Csillagnemzetségek

Mindannyian számtalan csillagrendszerben jártunk és éltünk életeink folyamán. Volt, ahol szerettünk lenni, és volt olyan, ahol nem. A mostani életünkben számtalan olyan belső készlettel dolgozunk, melyeket más bolygókról, más életekből gyűjtöttünk össze. Ezek mind hatnak ránk, és hozzáadnak ahhoz, akik ma vagyunk. És mindannyian, mindegyikük vagyunk. Lássuk hát, ki a Csillag Családunk, honnan jöttünk, és mi mindent hoztunk magunkkal?


Csillagnemzetek - Ismerjük meg Csillagcsaládunkat!

KÉK AVIÁNOK

A Kék Aviánok egy békés és ősi nép, akik gömb hajóikkal érkeztek a mi naprendszerünkbe millió évvel ezelőtt, és egy békét és reményt adó üzenetet hoztak magukkal az emberiség számára. Időn és téren kívül léteznek. Úgy tudjuk, hogy ezek a lények már évezredek óta látogatják a Földet, hogy segítsék az emberi fejlődést, és a tudatosság egy magasabb szintre való felemelését. Corey Goode, az egyik fő kapcsolattartójuk , és úgy is nevezik őket, mint a Gömb Szövetsége. Corey szerint ezek a lények most ismét visszatértek a mi naprendszerünkbe, hogy segítsék a bolygó és lakóinak Felemelkedési Folyamatát.

A Kék Aviánok 3. dimenziós megjelenési formája emberi, ám majdnem 2,5 méter magasak, kék színűek és madárszerűek, indigó kék tollakkal. Az egyik talán legszembetűnőbb aspektusuk, a magas rezgésű energiájuk és természetfeletti képességeik. Habár fizikai megjelenésre kék és tollas lények, ez mindössze csak egy aspektusa a multidimenzionalitásuknak, s lehet, hogy mindössze azért vették magukra, hogy megnyugtassák a mi dimenziónkban és sűrűségünkben létező lényeket. Így, amikor fizikai térben jelennek meg, akkor így láthatjuk őket.

A Kék Aviánok tudatossága egészen a 12. Dimenzióig terjed. Sok Avián faj az Univerzumban apró madarakból fejlődött ki, amiket a 12 dimenziós éterikus lények hintettek el ( oltottak be) különböző harmadik dimenziós bolygókra, mindenhol a galaxisban. A természetes evolúciójuk és számtalan madár formában történő újjászületésük folyamata alatt, rendkívül széles választékban fejlődtek ki, akár szín, akár megjelenésük tekintetében, ám a legelterjedtebb közülük a Kék Avián megjelenési forma. Az érzékenységük a látásuk perspektíváján át fejlődött ki, és azon képességükön keresztül, hogy képesek a gondolatok között akadálytalanul áthaladni. Képesek voltak megtanulni, és kifejleszteni a teleportálás képességét, ami elvezette őket, hogy saját fajukat képesek legyen elterjeszteni és integrálni más világokba. Az Avián faj genetikai úton emberekkel volt keverve, mivel ez egy kísérleti trend volt ebben az univerzumban.A madarak a Földön szintén a magas dimenziójú Aviánok ajándékai, hogy segítsék szabályozni a Föld elektromágneses légkörét .

Az Aviánokról ismert, hogy nagyon magas intelligenciájuk és multidimenzionális látásmódjuk van. Fantasztikus spirituális tanítók és mesterek, akik számtalan világ bolygó szintű kormányzásában vannak bevonva és vállalnak aktív szerepet. Megvan az a képességük, hogy könnyedén tudják emelni a rezgésszintet, szabadon gondolkodók és érzők, akiket nem kötnek a csoporttudatosság korlátai. A magas dimenziójú formájukat gyakran hívják a sajátos magas rezgésű perspektívájuk miatt. Általában saját maguk energia formáját küldik el a különböző megbeszélésekre az univerzum különböző részeibe.

A Kék Aviánok részesei az Űr Szövetségnek, melyet a Gömb ( Lények) Szövetségének neveznek. Azért vannak itt, hogy stabilizálják az energiákat, mialatt a Föld belép a magas rezgésű kozmikus térbe. A Kék Aviánok a mi jelenlegi valósági szintünkről emelkedtek fel a 6. -9. Dimenzióba, azáltal hogy saját akaratukból utaztak keresztül-kasul az univerzumban. Goode szerint nem használnak a mi fogalmaink szerint úrhajókat, hanem különböző eszközöket alkalmaznak, mint a Gömbök, melyeket azért indítottak útnak, hogy megvédjék a Földet. A hajóik egyenlő távolságban vannak szétszórva a naprendszerben, hogy monitorozzák és stabilizálják az érkező energiákat. A Gömb hajóik hatalmas nagyok, és multidimenzionálisak, így materializálódni tudnak a magasabb rezgésű térben és sűrűségben is. Több mint 100 hajójuk tartózkodik jelenleg a naprendszerünkben, melyeknek feladata, hogy hozzáférjenek különböző eszközökhöz, hogy tompítsák és szétoszlassák a rendkívül erős, magas rezgésű, naprendszerünkbe most beérkező energia hullámokat. A hajóik stabilizálják ezen energiákat, amik energetikai tudatosság emelkedést hoznak létre az egész naprendszerben.

Az üzeneteik arra hívják fel a figyelmet, hogy az emberiségnek magának kell segíteni önmagán, mivel a Felemelkedés csak úgy érhető el, ha az emberiség megoldja a saját problémáit. Elsősorban telepatikus úton kommunikálnak, valamint álomidőben veszik fel a kapcsolatot az emberekkel. Corey Goode szerint ezek a lények egy bizonyos fény nyelven alkalmaznak, és létrehoztak egy titkos köszöntést, amit megtanítanak azoknak, akikkel kapcsolatban vannak, hogy felismerjék és kiszűrjék az igazi Avián kapcsolattartókat. Néhányan ugyan azt állítják, hogy kaptak és fogadtak üzeneteket a Kék Aviánoktól, ám Goode cáfolja ezeket, mondván, hogy ezek a lények úgy döntöttek, hogy nem fognak ezen az úton kommunikálni a többi földönkívüli faj beavatkozásai miatt. Ezek a lények telekinetikus képességekkel és erővel rendelkezek, mivel a fizikai realitáson túl léteznek. Corey azt is állítja, hogy egy bizonyos fény fizikai érintést alkalmaznak kommunikáció gyanánt, hogy pozitív fizikai és érzelmi reakciókat idézzenek elő.

Az Avián Fajnak hosszú történelme van az emberiséggel kapcsolatban. Az emberiség történelme alatt kitartóan próbáltak segíteni, hogy új, magasabb perspektívákra ébredjünk, általában azáltal, hogy fejlett mesterekkel, magas beosztású papokkal és sámánokkal kommunikáltak. Eltérően más földönkívüli fajoktól, az Aviánok sosem vettek részt semmiféle emberrablási tervekben vagy forgatókönyvekben, és csak azokkal kezdeményeznek kapcsolatot, akik nyitottak és szeretnének kommunikálni velük. Csak a közelmúltban kezdtek újra az emberekkel kapcsolódni, annak érdekében, hogy üzeneteik a békés felemelkedésről eljussanak hozzánk, sürgetve az embereket, hogy emeljék a rezgésüket azáltal, hogy segíteni, támogatni és szolgálni kezdik egymást. Míg a Kék Aviánok jelenleg tompítóként funkcionálnak a Felemelkedés, a különböző negatív földönkívüli fajok és az emberiség érdekei között, úgy döntöttek, hogy fizikailag nem fognak beavatkozni a fajunk fejlődésébe. Most egyenesen azokhoz, az emberiség segítségnyújtásának múltbeli és közvetlenebb próbálkozásaikhoz tértek vissza, amik a korábbi kapcsolódások esetében eltorzultak, az érkezésük emberi értelmezése miatt. Corey azt állítja, hogy most a Kék Aviánok ismét visszatértek a naprendszerünkbe, hogy segítsék a Felemelkedés Folyamatát, ösztökélve minket, hogy szabadítsuk fel magunkat a negatív emberi és földönkívüli hatalmak karmai közül.

Amióta Goode újra bemutatta ezeket a magas dimenziós lényeket a modern UFO kutató és kedvelő körökben, azóta visszahatások és hamis információkat terjesztő kampányok kezdtek terjedni. Mindezek ellenére ezen lények üzenet rendkívül egyszerű és közvetlen: legyetek egymás segítségére és szolgálatára, fókuszáljatok a szeretetre és megbocsájtásra, és változtassátok jobbá az emberiséget egy embert a másik után, kezdve saját magatokkal. Ez az üzenet nem új; ezek a földi vallások és spirituális tanítások alapjait képzik. De a Kék Aviánok figyelmeztetnek, hogy vigyázzunk a messiásokkal és gurukkal, azokkal, akik „megmentenek”, mivel minden embernek magának kell felelősséget és irányítást vállalnia saját magáért, ahhoz hogy az emberiség valóban felemelkedhessen.

Az egész naprendszerünk és bolygónk olyan hatalmas változásokon és átalakulásokon megy keresztül, amit az emberek nagy része fel sem tud fogni. A földönkívüli lények, legyenek pozitívak vagy negatívak mind sokkal jobban az életünk részei, mint sokan gondolják. A Kék Aviánok szoros kapcsolatban dolgoznak együtt a Plejádiakkal, és közösen mindent megtesznek azért, hogy otthon érezhessük magunkat a bolygónkon. Azt is megosztották, hogy nagy földalatti tevékenységek folynak az Északi sark és az Antarktisz területein. Eredetileg számtalan a Belső Földbe vezető portál le lett zárva, ám a látogató földönkívüliek új és más módszereket találtak a kinyitásukra. Nagyon sok más bolygóról és galaxisból érkező menekült szeretne a Belső Föld társadalom részese lenni. David Wilcock szerint a Kék Aviánok hitrendszere az Egy Törvényével hasonló. Alapjaiban a tudatosságuk és az intelligenciájuk foka túllépett a fizikai limitációk és dualitás szintjén, és úgy nyilvánul meg, mint egy összekapcsolt intelligencia.

A Kék Aviánok azért érkeztek, hogy segítsenek minket a Felemelkedés folyamatában, és támogassák az emberiséget ebben a hatalmas evolúciós lépésben. A feladat azonban ránk vár: a mi felelősségünk az, hogy fejlődjünk,rezgésünket és tudatosságunkat emeljük, és létrehozzuk azon változásokat, amik a Nagy Közzétételhez vezetnek. Arra ösztökélnek, hogy megértsük és megéljük a szeretet és megbocsájtás erejét, mivel ez az a vibráció, amivel elérhetjük a magasabb dimenziók rezgését és tudatosságát.

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.14.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság 

fotó: pinterest

Eredeti cikk: http://universeinsideyou.net/blue-avians-aliens/


Melyik csillagrendszerből jöttél?

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

 

VEGA

A Lyra konstelláció legfényesebb csillaga.

Azok akik a Vega rendszerből érkeztek önellátóak, függetlenek, büszkék és erősek. Külsőleg egy lágy energia veszi őket körül, ami egy erős és határozott belső erővel párosul. Általában akik a Vegáról érkeznek, igen széleskörű ismeretekkel rendelkeznek, mert nagyon érdeklődőek; rendkívül sokrétű az érdeklődési területük,  így gyakran nevezik őket Gyűjtőknek is.

Számtalan tehetségük és képességük van, nagyon kreatívak, és sokszor igen tehetségesen hangolják össze a belső kreativitásukat a külső kifejeződésükkel. Lehetnek művészek, tervezők, feltalálók, építészek, és bizonyos időkben az újításokon és fejlődő technológiákon keresztül fejezik ki a kreativitásukat.

A technológiával való munkájuk általában eltér a többségtől, mivel inkább a belső megérzéseikre hagyatkoznak, semmint az intellektuális megértésre.

Jól működnek, amikor egy-egy projekt elkezdéséről van szó, ám annál kevésbé sikeresek a befejezésükben. Lehetnek olyan leckék számukra, melyek segítik őket, hogy jobb önfegyelmet és kitartást tanuljanak, vagy körbevehetik magukat olyanokkal, akik segítik őket a terveik és projektjeik megvalósításában.

A Vegáról érkezők Utazók, akik sokszínűséget, változatosságot és kihívásokat keresnek, valamint válaszokat a rengeteg kérdésükre, melyeket önmagukban hordanak. Könnyedén elunják magukat. Gyakran analizálnak, megkérdőjeleznek és kételkednek mindenben, amit nem értenek, ami nem fér össze a hitrendszerükkel, és amit egyszerűen nem éreznek helyesnek.

Habár szeretnek tanulni, változni és fejlődni,  a Vegaiaknak szükségük van először egy belső megértésre, hogy megnyíljanak, mielőtt a változás külsőleg is végbemehet. Ez a megértés nem egy logikai vagy praktikus megértés; inkább egy belső értelmezés,  egy belső érzés mely elvezet a tudáshoz a megértéshez, semmint egy külső intellektuális megértés.

A Vegaiakban általában erős a felelősségérzet, a gondoskodás és ápolás, táplálás iránti vágy. Kiteljesedhetnek ápolókként, vagy dolgozhatnak gyerekekkel, akik betegek, akik támogatásra és ápolásra szorulnak.

Sokszor azonban túlzottan is felelősségteljesek mások felé, ezért néha emlékeztetni kell önmagukat, a felelősség tanítására is a felelősségteljesség mellett.  Felmerülhet az igény mások teljessége, sérthetetlensége iránti érzékenységük megerősítésére,  mert úgy találhatják, hogy kihasználják őket a támogató természetük miatt.

Úgy érezhetik, hogy mások vonzódnak az ő megértő energiájukhoz, és ezért sokan fordulnak hozzájuk, hogy megosszák velük a személyes problémáikat. Itt kell megemlítenünk, hogy nagyon kevés az olyan Vegai, akik maguk is megosztják a saját gondjaikat másokkal, kivéve, ha a bizalom már korábban kifejlődött bennük egy személy iránt.

A Vegaiaknak gyógyító képességük van, és gyakran vonzódnak a kövekhez és kristályokhoz.  Sok Vegai egészségügyi területen helyezkedik el, gyógyítóként vagy tanárként, ahol gondoskodhatnak másokról, legyen ez mentális, lelki vagy fizikai egészségügy. Általában olyan területeket választanak, ahol szabadon tudják magukat és kreativitásukat kifejezni.

Nagy szükségük van a magányra, időre saját magukkal, hogy kiszabaduljanak a korlátozások közül. Szükségük van mások elismerésére is, mindazzal kapcsolatban, amit tesznek.

Akik személyes kapcsolatban vannak Vegaiakkal, néha úgy érezhetik, hogy több figyelemre lenne szükségük, néha elhanyagolva érezhetik magukat, a Vegai rengeteg érdeklődése és tevékenysége miatt... gyakran ugyanis annyira elmerülnek mások megsegítésében és ápolásában, hogy elfelejtkeznek a személyes ügyeikről, szükségleteikről és kapcsolataikról is.

 

Folytatása következik - A Szíriusziak

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.08.19.

Eredeti cikk: 

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

 

 

 

 


Melyik csillagrendszerből jöttél? 2. - Szíriusziak

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

SZÍRIUSZ

Azok, aki a Szíriusz rendszert tekintik eredeti csillagrendszerüknek, rendkívül határozottak, fókuszáltak és eltökéltek, bármilyen úton is járnak. Rendkívül nehéz egy Szíriuszin bármit is megváltoztatni, de amint meggyőződtek arról, hogy a másik út megfelelőbb, azonnal az újra fókuszálnak, és nagyon gyorsan elengedik, elhagyják a régit. A Szíriusziaknak erős hitrendszere, értékei, és személyes sértetlenségre való igénye van.

Aki a Szíriuszról jöttek nagyon megbízható és hűséges barátok, de ezt is várják viszont; könnyedén megbántódnak és kiábrándulnak, ha az elvárásaik csorbulnak és a másik nem felel meg nekik. Nehezen mutatják meg másoknak a belső énjüket, valamint nehézségeik lehetnek megosztani az érzelmeiket, kifejezni a szükségleteiket és érzéseiket. 

Egy Szíriuszi tökéletesen megbízható és elfogadott barátjának lenni azt jelenti, hogy jól át lettél vizsgálva. A Szíriusziaknak gondjai lehetnek a kapcsolatokban és barátságaikban, mivel elvárják, hogy egy adott módon bánjanak velük, de ezt nem osztják meg azokkal, akikkel kapcsolatban vannak.

Fontos számukra, hogy dolgozzanak azon, hogy meg tudják osztani másokkal az elvárásaikat, elveiket, beszélni a szükségleteikről és vágyaikról, hogy elkerüljék a kiábrándulást és fájdalmakat. Ez ugyanis gyakran megesik a kapcsolataik területén, a kommunikáció hiánya vagy a megértés és tisztánlátás hiánya miatt.

Azok akik a Szíriuszról jöttek jövő orientáltak, és nem is szeretnek a múltra fókuszálni. Amikor arra kényszerülnek, hogy mások múltjára figyeljenek, akkor védekezésbe helyezkednek.  Ez amiatt van, hogy a múltbéli fájdalmaik és érzelmeik vissza vannak tartva, el vannak nyomva és le vannak fojtva ahelyett, hogy szembenéznének velük, amikor történik. Ennek okán nagy mennyiségű  régi fájdalommal és elnyomott érzelemmel kell szembenézniük ,és mindezeket elengedniük.

A Szíriusziak nem szeretik a konfrontációt, sem a harag nyílt megnyilvánulását, ám ha belekényszerítik őket egy vitába, akkor harciasan védik önmagukat és elveiket. Ez különösen igaz akkor, ha a saját vagy szerettük becsülete sérül vagy veszélybe kerül.

Az egyik fő lecke ezek miatt, melyet a Szíriusziak felvállalnak ebben az életben, a régi sérelmek és fájdalmak elengedése, az önmaguknak való megbocsájtás, és a továbblépés fontosságának megtanulása.

A Szíriusziaknak nagyon egyedülálló és erőteljes humora van, mely gyakran csak akkor nyilvánul meg, ha olyanok között van, akikben bízik és el tudja engedni magát velük. Sokak számára álmodozók, ami főként az élénk belső világuknak és személyiségüknek köszönhető.

Ez okozhat feledékenységet, és hajlamosak nem érdeklődni a jelentéktelen harmadik dimenziós jelen iránt. Ez úgy tűnhet mintha nem érdeklődnének vagy hanyagok, figyelmetlenek lennének, de valójában csak arról van szó, hogy máshol vannak. Nincsenek tudatában annak, hogy mások nem érzekelik az ő belső aktivitásukat. Habára felszínen nagyon csöndesnek, nyugodtnak és visszafogottnak tűnhetnek, valójában belül komoly aktivitás zajlik.

A Szíriuszi gyerekekről gyakran azt hiszik, hogy tanulási nehézségeik vannak, vagy gondjuk a figyelmük fókuszálásával; valójában azonban a belső világuk élénksége az, ami felé fordulnak, ami általában sokkal érdekesebb, mint amit a földi iskolákban tanítanak nekik.

Akkor tanulnak a legjobban, ha vizuális módszereket alkalmaznak számukra, és ha szabadon mozoghatnak, felfedezhetnek, vagyis kezükkel is megtapasztalhatják, amit tanulnak.

Ezek a gyerekek alternatív iskolákban teljesítenek a legjobban, mivel nagyon intelligensek, ám elég erősek ahhoz, hogy ha valami nem érdekli őket, akkor egyszerűen úgy érzik, nem kérhetik tőlük, hogy azzal foglalkozzanak.

Azok akik a Szíriuszról jöttek szoros kapcsolatban állnak a Földdel, és a természet energiáival. Sok Szíriuszi élt számtalan életet az amerikai indiánok között, és ezért szoros köteléket akár emlékeket is őrizhetnek ezen életekről.

Nagyon vizuális típusok, akár arról legyen szó, hogy olyat is látnak, amit más nem, akár arról, hogy hogyan is tanulnak az életben.

 

Folytatása következik: Plejádiak

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.02.21.

Eredeti cikk :

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest

 


Melyik Csillagrendszerből jöttél? - Plejádiak

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

 

PLEJÁDOK

 

Azok, akik a Plejádok rendszerből érkeztek, nagyon kedvesek, érzékenyek és szeretők. Mély és maradandó belső vágyuk van a békére és boldogságra mindenki számára. Ha egy Plejádit megkérdeznek, mit is szeretne az élettől, a válasz az lesz: boldogságot. A plejádiaknak egy kellemes és lágy energiájuk van, ami miatt az emberek szeretnek a közelükben lenni.

Nagyon érzelmesek és szeretőek, de gyakran sok mindent elnyomnak, hogy kedvére tegyenek másoknak. Nagyon érzékenyek, és gyorsan reagálnak a kritikára. Hajlamosak a saját szükségleteiket és vágyaikat feláldozni,  hogy másoknak  örömöt okozzanak. Ez gyakran egy belső nehezteléshez vezet. Ahelyett hogy a haragjukat és neheztelésüket nyíltan kifejeznék, inkább egy passzív-agresszív viselkedést alkalmaznak abban a reményben, hogy az érzéseiket így észreveszik és válaszolnák rá anélkül, hogy meg kellene azt beszélni. Meg kell tanulniuk, hogy a többiek, akiknek kedvére kívánnak tenni, általában inkább szeretnék hallani az érzéseiket és vágyaikat. A Plejádiak fizikailag is megbetegedhetnek az olyan szituációkban, ahol sok a harag, a nyílt feszültség, vita és veszekedés körülöttük, mivel magukba szívják más emberek energiáját abban a tudattalan reményben, hogy kiegyenlíthetik és lágyíthatják az eseményeket. A saját elnyomott érzéseik, és a másoktól magukba szívott energiák energiablokkokat hozhatnak létre, melyek ha nincsenek időről- időre kitisztítva, akkor fizikai betegségekhez vezetnek.

A Plejádiak tanulásának egyik legnagyobb része arra vonatkozik, hogy megtanulják engedni másoknak, hogy megtapasztalják, amit maguknak választottak anélkül, hogy ők maguk érzelmileg belefolynának. Megtanulják majd, hogy felismerjék önmagukban a vágyat, hogy másokat boldoggá tegyenek, és rájönnek, hogy mindenki maga felelős a saját boldogságáért és személyes fejlődéséért. Meg kell tanulniuk engedni másoknak, hogy maguk legyenek felelősek saját magukért, a fejlődésükért, és leckéikért. Meg kell tanulniuk, hogy nem dönthetik el mások helyett, hogy mások mikor boldogok, vagy mitől lennének boldogok, ehelyett a saját boldogságuk megteremtésén kell dolgozniuk.  Amint az igazi felelősséget saját boldogságuk és önmaguk felé elfogadják, kivirágoznak, és a fizikai testük is sugározni kezd.

A Plejádiaknak dolgozniuk kell a kommunikációs képességeik fejlesztésén a harmadik dimenziós szinten, és önérzetet kell önmagukban felépíteni. Fontos számukra, hogy visszavegyék a saját személyes belső erejüket, megtanuljanak nyíltan kommunikálni, és belső erőre szert tenni. Néha a Plejádiakat mások visszafogottnak és távolinak érzik, ami egyrészt azért van, mert hajlamosak túlkritizálni a saját gondolataikat addig a pontig, amíg úgy nem érzik, hogy nem is érdemes megosztani, másrészt  pedig a  mélyén lappangó önérzet hiány miatt. Ezért ezen a területen is dolgozniuk kell magukon.

A Plejádiak gyakran alkalmaznak különböző harmadik dimenziós tevékenységet, hogy ideglenesen kiszabaduljanak a valóságból, vagy pedig olyan hibás kisegítő lehetőségeket, melyek segítik a kommunikációs képességeik kiépítését és a magabiztosságukat. Ezek lehetnek az italban vagy drogban való elmerülések , szexuális vagy romantikus drámák létrehozása, vagy csak szimplán elmenekülés ebből a valóságból a tévé, a filmek és könyvek segítségével.

A Plejádiak a síráson keresztül tudnak kiengedni.  Mivel hajlamosak elfojtani magukban az érzéseiket, így ez addig a pontig épül, amikor is egy kiengedésnek meg kell történnie. Ez lehet a sírás, mely úgy tűnik, mintha túlreagálnának egy szituációt, de valójában nem csak ez a mostani, de az eddig összegyűlt energiát engedik ki egyszerre. Mivel gyakran kommunikációs problémáik vannak, ezért sokszor maga a torokcsakra tisztulása történik meg a sírásként. Ez megjelenhet bármilyen fizikai tünetként, mint rekedtség, köhögés, elszorult torok érzés,  csakúgy, mint különböző beszéd problémákban. Amint a belső önbizalom és a gondolataiknak,érzéseiknek és szükségleteiknek szabad kifejeződése  a mindennapi életben megtörténik, ezen tünetek és problémák már többet nem jelentkeznek. Ezen tünetek mind jelzések arra nézve, hogy miket nem mernek elmondani és kifejezni, és miken kell még dolgozniuk.

A Pleajádiak nagyon erősen hisznek és bíznak. Már gyerekkoruktól van egy erős belső céljuk és vezettetésük; egy belső bizonyosság, hogy van egy teremtő erő, van cél és van terv, még a legsötétebb órákban is. Erős belső vágyuk, hogy spirituális válaszokat keressenek és, hogy megtalálják a Teremtő Erővel való kapcsolatot. Amint a keresés és tanulás elkezdődik, a növekedésük beindul; amint elkezdik felismerni az Isteni Erővel való kapcsolatukat, valamint elkezdik végre szeretni azt a tökéletes lényt, akik ők valójában, rengeteg régi érzés, érzelem, és kétség szimplán távozik belőlük.

 

Folytatása következik: Pvila

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.02.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

fotó: pinterest 

 

 


Melyik csillagrendszerből jöttél? - 4. Pvila

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

 

PVILA

Azok, akik a Pviláról jöttek erős személyiséggel és képességekkel valamint jelentős büszkeséggel rendelkeznek. Nagyon jó a humorérzékük, és szükségük van a figyelemre. Gyakran ők az osztály bohócai, vagy pedig a buli lelkei. Megeshet velük, hogy túl messzire mennek a viccelődéssel és humorral, ami már másoknak rosszul eshet. Nem direkt bántanak meg másokat, inkább csak elragadja őket a pillanat heve. Meg kell tanulniuk, hogy több együttérzéssel és gyengédséggel álljanak hozzá másokhoz.

A pvilaiak egy erős, határozott aurával rendelkeznek, mely azt sugallja másoknak, hogy hajlíthatatlanok és megközelíthetetlenek. Ez nyugtalanító lehet, főleg az olyanoknak, akik bizonytalanok vagy kevés az önbizalmuk.

Bizonyos esetekben másoknak nehéz megérteniük és megbirkózniuk a Pvilaiakkal, mert egy kicsit erőszakosak. Ezért szükségük lehet arra, hogy dolgozzanak azon, hogy megváltoztassák a viselkedési szokásaikat, és lágyabban közeledjenek mások felé.

Ennek ellenére érdemes a kemény külsőjük mögé nézni, mert ez megengedi, hogy a belső kedvességüket meglássuk. Ha ez megtörténik, akkor azt találjuk, hogy a Pvilaiak nagyon is törődőek, és sokat tesznek azokért, akik igaz barátjuk és akik megérdemlik a segítségüket.

Néhányszor túl sokat is tesznek a barátaikért, és ezért  talán visszább is kell lépniük, hogy megengedjék a többieknek a saját tanulási tapasztalásaikat.

Azok, akik közel állnak egy Pvilaihoz úgy találják, hogy nagyon hűséges, odaadó barátok, akik könnyedén elnézik a barátaik hibáit és hiányosságait, ám ugyanakkor könnyedén elítélik és megcímkézik ugyanezen hibákat és hiányosságokat olyanokban, akiket nem tekintenek barátjuknak.

Hasznos lehet a Pvilaiaknak, ha megtanulnak lekapcsolódni az egóról, mert hajlamosak annyira elmerülni a saját személyes életükben, hogy kizárnak másokat.

 Ez problémát jelenthet a személyes kapcsolataikban, mert mások elhanyagolva érezhetik magukat, amikor ez történik. Az egyik lecke, melyet a Pvilaiak választottak maguknak az, hogy megtanulják kontrollálni az egójukat, és egyensúlyba hozzák a másokkal való és az önmagukkal való törődést.

Belső erő hajtja őket, hogy információkat, adatokat, tudást gyűjtsenek, és egy erős vágy, hogy felfedezzenek és megértsenek mindent. A Pvilaiaknak fotografikus memóriájuk van; képesek előhívni grafikus formában bármit, amit korábban tanultak.

A Pvilaiak jó tanárok, írók, vagy dolgozhatnak technikai vagy tudományos területeken. Nem csak szeretnek tudást gyűjteni, de szeretik megosztani is.

Számtalan lehetséges szakmájuk lehet, sőt az is, hogy egyszerre több szakmájuk is van, mivel nem szeretik magukat limitálni. Általában többféle területen is nagy a tudásuk, és rengeteget kérdeznek, hogy információt és részleteket gyűjthessenek.

Lehetséges, hogy  nem tolerálják jól, és frusztráltságot éreznek azok ellen, akik nem tanulnak, keresik a válaszokat és a megértést, ugyanolyan buzgalommal, mint ők. Fontos és hasznos számukra, hogy megértést és elfogadást ébresszenek magukban azok iránt, akik nem osztják az ő tudásszomjukat.

A Pvilaiak nagyon elszántak és fókuszáltak, bármilyen utat is járnak. Ez az út időről időre változhat is, mivel könnyedén váltanak irányt. Mások számára ez úgy tűnhet, mintha nehezen hoznának döntéseket, vagy nem lennének elég összeszedettek.

Ez azonban nem igaz, egyszerűen csak képesek arra, hogy egyszerre több dolog is legyen a fókuszukban, miközben folyamatosan váltogatják a fontossági sorrendet. Az érdeklődési területeik jönnek és mennek, ahogy a tudásszomjuk vezeti őket tovább és tovább.

A kapcsolataikban a Pvilaiaknak tiszteletre és szabadságra van szükségük. Olyanokat kell keresniük maguknak, akiknek  belső személyes erejük és magabiztosságuk van, és így nem érzik megfélemlítve magukat. A pvilaiaknak szükségük van egyedüllétre, hogy visszakapcsolódjanak és békét találjanak önmagukban. Erős a vágyuk a magányra, és a csendes időszakokra.

Éppen ezért jól kijönnek azokkal, akiknek szintén szükségük van szabadságra és egyedüllétre. Gyakran vonzódnak olyanokhoz, akiknek lágyabb az energiájuk, ám mégis fontos, hogy olyanokkal legyenek, akikkel egyenlő az intelligenciájuk és hasonló a személyiségük, mert ez teremti a kihívásokat és izgalmakat, amiket a Pvilaiak annyira szeretnek.

 

Ford. megj.: Szeretném itt megjegyezni, hogy semmilyen információt nem találtam sem Pvila bolygóról, sem csillagról vagy csillagrendszerről. Egyedül ebben az egy könyvben, melyből ez a kivonat is található, esik szó róla. A könyv: Jo Amidon: Where are you really from? Kérem a Pvilaiakat, ha magatokra ismertek vagy valami infóval tudtok szolgálni, akkor szóljatok! Köszönöm! E.S. 

 

Folytatása következik: Androméda

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.13.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


Melyik csillagrendszerből jöttél? 5 - Androméda

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

ANDROMÉDA

Azok, akik az Androméda galaxisból jöttek a szabadságot keresik. Egy mély belső szomj hajtja őket, mely arra vezeti őket, hogy keressék ezt a szabadság érzést. Válthatnak állást, otthont vagy kapcsolatokat is a keresésük folyamán.

Egy ponton felismerik majd, hogy a szabadság, amit keresnek, és a bezártásgérzés, melyet gyakran éreznek, nem a körülményeikből fakadnak. Az igazi szabadság csakis belülről jön. Csak az önszeretet, és a belső spirituális én fejlesztésével érhető el. Az érett Andromédai amint ezt felismeri, használhatja ezt a tudást, hogy egy olyan valóságot teremtsen, mely engedi, hogy ezek a szükségletei teljesüljenek, mialatt továbbra is fejlődhet élete más területein.

Az andromédaiaknak a belső magabiztosságukkal és szeretettel kapcsolatos problémákon kell dolgozniuk. Ezek a területek, melyekkel dolguk van lehetnek teljesen egyértelmúek és teljesen elrejtettek is az életükben. Amint az önszeretetük és magabiztosságuk kifejlődik, a belső szabadság és spirituális összekapcsoltság érzését mind meglelik önmagukban. Ott, ahol mindig is voltak, ám ekkor már a hit és remény önmagukban jelen van, hogy általa láthatóvá váljon. Innentől az istenivel való kapcsolatuk teljesen megerősödik.

Ez segíti elő, hogy előző életek emlékei elkezdjenek beáramolni, és sok régi képességük és tehetségük felébred, hogy még egyszer használják őket. Sok andromédai felfedezi, hogy sok mindent tudna adni a spirituális úton, így tanárokká és gyógyítókká válnak.

Az andromédaiak szeretnek utazni, és úgy fejlődni, hogy sok fajta realitást megtapasztalnak.  Szeretik az izgalmakat, az aktivitást és a változatsságot. Általában szeretnek gyorsan vezetni, repülőt vezetni stb, mert ezek stimulálják a tudattalan emlékeiket az otthonukról.

Már korán érezhetnek egy belső vágyat, hogy felkeressék korábbi életeik otthonait; ez úgy mutatkozik meg, hogy meg akarnak látogatni bizonyos helyeket, vagy érdeklődni kezdenek bizonyos korszakok és területek kultúrája iránt, általában anélkül, hogy pontosan tudnák az okát.

Az Andromédaiak hajlamosak drámai leckéket teremteni önmaguknak, mivel nagyon kritikusak önmagukkal szemben, és sokszor nem veszik magukat elég komolyan. Azáltal, hogy megtanulnak a kisebb jelekből és lehetőségekből is tanulni, elkerülhetik a nagyobb drámai szituációkat. Az Andromédaiak önkritikája általában oda vezet, hogy azt hiszik, mások is kritikusak velük szemben. Gyakran emiatt meg is lepődnek, amikor kiderül, mások mennyire kedvelik őket.

Kívülről az Andromédaiak magabiztosak, ügyesek, találékonyak és társaságkedvelő emberek, nagyon jó kommunikációs képességekkel felszerelve. Nagyon jól képesek a belső félelmeiket, kétségeiket, és bizonytalanságaikat leplezni, és egy teljesen más arcot mutatni a világ felé.

Nagyon passzol hozzájuk a tanítás, egészségügyi területek, vagy pedig olyan szakmák, melyek utazással járnak együtt. Néhányuk megtanulja összehangolni a dráma iránti vonzalmukat írással vagy színjátszással, hogy ezen módokon tudják kifejezni önmagukat

Az Andromédaiaknak gyógyító- és kommunikációs képességeik vannak, melyek gyakran már gyerekkorban is érezhetőek. Mivel sokszor ezek el is vannak haynagolva, vagy pedig nincsenek igazán támogatva a családjuk által, így később kell ezeket visszahozniuk magukba.

Az Andromédaiak nagyon érzékeny, törődő lények. Erős együttérzéssel rendelkeznek, és képességük, hogy teljesen bele tudják tenni magukat mások helyzetébe, és mélységesen érezni, és együtt érezni a másikkal. Mély vágy hajtja őket, hogy az emberiség fizikai és lelki fájdalmaival és gyógyításával foglalkozzanak.

Folytatása következik!

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Eredeti cikk:

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

 

 

 

 

 

 

 


Melyik Csillagrendszerből jöttél? - 6. Orioniak

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

 

ORION

Azok, akik az Orion rendszerből jöttek erős személyiséggel, ideákkal és hitrendszerrel rendelkeznek. Az Orioniakat felismerhetjük onnan, hogy rengeteget kérdeznek. Egy erős belső motiváció hajtja őket, hogy megértsék a dolgok belső jelentését és okait. Hajlamosak analizálni az embereket és eseményeket, hogy megérthessék őket; ez frusztráló lehet azoknak, akik körülveszik őket, mert úgy érezhetik, mintha vizsgálgatnák őket.

Ám ez azért van, mert az Orioniak többsége inkább mentális szinten funkcionál, semmint érzelmi szinten. Ez nem azért van, mert nem éreznének, egyszerűen csak ez az elsődleges működésük.

Az Orioniak azt szeretik, ha tiszteletben tartják a véleményüket, és szívesen vitatkoznak, hogy meggyőzzenek másokat a véleményük jogosságáról, és tiszteletet nyerjenek. Meg kell tanulniuk, hogy egyensúlyba hozzák a megértés iránti vágyukat, a mások igényei iránti érzékenységükkel.

Az érett Orioni megtanulta, hogy az, hogy elmagyarázza a saját véleményét és álláspontját, és azt mások elfogadják és átgondolják, ez az, amit igazából keres; és nem feltétlenül azt, hogy mások egyet is értsenek mindezekkel. Az Orioniaknak egy mély belső szomjuk van a tudás iránt, és akár ingerültek is lehetnek azokkal szemben, akik nem hasonlóan tudásszomjasak.

Érdeklődésük számtalan területre kiterjed. Gyorsan egyértelművé válik ha egy Orionival beszélgetünk, hogy vagy nagyon érdekli őket az adott téma, és jelentős tudással is rendelkeznek róla, vagy egyáltalában nem érdekli őket, és szinte semmit sem tudnak az adott dologról. Mivel erősen mentális és intellektuális beállítottságúak, ezért meg kell érteniük logikailag is az adott dolgot, mielőtt elfogadnák azt. Emiatt egy erős szkepticizmussal és nehézséggel állnak hozzá az új ötletekhez, pláne ha nincs kézzelfogható magyarázat vagy tényszerűség.

Az Orioniak hajlamosak nagyon is kritikusak lenni másokkal és önmagukkal szemben is. Ez azért van, mert az Orioniak tökéletességet várnak el, és keresnek. Éles szemük van a részleteket illetően, és olyat is kiszúrnak, amit mások nem. Hajlamosak ezeket ki is emelni másoknak, ha úgy érzik, hogy korrekcióra van szükség, vagy egyszerűen fel kell rá hívni a figyelmet. Ez eléggé zavaró lehet azoknak, akik nincsenek hozzászokva az Orioni energiákhoz, és személyes kritikaként veszik.

Jó tudni azonban, hogy az Orioniak nagyon érzékenyek az egyensúlyra, és fizikailag is betegnek vagy szomorúnak érzik magukat olyan szituációkban, ahol egyensúlytalanságot érzékelnek. Akár érzelmi zavar az, amit másokban érzékelnek, akár önmagukban vagy a külső fizikai világban megjelenő energia egyensúlytalanság, azonnal szükségét érzik, hogy amint ezt észlelték, azonnal kiegyensúlyozzák.

Az Orioniaknak szépségre és egyenletesen áramló energiára van szükségük a környezetükben ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat minden szinten. Kapcsolataikban, és az érzelmekkel kapcsolatban is, az Orioniak elmén alapuló reagálással válaszolnak az érzelmekre, és gyakran meglepnek másokat ezen reakciókkal. Az a vágyuk, hogy megértésre tegyenek szert sokkal erősebb, mint az érzelmi reakcióik. Ahhoz, hogy megértsenek és elfogadjanak valamit, nagyon fontos számukra, hogy először megértsék az indokokat és okokat egy adott szituáció mögött. Egy érzelmi szituációban a tipikus Orioni kérdéseket tesz fel, bár a csendesebb és visszahúzódóbbak magukban teszik ezt. Ez nem jelenti azt, hogy nem éreznek vagy nem érdekli őket, pusztán csak először megértésre kell szert tenniük az adott dologban.

Az Orioniak gyakran kényelmetlenül érzik magukat az érzelmi szituációkban, kivéve, ha igazán jól ismerik azokat, akik involválva vannak, és így szabadon feltehetik a kérdéseiket. Azzal, ha tiszteletben tartják ezt az igényüket, igazi kommunikációt lehet kiépíteni velük a személyes kapcsolatokban, Azonban, ha nem tudnak kérdezni és nem tudják megérteni az érzelmeiket, akkor lassan kiépítik magukban az elfojtott reakciókat, vagy pedig áttérnek arra, hogy pusztán önmagukban vizsgálják meg és dolgozzák fel. Azoknak, akik az Orionról jöttek nagy szükségük van egyedüllétre, hogy feltöltődjenek, tanuljanak és kiépítsék az áramlást önmagukban. Legjobban egyedül tanulnak, vagy kis csoportokban, mert nem érzik magukat kényelmesen nagyobb tantermi oktatás esetében. A magas energiaszintjük és folytonos kérdezősködő természetük együttesen azt okozza, hogy nem tolerálják jól a tantermi oktatást, ha úgy érzik, hogy a tanítás nem megfelelő, vagy nem elég hasznos és jelentőségteljes.

Nagyon sok Orioni remek tanár pont amiatt a képességük miatt, hogy számtalan részletet látnak és észrevesznek, és azáltal, hogy különböző szemszögekből tudják az információkat bemutatni, így téve sokkal érdekesebbé a tanulók számára az adott anyagot.

Az Orioniak szeretnek megnevettetni másokat. Erős humoruk van, és a vágyuk, hogy játszanak és ugrassanak, viccelődjenek másokkal. Ám könnyen azt vehetjük észre, hogy gyorsan tudnak átváltani a játékosságból a kritikus hozzáállásba.

Erős kapcsolatuk és kommunikációjuk van a lélekkel, és médium képességeik is lehetnek. Ahogy haladnak a spirituális ösvényen úgy találhatják, hogy a legnagyobb kihívás számukra, hogy kiépítsenek magukban egy magasabb rendű hitet és bizalmat. Ez azért nehéz számukra, mert a spiritualitás számtalan területét egyszerűen csak hit alapján kell elfogadniuk.

Az Orioniakba mélyen bele van kódolva, hogy kérdéseket tegyenek fel, keressék a bizonyítékokat és válaszokat, és logikailag is megértsenek mindent, mielőtt el tudnának fogadni egy adott hitrendszert. Ez nehézséget és belső küzdelmet okozhat sok Orioni számára, ahogy fokozatosan megtanulják összehangolni a logikus elméjüket a spirituális lényükkel.

Mindezekkel együtt, pont ezek, és az a képességük, hogy tudást és információkat gyűjtenek és osztanak meg másokkal, teszik őket rendkívül értékessé.

 

Folytatása következik!

 

Fordította: Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2018. 10.06. mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest


Melyik csillagrendszerből jöttél? 7.- Maldek ( Maldeck)

Azok, akik a Maldeck bolygóról érkeztek erős és stabil személyiséggel rendelkeznek. Rendkívül elszántak és fókuszáltak a hitükben és meggyőződéseikben, akármik is legyenek azok Nehézségekbe ütköznek azok, akik meg akarnak győzni egy Maldekit valamely újabb hitrendszer jogosságáról és érvényességéről, mivel a Maldekieknek először számtalan kérdésre kell választ kapniuk a biztonságuk érdekében, mielőtt egy új hitrendszert vagy ideológiát el tudnának fogadni. Gyakran mély vezetési képességekkel rendelkeznek, ám lehet, hogy ezt csak csendsebben fejezik ki.

Azok, akik a Maldekről jöttek rendkívül intelligensek, műszaki beállítottságúak és részlet-orientáltak. Tudásuk számtalan területet érinthet. Sok fajta karrierük lehet, vagy olyan karriert választanak, melyben az adott területen túlra is kiterjedhet az érdeklődésük. Olyan válaszokat keresnek, melyben megérthetik az emberek, események és dolgok mélyebb értelmét is, így ritkán fogadnak el egyszerű magyarázatokat vagy könnyű válaszokat

Hajlamosak kianalizálni az eseményeket, tapasztalatokat és az emberekkel való interakcióikat, mert úgy hiszik, hogy mindig több van a dolog mögött, mint ami a felszínen látszik. A Maldekiek általában azok, akik szinte mindenről tudnak egy kicsit, bármilyen téma is jöjjön fel egy beszélgetésben.

Azokkal szemben, akiket nem ismernek tartózkodónak, távolinak vagy nehezen megközelíthetőnek tűnhetnek. Nagyon elővigyázatosak és szkeptikusak azzal szemben, hogy kivel és mennyit osztanak meg a legbelsőbb lényükből. Ha valakit elfogadnak barátjuknak vagy belsőbb kapcsolatukba, akkor rendkívül szerető, tiszteletreméltó és megbízhatóak társak. Csalódottak azonban az olyan kapcsolatokban, ahol a másik nem viszonozza egyenlően ezeket a tulajdonságokat. Azt várják vissza a másiktól, amit ők maguk is adnak.

Gyakran meglepő másoknak, ilyen mély meggyőződéseket, véleményeket és érzéseket tapasztalni valakiben, aki a felszínen ennyire csöndesnek és tartózkodónak tűnik közben. Csak azoknak, akikben mélyen megbíznak nyílnak meg érzelmileg, de ha ez a bizalom jelen van, akkor nagyon is készségesek, és szeretik minden szinten megosztani önmagukat a másikkal.

A Maldekiek szeretik a kihívásokat, a rejtélyeket, az ismeretlent és a megmagyarázhatatlant. Gyakran lenyűgözi őket a varázslás világa, valamint az energiával való teremtés és manifesztáció.

Gyakran már korai érdeklődést mutatnak a csillagászat, a különböző bolygók és csillagok, az univerzum felfedése iránt. Sokuk szereti Arthur király legendáját, a Kerekasztal Lovagjainak és Merlin varázslónak a történetét, és egyéb legendákat ebből a korszakból. A becsület, hűség, erény, lojalitás eszméi iránti vágyuk nagyon fontos számukra.

Azon történelmi korszakokba vágyódnak, ahol ezen ideák védelmezése és megőrzése mindennapos tevékenység volt. A Maldeikiek ezen földi periódusokat kedvelik leginkább, és frusztráltak is lehetnek a jelenkori időszakkal kapcsolatban.

Kapcsolataikban a Maldekiek rendkívül támogatóak és megértőek; gondoskodnak a partnerükről, és egyenlően nyitottak, hogy megosszák önmagukat teljesen a párjukkal, valamint arra, hogy a kapcsolat minden elemét, szükségleteiket és vágyaikat meg tudják beszélni.

Amint a kölcsönös megértés megszületik, onnantól mindent megtesznek azért, hogy segítsék azokat, akiket szeretnek, elérni a saját álmaikat és céljaikat. Azt viszont tudnunk kell, hogy pont a Maldekiek kérdezősködő természete miatt, lehet, hogy sok megbeszélésre lesz szükség ahhoz, hogy ez megtörténjen.

A Maldekiek rendkívül hűségesek, és könnyedén elkötelezik magukat, legyen szó kapcsolatról, barátságról, karrierről vagy egy eszméről. Ám ugyanezt várják is viszont, és gyorsan kiábrándulnak, ha ez nem így történik. Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor a Maldeki temperamentum láthatóvá válik.

 

A Maldek volt az ötödik bolygó, mely a Mars és a Jupiter között helyezkedett el Naprendszerünkben. Már nem létezik, ugyanis a háborúk során megsemmisült, és maradványai ma aszteroida övként láthatóak.

 

Folytatása következik!

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.18.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: 

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

fotó: pinterest


Melyik Csillagrendszerből jöttél? 8.- Apollonia

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

 

APOLLONIA

 

Az Apolloniaiak szeretnek tanulni és tudást hozzáadni a számos képességükhöz. Gyakran érdeklődnek, és vesznek részt különböző kurzusokon, és számtalan képességet fejlesztenek ki magukban. Egy mély kérdezősködő természetük van, mely vezeti őket hogy válaszokat keressenek, és kiteljesedhessenek. Ez az oka, hogy számtalan karriert és érdeklődést is kipróbálnak az életükben, ahogy folytonosan keresik, hogy mit adjanak még hozzá a tudásuk választékosságához.

Néha úgy is érzik magukat, mint a szivacs, ahogy a tudás apró darabkáit mind magukba szippantják. Másoknak úgy tűnhetnek, mint professzionális tanulók, vagy pedig azt hiszik róluk hogy képtelenek eldönteni, hogy mit is akarnak. De ez nem igaz.

Valójában egyszerűen arról van szó, hogy az Apolloniaiak képtelenek magukat limitálni, egy adott szerepbe kényszeríteni, vagy egy fajta meghatározás alapján eldönteni azt, hogy kik vagy mik is ők. Amint valaki megpróbálja limitálni, korlátozni vagy címkékkel ellátni őket, az azonnal és erőteljesen ellenállásba fog ütközni. Ez egy olyan alkalom, ahol az alapvetően nyugodt Apolloniai drámai reakciókat tud mutatni. Lehet olyan szituáció is, ahol az Apolloniai úgy érzi, hogy valaki megpróbálja korlátozni, limitálni vagy megcímkézni; ekkor az igazságtól függetlenül azonnali erőteljes ellenállásba kezdenek.

Egy nagyon mély vágyuk az, hogy teljesen önállóak, önellátóak legyenek, és elkerüljék azt, hogy másokra kelljen támaszkodniuk, akár érzelmileg, akár anyagilag.

Gyakran emlékeztetniük kell magukat, hogy élvezzék az életet, és szánjanak időt az élvezetekre is ,mert amúgy hajlamosak komolyak lenni. Ez akkor mutatkozik meg a legnyilvánvalóbban, amikor a tanulás vagy a teljesítmények útjára lépnek. Itt kell megjegyezni, hogy azon kevés Apolloniai, akik inkább az élvezetkeresés és játék útját járják semmint a tanulásét, azok ugyanolyan komolyan és mélyen fókuszálnak erre az adott útra.

Az Apolloniaiak közül sokan a Föld gyógyítójaként dolgoznak, és egy mély kapcsolatot éreznek a Földdel, és a szükségletivel. Már korai korban felismerik az energiamezőket és aurákat, spirituális barátokkal és angyalokkal kerülnek kapcsolatba. Ezen tapasztalatok oda vezetik őket, hogy később vonzódni kezdenek a spirituális tanulmányokhoz abból a célból, hogy válaszokat és magyarázatokat találjanak. Az energiával kapcsolatos képességeik gyakran gyógyításhoz vezetnek az életük egy szakaszában, mely a bolygót, az állatokat és az embereket egyaránt érintheti.

Gyakran vonzódnak a gyerekekhez, és vágyuk, hogy segítsenek nekik, és azoknak, akik rászorulnak vagy szükségük van valamire. Ezt szülőként, tanárként, segítőként vagy szimplán érdeklődő és támogató barátként teszik. Nagyon erős együttérzéssel rendelkeznek, és ezt a képességüket használják, hogy segítsenek másoknak meggyógyulni vagy pedig az érzelmi fájdalmaikat és félelmeiket feldolgozni és elengedni.

Imádják a természetet és a szépséget. Az Apolloniaiak gyakran támaszkodnak a természet szépségére és nyugalmára, hogy önmagukat gyógyítsák, és a belső békéjüket megtalálják. Erős intuícióval és spirituális összekapcsoltsággal rendelkeznek. Akik az Apolloniáról jöttek, gyakran egzotikusnak érzik magukat, és élvezik, hogy különböznek másoktól.

 

Folytatása következik: Arkturusz

 

Olvass tovább: 

Felébredés/ Kik a Csillagmagok, és mi dolguk a Földön?

Felébredés/ 30 jel, hogy Te is Csillagmag vagy

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.26.

Fb: @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: 

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Fotó: pinterest


Melyik csillagrendszerből jöttél? - 9. Arkturusziak

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

 

ARKTURUSZIAK

Azok, akik az Arkturuszről jöttek erős személyiséggel rendelkeznek, és egy mély belső erőt és tudást hordoznak magukban. A felszínen erősnek és hatalmasnak tűnhetnek. Gyermekkoruktól van egy olyan érzésük, hogy egy fontos dolguk és céljuk van az életben, bár általában egyáltalán nem tudják, hogy mi az. Mivel keresik ezt az okot, ezért általában a spiritualitás felé fordulnak válaszokért. Ha azonban nem találják meg a céljukat, akkor egy belső elégedetlenség, boldogtalanság lehet bennük, anélkül, hogy tudnák az okát.

Az Arkturusziak nagyon kreatívak. Sok Arkturuszi író, művész, tervező, vagy pedig úgy használják a képességüket, hogy teremtsenek és alkossanak valamit. Gyakran nagyon jó beszédképességeik vannak, jó előadók és oktatók; értenek a jó időzítéshez és humorhoz, így sokszor ők a buli és társasági események belső ereje. Szeretnek másokat megnevettetni. Nagyon szeretőek, és imádnak utazni.

Hajlamosak könnyedén elunni magukat, és ezért újabb élményeket keresnek, hogy ezt elkerüljék. Ha elunják magukat vagy unatkoznak, akkor drámákat teremthetnek maguk körül, hogy kissé felkavarják az állóvizet, vagy, hogy egy kis izgalmat okozzanak.. Ez abban mutatkozhat meg, hogy kis dolgokból nagy ügyet csinálnak, kiragadnak szituációkat, vagy túldramatizálják az eseményeket, hogy felhívják magukra a figyelmet. Az Arkturusziak néha nehezen megközelíthetőnek vagy távolságtartónak tűnhetnek. Sokszor nincs sok igazán közeli barátjuk, ám nagyon sok általános ismerősük és barátjuk van. Ha egy Arkturuszi elfogad téged, mint közeli barátját, és megosztja veled önmagát egy mélyebb szinten is, akkor tudd, hogy alaposan át lett gondolva és meg lett fontolva mielőtt a döntés megszületett.

Az Arkturusziak vonzzák magukhoz az embereket. Teljesen ismeretlen emberek is mind úgy érzik, hogy húzza őket az Arkturuszi energia és mágnesesség, ami árad belőlük. Nagyon jók tanácsadásban, és mások úgy érzékelik őket, mint nagyon erős és teljes lények. Gyakran meg is lepődnek rajta, hogy az Arkturusziaknak ugyanúgy vannak problémáik és érzéseik, pont úgy, mint mindenkinek. Általában egy széles ismerősi körük van, akik az Arkturuszi barátjukhoz fordulnak problémáikkal és tanácsadásért.

És habár nagyon szívesen hallgatnak meg másokat és adnak tanácsokat, az Arkturusziak türelmetlenek lehetnek azokkal szemben, akik nem tesznek eleget az ügy érdekében, vagy nem akarják igazán elérni azt, amire vágynak. A nyavalygókkal szemben türelmetlenül reagálnak. Azok, akik tanácsot kérnek, ám nem akarják azt használni, lehet, hogy el is veszítik az Arkturuszi mentorukat, amint ez kiderül.

Az Arkturusziaknak nagyon sok energiájuk van, fizikai és mentális egyaránt. Hajlamosak egyik helyről vagy témáról a másikra ugrálni. Általában nem szeretnek egy helyben csöndesen ülni, hanem érezni akarják, hogy tettek és elértek valamit. Hajlamosak nagyon lelkesek és optimisták lenni. Amikor az energiájukat jól használják és fókuszálják, akkor nagyon kevés olyan van, amit ne érnének el. Ám, ha az energiájuk szétszórt és nem fókuszált, akkor számtalan tervet elkezdenek, de keveset fejeznek be. Szerelmi kapcsolatokban az Arkturusziaknak személyes szabadságra van szükségük. A korlátozó kapcsolatokban csapdában érzik magukat. Szükségük van magányra, barátokkal töltött időre, és arra, hogy mindezt magyarázkodás és bűntudat nélkül tehessék meg. Szükségük lehet annak megértésére, hogy a szabadság mindenkinek jár, akivel kapcsolatban vannak, és hogy az a bánásmód, amit ők várnak, azt másokra is ki kell terjeszteni.

Az Arkturusziak nem érzik magukat kényelmesen a legmélyebb érzéseik kifejezésében. Hajlamosak ezért úgy reagálni az olyan esetekben, amikor mély érzések bukkannak elő, hogy elterelik a témát. Az Arkturusziak ilyenkor érveket sorakoztatnak fel, elkezdenek mesélni, nevetést igyekeznek kiváltani, vagy hirtelen valamit csinálniuk kell, hogy elkerüljék, hogy az érzéseikről nyíltan kelljen beszélniük. Az érzéseik közül leginkább a haragjukat és a humorukat tudják nyíltan kifejezni.

Az Arkturusziak híres mesemondók és történet elbeszélők.

 

Folytatása következik!

 

Olvass tovább:

Felébredés / Kik a Csillagagok, és mi dolguk a Földön?

Felébredés / 30 jel, hogy Te is Csillagmag vagy

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.07. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Eredeti cikk: https://www.spiritualunite.com/…/which-star-system-did-you…/


Melyik csillagrendszerből jöttél? 10 - Lyra

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

LYRA

Azok, akik a Lyra rendszerből érkeztek, nagyon bátrak. Energiájuk lehet nagyon spontán, vagy épp hogy nagyon visszafogott és nemes, így gyakran azt érzik róluk, hogy konzervatívak. Ők az elsők az új dolgok kipróbálásában, ám ritkán fejeznek be akármit, mert az érdeklődésük elfogy, mielőtt a végére érnének. Mindenesetre úgy láthatjuk őket, mint akiknek a keze számtalan különböző dologban benne van, és gyakran különcnek titulálják őket.

A Lyraiaknak lehetnek vezetői törekvéseik, elsősorban azokkal szemben, akik máshonnan jöttek, mint ők, ám a többiekkel szemben csendesebbek és inkább megfigyelői szerepet töltenek be. Sokszor pont a visszafogott megjelenésük miatt sznobnak titulálják őket, mert ismeretlenek tömegében inkább figyelnek semmint aktívan részt vesznek. Szeretik ugyanis tudni, hogy kik veszik őket körül, és belső éberségük segíti is őket, hogy tudják, ki kicsoda. Ez pedig oda vezeti őket, hogy a tökéletes barátokat tudják kiválasztani. Ennek ellenére hajlamosak a "szerencsétlenek és balsorsúak" felé hajolni, akik azonban gyakran gyarapodnak a Lyraiak segítő energiájától, mely vezeti, segít, fixálja és fontossá teszi őket.

Imádják az izgalmakat, a borzongást, szeretnek a nagy kalandok középpontjában lenni, melyek néha bajba is keverik őket, ám szerencsére tanulnak a hibáikból, és arra használják ezeket, hogy jobbak legyenek a jövőben.

A Lyraiaknak nagyon erős érzéseik vannak. Úgy tűnhetnek, mint akik sosem törnek meg; ők a segítő stabil sziklák mások életében, ám mindeközben egy tengernyi érzés kavarog bennük mélyen, csupán fontosabbnak tartják, hogy mások mindig támaszkodhassanak rájuk, és meg legyenek nyugtatva, mielőtt a saját érzéseikkel törődnének – ezeket később más módokon tudják kiadni magukból.

Rendkívül szenvedélyesek azokkal, akiket szeretnek, ám ez néha gondot is okoz, mivel nagyon szeretik a különböző személyiségeket, és szeretik ki is próbálni őket, így könnyedén elunják magukat a kapcsolatokban, és arra vágynak, hogy újakat ismerhessenek meg. A Lyraiaknak hatalmas szívük van; nagyon adakozóak, törődőek és nagylelkűek. Nyitottak és bizakodóak mindenkivel szemben elsőre, ám mindig nyitva tartják a szemüket az árulásra. Bíznak, de sosem teljesen. Ők nem azok, akik mások bolondjaivá válnának.

Nagyon keményen dolgoznak, de gyakran kiskapukat és a rövidebb utat keresik a megterhelő feladatokkal szemben. Ha mások a praktikusabb utat járják, akkor nekik biztosan lesz egy rövidebb és könnyebb megoldásuk.

Nagyon család orientáltak, és védelmezőek a családjukkal szemben, néha kissé birtoklóak is, ahogy ez a macskafélékre jellemző. Adnak a jó megjelenésre, és különös büszkeséggel ápolják magukat.

A Lyraiak nagyon intelligensek, és sok témakörben nincs is szükségük tanulmányokra, Sokszor érzik, hogy a tudásukat a Lyráról hozták, és már akkor tudják az adott dolgot, mielőtt megtanulták volna itt. Nem nagy olvasók, ám ha igen, akkor úgy érzik, hogy már amúgy is tudták azt, amiről szó volt.

Azok, akik a Lyráról jöttek egy mély megérzéssel érkeztek, és nyugodtan bíznak a belső hangjukban, mely megmutatja nekik az igazat. Könnyedén felismerik a hazugságot, és átlátnak másokon a harmadik szemük területén jelentkező érzés segítségével.

Problémáik akkor akadnak, ha nem tudják, hogyan dolgozzanak az eredeti lyrai energiájukkal. Itt a Földön lehet, hogy kissé temperamentumosak, így ha dühösek, akkor vigyázzunk velük. Alapjaiban nagyon könnyedek és szeretőek, amíg nincsenek provokálva. Nagyon bizonytalanok is tudnak lenni, ha nem kezelik jól a saját energiájukat. Sokan, akik a Lyráról jöttek nagyon is stabilak és magabiztosak, ám vannak olyanok köztük, akik nem, és emiatt megerősítésekre szorulnak.

A lyraiak kontroll nélkül könnyen féltékennyé válhatnak, és passzívvá is. Szeretnek mindent megadni a párjuknak, olyannyira, hogy hagyják, hogy minden döntést a másik hozzon meg- ez egyáltalán nem hasonlít ahhoz, ahogy a szülőbolygójukon megnyilvánulnak. A Lyrán nagyon is öntudatosak, ám a földi energiákkal keverve a személyiségüket, ennek a teljes ellentétét tapasztalhatják.

Lehetnek türelmetlenek és hangulatosak is, néha nyomottak, ha semmi érdekes nem történik. Folyamatos stimulációra és változásra van szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek. Az egy helyben maradás depresszívvé teszi őket. Mivel nagyon magas energián rezegnek, így a tétlenséget nem bírják sokáig. Nagyon jó érzékük van a divathoz is.

 

 

Olvass tovább:

Felébredés / Kik a Csillagmaguk, és mi dolguk a Földön

Felébredés/ 30 jel, hogy Te is Csillagmag vagy

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.17.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

fotó: pinterest

Eredeti cikk: http://starseedchildren.blogspot.com/2015/04/traits-of-lyran-starseed.html