még nem kell őt leírnotok, mint valaki, aki még alszik, vagy valaki, akivel nem is érdemes kapcsolatban lenni.

Rengeteg sok olyan ember van, akik teljesen más utat választanak majd, mint amin ti rajta vagytok, és ezek az egyének ugyanúgy részt vesznek majd a Felemelkedésben a saját kedvességük cselekedetein keresztül. Ha valami igazán inspirálni tudja a Tudatosságban végbemenő váltást, az az, hogy olyan lények jönnek és kapcsolódnak össze, akik mind különbözőek...és ezzel a kapcsolódással elindítotok egy hatalmas gigantikus váltást, ami végigfodrozódik a különböző csillagrendszereken, az egész galaxisban.

Ezért arra invitálunk benneteket, hogy kapcsolódjatok azokkal, akikkel nem kapcsolódnátok amúgy, és keressétek azokat az azonos pontokat,amiken osztoztok... a közös alapot, ami az összes Földön élő ember közös vágya: hogy meglegyen, amire szüksége van, és szeretettel és tisztelettel bánjanak vele.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.24.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag

fot: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Ti választjátok az idővonalat - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Minden előttetek álló lehetőséget megfontolunk, és észrevettük, hogy van most egy pár olyan, amik meglehetősen tetszetősek lesznek számotokra, főleg azok számára, akik Felébredtek. Ezek az idővonalak most azért érhetőek el számotokra, mert annyira jól tudtátok befogadni, lekötni és beolvasztani azon energiákat, amik folytonosan áramoltak felétek.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nem vagytok arra kötelezve, hogy előre elrendeltetett sorsot éljetek meg itt a Földön. Ti magatok választjátok az utat, amire helyezitek magatokat; és amikor az emberiség maradék részére tekintetek, a világ helyzetére, akkor elbátortalanodhattok. Azt gondolhatjátok, hogy ők határozzák meg az emberiség sorsát, de szeretnénk titeket biztosítani, hogy ennek semmi köze nincs ahhoz, ami rajtatok kívül van.

Kiválaszthatod ugyanis a számodra legcsábítóbb idővonalat, ami előtted áll, és magaddal viheted az emberiség egyik változatát. Ti vagytok a Felébredettek, akik vezetik a Felemelkedéshez vezető utat, és sokkal több jelentkezőt visztek magatokkal, mint azt gondolnátok. Számtalan Ébredés fog még történni, és ti készen álltok majd, hogy folytassátok a vezetést, amikor a körülöttetek lévők meglepődnek az új megerősödött látásmódjuk miatt.

Ezért kérünk Titeket, hogy ismerjétek fel, hogy milyen jelentőségteljesek vagytok, és hogy mekkora szavatok van abban, hogy melyik idővonalon haladtok. Elküldjük nektek ezen idővonal vibrációját; bele van ágyazva ebbe az üzenetbe.

Kérünk, hogy érezzetek bele, érezzétek meg, és vegyétek észre, hogy nem mi hoztuk létre ezen idővonalakat vagy a vibrációjukat. Ti tettétek. Mi csak azért jöttünk, hogy emlékeztessünk arra, amit létrehoztatok, és amihez szabad hozzáférésetek van... és továbbra is így teszünk majd, mert ez a mi szerepünk ebben a Felemelkedési Utazásban, amiben mindannyian együtt vagyunk benne.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.16.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Alacsony rezgésű energiák tisztítása - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Figyeltünk bennetek, és vártunk a tökéletes pillanatra, hogy egy jó hírt adhassunk át nektek, mely segíteni fog titeket abban, hogy a remény érzését életben tartsa. A bolygótokon az elmúlt hónapokban egy hatalmas kiugrást tapasztaltunk az alacsony rezgésű entitások, érzések, gondolati formák és egyéb energiák kiengedésében.

Ezen kiengedett energiák egy kissé limbózó állapotban voltak, melyben nem tudnak többé hatni az emberiségre. Még nem tértek vissza a Forráshoz teljesen, ám már nem is térhetnek vissza a közös emberi tudatosságba. Szóval nem csak átmozgattátok a negatív energiákat, de meg is tisztítottátok őket.

És ezért most egy olyan helyen vannak, ahol átmehetnek a saját evolúciójukon anélkül, hogy bármelyikőtökhöz is kapcsolódnának. Ahogy látjátok, soha semmi sincs igazából elpusztítva ebben az univerzumban, mindegy, hogy mennyire csúnya vagy utálatos is a megtapasztalása. Mindennek van értéke a létezésben, és ezek az energiák is megtalálják majd az utat.

De ez a jó hír mindegyikőtök számára azt jelenti, hogy számíthattok magas frekvenciájú energiák letöltésére, melyek mindenhonnan a galaxisból és még a tejúton túlról is érkeznek hozzátok. Egy különlegesen egyedi lehetőségetek van most, hogy visszapótoljátok mindazt, amit megtisztítottatok és kiürítettetek; ezért azt tanácsoljuk, hogy engedjétek le a védelmi rendszert. Tegyétek le a pajzsokat, és nyissátok meg magatokat, hogy fogadhassatok. Most már biztonságos.

Azzal a várakozással és biztos tudattal, hogy magas rezgésű energiákat és információkat fogadtok, biztosak lehettek abban, hogy csak magas rezgésű energiák tudnak jönni hozzátok. Ezt garantálhatjuk Nektek, és izgalommal várjuk, hogy hányan nyitjátok meg magatokat, hogy fogadhassátok mindezt... és ezen letöltések hatásait az egész emberiségre nézve.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton   danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.11.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Kihívások, melyek több életet fednek le - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feltérképezi a problémáitokat egy távolabbi nézőpontból, és úgy találtuk, hogy a problémáitok jóval mélyebből erednek, semmint valami olyan, amit csak ebben az életetekben teremtettetek. Szeretünk kihívásként referálni problémák helyett, mivel a kihívással való szembenézésnek látjátok az értelmét, ám egy probléma inkább olyan, amiből senkinek nem ered haszna.

A kihívások, amelyekkel most szembesültök azok, amikkel életeken keresztül néztetek szembe, és azok, melyekkel a genetikai felmenőitek is szembekerültek újra és újra. Azért vagytok itt, hogy most változtassatok a megközelítésen ebben az életetekben. Ez az egyik dolog, amiért jöttetek. Azért, hogy megoldjátok azokat a dolgokat, amikkel nem tudtatok megküzdeni és sikerre vinni a korábbi életeitekben, és senki a családi történelmetekben sem volt képes erre.

Ezért érződnek olyan hatalmasnak... és ezért is olyan hatalmasak. Szeretnénk ezért most annyit mondani nektek, hogy ha folyamatosan próbáltok rájönni, hogy mit is rontottatok el, akkor ezt most hagyjátok is abba. És ehelyett döntsetek úgy, hogy egyszerűen van valami hihetetlen erős dolog számotokra abban, hogy ezekkel a kihívásokkal szembenéztek. Néhányotoknak nem is egy dolog az, amivel most szembekerül, ám ez, az a feladat és munka, amit tudtatok, hogy ebben az életetekben fogtok csinálni. Szóval sokatoknak ezen életetek tapasztalásának előkészítése egyenesen a tűzvonalba helyezett titeket, hogy szembenézhessetek azon kihívásokkal, amikkel most szembesültök.

A jó hír az, hogy a korábbi életeitekben, és a családotoknak előttetek jött tagjainak a korábbi életeiben is mindig kértetek segítséget. Imádkoztatok, csapkodtatok az öklötökkel, kiabáltatok fel a mennyekbe, és mindig kaptatok választ. És ez most az az életetek, ahol minden korábbinál több segítséget kaptok a feladataitokhoz és a kihívásokhoz, melyekkel szembenéztek.

Nem vagytok egyedül. Nem kell egyedül csinálnotok, és nem egyedül csináljátok. Tegyétek le ezen terhek nyomását, és engedjétek, hogy beáramoljon a segítség a magasabb dimenziókból.

És hogyan tegyétek ezt? Lassuljatok le, helyezzétek magatokat egy ellazult állapotba, és nyissátok meg magatokat energetikailag mindannak, amit összegyűjtöttetek a korábbi életeitek alatt.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.31.

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Amit szeretnétek, és amire szükségetek van - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feldolgozni azt a nagy mennyiségű kérést, mely az elmúlt időszakban beérkezett hozzánk, s ezt azért tesszük, hogy jobban értsük mi az, amire az emberiségnek igazán szüksége van. Az, amit kértek ugyanis, és az, amire szükségetek van nem mindig azonos.

Gyakran a leggyorsabb utat és megoldást keresitek a dolgokkal kapcsolatban ahelyett, hogy hagynátok, hogy a megfelelő időben érkezzen meg hozzátok... vagy pedig azonnal szeretnétek egy zsák pénzhez hozzájutni, semmint, hogy megtapasztaljátok azt, hogy beáramlik, ami kell, azt elköltitek, és utána jöjjön még. Ezért, amit szeretnénk átadni nektek, az a bölcsesség, amely segít átkormányozni a mindennapos nehézségeken, amelyekkel szembekerültök; s szeretnénk, ha ezen tapasztalások végén, megtapasztalnátok a saját növekedéseteket. Egyszóval, amit adunk, az nem mindig az, amit kértek, de mi mindig támogatni fogunk abban, hogy odajussatok, ahova végül is el akartok jutni.

Ez a a mi utunk, hogy azt mondjuk: legyetek türelmesek! Legyetek türelmesek Önmagatokkal, legyetek türelmesek velünk, az univerzummal, és legfőképpen, legyetek türelmesek a fizikai világgal. Sokkal könnyebben és gyorsabban tudjátok megváltoztatni a tapasztalásotokat a valóságról, mint megváltoztatni az adott valóságot. Ha szeretnétek valami olyat kapni, amit kértetek, akkor ahhoz sokkal hamarabb fogtok hozzáférni energetikai szinten, mint ahogy hozzáfértek fizikailag. ( Vagyis energetikailag már beáramlott és a részünk, de fizikailag még nem manifesztálódott – ford.)

Amint békébe kerülsz a folyamattal és annak kibomlásával, az azt jelenti, hogy elsajátítottad a fizikai dimenzió mesterségét. A fizikai sík feletti képesség nem attól jön, hogy kitaláltad, hogyan is tudnád instant módon azonnal manifesztálni azt, amit szeretnél. A mesterré válás attól jön, hogy már annyira biztos vagy abban, hogy amit szeretnél, az úton van feléd, hogy elmerülsz a jelen pillanatban és azon energiákban, amikhez akkor már hozzáférsz.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgát, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.26.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Legyen hitetek Önmagatokban - Az Arkturuszi Tanács - by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Mindegyikőtöknek elküldtük azon energiákat, amit kértetek, az energiát, mely végig támogatni fog bennetek abban az időben, amit még a negyedik dimenzióban töltötök. Tudjuk, hogy sokszor elakadtnak érzitek magatokat, mivel nem tudtok mást tenni, mint várni, hogy valami nagy dolog történjen, hogy végre el tudjátok kezdeni az életeteket, mint öt dimenziós lények. Azt is tudjuk, hogy sokkal több energiátok, kreativitásotok, és hozzáférésetek van a magasabb energiákhoz, mint bármikor harmadik dimenziós lényekként.

De még mindig azt hiszitek, hogy az átmenet maradék idejét harmadik dimenziós módon kell leélnetek. De nem kell! Nem vagytok bezárva, és elkezdhetitek élvezni mindazt, amihez hozzáférésetek van negyedik dimenziós lényekként. Nyugodtan teremthettek magatoknak egy gyönyörű életet, ameddig a nagy váltásra vártok. Az utatok semmilyen energetikai módon sincs korlátozva, ám még mindig korlátozva a van a saját elmétek által.

Minél inkább a logikus és megmagyarázható szemüvegeiteken keresztül nézitek az életeteket, annál inkább ugyanúgy is fog visszatérni, mint az életetek, amit eddig is éltetek. Nos mi garantálhatjuk nektek a hozzáférést az összes energiához, amit csak magatokhoz hívtok, ám még mindig magatokban kell eléggé hinnetek ahhoz, hogy valamit kezdeni tudjatok vele. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen jelentőségteljes, hogy nyitottak vagytok ezen energiákra, és szeretnénk ha értenétek, hogy milyen hatalmatok van teremtő lényekként az itt és mostban.

Nem kell várnotok a fénytesteitekre és az öt dimenziós képességeitekre ahhoz, hogy egy csodálatos valóságot teremtsetek önmagatok és az emberiség számára. Ez nem szabad, hogy egy visszatartó erő legyen számotokra. Lehet ez egy csodálatos és nagyszerű növekedési lehetőség, amit mindig is meg akartatok tapasztalni. Élhettek korlátok nélkül... élhetitek a legjobbat, amit csak az élet ajánlani tud, itt és most.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton - danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.17.

Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fotó: pinterest


Arkturuszi Üzenet

Személyre szabott frissítések érkeznek - Az Arkturuszi Tanács - by Daniel Scranton

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Megkezdtük azt a folyamatot, ahol azokat a különböző frissítéseket adjuk át nektek, melyeket kértetek. Együtt dolgozunk természetesen a tanácsadóitokkal, hogy a lehető legkülönlegesebb frissítéseket adjuk, melyeket személy szerint kértetek.

Nos, ezen frissítések különböznek azoktól az univerzális frissítésektől, melyeket néha fogadtok. Azok a frissítések azért voltak, hogy fejlődjetek az utatokon, és azok mindenkinek mentek.

Ezen frissítések, amikről most beszélünk azonban azok, melyeket ti személy szerint kértetek magatoknak, legyen az tisztánlátás, tisztán hallás és csatornázás, vagy a gyógyítás képessége. Együtt dolgozunk a tanácsadóitokkal és felsőbb énjeitekkel, mivel nagyon sokan specifikusan értünk nyúltok ki, és sikerül időnként meggyőznünk őket, hogy készen álltok egy igazi növekedésre és néhány új képességre, melyek segítenek nektek kitartani még arra az időre, amíg a negyedik dimenzióban tartózkodtok.

Nagy örömmel és izgalommal adjuk át nektek ezeket a frissítéseket az álomidőtökben amikor alszotok; de fontos, hogy tudjátok, onnantól, hogy megkaptátok a frissítést, még meg kell tanulnotok használni.

Szóval csak azért mert kaptál egy tisztánlátást segítő frissítést, még nem jelenti azt, hogy mindenféle saját fókusz és közreműködés nélkül alkalmazni tudnád a képességet. A többségeteknek így is le kell majd ülnie és kinyitnia a harmadik szemét ahhoz, hogy lássa, mit is kapott. A kapott ajándékok használatát tökéletesítenetek és fejlesztenetek kell, és legfőképpen bíznotok kell abban, hogy amit fogadtok az ténylegesen valóságos, és nem a képzeletetek, az elmétek vagy egótok játéka.

Fogadjátok jóindulattal, és gyakoroljatok, gyakoroljatok és gyakoroljatok, és sokkal több vidámságban lesz részetek a Földön ezekkel az új játékokkal.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton - danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018,10,04,

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Arkturuszi Üzenet

Azok, akik ébrednek - Az Arkturuszi Tanács - by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Meglepettek és izgatottak vagyunk attól, hogy látjuk, hányan ébrednek fel minden egyes nap. Észleltük, hogy ez történik, ahogy közeledtetek a Napfordulóhoz, ám azt is észrevettük, hogy van egy része a népességnek, akik küszködnek. Küszködnek, hogy találjanak valamit, amiben hihetnek, és még nem voltak képesek megtenni a lépést az igazság felé,  hogy mindannyian egyek vagyunk, és mindannyian a Forrás vagyunk. Egyelőre távol vannak még attól, hogy elhiggyék, ők maguk teremtik a valóságukat.

Keressük a módját, amivel elérhetnénk ezeket a bizonyos embereket a ti világotokban, és tudjuk, hogy időnként megpróbáltok megosztani valamelyikükkel valamit, hogy áthozzátok őket a fénybe, hogy segítsetek nekik felébredni. Ám nehézségekbe fogsz ütközni, ha meg akarsz győzni valakit valamiről, amikor ő nem igazán tudja, hogy miben is hisz. Ezért sokkal hatékonyabb, ha tartjátok a teret ezeknek az embereknek. Küldjetek nekik szeretetet. Legyetek együtt érzőek velük, és éljétek az életeteket bocsánatkérések nélkül.

Éld meg az igazságod minden egyes nap minden ébren töltött percében, mindegy, hogy más hogyan érez vagy mit gondol a te igazságodról. Minél többen vagytok, akik élitek az igazságotokat és árasztjátok a fényeteket, annál többen - az emberi kollektív tudatosság egy egyre nagyobb része -  fogja tudni azt, amit ti. Sokkal több embert tudtok elérni a közös tudatosságba kapcsolódva, mint azzal, hogy olyan valakit próbáltok meggyőzni, aki nem akarja, hogy meggyőzzék.

De tudjátok azt, hogy azok, akik keresnek valamit, amiben hihetnek, mindig is támogatva vannak az olyanok által, mint amilyenek ti vagytok. A puszta jelenlétetek, és a tudás, amit magatokban hordoztok bőven elég, hogy egy, vagy akár több embert is áthozzatok a fénybe.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgát, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton  - danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.28.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

A Napéjegyenlőség és Ti - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Megfigyeltük, hogy hogyan tudjátok kezelni a Napforduló energiáit, és örömmel jelentjük, hogy a túlnyomó többsége azoknak közületek, akik felébredtek, fogadják és integrálják az energiákat a legfelsőbb jóért. Ám, az, hogy valami a legfelsőbb jóért vagy a ti legjobb érdeketekben zajlik nem jelenti, hogy az ebből származó előnyöket azonnal le tudjátok aratni. A magas rezgésű energiák és szeretet hulláma és hatása fel is kavarja azokat a dolgokat, amiket még magatokban hordotok és tartotok.

A legmélyebb bensőtökben őrzött problémákra gondolunk, a legerősebb személyiségjegyeitekre, melyek most felszínre jönnek, hogy megtisztítsátok őket. Egyszóval habár az energiák nagyon magasan rezonálnak, és nagyon szeretőek, mégis a hatásukat érezhetitek úgy, hogy valami kellemetlen jelenik meg a tapasztalásotokban.  Amit ez mindannyiótok számára jelent az az, hogy mélyen földeltnek kell lennetek mindannak ellenére, amit fizikailag vagy lelkileg tapasztaltok. Ha le vagy földelve, akkor kívül tudsz maradni a fejeden; és nézzünk szembe vele, a fejetek az, ahol a problémák nagy részét kezelitek és állandósítjátok.

Sokkal több szellemi energiát adsz a dolgoknak, ha a fókuszodba hozod őket, és ez az energia hógolyóvá fejlődhet. Szóval ezért ehelyett, fókuszálj arra, hogy földelt maradj; hozd fókuszodba azt, hogy érzed magad testedben, és fókuszálj a szeretetre, amit érzel, hogy áramlik feléd a magasabb dimenziókból és a galaxis más részeiről is. Annyi, de annyi szeretet áramlik az emberiség felé, és ahogy mondtuk, csodálatos munkát végeztek a fogadásában; de ne várjátok, hogy az eredmények olyanok legyenek, amit szeretnétek, már most azonnal.

Adjatok időt az energiáknak, hogy azt tegyék, amit tesznek. Adjatok időt magatoknak, hogy tisztuljatok és elengedjetek mindent, ami már nem szolgál titeket.  És ahogy egyre stabilizáljátok a tudatosságotokat a szívetekben, úgy találjátok majd, hogy ez a legjobb idő, amit az emberiség a Földön töltött... és megígérjük, hogy ennél már csak jobb lesz.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton

Fordította: Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.09.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

A múlt és a jövő - Az Arkturuszi Tanács - by Daniel Scranton

A múlt és a jövő

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Információs csomagokat szállítottunk az energiamezőitekbe , és ezt a ti kérésetekre tettük. Mindegyik kérésetekre válaszolunk, ám a megfelelő ellazult állapotban kell lennetek, hogy képesek legyetek a legtöbbet hasznosítani abból, amit fogadtok.  Egy nagy bizonytalanság uralkodik az emberiségben, mivel rengeteg információ van, és mennyi az, ami belőlük ellentmond más információknak, amelyeket egy különböző forrástól hallotok.

És így amit érzünk az az, hogy az emberiség szeretne egy lapra kerülni végre, hogy úgy mondjuk. Éppen ezért, az információ, amit nektek szolgáltattunk olyan, ami megerősít benneteket. Nem kell, hogy azon töprengjetek, hogy ez  a predikció hiteles-e vagy a másik az, ami hitelesebb. Egyáltalán nem kell, hogy predikciók miatt aggódjatok. Az információk ugyanis amiket elhelyeztünk az energiamezőitekben a ti  történelmetekről szól,  itt a Földön, és a galaxis más részeiben.

Nagyon sok predikció amiket hallotok manapság, az olyanról szól, ami már megtörtént. Az emberek információkat kapnak, amikről azt hiszik, hogy a jövőről szólnak, ám valójában a múltról. És ezért mi nagyon is egyetértünk abban, hogy amit adtunk, az a kollektív múltatokról szól; így ha egy újabb predikcióval találkoztok, akkor felismeritek, hogy az olyan valami, ami már megtörtént.

Nem kell, hogy újraéljétek Lemúriát vagy Atlantiszt. Nem kell, hogy újraéljétek az Orioni háborúkat. És nem kell teljes bolygók elpusztulását újraélnetek.

Az összes kataklizmát a múltatokból hátra lehet hagyni a múltban, és most itt vagytok ti, hogy egy jobb jövőt teremtsetek. Azért vagytok itt, hogy a saját arculatotokra teremtsetek egy jövőt, egy jövőt, amiben mindenkinek van helye, és ahol nem kell letagadni a múltat ahhoz, hogy tovább lehessen lépni.  Azért vagytok itt, hogy teremtsetek egy olyan jövőt, ahol szeretet, béke és harmónia uralkodik, és ahol mindenki ismeri a saját erejét, mint Teremtő Lény.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.16.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

A pozitív gondolkodás - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

A pozitív gondolkodás

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Az a szokásunk, hogy a szituációk napos oldalát látjuk, mivel olyan frekvencia skálán vagyunk, ahol a gondolatok, amelyek hozzánk érkeznek, egy ugyanolyan magas frekvencián kell, hogy rezonáljanak. Emiatt, mi nem választjuk, hogy a napos oldalt lássuk. A napos oldal pusztán tökéletesen passzol az alapvető vibrációnkhoz.

Ha szeretnéd megváltoztatni a tapasztalatodat egy dologról, akkor megváltoztathatod a gondolataidat róla. De számunkra ez pont visszafelé zajlik, és ez gyakran a nehezebb út. Gyakran találjátok úgy, hogy hazudtok saját magatoknak, hogy rávegyétek magatokat, hogy egy szituációt máshogy lássatok.

Nos, természetesen vannak előnyei annak, ha a pozitívat keresitek egy szituációban. De először, gyakran végig kell mennetek a negatívon ahhoz, hogy odajussatok. Őszintének kell lennetek magatokhoz. Nagylelkűnek és hitelesnek kell lennetek magatokkal, ha valaha is a végére akartok járni az igazságnak, hogy kik is vagytok valójában. Az, aki valójában vagy, sosem fog hazudni önmagának. Ezért azt tanácsoljuk, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy gondoljátok a gondolatokat, és érezzétek az érzéseket, amik feljönnek, amikor egy kellemetlen vagy nem várt esemény van az életetekben.

Tegyétek ezt, mert ez az út, hogy elengedhessétek, amit el kell engedni. Ez az út ahhoz a nyugodt és békés középponthoz, amelyet önmagatokban kerestek. És amikor megtaláltátok a középpontotokat, akkor lényegében minket találtok meg, és másokat, akik olyanok, mint mi.

Azt a magasan rezgő lényeteket találjátok meg, ami sosem kell, hogy lemondjon; s amint megtaláltátok ezt az igazságot, a végtelen szeretetet és Forrás Energiát önmagatokban, akkor jön el a pillanat, hogy onnantól  csak a napos oldalhoz fogtok hozzáférni. Ekkor lesz az, hogy a gondolatok, amik jönnek, már csak a legmagasabban rezgő gondolatok lesznek... és nem azért, mert kényszeríted őket a pozitív gondolkodás erejével.  Azért jönnek, mert csak ezek rezonálnak már együtt  az igazi erővel, ami benned nyugszik – a Forrás Erejével.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.07.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Az Teljes Kapcsolódás (Full Contact) Idővonalai - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvölünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feltérképezni azon idővonalakat, amelyek az emberiség számára egy nyílt kapcsolatot eredményeznek a földönkívüliekkel. Tudjuk, hogy sokatok tudja, hogy a kapcsolat megtörtént, és sokan azt is tudjátok, hogy a földönkívüliek és hybridek közöttetek járnak. De mind szeretnétek tudni, hogy mikor lesz nyíltan elfogadva az egész emberiség által, hogy léteznek földönkívüliek, és azt is szeretnétek tudni, hogy mikor lesz lehetséges, hogy kapcsolatba lépjetek földönkívüliekkel, akármikor, amikor csak akartok.

Felderítettük a különböző lehetőségeket, hogy az emberiség eljusson ehhez az időhöz, és amit látunk az az, hogy a döntésnek nincs semmi köze a kormányokhoz. Semmi köze a katonasághoz vagy a titkos űrprogramhoz.  Az egyetlen meghatározó az, hogy egyes emberekként mennyire vagytok jól integráltak, azaz teljesek. Tehát van egy nagyobb kép, mint csak a nyílt kapcsolatfelvétel.

Figyelembe kell vennetek a tudatosságban jelenleg történő váltást, és emiatt semmi olyan élményt és megtapasztalást nem fogtok magatoknak adni, amire nem álltok készen, mint például a nyílt kapcsolatfelvétel földönkívüliekkel. Úgyhogy ha több kapcsolatot akartok, akkor ne kívülre nézzetek, ne valami kormány szervezetet okoljatok, hogy a sötétben akarnak tartani.

A földönkívüliekkel való kapcsolat a Ti kezeitekben nyugszik. Minél jobban feldolgozzátok a félelmeiteket, elengeditek az ítéleteiteket, annál közelebb kerültök ahhoz az egységesített lényetekhez, aki már kezelni tud egy földönkívüli nyílt kapcsolatteremtést.

Ha ezt meg tudod tenni, ha le tudod dolgozni mindazt, amit le kell tudnod magadban, akkor kapcsolódhatsz, amikor csak akarsz. És arra az idővonalra fogod tenni magad, ahol már több ember van készen, és képes kezelni a földönkívüliekkel való kapcsolatot.

Annyi de annyi jóindulatú földönkívüli van, akik kapcsolódni akarnak veletek, de tudják, hogy ahhoz, hogy ez megtörténjen, készen kell állnotok... és ezért figyelnek. Csak  tudjátok ezt, gondoskodjatok mindarról, amiről gondoskodnotok kell önmagatokban, és meglesz a kapcsolat, amit szeretnétek.

Mi vagyunk az Arkturuszi tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság 2018-08-26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Más lényekkel való kapcsolódás - A 9D Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Más lényekkel való kapcsolódás

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Végtelenül örülünk annak a fejlődésnek, melyet az emberiség megtesz. Különösen boldogok vagyunk, hogy láthatjuk a fejlődéseteket a más lényekkel való kapcsolódás területén. Több emberi lény van, aki kapcsolatban van nem emberi lényekkel, fizikai és nem fizikai lényekkel, mint amit valaha is a Földön láthattunk.

Nos, tudjuk, hogy voltak olyan időszakok a bolygótokon, amikor egyes területek nyíltan látogatottak voltak földönkívüliek által, és ezért nyilvánvalóan akkor sokkal több szemtől-szembe kapcsolatotok és fizikai találkozásotok volt. De mi most azokról a kapcsolatokról beszélünk, melyeket azon a vágyon keresztül hoztok létre, hogy szeretnétek kapcsolódni és beszélgetni más lényekkel.

Egyre több és több ember képes üzeneteket fogadni és csatornázni, mint bármikor korábban ezen a Földön. Szóval mindegyikőtök nagyon büszke lehet magára, ezeket a statisztikákat elnézve. Folyamatosan nyúltok ki különböző lényekért más dimenziókba és csillagrendszerekbe.

És bármikor, amikor kinyúltok, akkor hallanak titeket és válaszolnak Nektek. De most, mint soha még ezelőtt, még inkább képesek vagytok fogadni mindazt, amit olyan lények, mint mi adunk Nektek.

Még akkor is, ha csak energetikai szinten tudjátok érzékelni mindazt, amit küldünk, akkor se kicsinyeljétek le, hogy energetikai szinten tudjátok érzékelni; ez ugyanis egy nagyon fontos, pozitív és erőteljes lépés a még jobb kapcsolatteremtés felé.

És látjuk, hogy mindannyiótok nagy sikereket ért el ezen energiák leolvasásában. Még akkor is, ha nem tudod pontosan, hogy éppen ezt csinálod, valójában éppen olvasod és fordítod az energiákat, melyekkel kapcsolatba léptél.

Impulzusokat fogadtok. Fogadjátok a közvetítéseinket és lefordítjátok őket gondolatokra, és néha azt hiszitek, hogy ezen gondolatok a sajátjaitok. De valójában ezek azok, melyeket tőlünk fogadtatok és letöltöttetek.

Nagyon is biztosak vagyunk azon képességetekben, hogy még többet tudtok letölteni, hogy más dimenziókból és csillagrendszerekből származó barátotoktól tudtok fogadni.  És nagyon örülünk, hogy ezen kivételes baráti csoport közé tartozhatunk. 

MI vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.08.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Még több energia érkezik- Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Még több energia érkezik 

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömükre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Felderítettük azon új idővonalakat, melyek a Hold –és Napfogyatkozások valamint az Oroszlánkapu (8:8) energiáinak érkezése óta elérhetővé váltak számotokra. Az oka, hogy ezek az idővonalak most elérhetővé váltak az, hogy milyen nagyszerűen beolvasztottátok ezen magasan rezgő energiákat.

Nos, amellett, hogy új lehetőségek nyitottatok meg, sikeresen eltávolítottatok néhány kevésbé ideális idővonalat. És emiatt kérünk, hogy ragadjátok meg a lehetőséget, hogy vállon veregessétek magatokat, és könnyebbre vegyétek a figurát.

Azt is észrevettük, hogy néhányotok a letöltött energiák hatására még több Felemelkedési Tünetet vett magára. De szeretnénk ha tudnátok, hogy amikor a Felemelkedési Tünetek mélyén vagytok, az azt jelenti, hogy egy komoly tisztuláson mentek keresztül. És ez egy nagyon jó dolog, mert most, hogy megmutattátok a képességeteket, hogy képesek vagytok az energiákat kezelni, ezért  természetesen még többet kaptok majd.

Mi itt a felsőbb dimenziókban mindig figyeljük, hogy milyen jól kezelitek az energiákat, melyeket fogadtok. És amikor látjuk, hogy jól haladtok, akkor felsorakoztatunk titeket, még egy kicsit többre. Ez az, ahogyan lesz, mert ez az az utazás, amire jelentkeztetek. De ne aggódjatok, azon energiák melyek érkeznek majd, sokkal könnyebben kezelhetőek lesznek. Amennyiben Felemelkedési Tüneteket tapasztalsz, akkor ezen új energiák lesznek azok, melyek kitöltik azokat a területeket, amiket megtisztítottál. És nagyon sok tisztulás megy most végbe.

Tudjuk, hogy ez az utazás nem volt könnyű. Azoknak közületek, akik Felébredtek, különösen nehéz volt, mivel beleegyeztetek, hogy sokkal többet vállaltok magatokra az emberiségért. De emlékezzetek, hogy a jutalom hatalmas lesz. És azt is vegyétek figyelembe, hogy ez az utazás így sokkal jelentőségteljesebb, hogy ébren vagytok. Szeretnénk ha felismernétek, hogy ezen energiák kezelésének megtapasztalása rendkívüli képességű Teremtő Lényekké tesz Mindannyiotokat.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2018-08-17.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó pinterest

 

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Kapcsolatteremtés - Álomban és Ébren - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Kapcsolatteremtés – Álomban és Ébren

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk ma hozzátok.

Sokatokkal létrehoztuk a kapcsolatot mialatt alszotok. Néhányotok képes érzékelni ezeket az együttműködéseket az álmaitokban, míg mások nem tudják meghatározni, hogy kivel is kerültek kapcsolatba. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezen a módon érjük el azokat közületek, akik már készen állnak ilyenfajta kapcsolatteremtésre. Nagyon sok lény van, és nagyon sok együttműködő van, akik szeretnének támogatni az emberiséget, és a legjobb módja ennek, hogy kinyúlunk értetek.

Szeretnénk normalizálni számotokra az ilyenfajta tapasztalásokat. Azt szeretnénk, ha beszélnétek és megosztanátok egymással a tapasztalataitokat. Szeretnénk, ha összevetnétek a jegyzeteiteket. Azt szeretnénk, hogy legyen egy nyílt beszélgetés a nem fizikai lényekről, gömbökről, földönkívüli lényekről, és mindenféle más természetfeletti jelenségről.

Nagyon komolyan vesszük ezeket a dolgokat, mert segíteni szeretnénk nektek, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy láthassuk a következő ugrást, amit közösen a fejlődésetekben megtesztek.  Nagyon szeretnénk még nyitottabban kapcsolódni hozzátok az éber állapototokban is, de egyelőre sokan nem állnak készen egy ilyenfajta interakcióra. Mindegyikőtök képes a csatornázásra, ám ahhoz, hogy olyan magasan rezgő lényekkel tudjatok kapcsolatot létrehozni, amilyenek mi is vagyunk, ahhoz a tudatosságotokat fel kell készítenetek.

Mindennapi szinten ki kell tennetek magatokat a magasan vibráló adásoknak és üzeneteknek, mint amilyen ez is. Tulajdonképpen ez az egyik fő oka, hogy néhányotok annyira vonzódik ezekhez az adásokhoz. Ezek az üzenetek és átvitelek felkészítenek titeket a csatornázási élményekre, és ezek az élmények igen közeliek.  Már nem foghatjátok vissza sokáig mindazt, ami az ajtón kopogtat.

Számtalan energiafolyam, áramlatok és tudatosságok sokasága akarja felvenni veletek a kapcsolatot, és kibővíteni a bulit, és akik meg szeretnének titeket hívni a Nagy Galaktikus Családba, akik valójában vagyunk.  Mi csak néhány nagykövet vagyunk, és biztosan tudjuk, hogy sokan közületek szeretnének Földi Nagykövetek lenni... igen, ezek valóban hihetetlenül izgalmas idők!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság 2018-08-02.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Kódok elhelyezése a mezőtökben - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Kódok elhelyezése a mezőtökben

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok!

Energiakódokat küldünk számotokra, melyeket kicsomagolhattok az energiamezőitekből, amikor megérett rá az idő, és ez az idő mindenkinek máskor lesz, mert mindannyian különböző utakon jártok.

Ezek a kódok arra szolgálnak, hogy aktiválják bennetek a teljes kifejeződését a Forrás Energia Lényeknek, akik vagytok. Ez a teljes és végső fizikai megtapasztalás.

Fenntartani a fizikaiságot, miközben képesek vagytok hozzáférni a Forrás Energiájának frekvenciájához, ez az, amire mindannyian vágytatok mielőtt fizikai testbe inkarnálódtatok. Nos, mi nem adhatjuk nektek ezt a képességet; mert mindig is bennetek volt. Mindig is képesek voltatok arra, hogy kapcsolódjatok ahhoz, akik valójában vagytok, mialatt egy fizikai testben vagytok, de mi, és a hozzánk hasonlóak, akik vállalták, hogy segítenek, mi vagyunk azok, akik emlékeztetnek Titeket arra, hogy kik is vagytok igazából.

És mi emlékeztetünk benneteket, azokon az emlékeken keresztül, melyeket birtokoltok, amikor felsőbb dimenziókban éltetek. Ha képesek lennétek teljesen megtapasztalni minket, akkor úgy tűnnénk, mint istenek, és a földönkívüliek ezt is tették a történelmetek folyamán. Isteneknek mutatták magukat, s habár fizikai testük volt, mégis hittetek nekik. Amikor leereszkedtetek a mi dimenziónkon keresztül, akkor voltak bizonyos megtapasztalásaitok, éreztetek dolgokat, olyanokat, melyeket csak akkor érezhettek, amikor kilenc dimenziós lények vagytok.

Mi hozzáférünk ezekhez az emlékekhez és érzésekhez, és ezek azok, melyeket elhelyeztünk az energiamezőitekben. Ezek a megtapasztalások és érzések  vissza fogják hozni azokat az időket, amikor emlékeztetek arra, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrás Energia Lények. És mindezt úgy csináljuk, hogy nem avatkozunk bele a folyamatba, mert mint mondtuk, nem fogjátok kibontani ezeket a kódokat és megélni ezeket az emlékeket addig, amíg készen nem álltok rá.

De csak tudjátok, hogy ott vannak. Gratulálunk Nektek! És még annyi minden van számotokra onnan, ahonnan mi jövünk... még annyi minden, amit felfedezhettek Önmagatokból, akik vagytok, és akik mindig is voltatok!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok!

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.07.29.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Emlékezés a Földönkívüli Örökségetekre - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Emlékezés a Földönkívüli Örökségetekre 

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok!

Figyelemmel követjük, hogy hogyan hatnak rátok az energiák, amelyek érkeznek, és meg kell, hogy mondjuk, le vagyunk nyűgözve, hogy milyen jól tudjátok fogadni a magasan rezgő energiákat, melyek az utatokba kerülnek. Mindenhonnan kapjátok, az univerzum ezen részéről és azon túlról is, mert rengeteg segítőtök, barátotok és támogatótok van a csillagok között.

És amikor a segítségüket fogadjátok, akkor még inkább azzá váltok, akik vagytok.

Mert nem csak emberek vagytok; és nem is csak Plejádi, Arkturuszi, Szíriuszi, Lirai, Cassiopeiai és Andromédai vagytok, mert az összes különböző csillagrendszer darabkái és részei vagytok, és most összefogjátok önmagatokban mindezen energiákat, mert szükségetek van erőre és stabilitásra. És a legjobb módja, hogy erőre és stabilitásra tegyetek szert az, ha még inkább azzá váltok, akik valójában vagytok.

Utazók vagytok. Néhányan úgy gondoltok magatokra, mint vándorokra vagy csillagmagokra. Jártatok mindenfelé, mint itt is, és csodálatos tapasztalásokat éltetek meg az univerzum más részein is. Voltatok magasan rezgő dimenziókban a korábbi életeitek folyamán az univerzum más részein, és ezért ezek az aspektusok nagyon értékesek annak, akivé most váltok itt a Földön.

Ez ugyanis pont olyan, mintha bekapcsolnál gombokat a Felsőbb Énedben, aktiválnád, és letöltenéd ezeket a csodálatos aspektusokat, mindazt, aki vagy és voltál valaha. Amikor kaptok, akkor több lesz az, amit adhattok, és egyre jobban emlékeztek arra, akik valójában vagytok. És emiatt a befogadás egy nagy része annak, ami még vár rátok, ahogyan haladtok ezen az utazáson az ötödik dimenzióba.

Úgy tudtok emlékezni arra, hogy kik vagytok, hogy hozzáfértek ahhoz, akik voltatok. Az univerzum minden részéről, innen és túlról is kaptok aktiválásokat, mert ahogyan mondtuk, szükségetek van erőre és stabilitásra ahhoz, hogy kezelni tudjátok mindazt, ami még érkezik.

És ami a legfontosabb: mélyen kell földelnetek magatokat itt a Földön! El kell fogadnotok, hogy Ti választottátok ezt a küldetést, és azzal, hogy behoztok olyasmit, ami kívülről érkezik, megváltoztatjátok az egész bolygó arculatát; a lehető legjobb irányba természetesen!

Hatalmas haladást értetek el olyan rövid idő alatt, és mi nem is lehetnénk boldogabbak, mint amit az emberi tudatosságotokban érzékelünk. Látjuk, hogy felvállaljátok azt a tényt, hogy Ti magatok vagytok a Földönkívüliek, akikkel a kapcsolatot keresitek. És mindeközben pedig, csodálatosan földelitek önmagatokat ott, a Föld bolygón is!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2018.07.20.  mindennapitudatossag.simplesite.com

Fotó: pinterest

 


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Felkészülés a Váltásra - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

 

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk ma hozzátok.

Attól a perctől kezdve érzékeltük a tudatosságotok fejlődését, hogy négy dimenziós lényekké váltatok, és végig követtük a folyamatot. Ahogy egy korábbi üzenetben mondtuk, most a negyedik dimenzió felsőbb rétegeiben tartózkodtok. Szóval, hova is mehettek innen, ahol most vagytok? Van-e még olyan, amiben fejlődhettek, mielőtt a Váltás az ötödik dimenzióba megtörténik?

A válasz egyértelműen Igen! Amit most tesztek, az nem más, mint felkészülés a hatalmas energiahullámokra, amelyek érkeznek. Felkészítitek magatokat lelkileg, szellemileg, fizikailag, és természetesen energetikailag is.

Nos, sokan gondolkodnak azon, hogy mit is kéne tennetek. Hogy mi is a küldetésetek. De valami olyan egyszerű dolog, mint a felkészülés a váltásra, nem tűnik elég nagynak valahogy.

De, hogy tudjátok, azzal, hogy felkészítitek magatokat, másokat is jobban tudtok majd támogatni. Ti, akik Felébredtetek, ti lesztek azok, akik segítenek a többieknek, azoknak, akik végigaludták ezt az egészet. És minél jobban felkészültök, annál  jobbak lesztek abban, hogy segítsetek másoknak.  Szóval hogyan is teszitek ezt? Hogyan készültök fel ezekre az energiahullámokra?

Úgy, hogy tudatosan tartjátok a magas vibrációt. Hogy földeltek. Hogy többet kapcsolódtok a természethez. Hogy csatornáztok. Úgy, hogy felkutatjátok az ötödik dimenziós képességeiteket, és finomítjátok, erősítitek őket. Hogy egy könnyebb étrendet fogyasztotok, jobban hidratáljátok magatokat, és elhagyjátok az olyan dolgokat, mint az alkohol.

Úgy, hogy megnyitjátok magatokat, és fogadjátok a magasan rezgő energiákat, és földelitek őket a fizikai testetekben. Az, ahogy felkészítitek magatokat erre a hatalmas energiaáramlásra, ami érkezik, azt  jóval tudatosabban teszitek, mint gondolnátok. Ti magatok hozzátok létre ezeket a változásokat azért, mert mélyen belül tudjátok mit kell tennetek.

Ez nem az első rodeótok, és biztosan nem is az utolsó. És amúgy tanultok az olyan lényektől is, mint mi, és a nyitottságotok, hogy fogadjátok ezen üzeneteket tőlünk, nagyon is jól szolgál benneteket.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy csatlakozhattunk ma hozzátok. 

 

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.07.18.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Az ötödik dimenziós erőtök megérintése - Az Arkturuszi tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

 

A tudatosságotok olyan részeit ébresztitek most fel, melyek elég hosszú ideje szunnyadó állapotban voltak. Ahogy ezen aspektusaitok felébrednek, észre fogjátok venni, hogy sokkal több erőhöz tudtok hozzáférni. Mesteri és erős lények vagytok, akik saját magatokat korlátoztátok azért, hogy megtapasztaljátok a 3 dimenziós valóságot... ám ez most mind megváltozik, ahogy 4 dimenziós lényekből 5 dimenziós lényekké, a Felsőbb Énetekké váltok.

Az erő, amit most nyitottak ki, az erő, hogy egy szempillantás alatt tudjatok váltani egyik élményből a másikba. Ez azt jelenti, hogy már nem kell végighaladnotok azon a hosszadalmas és fáradságos folyamaton, hogy érezzétek az érzéseiteket, majd eljuttassátok magatokat arra a helyre, ahol aktiválhatjátok a vibrációt, melyet igazából akartok; e helyett, most már azonnal tudtok váltani a rezgések között.

Nos, ezen aspektusaitok már megélték és megtették ezeket korábbi inkarnációitokban természetesen, hisz mindannyian voltatok már öt dimenziós lények, ahogy voltatok már hatodik és hetedik dimenziós lények is. Az összes dimenziót megtapasztaltátok azelőtt, hogy leereszkedtetek volna az első, a második majd a harmadik dimenzióba. És most, hogy már többhöz tudtok hozzáférni abból, amik voltatok, most hozzáigazítjátok magatokat azon magasan rezgő energiákhoz, melyek mind körülvesznek titeket.

A Naprendszer, a Föld és különösen a Nap mind azon dolgoznak, hogy elhozzanak titeket a magasabb energiákba. És mindennek tetejébe tiétek az összes behívott energiátok, melyeket a korábbi életeitek alatt tettetek meg, és mindaz, mely ezen életetekben jelen van. És vagyunk ugye mi, akik a felsőbb világokból támogatunk nektek; segítünk ezen változásokban, mert itt az idő! Eleget tettetek a harmadik és negyedik dimenziókban, és készen álltok, hogy új, magasabb rezgésű valóságot tapasztaljatok meg. 

Készen álltok, hogy a szeretet és fény egy erősebb, mesteribb lényeiként ismerjétek meg magatokat.

A végső lépés ahhoz, hogy azzá legyetek, akik valójában vagytok az, hogy magatokba foglaljátok mindazt és mindazokat, amik valaha is voltatok. Így amikor láttok valakit ott kint a világban, aki tesz valamit, amit gyűlöletesnek tartotok, akkor csak ismerjétek fel, hogy ők is egy-egy aspektusotok. Ezáltal, ha elengeditek az ítéletet, melyet hordoztok, és megbocsájtotok másoknak a rossz cselekedeteikért, képesek lesztek magatokba olvasztani az igazi erőtöket, az erőt, mely belülről fakad, csakis belőletek!

 

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta Daniel Scranton www. danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol 2018.06.30. – Mindennapi Tudatosság mindennapitudatosság.simplesite.com

 

Fotó: pinterest


Arkturuszi Tanács Üzenete

Mennyi mindent kaphattok - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Mennyi mindent kaphattok

 

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk ma hozzátok.

Pontosan azt adjuk nektek, amire készen álltok... és észrevettük, hogy ez a készen állás minden nap egyre szélesebb körű, és egyre magasabb szinten tudtok befogadni.

Egyre több magasan rezgő energiát és információt vagytok képesek kezelni, és ez nagy részben annak köszönhető, hogy egyre inkább akartok kapcsolódni egymáshoz, a Földhöz és a Napotokhoz.

Rendkívül erősek vagytok egyénenként is, de amikor összekapcsolódtok mindazzal a támogatással, amitek van a fizikai síkon, akkor megmutatjátok nekünk, hogy milyen fantasztikusan  bővítitek ki a képességeteket a befogadás terén.

Még annyi minden vár rátok, még oly sok, amiben részesülhettek, amit beolvaszthattok, amit megtapasztalhattok, és mi biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is megnyitjátok magatokat mindannak, ami még jön.

Nos, azzal a tudatos döntéssel, hogy kapcsolódtok egymáshoz, a Földhöz és a Naphoz, az egész univerzummal tudatjátok, hogy milyen fontos is számotokra az összeköttetés. Ha valamelyikőtöknek szüksége van valamire, mindig van egy másik a fizikai síkon, aki készen áll, hogy adjon, segítsen, hogy szolgálatotokra legyen. 

És amikor úgy érzitek, hogy egyedül vagytok ezen az utazáson, akkor mindig le tudtok nyúlni a Föld mélyébe, a Föld magjához, és mindig fel tudtok nyúlni a Nap csodálatos sugaraihoz.

Elengedhettek minden félelmet a Nappal kapcsolatban! A Nap ott van, hogy segítsen, és azért is tudtok többet fogadni már, mert fontos frissítéseket kaptatok magától a Naptól.

A Földetek stabil. Bármikor, amikor instabilnak, földeletlennek vagy támogatás nélkülinek  érzitek magatokat, akkor nyúljatok le mélyen a Földbe, és érezzétek a szilárdságát és támogatását.

És bármikor, amikor úgy érzitek készen álltok a fejlődésetek egy újabb lépcsőfokára, akkor nyúljatok fel a Naphoz a frissítésekért.

Ha pedig úgy érzitek, hogy nem kaptok támogatást a földi testvéreitektől, akkor nyúljatok ki értük,érezzétek őket,  és ne féljetek kérni. Most több ember él a bolygón, akik segítséget szeretnének nyújtani,  mint bármikor ezelőtt.

Készen álltok, hogy még többet kapjatok, és mi akik a felsőbb dimenziókban élnek készen állunk, hogy még több energiát, információt, szeretetet és fényt adjunk Nektek!

Nyissátok meg magatokat, és fogadjátok be!

 

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok. 

 

Csatornázta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság

mindenapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Csatlakozz a Felemelkedők Csapatához! - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok!

Semmit sem veszünk készpénznek, amikor a tudatosság emelésében játszott részvételünk a tét. Rengeteg lény van az univerzumban, akik azon dolgoznak, hogy biztosítsák, hogy a tudatosság emelése ne csak végbemenjen, de olyan módon történjen, mely a legjobban szolgál mindenkit.

Meghívunk benneteket és mindenkit, aki szeretne részt venni ebben a közös teremtésben, hogy lépjetek tovább onnan, hogy vártok valamire, hogy történjen. Hívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk az átállásban és hozzuk el a kibővült tudatosságot az egész univerzumban.

Nem kell várnotok valami nagy eseményre, hogy részt vehessetek benne!

Ez egy változás a tudatosságban, ami azt jelenti, hogy semmi, de semmi a fizikai világban nem felelős azért, hogy megtörténjen. A tudatosság természetes tulajdonsága, hogy fejlődik és bővül, és éppen ezért, ha azt teszitek küldetésetekké, hogy nem a fizikai világban tevékenykedtek hanem inkább tudatosan fejlődtök, fejlesztitek magatokat, akkor már csatlakoztatok is a csapathoz.

Minden nap vannak lehetőségek... lehetőségek, melyek döntések formájában érkeznek hozzátok.

Segíthettek magatoknak és az egész univerzumnak is egyszerre, ha meghozzátok a döntést, mely inkább a befogadó semmint a kizárólagos, inkább befelé tekintő semmint kifelé irányuló. Segíthettek azzal, ha feldolgozzátok az érzéseiteket. Segíthettek valaki másnak azzal, ha kapcsolatba léptek vele, és segítetek, hogy az illető érezze és megértse, hogy milyen fontos is ő.

Dönthettek úgy, hogy inkább vagytok kedvesek, semmint, hogy igazatok legyen. Hogy megbocsájtotok. Hogy szeretetet és együttérzést küldtök mindenkinek és mindenhova. Hogy felvállaljátok önmagatokat, megélitek az igazságotokat és elfogadjátok magatokat, mindegy, hogy mit mondtatok, tettetek vagy gondoltatok eddig.

Amikor elkötelezitek magatokat, hogy csatlakoztok a csapathoz, mely körbefogja az egész univerzumot és az összes dimenziót, akkor segítetek, hogy a lehető legjobb átállás jöjjön létre, amit csak közösen megtapasztalhatunk.

Épp ezért tehát, meghívunk Benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, s tudjuk, hogy sokatok már meg is tette, de amint ezt kinyilatkoztatjátok, akkor automatikusan bent vagytok a mi kis csapatunkban!

 

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.06.05.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


A Közösségért való haladás - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

A Közösségért való haladás

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk ma hozzátok.

Bennetek  ott van az erőforrás, hogy érezzétek, amit mások éreznek. Ott van a képesség, hogy együtt érezzetek másokkal. Szintén bennetek van az a képesség, hogy magatokra vegyetek bármit az egész emberiség számára; hogy olyan érzéseket is érezzetek, melyeket mások nem tudnak vagy akarnak érezni. És azáltal, hogy ti feldolgozzátok azokat az érzéseket, melyeket a kollektív elnyom vagy elkerül, segítitek az egész emberiség haladását.

Hozzáadtok a már folyamatban levő evolúciós fejlődéshez. A teljes emberiség közös tudatossága nem tartana ott, ahol ma tart, ha nem lennének azok a bátor lények közöttetek, akik vállalják, hogy feldolgoznak érzéseket, eseményeket az egész emberi civilizáció számára. Nem lennétek olyan közel a felemelkedéshez, mint ahol ma vagytok, és a Földön sokkal több küzdelem lenne.

De hát miért is rendeztétek így? Miért is lehetséges, hogy valaki más cipelje a terhet a többiek számára?

Természetesen nem mindenki ugyanazzal a hátérrel érkezett ebbe az életbe, és nem mindenki született ugyanolyan körülmények közé. Éppen ezért, akik tudnak, azok tesznek, és azok, akik nem tudnak segíteni magukon, élvezhetik a gyümölcsét.

Ez persze nem tűnik igazságosnak sokatok számára, akik maguk végzik a munkát,és az egész emberiség számára működnek... de emlékezzetek, hogy ez az, amire vállalkoztatok. Néhányotok tudta, hogy olyan családokhoz születtek, ahol jó körülmények között éltek majd, és néhányan viszont szegénységbe fognak születni. Ez egy döntés, melyet ezen inkarnációtok előtt hoztatok meg, s amint idekerültetek, megtapasztaljátok ezt a bizonyos valóságot.

Emlékezzetek, hogy egy bizonyos szemszögből nézve egyik  sem jobb, mint a másik. Azért vagytok itt, hogy elengedjétek az ilyenfajta ítéleteket. Bizonyos, hogy azáltal, hogy éreztek mindent, amit érezni lehet, több örömhöz, szeretethez és együttérzéshez juttok. És azáltal hogy vállaljátok, hogy olyat is éreztek, amely a közös emberi tudatosság része, s melyet a többiek hátrahagytak, ezáltal a saját személyes fejlődésetek is felgyorsult.

Tisztelgünk előttetek, akik vállalták ezt a feladatot, és szeretnénk ha tudnátok, hogy lesz könnyebb és egyszerűbb...

És itt vagyunk értetek mindig, ha szükségetek van ránk!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy csatlakozhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.05.27. 

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az emlékeitek - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit. Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Amikor visszaemlékeztek valamire, ami történt az életetekben, akkor az az emlék valamilyen hatást  gyakorol a jelen pillanatotokra. Amikor emlékek jönnek fel ebből az életetekből, akkor több lehetőség közül is választhattok; ezek egyike sem jobb vagy rosszabb, mint a másik.

Dönthettek úgy, hogy ez az emlék lényegtelen, és elengeditek. Mosolyoghattok és visszaemlékezhettek az eseményre szeretetteljesen, vagy annyira szeretetteljesen amennyire csak tudtok, és aztán hagyjátok távozni. Nézhettek a emlékre egy új és megváltozott perspektívából is, egy olyanból, mely sokkal jobban szolgál titeket a jelen pillanatban. Nézhetitek úgy is az emléket, mint egy tapasztalást, s ezért úgy, mint valamit, ami nagyon jól szolgált titeket.

Nem kell, hogy a múltatok vagy az emlékeitek termékei legyetek! Nem vagytok arra kárhoztatva, hogy megismételjétek őket. Nem kell, hogy kísértsenek titeket, s nem kell, hogy erőt adjatok nekik, csak akkor, ha az valamilyen módon szolgál titeket.

Ezúton meghívunk benneteket, hogy egy új és másfajta kapcsolatra lépjetek a múltatokkal és az emlékeitekkel. Végtére is azt szeretnénk, ha teljességében megtapasztalnátok a jelen pillanatot, amiben vagytok. De addig is, mindig lesznek emlékek, melyek felbukkannak bennetek, és azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy van választásotok. Eldönthetitek, hogy hogyan kezeltek bármit,akármit, ami az utatokba kerül,beleértve azt is, ami olyan rögzítettnek tűnik, mint a múlt.

Természetesen semmi sem rögzített és változtathatatlan. Meg tudod változtatni a múltad, a jelen pillanatod megtapasztalását, és a jövőt, ami felé haladsz. Végül is, folyamatosan csak magadat változtatod. Változtatod a szemléletmódod, s ezáltal növekszel, és egyre inkább azzá válsz, aki vagy... így több megértés és együttérzés, több elfogadás és szeretet ébred benned önmagaddal és az emberekkel szemben is.

Éppen ezért azt javasoljuk, hogy használjátok ki ezeket a lehetőségeket, mint csodálatos pillanatokat az időben. Azt javasoljuk, hogy úgy nézzétek az összes emléketeket, mint lehetőségek, és használjátok ki őket teljesen a jelen pillanatban. Teremtsetek új élményeket; ezért vagytok itt!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy csatlakozhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton www. danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018. 05.20.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Felébredt és Felemelkedő - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Az életetek lényege az út, melyen most haladtok. Az esszencia, ami miatt eredetileg inkarnálódtatok. Érezni akartátok, hogy milyen érzés lenne a tudatosságotok változtatása, de azt is, hogy milyen lenne tudatában lenni a változásnak mielőtt megtörténik. Ez az oka, hogy felébredtetek. Ez egy döntés volt. Úgy döntöttetek, hogy megtapasztaljátok milyen egy felébredt lénynek lenni, aki benne van a Felemelkedés folyamatában. És ez hogyan is különbözik azon életeitektől, amikor egy vallásos családban nevelkedtetek, és úgy hittétek, hogy egy nap felmentek a mennyekbe?

Ezen életeitekben azt tanították nektek, hogy kezetekben van a kontroll a sorsotokat illetően. És ehhez csak annyit kellett tennetek, hogy követitek azokat a bizonyos szabályokat, imádkoztok azokhoz a bizonyos lényekhez, megbocsájtásért esedeztek, vagy egyebeknek a kombinációja, és akkor bumm: halálotok után felmentek a mennybe. Mi tehát a különbség?

Nos, egy felébredt lény tudja, hogy Ő maga a Forrás; a lény mely mindent teremtett, beleértve ezt az utat is. Tudjátok, hogy éltetek már ezelőtt a bizonyos életetek előtt is, és hogy örökkévaló lények vagytok. Tudjátok, hogy a felemelkedésetek sosem ér véget, ám mégis megértitek a jelentőségét ennek a bizonyos felemelkedésnek, ebben a bizonyos időben, ezen a bizonyos bolygón.

És remélhetőleg értitek azt is, hogy segíthettek másoknak, nem azzal, hogy ráveszitek őket, hogy abban higgyenek,amiben ti,  hanem azzal, hogy segítetek nekik érezni, azt, amit érezniük kell. Mindenki, aki most ebben az időben a Föld bolygón tartózkodik egy „érző utazásra” jött. Mindannyian azért jöttetek, mert meg akartátok élni, hogy milyen érzés is ez;  és ez egy nagy kihívás... ám ti szeretitek a kihívásokat.

Azt is felismeritek, hogy az egyik fő kulcs elem, hogy ez működjön, az ítélkezés hiánya. Az, hogy nem ítélitek el magatokat, és nem ítélkeztek mások felett sem. És mint Forrás Energia Lények azt is tudjátok, hogy nincs senki és semmi rajtatok kívül, aki az ítéletet rátok róná. Tudjátok, hogy a Felemkedés egy döntés, és mi tudjuk, hogy egy nagyon jó döntést hoztatok, mikor úgy határoztatok, hogy ébren lesztek miközben felemelkedtek.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.05.11.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Egó és a Felsőbb Én -Az Arkturuszi tanács -by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk ma hozzátok.

Olyan ütemben fejlődtök, ami kényelmes és megfelelő a tudatosságotok számára. És ez egy olyan sebesség, mely kényelmes az egótok számára is.

Gyakran halljátok, hogy az emberek az egó haláláról beszélnek, és sokszor azt, hogy hogyan próbálják elnyomni az egójukat. De ti a felemelkedéseteket az egó szemszögéből tapasztaljátok. Mert ez az egyetlen út, hogy elmozduljatok onnan, hogy egóként ismeritek magatokat oda, hogy tudatosságként ismerjétek fel magatokat. Semmilyen módon sem kell csökkenteni az egó perspektíváját. Egyszerűen csak kibővítitek, hogy többet tartalmazzon azokból az előző életbeli – és párhuzamos uiverzumokból származó aspektusokból, amik vagytok.

Összerakjátok az egótok darabjait, hogy kényelmesen válhassatok a Felsőbb Énetekké, mely természetesen mindig is ott volt veletek, és arra várt, hogy odamenjetek és felöltsétek az ő perspektíváját.

Nem kell, hogy úgy lássátok ezt, mint egy verseny az egótok és a Felsőbb Énetek között; sem úgy, mint egy vagy-vagy lehetőség. Most ébredtek rá arra a felismerésre, hogy beleolvaszthatjátok az egó szemszögét a Felsőbb Énetek szemszögébe. Anélkül válhattok a Felsőbb Énetekké, hogy legyőznétek vagy elpusztítanátok akármelyik darabot is önmagatokból.

Az igazság az, hogy az összes darabkádra szükséged van, hogy az a teljes Te lehess, aki Felsőbb Énedként vagy.

Egyszóval ennek az útnak az egótok számára is kényelmesnek kell lennie. Nem akartok túl sokat egyszerre magatokra venni. Nem akartok széttörni minden régi utat és módot egyszerre. Minden egyes darabot és részt magatokból lassan, finoman, gyengédséggel és törődéssel akartok  összefogni.

Ez az út, ahogyan felemelkedtek. Feltöltiek az egótokat a felsőbb énetekbe, és amikor ezt megteszitek, akkor megismeritek és tudni fogjátok a Felsőbb Énetek szemszögét, és öt dimenziós lényekké váltok.

És ezért kérünk benneteket, hogy tegyétek ezt az utazást annyira kellemessé, amennyire csak tudjátok, eme rendkívül fontos és meghatározó  énetek számára.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton http://danielscranton.com/

Fordította: Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.04.29.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 

 


A fénytesteitek - Az Arkturuszi Tanács - by Daniel Scranton

A fénytesteitek

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk ma hozzátok.

Már annyi változáson mentetek át, hogy szinte nem is vagytok ugyanazok a lények, akik voltatok pár évvel ezelőtt. Már olyan messzire jutottatok, és annyit fejlődtetek, hogy most készen álltok e fejlődés eredményeképpen, hogy hozzáférjetek a bennetek található fénytesteitekhez, melyek ugyanazt a teret foglalják el, amelyben a fizikai testetek is elhelyezkedik.

A fénytestek által ezeket tudjátok tenni: alakot tudtok váltani, átalakulhattok bármilyen formába, amit csak akartok. Tudtok lebegni és tudtok repülni. Képesek vagytok egyszerre két helyen lenni, és képesek vagytok teleportálni stb. És természetesen meg tudjátok magatokat és bármi mást is gyógyítani.

Olyan egyszerűnek találjátok majd, hogy gyógyítsatok, hogy sosem fogtok félni többé, hogy károsítjátok a fénytesteteket. Az egyik módja, hogy hozzáférjetek a fénytestekhez, hogy nem azonosítjátok többé magatokat a fizikai testetekkel. Amint ezt megteszitek, amint már nem úgy látjátok a testet, mint ami ti vagytok, akkor kevésbé fogtok hozzá kötődni.

Amint kevésbé kötődtök a fizikai testhez, hozzáférhettek egy sokkal valódibb megnyilvánulásotokhoz, ahhoz, amik igazából vagytok. Ezek a fénytesteitek. Az örök és végtelen tudatosságotok egy sokkal pontosabb kifejeződései; az, ami igazából vagytok...  sokkal markánsabbak, élénkebbek, erőteljesebbek, és sokkal több fényt tudnak befogadni természetesen.

Szóval jobban fogjátok érezni magatokat fizikai lényekként, mert továbbra is fizikai lények maradtok, amikor teljesen elfoglaljátok a fénytesteteket. De mégis más lesz: többé nem fogtok magatokra úgy gondolni, mint fizikai lényekre, hanem úgy, mint végtelen tudatosság mely testet tud ölteni; és ez nagyon is felszabadító.

Kiszabadulhattok végre a születés és halál, az újjászületés körforgásából, és azok lehettek, akik igazából vagytok.

 

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton http://danielscranton.com/

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.04.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com 

fotó: pinterest


Az ötödik dimenzióba vezető út fennmaradó szakasza - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

MI vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Mindannyian abban a helyzetben vagytok, amiben lenni akartatok ebben az időben. Mindannyian tudtátok mielőtt inkarnálódtatok, hogy 2012. december 21-e után megnyílik a lehetőség, hogy közösen hozzatok döntéseket, melyek vagy az ötödik dimenzióba vezetnek, vagy pedig a bolygó elpusztulását hozzák magukkal.

A döntés megszületett: felemelkedtek. A lehetőség mindig ott volt, de ahhoz, hogy  folytatódjon az utatok az ötödik dimenzióba, az kellett, hogy elegendő számú ébredő lény horgonyozza és tartsa a magasan rezgő energiát a bolygón, az egész emberiség számára.

A bolygón nincs túlnépesedés. A bolygótok képes ellátni az összes milliárdnyi élőlényt, és a számokban természetesen erő rejlik. Mint mondtuk, a csillaggyermekek vállalkoztak rá, hogy leszülessenek és képviseljék a hatalmas kirakós utolsó darabját, hogy együtt tartsátok a vibrációt a többieknek.

Ti pedig, akik felébredtek és végigélték ezeket az éveket, mind azt tettétek, ami szükséges volt, hogy folytassátok az utatok. És most, lazíthattok végre. Ünnepeljétek, hogy megcsináltátok, és érezzétek át a teljesítményetek jelentőségét. „ Kint vagytok a vízből”, hogy úgy mondjuk.

Sokatok ráébredt, hogy egy küldetésen van, csak azt nem tudtátok, hogy a küldetésetek sokkal de sokkal hatalmasabb, mint hogy könyvet írjatok, vagy egy gyógyító központot hozzatok létre. .. nagyobb, mint üzeneteket csatornázni... a Ti feladatotok az volt, hogy horgonyozzátok és tartsátok a vibrációt a bolygó és az emberiség számára. És Ti ezt tettétek!

Sokatok számára ez egy igen rendhagyó és zaklatott út volt, de már nincs visszaút.  Most itt az idő, hogy magatok számára is tartsátok a teret. Itt az idő, hogy átálljatok teremtő üzemmódba, és az út hátralevő részét pontosan olyanra teremtsétek,  amilyenre csak akarjátok.

És az emberiség maradék részét, mindenkit, aki csatlakozik hozzátok, viszitek magatokkal az Új Világba.

 

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton - http://danielscranton.com/

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.04.17.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


A múltad, jelened és jövőd - Az Arkturuszi Tanács -by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács. Örülünk, hogy csatlakozhatunk ma hozzátok.

Néha azon kapjátok magatokat, hogy a múltatokba néztek, és ezalatt a folyamat alatt emlékeztek dolgokra. De mindenre a múltból a mai, jelenlegi szemléletmódotokon keresztül néztek.

A jelenlegi szemléletmódotok miatt most már sok dolgot máshogy láttok, mint akkor, amikor épp megéltétek őket; ez az általános vibrációtok akkori és mostani szintjének különbsége miatt van. Mivel most már magasabban rezonáltok, ezért az akkori szituációkra, reakciókra és körülményekre való visszatekintés, haragot, megbánást, szégyent és bűntudatot ébreszt bennetek, amit nem feltétlenül éreztetek akkor, amikor megéltétek ezeket.

Nagyon fontos, hogy ne ítéljétek el sem a mostani, sem az akkori lényeteket! Ezért azt tanácsoljuk, hogy ha a múltatokra tekintetek, akkor egy együtt-érző állapotból tegyétek; nézzetek mindenre a végtelen szeretet szemein keresztül. Semmi sem történt a múltatokban, melyet ma meg kellene javítanotok vagy változtatnotok.

Ezért mondjuk gyakran, hogy legyetek a jelen pillanatban; az itt és mostban. Mert egyedül az éppen mostani lényetek az, aki igazán számít.

Ha vannak olyan emberek az életetekben, akik folyton vissza akarnak rángatni titeket a múltba, hogy újraéljétek egy-egy aspektusotokat a múltból, akkor segíthettek ezeknek az embereknek jobban a jelenben élni azzal, ha ti a tudatosságotokat mélyen a jelenben horgonyozzátok, és ott tarjátok, bármilyen erősen is akarnak ők titeket visszahúzni.

Ti határozzátok meg az életeteket. Az életetek a tiétek, hogy úgy éljétek, ahogy ti akarjátok... és hogy folytassátok a teremtését. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne hagyjátok, hogy bármi a múltatokból meghatározza azt, hogy kik akartok lenni most, vagy mit akartok teremteni a mostani életetekben.

Megteremteni azt a jövőt, amit akarsz azt jelenti, hogy jelen vagy a pillanatban, amiben benne akarsz lenni.

Hagyni, hogy a múltad kihasson és irányítsa bármely területét is az életednek, szintén egy döntés, de egy olyan döntés, mely nem szolgál titeket.

Légy jelen. Légy az, aki lenni akasz, és minden mást engedj el.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

 

Csatornázta: Daniel Scranton

eredeti: https://livinglibrarian.com/past-present-future-daniel-scranton-2/

Fordította: Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.04.14.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az univerzum titkai -by Louise Kay

Miután újabb inspiráló tecnikákat tanulunk meg, úgy érezhetjük, hogy meg kell osztanunk másokkal is, és meg kell őket győznünk, hogy amit tanultunk, az az út; hogy ez a technika, módszer vagy életmód az igazi. Az út, mely végre boldogságot és sikert fog hozni.

Úgy érezhetjük, hogy ezt a tudást és bölcsességet meg kell osztanunk a világgal, ám gyakran az elmondott bölcsesség szavai üresek, mert nem erősíti meg őket maga a tanulság kivitelezése, azaz, hogy úgy élünk, amiről beszélünk.

Csak azután, hogy az emberek látják és tapasztalják az adott tanítás gyümölcseit azáltal, hogy megtestesítjük őket az életünkben, válik  az út inspirálóvá, és ezáltal magát a változást ihleti meg.

Tehát mi is a legjobb tanítás, az igaz út? A legjobb útmutatás, ha járunk az úton, és mutatjuk az irányt. Csak egyszerűen éld az igazságod, éld a tanításod, csak egyszerűen élj!

 

írta: Louise Kay

fordította: Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság mindennapitudatossag.simplesite.com

eredeti oldal: https://livinglibrarian.com/themagicoftheuniverse-louise-kay-2/

 


Az Arkturuszi Tanács - by Daniel Scranton

Üdvözlünk Mindenkit. Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Kifejezetten jó számotokra, hogy haragot érezzetek bizonyos esetekben, és csodálatos látni, hogy sokatok érzi a haragot, ahogy feltör bennetek, és hagyja átfolyni önmagán, hogy kiáramolhasson belőletek.

A harag energiája, ha el van fojtva, könnyedén erőszakosságba csap át, és kirobban; ám ha engedjük megtapasztalni és érezni, akkor felerősíti a személyt, aki érzi, így nemcsak maga a harag érzése, de a személy, esemény, helyzet is, ami kiváltotta a harag érzését, könnyedén távozni képes, és mi továbbléphetünk.

A harag a megbocsájtáshoz vezető első lépcsőfok. A harag az önzetlen tiszta szeretet első kapuja. Ha engedjük, hogy a harag átáramoljon rajtunk, akkor megkönnyebbülünk, és tovább tudunk lépni az életünkben. Azok az emberek, akik nem engedik, hogy a harag átáramoljon rajtuk, és elfojtják magunkban, azok egy csomó problémát hoznak létre saját maguknak, és beleragadnak egy végtelen körbe, ahol folyamatosan megteremtik maguknak azokat az eseményeket, amik a haragot kiválthatják.

Azt is tanácsoljuk, hogy amikor érzitek a haragot, akkor próbáljátok függetleníteni a gondolataitokat az adott személytől vagy eseménytől, ami kiváltotta. Nem kell, hogy direkt haragot érezzetek akárki vagy akármi iránt, vagy a haragotokat kifelé valaki vagy valami iránt kiáramoltassátok.

Ha ehelyett úgy nézitek a dolgot, hogy ez egy tapasztalás, amire ti magatok jelentkeztetek, akkor képesek lesztek a haragot elengedni, hogy továbbhaladjon és valami többé fejlődjön, csakúgy, ahogy így ti is tovább tudtok lépni, magasabb tudatállapotra fejlődni és valami többé válni.

Nos, gyakran megrémít titeket mások haragja: látjátok, hogy a másik dühös és haragból reagál, és így megrémültök a saját haragotoktól. Féltek, hogy vajon ti mit tesztek majd, ha szabadjára engedtiek a saját haragotokat? De pont a felgyülemlett, elfojtott és ki nem engedett harag az, ami ilyesfajta dühkitörésekhez vezet.

A harag, amely szabadon áthaladhat az emberen, az ártalmatlan, és kifejezetten egészséges számotokra, hogy érezzétek.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  http://danielscranton.com/

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság mindennapitudatossag.simplesite.com