Felébredés

A bolygón végbemenő változások mindenkire hatnak. Minden élőlény energiája emelkedni kezd, ami azzal jár, hogy ébredezni kezdünk. Számtalan kérdés merül fel önmagunkkal, az élettel, a világgal kapcsolatban, és keresni kezdjük a válaszokat. A külső és belső életünk átalakuláson megy keresztül, és nekiindulunk, hogy megtaláljuk azt, akik igazából vagyunk.

 

Üdvözöllek az Úton kedves Ébredő! 


Tartalom

13 jel, hogy készen állsz az Új Földre

A Fénytest aktiválásának 34 jele

Mi a különbség a Fénymunkások és Föld Angyalok között?

Az energiaemelkedés tünetei

Hogyan gyógyítom meg Önmagam? - Csatold vissza mindazt, aki vagy!

21 jel, hogy Te is Föld-Angyal vagy

A negatív üzenetek ereje az Ébredésre

A Fénymunkások 11 típusa

A spirituális út lépései - Úton Önmagadba

30 jel, hogy Csillagmag vagy

Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

30 jel, hogy Te is Fénymunkás vagy

Felemelkedési Tünetek 3. rész

A Fénymunkások nem jellemzői

31 jel, hogy spirituális gyógyító vagy

Egy borús nap reggelére, amikor mindenki hagyjon békén - A lélek sötét éjszakája

Kik a Csillagmagok, és mit keresnek a Földön?

Az éber éjszakák örömére

A Felemelkedés Tünetei 2. rész

A Felemelkedés Tünetei 1. rész

 


13 jel, hogy készen állsz az Új Földre

Mindenkinek megvan a saját vibrációja, az ő személyes frekvenciája, és természetesen ez alól a Földünk sem kivétel. Az elmúlt évek alatt a Földünk rezgése érezhetően és mérhetően megnőtt, mely sok kutatás alapjául szolgált. Számos kutatás szerint egy Új Föld jött létre, mely otthona lesz rengeteg embernek, akiknek rezgése az Új Földdel harmóniában van, és akik ezen Új Földet saját tudatosságú fejlesztése, szívük kiterjesztése és együttes, kitartó munkájuk segítségével szó szerint megteremtették.

Lássuk hát, mi a 13 jele annak, hogy egy ember készen áll az Új Földre hazatérni?

1. Szinkronitások és véletlenek

Ismétlődő számsorok, saját születésnapunk számjegyeinek megjelenése, véletlen egybeesések mind azt jelzik, hogy a frekvenciánk emelkedik, és mi egyre jobban hangolódunk a kozmosz végtelen lehetőségeihez.

2.Álmok és vágyak gyorsabb megvalósulása

A belső erőnk és tudásunk erősödésével lehetőségünk van, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, és végleg megszabaduljunk tőlük. A módszer, a szembenézés- megtisztítás- és elengedés hármassága, melynek alkalmazásával jobban megértjük a félelemet magát, és könnyebben tudjuk felszámolni...amint megszűnik, a szinkronitások és pozitív energiák még nagyobb erővel tudnak bezúdulni.

3. Étkezési szokások átalakulása

Úgy érezhetjük, hogy kisebb adagokat kívánunk, és sokkal többet zöldséget, gyümölcsöt és egészséges táplálékot, mint korábban. Hirtelen jött és időszakos "valamire vágyásokat" is tapasztalhatunk, amikor pontosan tudjuk, hogy ezt akarjuk most enni, még ha nem is tudjuk mi is az oka. A test hihetetlen intelligenciája egyre több teret kap, ahogy az Új Földre tartunk.

4. Világos és élénk álmok

Amikor az elme nyugodt, a test ellazult, az ember sokkal nyugodtabb és sokatmondóbb álmokat tapasztalhat. Az álmok üzeneteket, tanácsokat, más dimenziók megtapasztalását hordozzák magunkban, és a fejlődés során megszabadulunk a rémálmoktól is!

5.Az igazság ereje

Az igazság a lényeg, érezhetjük, még ha ez ellentétben is áll a rendszerrel, az eddigi tudással vagy más emberek véleményével. Igen, az egyetemes igazság önmagunkról, a bolygóról, a világűrről mind felerősödik, és egyre nehezebben toleráljuk az őszintétlenséget, a hazugságokat és megtévesztéseket.

6. A félelem legyőzése és eleresztése

A belső erőnk és tudásunk erősödésével lehetőségünk van, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, és végleg megszabaduljunk tőlük.A módszer, a szembenézés- megtisztítás- és elengedés hármassága, melynek alkalmazásával jobban megértjük a félelemet magát, és könnyebben tudjuk felszámolni...amint megszűnik, a szinkronitások és pozitív energiák még nagyobb erővel tudnak bezúdulni.

7.A Fátyol vékonyodása

A frekvencia emelkedése együtt jár tudatunk tágulásával, s így elkezdünk átlátni a dimenziók között. Van, aki energiákat érez, van, aki fényeket, formákat lát, vagy kifejezetten érzi és látja a hullámzó energiákat, és a dimenziókat egymásba folyva.

8. Villanások, déjavuk és időcsúszások

Minél jobban hangolódunk, annál több érdekes dolgot tapasztalunk. A déjavuk, a hirtelen időpillanatok kiesése vagy megnyúlása, a rendszer és szokások megváltozása, a csúszó és folyós érzések az időben mind az emelkedés jelei, melyek ha gyakran jelentkeznek, akkor az illető elkezd több figyelmet fordítani rájuk, és észreveszi az összefüggéseket és az idő és dimenziók közötti kapcsolatokat.

9. Az emberi kapcsolatok átalakulása

Úgy találhatjuk, hogy bizonyos emberektől távolságot kezdünk tartani, eltávolodunk akár olyanoktól is, akik régóta vannak életünkben, vagy kifejezetten elhagyjuk az olyan személyeket és kapcsolatokat, ahol nincs összhang és megértés már. Az emelkedő energiák hatására olyanokkal kapcsolódunk, akikkel a frekvenciánk, érdeklődésünk és alakuló személyiségünk összhangban van.

10. Energiahullámok tapasztalása

Egyik nap magasan vagyunk, energiától kirobbanóan száguldunk és magasan lüktetünk, másnap enerváltak, fáradékonyak lehetünk. Egyik nap boldogság, másik nap levertség, ezek az energiahullámok velejárói...és normálisak.

11. Frekvencia hangok és fülcsöngések

Hirtelen fülünkben felhangzó sípolások, dobogások, lüktetések és erős fülcsöngések az emelkedő frekvenciák miatt jelennek meg, ahogy befogadjuk őket, és integráljuk önmagunkba és az emelkedő Földünkbe egyaránt. Jelentkezhet csak egyik vagy mindkét fülben, és személyenként eltérő lehet a hangzása és intenzitása egyaránt.

12. "Haza akarok menni" érzés

Úgy érezhetjük, amikor felnézünk az égre, hogy valahol ott a távolban van egy hely, amire úgy emlékszünk: otthon. Még ha nem is tudjuk pontoson hova is akarunk menni, de az érzés erős...az otthon a csillagok között van, s érdeklődni kezdünk, hogy megtaláljuk Csillagcsaládunkat.

13. Különleges képességek ébredése

Az emberi elme ereje határtalan, s mi elkezdjük felfedezni majd alkalmazni. Tisztánlátás, tisztán hallás, bilokáció, lebegés stb. mind ébredhet bennünk, és mi meglepődve tapasztaljuk, hogy mi mindenre is vagyunk képesek valójában. Te mennyire vagy összehangolódva csodás Új Földünkkel?

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.21.

Blog: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Forrás: https://consciousreminder.com/.../13-clear-signs-that.../

fotó: pinterest


A Fénytest aktiválásának 34 jele

A frekvenciák spektruma az univerzumban mérhetetlen és multidimenzionális. Az érkező hullámok mind, hatnak a fizikai test frekvenciájára, és emelik a rezgését. Mivel a Mindenség frekvenciája magas, ezért ezen érkező energiák mind feljebb hangolnak minket, hogy harmóniába kerüljünk a Teljesség energiájával. DNS aktiválás, újabb energetikai szálak bekapcsolódása, a csakra rendszer harmonizálása és hangolása mind együtt járnak ezen kozmikus hullámok érkezésével. A Fénytestünk fokozatosan egyre aktívabbá válik, ahogy emelkedik a rezgésünk és egyre feljebb hangolódunk.

Mit tapasztalhatunk ilyenkor?

1. Fülcsengés, zúgás és pattogás, valamint szédelgés.

2. Élénk és kontrollálható álmok – tudatában vagyunk, és alakítjuk az álmainkat.

3. Furcsa érzetek a csakrák területén – bizsergés, lüktetés, nyomás és fájás, valamint eltérő hőmérséklet a csakrák környékén a test többi részéhez képest.

4. Könnyűség érzet a végtagokban, és kezek lábak bizsergése

5. Száraz, viszkető, homályos szemek, valamint formák, fények, számok, alakzatok vagy hullámok látványa

6. Erős késztetés, hogy nyújtsuk a testet.

7. Egész testen átfutó remegés és reszketés.

8. Nehezített koncentráció hétköznapi tevékenységek, olvasás, tévézés közben.

9. Nagy tömeg és zsúfoltság kerülése.

10. Jó helyen jó időben lenni – szinkronitások.

11. Belső inspirációkra,késztetésekre és ösztönre hallgatás, amikor teszünk vagy mondunk valamit.

12. Étvágytalanság, és édességre, élenkítőszerekre vágyás, hogy kompenzáljuk az energiákat.

13. Szívdobogások és lüktetések, amik intenzívek és kellemetlenek, de nem félelmetesek.

14. Gerinc ruganyossága és alap flexibilitás növekedése.

15. Médiumi képességek erősödése.

16. Az emberek egy része bámul rád, mások pedig mintha észre sem vennének.

17. Egyik nap teljesen földeltnek érzed magad, másnap meg teljesen magasan rezegsz. 3D és 5D közötti ingázás érzés.

18. Meditáció iránti vágy erősödése, hogy stabilizáld és kiegyensúlyozd az energiákat, és elidőzz a belső békédben. Nyugalom, csönd és béke iránti késztetés.

19. Mély visszatekintő időszakok – pillanatképek és érzetek felvillanása, régi emlékek felbukkanása, melyek elengedésre szorulnak.

20. Kristályok iránti érzékenység erősödése.

21. Állatok, madarak viselkedése iránti érzékenység fokozódása.

22. Megemelkedett tudatosság a dimenziók, entitások, elődök, segítők és Felsőbb Én felé.

23. Az élet nagy kérdései iránti érdeklődés felbukkanása, politikai éberség ébredése.

24. Megerősödött szimpátia és együttérzés.

25. Idegenkedés és irtózás bizonyos helyektől, személyektől, ételektől, és dolgoktól generál.

26. Hirtelen jött fáradság és émelygés, valamint erős igény, hogy ledőljünk és pihenjünk vagy aludjunk.

27. Gyakori felébredés éjjel 3 és 5 között.

28. Számkombinációk és szám szinkronitások megjelenése.

29. Szinkronitások megjelenése és belefonódása a mindennapokba.

30.Útjelzők, szimbólumok és a természet jeleinek, értelmének felfedezése. A természet iránti megerősödött vágy és igény.

31. A mindennapi beszélgetések unalmassá és terhessé válnak – hasonló gondolkodású emberek keresése.

32. Az ambíciók csökkenése, és az élet leegyszerűsítése iránti vágy ébredése.

33.A test jelzéseinek felerősödése, és a mi figyelmünk felé fordulása.

34. A stressz és negatív energiák testre és lélekre való hatásának felismerése, és fokozatos csökkentése. Meditáljunk sokat, figyeljünk a testünk jelzéseire, keressük a természet nyugalmát és magas rezgését, mely segíti a földelést és az energiák stabilizálását. Tisztítsuk meg a testünket, és engedjünk el mindent, ami már nem szolgál minket... a többit bízzuk az energiákra.

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.12.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Eredeti cikk: 

https://consciousreminder.com/2018/11/18/33-symptoms-of-lightbody-activation/

 


Mi a különbség a Fénymunkások és Föld Angyalok között

A Fénymunkások és Föld Angyalok egyaránt azért vannak itt, hogy szeretetet, fényt és békét hozzanak a Földre. Gondolhatunk úgy a Fénymunkásokra, mint a Földön járó Spirituális Vezetőkre, és a Föld Angyalokra, mint Földön járó Angyalokra. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne egójuk, problémáik vagy nehézségeik, csupán azt, hogy mélyen a lelkükben emlékezek arra, hogy milyen is volt segíteni az embereket a Felsőbb világokból.

Alapjaiban a Fénymunkások és a Föld Angyalok is rendelkeznek ezzel a tudással, mivel korábbi inkarnációik folyamán ezzel foglalkoztak. A fő különbség, hogy míg a Fénymunkások a Felsőbb dimenziókból segítették az embereket, addig a Föld Angyalok az Angyali szférákból tették ugyanezt.

 

A Fénymunkások:

-segítettek az embereket és állatokat egy sokkal inkább mindennapos szinten

- segítették az embereket, hogy melyik utat válasszák

- kormányozták és vezették az embereket a céljaik és vágyaik megvalósítása felé

- létrehozták a Lélektársakkal és Ikerlángokkal való találkozásokat

- támogatást és megnyugvást nyújtottak, amikor szükség volt rájuk

-támogatást, vezetést és iránymutatást nyújtottak, valamint intuitív válaszokat és tanácsokat adtak

 

A Föld Angyalok:

- dolgoztak és együttműködtek a lelkekkel a lélekút és lélek szerződések létrehozásában az emberek és állatok számára egyaránt

- segítették a lelket a legmegfelelőbb családba való leszületésben - segítették és támogatták az állatokat és embereket, hogy megérthessék és betölthessék a lélekútjukat és feladataikat

- az emberekkel egy sokkal mélyebb szinten az álmaikon és meditációkon keresztül működtek együtt

- emlékeztetőként a lélek útjára és utazására, emlékeztetőket és jelzéseiket küldtek angyali számokon és univerzális jeleken keresztül

- fizikai védelmet és gyógyítást kínáltak, ha szükség volt rájuk.

 

Ami közös bennük:

- A Fénymunkások és a Föld Angyalok egyaránt egy csapatban dolgoztak az emberek, állatok és növények legfelsőbb érdekében. S habár ez a tudás a birtokukban van, gyakran leszületnek a Földre, hogy munkájukat emberi formában tudják végezni. A tudás mind bennük van, ám itt meg kell tanulniuk hozzáférni a képességeikhez és tudásukhoz, mialatt a földi utazáson részt vesznek.

- A tudásuk és képességeik kibukkanhatnak tudattalanul vagy tudatosan, de mindenképpen felszínre jönnek.

- Általában a Fénymunkások és a Föld Angyalok is vonzalmat éreznek a gyógyítás, metafizika, növénytan és gyógyászat, intuíció, médiumi képességek, kristályok, tündérek, más lények és dimenziók stb felé.

- A Fénymunkások és a Föld Angyalok egyaránt egy mély bölcsességet és tudást hordoznak magukban, és általában jóval érettebbek a koruknál. Belső tudásuk van a dimenziókkal, energiával, felsőbb világokkal kapcsolatban.

Ahogy azonban a Felsőbb világokban különböző feladataik és céljuk volt, itt a Földön is különböző feladatokat látnak el.

 

A Fénymunkások a Földön:

- emlékeztetik az embereket a belső fényükre

- emlékeztetik az embereket a saját gyógyító képességeikre

- emlékeztetik az embereket a növények, kristályok, gyógynövények gyógyító hatásaira

- emlékeztetik az embereket, hogy hogyan hallgassanak az intuícióikra és kövessék a belső hangjukat.

 

A Föld Angyalok a Földön:

- emlékeztetik az embereket az élet véglegességére és időszakosságára

- emlékeztetik az embereket, hogy ők a szeretet, és mindig össze vannak kapcsolódva

- emlékeztetik az embereket, hogy több van az életben, mint csak ez az egy élet

- emlékeztetik az embereket, hogy hogyan tudnak együtt dolgozni a felsőbb világokkal. 

Természetesen a munkájuk és faladataik, a felelősségük jóval nagyobb és kiterjedtebb, mint ez a rövid lista... és persze sok az átfedés is. Ám mindannyian azért jöttek, hogy segítsenek reményt, támogatást, fényt és szeretetet hozni, és a Föld megbecsülését ismét felébreszteni; és az, hogy ezt hogyan viszik véghez egyedi, mivel mindannyian egyedülállóak.

Ám ahhoz, hogy emlékeztethessék az embereket, először saját magukban kell mindezekre visszaemlékezniük. Általában Fénymunkások és a Föld Angyalok is a végén rákényszerülnek, hogy mindezekre visszaemlékezzenek valamilyen mély krízis és válság keretein belül, mely a saját Ébredésüket eredményezi. Amint az Ébredés megtörténik, mély bizonyossággal tudják, hogy kik is ők, és miért vannak itt.

Ám ezen tudás és képességeik ellenére, a Fénymunkások és Föld Angyalok egyaránt a saját földi utazásukon vesznek részt, ahol az emberi szinten tanulhatnak. Egyikük sem immúnis az emberi világra, de minél jobban tudnak kapcsolódni a belső tudásukhoz és emlékeikhez, annál könnyebben haladnak majd az útjukon, és töltik be a küldetésüket.

 

➡️Olvass tovább:

Felébredés / 21 jel, hogy Te is Föld Angyal vagy

Felébredés / 30 jel, hogy Te is Fénymunkás vagy

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.03. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Eredeti cikk: https://foreverconscious.com/difference-lightworkers-earth-…


Az energiaemelkedés tünetei

Kedves Ébredők és Felemelkedők!

Az utóbbi hónapokban hatalmas energetikai változásokon mentünk keresztül. Nagyon sokan írtatok különböző tüneteket, és kérdeztétek, hogy ezek mit jelentenek, és vajon mitől vannak és jelentkeznek ennyire erősen. Most összeírok egy listát azokról a tünetekről, amiket érezhettek, amikor egy-egy nagyobb hullám ér el minket.

1. Fülcsöngés

A magas rezgésű energiák érkezése és letöltése fülcsöngéssel, sípolással, bizsergéssel jár. Érezhetitek, hogy csiklandoz, hogy lüktet, hallhattok zúgást vagy frekvencia hangokat is. Néha recseg, vagy nagyon nagyon viszket. Hallhattok hangokat vagy zenét és suttogást is.

2. Fej körüli érzetek

Amikor érkeznek az energiák a fejtetőn keresztül a korona csakrán át "szívjuk be", és vezetjük át a testen, le a földbe. A korona csakra a kapu a Felsőbb Én felé, és a felsőbb csakrák felé, így igen aktív. Feszítés, lüktetés, hirtelen jött beleszúrás, kötőtűvel nyomkodós érzések mind jöhetnek. Érezhettek fej körüli bizsergést és hullámzást is. Kihathat a halántékokra és egészen le a nyakba is.

3. Szem és tarkó

A harmadik szem és tobozmirigy aktiválása nyomással és feszítéssel jár. A homlokon, a szemöldökök között és a tarkó területén érezhető feszítés az aktiválódás jele. Jöhetnek még képek, villanások, fények, ábrák is akár. A szemek ilyenkor feszíthetnek és érezhetjük őket száraznak, homályosnak is.

4. Szívcsakra és Torokcsakra

A magas rezgésű energiák mind hatnak a felsőbb szívcsakrára (thymus) és a szívcsakrára is. Hirtelen jött lüktetés, nyomás. szorítás és feszítés mind velejárója. Néha érezhetitek, hogy kihagy egy dobbanást vagy többet ver hirtelen. Mellkas körüli melegség, bizsergés, testen átömlő forróság, szeretet és elégedettség mind jár vele, csakúgy mint a nagy sírások, amik a tisztulásának jelei. A torokcsakra ugyanígy (mivel szoros kapcsolatban van a szívcsakrával) nyomhat, feszíthet, érezhettek gombócot a torkotokban, és hirtelen jött őszinteségi rohamokat, amikor már "nem tudod lenyelni", és szó szerint kibukik belőled.

5. Napfonat és has körüli érzetek

A magas rezgésű energiák a Napfonatot szinte mindig érintik, mivel nagyon nagyon sok eltömődésünk van ezen a tájékon. Minden érzelmi egyensúlytalanság, félelem, harag itt van tárolva - ezeket kell oldani, ezért érezzük szinte mindig, hogy a hasunk, gyomor tájékunk, akár az emésztésünk is furán viselkedik. A Napfonat általában ugyanúgy feszít és nyom, néha kifejezetten erősen lüktethet, ahogy tisztul. Émelygés, fura érzetek a gyomor tájékán jelzik, hogy valami történik. A test folyamatosan jelzi, hogy mire van szüksége, így kövessük a jelzéseit.

6. Kezek-lábak

A kezeink forrósága, bizsergése, hirtelen jött zsibbadása az érkező energiák jele. A gyógyító képességeink folyamatosan egyre jobban ébrednek fel. A lábaink amúgy is szorosan kapcsolódnak a Földhöz, de letöltések és érkező energiák hatására érezhetjük nagyon nehéznek, súlyosnak, zsibbadnak őket, vagy pedig erőtlennek és fáradtnak. Talpak nyomása és forrásága is jár vele. A lábak leszögelt és "bebetonozott" érzései is gyakoriak, valamint az energiazubogás érzése végig a lábakon.

7. Test

A test hatalmas változásokon megy keresztül, konkrétan áthúrozódik, és átalakul kívül és belül. Sokszor nagy fáradságot, letargiát és erőtlenséget érezhetünk, amikor nagy mennyiségű energiát kapunk, és idő kell, amíg integrálódik. A másik jele pont az ellenkezője: hirtelen jött hatalmas energia, kiugrom a bőrömből, körbefutnám a világot, szétrobbanok annyi energiám van. Az egész test bizsereghet, feszülhet, és érezhetitek a vándorfájdalmakat, amik jelzik, hogy halad az energia, és oldódnak a blokkok. A test nagyon tudatos, pontosan tudja, mire van szüksége egyes időszakokban. Hallgassunk rá: pihenni akar, akkor azt adjuk neki, melegre vágyik, friss gyümölcsre, nyújtásra vagy valami zsíros ételre, amit amúgy nem ennénk? Nem baj, ha azt kéri, azt add neki; tisztuláskor általában könnyebb, horgonyzáskor pedig szilárdabb, töltősebb ételeket kívánhatunk. Hallgassunk rá, hogy könnyebb legyen neki az átalakulás.

8. Lélek

A belső világunk is fejlődik, amit naponta érezhetünk, A hangulatunk ingadozhat, ez normális. A nagy energiatöltődések feldobnak és erőt adnak, inspirációt, ötleteket, egyszóval áramlik be minden, amire szükségünk van. A tisztulás és integrálás alatt azonban lehetünk nyomottak, fáradtak, letargikusak, ahogy "folyik ki" belőlünk, amire már nincs szükség. Hirtelen jött harag, düh, elegem van, "miért történik ez megint" érzések kavaroghatnak bennünk. Ne feledjük: minden átalakul. Akik eddig voltunk, már nem vagyunk, így sok minden távozik, és ez fájhat. Ugyanakkor érezhetjük magunkat nagyon boldognak, elégedettnek, amint a rezgésünk összehangolódik az energiákkal, és innentől "szállunk" az égben és a szívünkben.

9. Hangulat és mindennapok

Hát igen, ez is keményen nyomás alatt van. Az egész Felemelkedés egy folyamat, így semmi kész alapunk nincsen, hogy mit tapasztalunk. Egyik nap magasan rezgünk, másnap kicsit lejjebb vagy igazán lent a mélyben. Kibukkannak elfojtott érzések ( harag, düh, félelem, zavartság és frusztráltság), amiket ki kell tisztítanunk és engednünk. Jöhet nagy szeretet és béke, áldott hangulat, amikor emelkedünk, és a nagy tisztulások után mindent feltöltöttünk Fénnyel. Lehetünk energikusak, amikor energiát kapunk, és fáradtak, amikor integráljuk őket. Türelmetlenebbek lehetünk bizonyos időszakokban, amikor úgy érezzük sosem lesz már vége, és örökké félúton járunk ( ami nem igaz persze, mert egy rakéta sebességével haladunk), vagy pedig feszültek és frusztráltak, amikor nagy energia jön hirtelen, és megcsap minket. Minden érzés normális!

Hirtelen ennyi jutott eszembe, mert ezek a leggyakoribbak. Minden érzés normális, de tényleg. Senki nem tudja jobban, hogy min mész át, mint Te magad, és senki nem tudja jobban, hogy mire van szükséged éppen, mint Te magad. Így a legjobb tanács az, hogy hallgass magadra, hallgass a testedre és áramolj. Néha fent vagy, ez szuper, néha lent vagy, ez is szuper. Minden az Út. Nincs rossz megtapasztalás, nincs csak egy jó út, mert mi mind az Út vagyunk, és mindegyikünk a saját tapasztalásain és kis csomagjain át vágja ki magának azt a bizonyos utat előre.

Mit tegyünk?

Meditálás, mély légzés, ellazulás, és sok sok földelés, ami az alapcsomag. Földelés nélkül elszállunk, és túltöltődünk. Meditálás nélkül nem kapcsolódunk rendesen és eléggé a Felsőbb Énünkhöz és Segítőinkhez, így ez is nagyon nagyon fontos. Napozás, nyújtás (hogy az izmok lazuljanak, a test ki tudja adni a blokkokat és feszültséget), pihentető alvás, ha arra van szükségünk. Sok víz, ami segíti az energiák szabad áramlását. Friss levegő és természet, ami segíti a hangolódást és a harmóniát, mivel a természet már most magasan rezeg, amit érezhettek is. És ami a legfontosabb: elfogadás!!! Elfogadni, hogy ma ezt érezzük, elfogadni, hogy mások is ezen mennek át, és nem biztos, hogy pont úgy élik meg, mint mi. Elfogadni, hogy a Felemelkedés egy folyamat, ami hullámzással jár (bennünk és körülöttünk is).

Emelkedjetek Ébredők, emelkedjetek Fénylángok, és engedjétek meg magatoknak, hogy azt érezzétek, amit éppen éreztek. Hagyjátok jönni és menni. Ne ragaszkodjatok semmihez, bármi is jön. Legyetek kristályból, amin minden áthalad, és amint eléri a Fény még jobban felvillan...mert ezek vagyunk mi. Fények, amikről letisztítjuk a lerakódásokat,hogy végre szabadon lángolhassunk, bevilágítva Eget és Földet.

Áldás Rátok Testvéreim, hogy az úton jártok, bármilyen nehéz és hosszú is néha...de megéri, mert hamarosan nem lesz már csak a Fény...belül és kívül egyaránt.

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

 

Olvass tovább:

Felébredés / Hogyan oldjam a feszültségem?

Felébredés / Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Felébredés / A lélek sötét éjszakája

Mindennapi 1x1 / 11+1 légzésmódszer

Mindennapi 1x1 / Gyógyítsunk Fénnyel 1-2.

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.27.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Hogyan gyógyítom meg Önmagam? - Csatold vissza mindazt, aki vagy!

Mindannyiunknak vannak sebei, régen eltemetett félelmei és korlátai. Mindenki többször élt már, így nagyon sok tapasztaláson mentünk keresztül. S habár nagyon sok szép és kiteljesedett élet van mögöttünk, de a többségében történtek olyanok is, amik fájnak, amik belülről égetnek minket, s ebben az életünkben, ahol mindennel szembenézünk, előjönnek.

Sok fokozatos tanuláson megyünk keresztül. Az Ébredés elején a felszínnek foglalkozunk, azokkal amik a mindennapjainkban vannak. Érzések, érzelmek, negatív gondolatok, elfojtott dolgok és így tovább. Aztán jön az a szakasz, ahol minden jól alakul, ahol minden irányba áll. Egyre többet értünk és érzünk, egyre inkább látjuk, hogy hova is tartunk. Az életünk bizonyos szakaszai teljesen egyenesbe jönnek, és mi csak áramlunk, és emelkedünk egyre magasabbra. Na ezután jön az akadály, és a hirtelen felbukkanó nehézségek. Nem is értjük, hogy olyan jól mentek a dolgok,akkor most mi a fene történik? Hisz mindent jól csináltam, dolgoztam magamon, tisztítottam magam, és akkor most ez? Komolyan?

Igen, tök komolyan. A trükk a következő: vannak olyan dolgok, amikkel könnyedén elbánunk, és egy-két tesztkör után kihullanak, azaz nem okoznak többé gondot, megoldottuk őket, elengedtük, a hely megürült. Köszönjük. Vannak azonban a súlyosabb kondíciók, berögzült minták, amikkel akár többször is szembe kell nézni. Mert mélyre húzódnak a gyökerei, és nekünk fokozatosan spirálban haladva kell lebontanunk róla a trutyit. Már kétszer nekimentünk, és nem azért jön megint, mert nem sikerült, hanem azért, mert már egyre jobban előbukkant, és mi már készen állunk, hogy egy magasabb szemszögből tekintsünk le rá. Már jobban értjük, többet tudunk, csomó mindent elengedtünk, így nem okoznak reakciót és sokkal tisztább irányból tudunk most szembenézni vele. Ekkor újra lehetőségünk van még többet tanulni és látni önmagunkból. Amint megértettük és végleg lebontottuk, akkor távozik. A legnehezebbek azok, amelyek mélyen magunkban nyugszanak. A legsötétebb, legjobban eldugott és szégyellt élmények. Ezek nem jönnek rögtön az elején, vagy csak nagyon a felszínüket érintjük csupán. Ezek akkor jönnek, amikor már elég magas a rezgésünk ahhoz, hogy ne vágjanak minket oda a padlóhoz, és ne vessenek vissza minket az Úttól. Már erősek vagyunk és bátrak, már a nagy részünket tudatosan lakjuk, így készen állunk a nagyobb falatra. Ekkor jönnek ők. Azon részeink, amik túl csúnyák ahhoz, hogy helyet adjunk nekik az életünkben.

Mivel mostanra nagyon sokat emeltünk a rezgésünket, így az alacsonyabbaknak is emelkedni kell mert lent már nincs maradásuk. Lassan szivárognak elő, de van olyan is, aki csomagban kapja őket. Ha összekacsolódnak, ha közös szálon át lehet őket kezelni, akkor jönnek együtt. Nőként például számtalan női aspektuson át esett sérelem egyszerre jön, mert együtt lehet őket gyógyítani. Kollektív élmények is jöhetnek, például ha valaki meghalt egy katasztrófában, ami mindannyiunkban benne él, akkor ez jöhet egyszerre több embernek egy időben, vagy pedig nekünk, az összes hasonló élménnyel egybekötve. Nem kapunk többet, mint amennyit elbírunk, ezt ne feledjétek! Harcosok vagyunk, elbírunk vele! Régóta készültünk erre, és most itt az idő, hogy visszakapjuk az erőnket, és ennek ez a módja. Egyesével visszacsatolni mindazokat, akik valaha voltunk, és sérültek. Természetesen a nem sérülteket is, csak az általában szinte észrevétlenül történik (és ugyebár a Felsőbb Énünk, a Segítőink mind dolgoznak velünk így sok dolog álomidőben, meditációban, vagy simán energiacsere módon ürül és gyógyul, anélkül hogy komolyabban oda kéne tennünk magunkat.)

Nos, mit kezdünk akkor velük? Ha már egyszer itt vannak.

Minden fájó aspektus egy darabka belőlünk. Én konkrétan személyeknek érzékelem őket. Állnak körülöttem. Eleinte páran voltak, de fokozatosan dolgoztam rajtuk, és mostanra körbe-körbe állnak, és mind én vagyok. Az összes én. Amikor szembe kellett néznem valami nagy félelemmel vagy fájdalommal, akkor nekimentem. Eleinte nem. Eleinte kerülgettem, próbáltam innen onnan gyorsítani, kikerülni, de ahogy emelkedett a rezgésem, már nem tudtam őket nem érezni és nem látni. Mintha meg is nőttek volna amúgy, de lehet, hogy ez is csak illúzió. Úgyhogy egy idő után, általában amikor nagyon mélyen voltam, akkor előbukkantak anélkül, hogy irányítottam volna. (= Ekkor kell, nem előtte, nem utána, nem holnaphoz két hétre, amikor jobban leszek, hanem itt és most, ekkor, mert most vagy te készen, és most van ő készen, hogy dolgozz rajta. Most ragadd, meg, amikor jön.) És akkor Robbant. És ekkor végre odanéztem. Konkrétan odafókuszáltam magam, ahol fájt és hívtam. Hívtam, hogy jöjjön elő, nézzen velem szembe, és engedje, hogy rajtam át megtisztuljon, hogy letehesse a terheit és a fájdalmát. Kértem, hogy adja át nekem, mert én képes vagyok kiengedni,amit akkor ott eltemettem. Volt, hogy gondolatban kitártam a karjaimat ölelésre, és így vártam rá. Sírás, igen ez a jel, hogy jön. Érzed, hogy bukkan fel, mert a lélek válaszol, mert a kis darabka mindig is ennyit akart: a fegyelmemet, a törődésemet, azt, hogy halljam meg, amit mondai akar. És amint ez megtörtént, amint odafigyeltem, már jött is. Gondolatok, képek, érzések mind bukkantak fel. Volt, ahol konkrétan átéltem, láttam, éreztem, hogy mi történt; volt ahol csak lenyomatok, vagy csak a hirtelen jött megkönnyebbülés mutatta, hogy jó helyen járok.

Mindig ugyanígy jártam el: Hívtam, hogy jöjjön (vagy jöjjenek, ha úgy éreztem, hogy többen vannak egy kupacban hasonló cipőben). Megöleltem őt vagy őket, és elmondtam, hogy köszönöm, hogy áldom őt a tapasztalásért, amit én nem mertem volna megélni, és nem bírtam volna cipelni; szeretettel, hálával, megbecsüléssel és megbocsájtással vettem őket körbe. Beborítottam őket arany (Teremtő), rózsaszín (univerzális szeretet), emeráld zöld (Rafael Arkangyal gyógyító sugara) és violet lila (a szuperszónikus rezgés emelő frekvencia, ami mindent emel) színű gömbökkel vagy felhővel, takaróval akármivel, ami épp jólesett, és hagytam, hogy abban álljanak. Volt olyan, akin nem hatott, vagy nem mert előlépni, vagy nem csinált semmit vele a fény, és még mindig fájóbbnak vagy éppen sötétnek éreztem; ő kapott extrát mindenből. Volt olyan is, ahol az aspektus ellenpárját is behívtam a tisztítás folyamán, hogy teljes legyen. Azaz a sikerest, a boldogot, a kiteljesedettet, azokat, akik sikerrel élték meg azt, amit ez az aspektus nem. Így az ő erejük és tudásuk is segítette a folyamatot, és a végén összekapcsolódtak. Ugyanígy működött a sötétebb és fájóbb aspektusokkal, ahol hívtam a támadót és az áldozatot, a tettest és azt, aki emiatt később megtapasztalta...így tudtam őket harmóniába hozni egymással...mert szembenéztek egymással, és megbocsájtottak.

Addig csináltam, amíg úgy nem éreztem, hogy fénylenek, hogy mosolyognak, hogy boldogok. És én is. Megkönnyebbülés, tisztulás, kiáramlás, hála ; ezeket éreztem. Amikor kész voltak, akkor beinvitáltam és beintegráltam őket a szívcsakrámba. És ekkor köszöntöm őket a családomban, akik mind vagyok. Majd még egy adagot ezekből a színekből beküldök a csakrába, és mindenkit körbeveszek. Csak úgy extrában.

A záró rész, hogy visszahívom az összes energiát, ami ehhez vagy ezekhez az aspektusokhoz tartoztak, bármely időből, személytől helyszínről stb, és ezeket a fenti módon újra tisztítom, amíg tiszták lesznek. Közben kiengedem az összes energiát, ami nem hozzám tartozik, és másoké, köszönöm, vissza a mindenségbe. A megtisztított energiákat vagy integrálom önmagamba, vagy kiengedem, ezt a Felsőbb Énemre bízom. Ha végeztem, mindent feltöltök aranyló fénnyel.

Ezzel a módszerrel az összes sérült részt vissza tudod integrálni önmagadba. Az egészbe, a teljességbe, aki vagy. Mert mindegyikük te voltál és vagy. És mindegyikük azért bukkan fel, hogy figyelmedet add nekik. Mert te és csakis te tudsz nekik segíteni, hogy átadják a tudásukat, tapasztalatukat és fájdalmukat egyaránt. Rajtad át megtisztulnak és megkönnyebbülnek. Te nősz általuk, és ráadásul az összes kondíció és emléklenyomat, ami eddig korlátozott, az feloldódik magától. Mert ők tartották benned, addig amíg készen nem álltál rá, hogy szembenézz velük ,és újra szeresd őket úgy is, hogy ők nem szerették magukat.

És mellesleg ez a sikeres, boldog és elégedett részekkel is működik. Ha valami van, amit nem tudsz kezelni, biztos lehetsz benne, hogy egyszer már megoldottad. Voltál már benne sikeres, és van egy lényed, aki ebben kiteljesedett. Hívd be. Hívd őt vagy őket, hogy jöjjenek, kapcsolódjanak vissza, és adják át neked a tudásukat tapasztalatukat, és adják be a közösbe. Mert mindegyikük te vagy, és te most összehúzod őket; már nem külön részek hanem egy teljes egészet alkotnak. Hívd őket és alkalmazd a fenti módszert, ami itt könnyebben megy, mert ők nem sérültek, de azért köszönd meg, áldd meg őket stb, hogy érezzék a tiszteletet, ami jár nekik, hisz életükben kiteljesedtek, és sikeresek voltak. Ha integrálod őket,akkor képességeik bekerülnek a közösbe, és később azon kapod magad, hogy olyanokat is tudsz,amit előtte nem.

Adj nekik hálát. Adj hálát önmagadnak, aki annyi földön, annyi időben, annyi lényként és karakterként élte le az életet, és most Te vagy az, akiben egyesülhetnek. Az összes, aki valaha voltál, és éppen most vagy.

 

Áldás és Fény Rád!

Szeretettel, Elsa

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.04.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag

fotó: pinterest


21 jel, hogy Te is Föld- Angyal vagy

A Föld Angyalok mindenhol megtalálhatóak, és azért jöttek, hogy tanuljanak az emberi kondíciókról és segítsék az embereket. A Föld Angyalok gyakran Spirituális Tanácsadók gyakorlatban, vagy pedig olyan Spirituális Tanácsadók, akik azért lettek a Földre küldve, hogy gyógyítsanak és tanítsanak másokat. Néhányuk emlékszik és tud arról, hogy különbözik, és tisztában van a spirituális kötelességeivel, ám sokuk teljesen elfelejtett mindent, és nehezen boldogul az emberi szférában.

Lássuk hát, mik a Föld Angyalok jellemzői?

1. Nagyon korán megtapasztaltad a Spirituális Felébredést, és talán mindig vonzódtál a természethez, a mitikus lényekhez és az élet értelmének megtalálásához.

2. Sokkal bölcsebbnek tűnsz a korodnál, és gyakran egy erős földi energiát hordozol magadban.

3. Akár vadidegenek is megosztják veled a problémáikat, és Te nagyon is szeretsz segíteni nekik.

4. Nem érzed úgy, hogy egy bizonyos dolgot kéne csinálnod, és gyakran földeletlennek érzed magad, s nem találod a célod.

5. Érdeklődsz a filozófia, alternatív gyógyítás és metafizika iránt.

6. Egy erőteljes és mély személyiséged van, és nem félsz önmagad mélyére ásni, vagy mások mélyébe tekinteni, hogy megtaláld az igazságot.

7. Folyamatos küzdelemben vagy, hogy összhangba hozd magad a fizikai világgal, mely megmutatkozhat úgy, mint küzdelem a határaiddal és az egóddal.

8. Nehézségeid akadhatnak a kapcsolatok terén, mivel vonzod vagy vonzódsz a bántalmazó és erőszakosabb partnereket, vagy az olyanokat, akik mély lelki problémái vannak

9. Lehetséges, hogy biszexuális vagy, vagy pusztán csak férfiakhoz és nőkhöz egyaránt érzel vonzalmat.

10. Lehet, hogy nem érzed úgy, hogy le szeretnél telepedni, megházasodni vagy családot alapítani.

11. Próbálsz megfelelni a szociális elvárásoknak, de általában nehezen megy, vagy pedig az ez irányú törekvések üresség- érzetet keltenek benned.

12. Nagyon magasan fejlett érzékenységgel bírsz, gyakran előre látod a dolgokat, és nagyon rá tudod hangolni magad mások szükségleteire.

13. Nagyon szoros kapcsolatban vagy a Spirituális Csapatoddal és segítőiddel,, és világ életedben így is volt.

14. Védelmező vagy a gyerekekkel, természettel és a sebezhető lényekkel kapcsolatban; és ők nagyon vonzódnak hozzád.

15. Az érzelmeid nagyon mélyek és nehezek is néha, s gyakran gyorsan változnak a pozitívtól a negatívig; ismered a sötét és a világos érzéseidet is.

16. Gyakran érezheted magad kicsit kábának, légiesnek; lehetnek élénk álmaid, napközbeni álmaid, rémálmaid vagy asztrál kivetüléses élményeid.

17. Egy mély belső megértéssel állsz az Univerzum lehetőségei és mágikussága felé.

18. Az életedben sok radikális változás megy végbe, és lehet, hogy gyakran is költözöl.

19. Gyakran szinte áramlasz és ugrálsz dologról dologra, gyorsan váltasz dolgok között, ahogy a belső inspirációd hajt és vezet.

20. Talán nincs stabilitás az életedben, de az alap dolgok, mint pénz, étel, lakás mindig valahogy elintéződik és megoldódik.

21. Hazahúz a szíved.

Mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást és fejlődjünk, akkor is ha nem vagy Föld Angyal. Ha azonban úgy érzed, akkor kérdezd meg a Spirituális Csapatodat és segítőidet, hogy küldjenek egy jelet, álmot vagy üzenetet, hogy megbizonyosodhass róla.

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.15.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Eredeti cikk: https://foreverconscious.com/are-you-an-earth-angel-here-are-21-signs


A negatív üzenetek ereje az Ébredésre

A negatív üzenetek ereje az Ébredésre

Kedves Testvéreim!

Az utóbbi napokban eljutott hozzám, hogy bizonyos üzenetek áramlanak a neten, melyek igyekeznek letörni a lelkesedésünket és riogatják az Ébredőket. Mivel ez már nem az első, ezért most úgy gondoltam, beszéljünk erről.

Mint tudjátok nagyon sokan Ébrednek most. Ezrek, ami azoknak, akik régebb óta vannak az Úton, megdöbbentő sebesség és mennyiség. Régen egy-egy láng világított, most százak kapcsolódnak egymáshoz. Csodálatosan haladunk. Hihetetlen távolságot és mélységet tettünk meg, és most ez, az az idő, amikor büszkék vagyunk, és tele reménnyel és sikeres eredményekkel, és megyünk tovább még magasabbra emelve a Fényünk.

Tudjátok azt is, hogy nagyon sokan csatornáznak és közvetítenek lényeket, fényeket, tudatosságokat. Számtalan üzenetet lehet olvasni, amik mind hatásokat keltenek bennünk. Vannak a predikciók, amik egy bizonyos időpontra utalnak, valamire, ami majd akkor és ott meg fog történni. Vannak azok, amik félelmet és aggodalmat keltenek bennünk. és vannak olyanok, melyek limitálnak minket és elveszik az erőnket. És ugye vannak azon üzenetek, amik melegséget, bizsergést, boldogságot, reményt keltenek bennünk; amik azt mondják, jók vagyunk, és csak így tovább.

Nos, melyik üzenet hamis vagy igaz? Mire hallgassunk? Miből tudjuk, hogy nekünk szól-e?

Nagyon egyszerűen. Mint tudjátok Fénylények vagyunk. Kristálytiszta, végtelen Isteni Tudatosság, mely emberi testet visel ezen az utazáson. De nem vagyunk a test. Multidimenzionális Tudatosság vagyunk, milliónyi élettel magunk mögött. Vagyis, a tudás már eleve bennünk van. Hivatalosan nem is kellene senki, aki tanítana minket, nincs másra szükségünk, mint emlékezni. Erre lennének a lények, és fények és üzenetek. Hogy emlékeztessenek minket arra, hogy kik vagyunk valójában, mit is csinálunk itt, és mi a dolgunk. Vezetnek az Ébredéshez; amikor visszaemlékezünk mindenre.

Pontosan emiatt, bennünk van a jelzőrendszer, ami meleg, ha jó úton járunk, és hideg, ha távolodunk. Vagyis, amikor egy üzenetet olvasol, egy emberrel beszélsz, egy szituációval találkozol, akkor ne másokra hallgass, hogy igaz-e vagy sem. Magadra figyelj, hogy mit kelt benned az üzenet például.

Aggodalmat vagy félelmet? Ezek mit okoznak benned? Összehúzódást. És ez milyen energia? Alacsony. Ergó semmi magas nem jön ki belőle. És ez hova vezet? Még lejjebb, még több sötétbe és még több összehúzódásba. Ez kinek jó? A Fénynek? A bolygónak? Neked?

Vagy pánikot kelt benned az üzenet, kicsinek érzed magad, tehetetlennek és védtelennek? Ez mit okoz? Összehúzódást. Miért? Mert erőtlenné tesz. Hol az erőd? Átadtad másnak, magadtól. Mert azt hiszed, és elhiszed, hogy valaki, valahol erőt és hatalmat gyakorolhat feletted. Feletted, aki egy multidimenzionális kristálytudatosságú fénylény vagy. Nem mások veszik el az erőd, hanem te magad adod át, amikor hagyod, hogy mások pánikot keltsenek benned, és azt az érzést, hogy mások kezében van a te sorsod, és energiád.

És akkor ugye a predikciók, amik reményt adnak, majd csalódottságot hagynak maguk után... és magyarázkodást, hogy ki hallotta, kitől olvasta... ezekkel mi a gond? Az, hogy elvonnak a jelentől, és beletesznek egy olyan időpillanatba, ami tőled távol van. Ami majd akkor és ott bekövetkezik. Addig várunk és várjuk, aztán eljön, semmi nagy durranás és tűzijáték, nem szakadt szét a tér, nem villant egyet az agyunk és kezdtünk el repülni tudni egy fél perc alatt. Aztán elszállt a pillanat, és maradt a harag a szomorúság a csalódottság, és a miért nem történt semmi. Mit okozott tehát ez az üzenet? Alacsony energiát ismét. Elvártunk valamit, és nem jött el. Ez kinek jó? És hova vezet? Nem felfelé és nem az Ébredésbe.

Ezen üzenetek nem szólnak hozzátok, és nem vezetnek tovább. Honnan tudod? Mert rosszul érzed magad tőlük. Lehúznak, elveszik az erőd, és limitálnak. Azok azonban, amiben bizsergést éreztek, amitől dobog a szívetek, amik felmelegítenek, és erőt adnak, lendületet és inspirációt, amitől körbe tudnád ölelni a világot, na azok vezetnek haza. És miért? Mert ezekkel rezonál együtt a Fénylény,aki vagy. Mert ekkor meleg a szíved, ekkor tágul a tered, ekkor erősödik és áramlik a fényed... amikor boldog vagy, és elégedett és magasan rezgő. Ezt keressük. Ez az, ami segít. És ez benned van. Nem kívülről jön, nem más adja, és nem más dönti el, hogy ki kap belőle.És nincs időhöz kötve, mert ott van benned, és ő vár rád, hogy végre észrevedd és használni kezdd. Akármikor, amikor készen állsz rá.Nem mástól függ, hanem tőled!

Egyszóval, ne kifelé, befelé figyelj. Ne mástól várd a választ, hanem magadtól. És amikor valami befeszít, lehúz, félelmet vagy aggodalmat kelt benned, akkor kell tudatosnak lenni, és nem engedni be. Akkor az a pillanat a döntés, hogy odaadod-e az erőd, elnyomod-e a fényed, leengeded-e a rezgésed, vagy sem. Tudatos Fénylény vagy, vagy Alvó? Így döntsétek el, hogy egy üzenet nektek szól-e, és segíti-e az Ébredést vagy sem.

De ne felejtsétek el: a reakciók mind utat mutatnak. Érdemes lemenni a mélyükre, hogy miért is reagálunk negatív érzésekkel, mert ezek mind bennünk vannak. ha félelemmel, akkor félelem van bennünk. Ha csalódás, akkor elvárás volt bennünk. Találjuk meg ezeket, és engedjük el. Ezután már nem lesz olyan külső hatás, ami negatív érzést tudna ébreszteni, mert nincs bennünk, amitől negatívan reagáltunk.

Csak a belső számít! Mert belülről építjük kifelé az életünket és a világunkat.Ha belül Fény van, akkor kívül is Fény van. És a Fény a legerősebb, így nem marad sem benne, sem a közelében semmi sötét. Ezért jöttünk. Hogy felébresszük a belső fényünk és bevilágítsuk vele a teret és a Földet. Tartsátok magasan, és világítsatok mindenhol, amerre jártok. Ezért vagytok Fénylények!

Áldás Rátok!

Szeretettel, testvértek, Elsa.

 

Olvass tovább:

Tudatosság/ Az a bizonyos kritikus kritika

Tudatosság / Az energia természete

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.13.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


A Fénymunkások 11 típusa

A Fénymunkások 11 típusa

A Fénymunkások olyan lények, akik azért vannak a Földön, hogy a Fényt terjesszék – más szóval a szeretetet, a tudást, a szabadságot és megértést. Olyan emberek, akik felismerték önmaguk felsőbb spirituális célját, és azon vannak, hogy terjesszék és árasszák a fényüket, és emeljék az emberiség és a világ közös vibrációját.

A Fénymunkások úgy érzik, hogy mélyebb értelmet kell találniuk földi létüknek, melyet csak úgy lehet elérni, ha megéljük őket. Ezek a lelkek jóval öregebbek, mint a többség, akik a földön élnek, és sokuk már a a Föld teremtésénél is jelen voltak.

Mindezek ellenére gyakran a Fénymunkások nem tudják, hogy kik vagy mik ők. Tulajdonképpen ők is ugyanazokkal a korlátokkal és akadályokkal néznek szembe, melyekkel a földi emberek is, és ugyanúgy keresztül kell menniük a spirituális felébredés folyamatán, hogy felismerjék önmagukat és a küldetésüket. Csak ezután lesznek képesek visszanyerni igazi erejüket, önvalójukat és beteljesíteni a küldetésüket, hogy segítsenek az embereknek és a bolygónak.

Mivel a segítségnyújtás olyan fontos a Fénymunkások életében, ezért számtalan formában jelentkezhet.

Itt a 11 kategória, amibe besorolhatjuk a szolgálatukat.

1. Rács Hálómunkások és Kapuőrzők

Ezek a Fénymunkások a Föld hálózatával foglalkoznak. Ez lehet a az Emberi Szívhálózat, mely összekapcsolja az összes felébredt ember szívét, lehet az aktuális földhálózat, mely összekapcsolja az összes szent helyet a Ley vonalak mentén, vagy pedig energetikai hálózatok, mint a Föld kristályhálózata. Ez elsősorban tisztítási és karbantartási munka. A Kapuőrök feladata egy magasabb rendű hálómunka, mely során egy csapatban dolgoznak, hogy interdimenzionális kapukat nyissanak a magasabb rezgésű világokba, melyek beengedik a Fényt és a szeretetet.

2. Fényőrzők

Ezen Fénymunkások fő feladata és küldetése, hogy magukba fogadják és megtestesítsék a fényt. Azért vannak itt, hogy fogadják és földeljék a magasan rezgő vibrációkat, és tartsák a fényt, bármi is történjen a külső világban. Zaklatott és kaotikus időkben ezek a Fénymunkások fókuszálják az energiákat, önmagukba fogadják őket, és kiáramoltatják önmagukból, hogy kiegyenlítsék és semlegesítsék a kihívásokat és a sűrű energiákat. Ők emelik meg az emberiséget, és segítik a felébredés folyamatának kibontakozását.

3. Energiaemelők

Az Energiaemelők egyenesen a negativitás és sűrű energiák közepébe vetik bele magukat, hogy transzmutálják és kiengedjék azokat, vissza a Fénybe. Ez kiegyenlíti a negativitást, és visszaállítja a természetes egyensúlyt. Ezen Fénymunkások dolgoznak az emberiség közös tudatosságának karmájának feloldásában. Nagyon sok Fénymunkás energiaemelőként funkcionál a saját felmenőinek karmafeloldásában. Azt választják, hogy olyan családokhoz születnek, akiknek vonalán sok a negatív karma, így ők vállalják, hogy kiengedik, eloszlatják, meggyógyítják és segítik az összes felmenői ágon összegyúlt energiákat, és megemelik őket. Ez kihat a teljes emberiség emelésében is.

4. Gyógyítók

A Gyógyítók az emberiséget, a bolygót, az élővilágot, az összes lelket és minden létező lényt szolgálják. A gyógyítás rendkívül sokféle formát ölthet; lehet szellemi, érzelmi, fizikai vagy spirituális. Mivel rengeteg különféle módszer van, ezért ha Gyógyító vagy, akkor a belső iránymutatásodra lesz szükséged, hogy megtaláld mely módszer, technika és terület az, ahol a képességedet a legjobban tudod alkalmazni. Fénymunkásként a gyógyítás önmagad felé is kiterjed. Megemeled a saját rezgésed, feltöltöd magad Fénnyel, hogy után gyógyíthass, vezethess, segíthess és szerethess másokat.

5. Látók és Médiumok

Ezek a Fénymunkások kinyitották a 3. Szemüket vagy a fizikai látásukat terjesztették tovább, hogy átláthassanak a fizikai síkon, túl az Illúzió Fátylán. Ez az ajándék számtalan formát ölthet. Látóként segítheted az embereket az útjukon, támogathatod, inspirálhatod őket különböző szolgáltatásokon, olvasásokon keresztül. Kereshetsz olyan területeket, ahol a gyógyítás, energiaemelés, tisztítás és átalakítás zajlik, és fókuszálhatod oda a képességed. Ez az, ahol a Fényed, a tudásod és jelenléted igazán változást hozhat.

6. Isteni Tervrajz Hordozók

Mindannyiunknak egyedi Isteni Tervrajza van, egy minta, egy sablon a saját Felébredett Lényünkhöz. Minden Fénymunkásnak van ilyen sablonja, de az Isteni Tervrajz Hordozók aktívan bele is hangolják magukat, hogy saját, egyedi felébredési kódokat kérjenek le. Ezúton magukba fogadják a a kódjaikat és továbbküldik azokat a Kristályrácsozaton és az Emberiség Szívrácsozatán keresztül, szolgáltatásokat adva, szeretve, támogatáson át.

7. Álmodók

Az álmodás, a felemelés,az interdimenzionális utazás, belépés az űrtérbe, ezek mind lehetőségek arra, hogy alternatív dimenziókat tudjunk megtapasztalni. Az álmodási idő valóságos, ezért figyeljünk rá oda! Milyen szimbólumok jelennek meg az álmodban? Írd fel őket, meditálj rajtuk. Minden alkalommal, amikor emlékszel az álmaidra, szánj rá időt, hogy átgondold, és felismerd bennük az igazságot. Mi lehet ennek az álomnak a felsőbb dimenziós megjelenése? Például, ha arról álmodsz, hogy iskolában vagy, akkor ennek a felsőbb dimenziós megfelelője az, hogy az álomidődben tanulsz, a képességeidet fejleszted; lélekként újabb képességeket és ajándékokat sajátítasz el, hogy még jobban tudj szolgálni és adni. Rengeteg Fénymunka álomidőben zajlik, így elalvás előtt kapcsolódj a Felsőbb Énedhez és fejezd ki a szándékod, hogy dolgozhass a Fénnyel, vagy kérd az Angyalokat, hogy mutassák meg, mire van most szükséged, és figyelj oda mit mutatnak. Az álomidő egy különleges lehetőség, hogy fejlődjünk és tanuljunk.

8. Üzenethozók

Azokat a Fénymunkásokat, akik támogatást, segítséget és ismereteket kapnak a Forrástól, Angyaloktól, Felemelkedett Mesterektől, a Galaktikus Lényektől vagy a saját Felsőbb Énjüktől, Üzenethozóknak hívjuk. Ha te is ide tartozol, oszd meg a tudásod videókon, üzeneteken, oldalakon, könyvekben. Bármilyen fórumon és formában is adják tovább, az Üzenethozók támogatást kapnak a Forrástól, és továbbítják azt, hogy segítsék az emberiséget és a Felemelkedés folyamatát.

9. Isteni Tervrajz Alkotók és Kinyilvánítók

Ezen Fénymunkások aktívan segédkeznek a Fény formálásában annak érdekében, hogy pozitív változásokat hozzanak létre a világban és a Földön. Ez megnyilvánulhat abban, hogy pozitív idővonalakat terveznek, alkotnak és hoznak létre; megnyilvánulhat pozitív események megformálásában, vagy pedig olyan rácsozatok létrehozásában, melyeken a Fény, szeretet, harmonikus együttműködés jobban megnyilvánulhat. Az Isteni Tervrajz Alkotók nem saját csak maguknak és saját érdekükben manifesztálnak, hanem az egész emberiség, a bolygó és minden létező legfelsőbb érdekében. Ez a manifesztáció legmagasabb formája. Ezek a Fénymunkások az egész kollektív legfőbb érdekében tevékenykednek és alkotnak. Ez valóban nagyon erőteljes.

10. Felemelkedési Tanácsosok

Ők azok az emberek, akik felemelkednek. Ők folyamatosan egyre magasabb Fénybe lépnek, és megosztják a többiekkel a tapasztalataikat és tudásukat a felemelkedés folyamatáról. Ők mutatják meg, hogy hogyan tudunk kilábalni a gödrökből, és hogyan tudunk több Fényre hangolódni, és behívni az Áldásokat, hogy utána segíthessünk azoknak, akiknek lehetősége van felemelkedni.

11. Útmutatók

Ők azok a Fénymunkások akik a saját útjukat járják. Ők mutatják az utat. Talán nem annyira tudatosan tanítanak, mint a Felemelkedési tanácsosok, hanem inkább befogadják és megtestesítik a felemelkedés folyamatát, és a saját legfelsőbb egyedüliségüket élik meg. Egy felébredett és inspiráló életet élnek minden létező legfelsőbb érdekében.

 

Fénymunkásként könnyen lehetséges, hogy több vagy az összes jellemzőt magadénak érzed, és több kategória is illik rád. Hallgass a belső iránymutatásra, és bízz az intuíciódban, hogy a legjobban megélhesd a képességeidet.

 

Olvass tovább:

Felébredés/ 30 jel, hogy Te is Fénymunkás vagy

Felébredés/ 30 jel, hogy spirituális gyógyító vagy

Felébredés/ Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Felébredés/ A Fénymunkások nem jellemzői

 

Szeretettel, Elsa.

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.03.

Fb: Mindennapi Tudatosság  @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: https://www.ask-angels.com/spiritual-guidance/lightworker/

Fotó: pinterest


A spirituális út lépései - Úton Önmagadba

A spirituális út lépései - Úton Önmagadba

Kívülről nézve a spirituális úton járás úgy tűnik, hogy nem szól másról, mint, hogy minden csodaszép, minden virágos és rózsaszín, mindig minden jól alakul, és úgy egyáltalán, tök jó dolog a felemelkedés, és mindaz, ami vele jár. Csak meditálni kell, meg pozitívan gondolkodni, mindenkit elfogadni és szeretni, és akkor minden gyümölcs az ölünkbe hullik. Amikor az ember elindul az önismereti utazásra, megpróbál felkészülni. Olvasunk, keresünk, meditálunk, csoportokhoz csatlakozunk, hogy jobban értsük mi is történik. Mindenki hallotta már a szlogent, hogy pozitív gondolatokkal mindent meg lehet teremteni, és az életünk sitty-sutty csodálatossá válik. Ez sajnos egy hatalmas tévedés. Persze a végén minden csodaszép, de még így is akadnak napok, néha hetek, amikor egyszerűen csak minden negatív. És akkor hiába gondolok arra, hogy majd jó lesz, hogy minden szép, hogy minden oké lesz majd egyszer, mert itt és most minden tökre de szar, elegem van, és szívem szerint hagynám a csudába az egészet. De akkor miért is éri meg nekiindulni? Miért is lép az Útra ennyi ember?

Indul a buli és száguld a vonatom

Az önismereti utazásunk tele van érzelmi hullámvasutakkal... az eleje, az ébredés szakasz, izgalmas; minden érdekes, minden ismeretlen vagy épp, hogy teljesen ismerős. Szárnyalunk, minden jól alakul, mögöttünk az univerzum hatalmas cunami hulláma, mely röpít minket át az életen. Igen, az eleje egy nagy löket, mert az egész Mindenség üdvözli az ébredő lélek választását. Ám nem minden csupa csillámfény és kacaj.

Az út második szakasza lefelé ível inkább... a mélységbe lenézni, önmagunkat meglátni, az árnyékkal szembenézni... nem éppen kellemes. Az érzés arra hasonlít, mint amikor lemegyünk a pincébe, ahol legutóbb dédapánk volt lent vagy kétszáz évvel ezelőtt, és most rajtunk a sor, hogy alámerüljünk és kipakoljuk a szemetet. Kinyitjuk az ajtót és elönt a sötét és a hideg... megcsap az elmúlás és az eltemetett cuccok dohos szaga... nem szép és nem fényes... a szerencsétlen ébredező sokkolva áll az ajtóban a kilincset tartva, és azon agyal, vajon jó helyre jött-e. Hisz arról volt szó, hogy minden jó lesz és szép lesz, és bőség száll majd alá. Ehelyett egy nagy kupac trutyi szemez velünk, és nem tetszik... határozottan nem tetszik. De mivel az ajtót kinyitottuk a fény beáramlott... és amint a fény eléri a homályt a sötét kibontakozik. Máshogy nem is lehetne, hisz a fény mindent elér s mindent áthat. Ha a villanyt felkapcsoltuk, már nem mondhatjuk, hogy nem láttuk mivel állunk szembe. Úgyhogy ledobjuk a kilincset, mondván a zár már amúgy is letört, és felvértezzük magunkat, hogy nekiállunk kitakarítani ezer élet eltemetett mocskát.

Ezen második szakasz neve okkal lett árnyék munka. Jól kifejezi, hogy mivel is állunk szemben. Az ember ugyanis nem egyszer él; ezernyi élet áll mögöttünk, számtalan karakter, rengeteg tapasztalás, és milliónyi eltemetett emlék és lenyomat. Ezek a mai életünkben is szerepet játszanak, csak éppen tudattalanul. Azért vagyunk olyanok, amilyenek, azért reagálunk úgy, ahogy, mert ezek a lenyomatok aktívan alakítják azt, akinek képzeljük magunkat. Ha valaki egyszer meghalt egy pókveremben, az élmény olyan mély lenyomatot hagy a lelken, hogy a következő jó pár életében rettegni fog a pókoktól. Ha valaki egy földrengésben leli halálát, akkor a szűk folyosók, mély alagutak és járatok lesznek számára rémisztőek. De nem csak maga a test csere, azaz a halál, az, ami lenyomatot hagy. Minden élményünk elraktározódik, és amint lehetőség nyílik megtapasztaljuk; hogy kiegyenlítsük vagy hogy, meggyógyítsuk. Minden rossz élmény egy megfagyott félelem pillanat, mely szó szerint belefagy a lélekbe, és amíg meg nem tisztítjuk, addig aktívan működik bennünk. Ha belegondolunk, hogy csak ebben a jelenlegi életünkben mennyi rossz élményt tettünk félre, mennyi fájdalom, félelem vagy csalódottság él bennünk, könnyű elképzelni, hogy miért is annyira sokkoló, amikor visszamenőleg száz életre kell ezekkel szembenézi.

A ház, aki én vagyok

Ezt a szakaszt úgy képzelhetjük el a legkönnyebben, hogy van egy nagy ötemeletes házunk, melynek van padlása is. Az életeink folyamán a tudatunk legalapabb részét használjuk csak, azaz az első emeletet. Ha tudjuk is, hogy vannak felettünk, akkor sem megyünk fel. Az első emeleten megvan minden, amire szükségünk van. Életeken át csak az első vagy talán a második emeletig lakjuk be magunkat. Ám minden egyes alkalommal, amikor meghalunk, az adott életünknek az összes negatív emlékét felpakoljuk a padlásra, majd rácsukjuk az ajtót.

Az életek folyamán a lélek folyamatosan fejlődik. A fejlődésével együtt jár, hogy egyre többet tud meg magáról, azaz a házról. Már a harmadik és a negyedik emeleteket is ismerjük, feljárunk oda, lassan oda is pakolunk. Az életeink mind a fejlődést szolgálják, így mi is egyre nagyobb részt használunk ki a házunkból, azaz a tudatunkból. A padlás tartalma azonban folyamatosan nő, és egyre jobban tele van zsúfolva.

Elérünk az utolsó emberi életünkhöz, amikor is az önismereti utazás és önmagunk felismerése mellé tesszük le a voksunkat. Ebben az életben már nem akarunk bizonyos karaktereket megformálni, újdonságokat megtapasztalni; ez az összegző élet, mivel a lélek már mindent megtapasztalt, amit akart; minden volt, ami valaha lenni akart.

Ebben az életben az egész házat használjuk már, tudunk minden emeletről, ismerjük őket, és már nem hat ránk különösebben a sok élmény, amik az alsóbb emeleteken zajlanak. Most elhatározzuk, hogy felmegyünk a padlásra is, mert itt az ideje, hogy a ház végre teljesen a mi birtokunkba kerüljünk, és mindenről tudjunk, ami ott történik. Már a lépcsőn felmászni a padlásig sem volt könnyű, de onnan ledobálunk mindent az alsóbb emeletekre, és könnyedén kiürítjük mint szemét. Aztán felérünk a padlásig és kinyitjuk az ajtót. A korábbi pincés hasonlat itt is megállja a helyét: sötét van, kosz van, nem is látunk el a sarkokig. A homály elborít és szinte kapaszkodik belénk. És miért? Mert az összes sötét ami a padláson van, mind mi vagyunk. Az összes félelmünk, fájdalmunk, csalódásunk, árulásunk, tetteink és döntéseink; minden, amit az adott ember halála után lélekként már tisztán láttunk, hogy elszúrtunk. Félretesszük, és az életeink folyamán lassacskán megoldogatjuk őket, legalábbis amit tudunk. Az utolsó életben azonban egyszerre kell az összeset megtisztítani, különben születhetünk újra, hogy befejezzük. Így elkezdjük kipakolni a dolgokat, szanálunk, emlékezünk, sírunk és örülünk. Lassan haladunk, mert rengeteg a cucc, és minden dolog elmozdításával száz másik hullik elénk. Néha úgy tűnik egy tapodtat sem haladtunk, de ez nem igaz! Csak most végre megindult a tisztítás, így egyre gyorsabban és egyre több dolog tárul elénk. A sokadik napon kiderül, hogy van egy hatalmas ablak a padlástér másik oldalán. Nem is tudtuk eddig, mert úgy tele volt zsúfolva, hogy nem láttunk el a végéig. Most, hogy nagyobb a mozgásterünk, már ide-oda tudunk tologatni dolgokat; lesz, amit nem tudunk elsőre megoldani, azt arrébb tesszük; amit megoldottunk, azt kitesszük magunk mögé a lépcsőre.

Végre felszabadítjuk az ablakot, és hirtelen beáramlik a fény. Elönt minket a boldogság, hogy mennyit haladtunk, és végre körbe is tudunk nézni. Sok minden maradt, és sok minden most még félelmetesebb, mert már tisztán látjuk. De legalább már nem a sötétből leselkednek ránk, és nem hátulról szorítják a torkunk. A takarítás immár a fényben folytatódik. A fény ereje mindenhova elér, és minden árnyékot eloszlat. Elérünk a sarkokig; itt lapulnak a legnagyobb és legsötétebb titkaink. Ezek voltak az elsők, melyeket itt hagytunk; ezek voltak a legtávolabbi sarokba begyömöszölve és elfelejtve. A legjobban eltemetett, önmagunk előtt is titkolt érzéseink és fájdalmaink. Ez az árnyék szakasz legkeményebb próbája; szembenézés a legsötétebb bugyorból kiömlő sötétséggel. Mindennel, ami valaha voltunk, és a lehető legtávolabb volt önnön igaz lényünktől, a fénytől. Minden sötét, mely valaha éltetett, az itt van és most bámul ránk. És egy dolgot tehetünk: kiemeljük a sötétből, letörölgetjük és megöleljük. Mert mi vagyunk ott az a sötét; és azért lett sötét, mert mi akkor és ott ezt akartuk megtapasztalni. Semmi, soha, ami bennünk van, nem eredetileg vagy mások által lett rossz vagy bűnös. Mi magunk tituláljuk annak, és mi magunk szabunk ki büntetést; vagyis az ellentét megtapasztalását. De maga a tett, maga az érzés ott van, és fáj. Amikor elfogadjuk és szeretettel megöleljük őket, akkor ahogy a sötét teret megtöltötte a fény, ugyanígy a félelmet, a fájdalmat, az összes negatív emléket átmoshatjuk és feloldozhatjuk saját magunk iránt érzett együttérzéssel, szeretettel és megbocsájtással. Amint ezt megtettük, a sötét fénnyé válik, eloszlik, és mi megkönnyebbülünk.

Megérkezés

A takarítás véget ért. Mindent kiszedtünk, megtisztítottunk, elsirattunk, és elengedtünk. A padlás tiszta és fényes. Az ablakok tárva nyitva, és áramlik be a virágos rét illata; önnön lelkünk fénye és melegsége. A ház most már átjárható; minden emeletét ismerjük, mindent megéltünk. És önmagunk a vastag gipszréteg alól végre felfénylik az igazi lényünk, és betölti a teret.

Hazaértünk. Önmagunk ölelésébe és otthonába. A fénybe.

Bárhol is tartasz Kedves Ébredő, az Úton vagy, és ez a legjobb hely ahol csak lehetsz. Mert mindenki ugyanide tart, és mindenki ugyanezt éli meg, csak más és más a ház modellje és mindaz, amit takarítanunk kell. De az Út az igazság, az Út a Fény, az Út vagy Te magad. Menj tovább, mert minden szép, ha a vége jó... és itt a vége mindig jó!

 

Olvass tovább (ha még bírsz:) :

Felébredés/ Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

 

Szeretettel, testvéretek Elsa.

 

Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság 2018-10-28.

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


30 jel, hogy Csillagmag vagy

30 jel, hogy Csillagmag vagy

A Csillagmagok olyan fejlett lények, akik távoli bolygókról és csillagrendszerekből érkeztek a Földre, azzal a küldetéssel, hogy segítsék a bolygót a Felemelkedésben. Nagyon magasan fejlett lények, akikben feneketlen méretű bölcsesség szunnyad.

Mindegyikük teljes amnéziában szenved azt illetően, hogy kicsoda, ám mindegyikük olyan kódokat hordoz magában, melyek aktiválják őket. Mindegyik ébredés teljesen egyedi, lehet rendkívül nyugodt, és nagyon intenzív is. Amint aktiválódtak, a Csillagmagok ösztönösen érzik, hogy mik is ők valójában. Fokozatosan visszahívják az emlékeiket, hogy betöltsék a küldetésüket itt a Földön; azaz segítsék a bolygót és az emberiséget a Felemelkedésben.

Habár mindegyikük úgy néz ki és úgy él, mint az emberek, ám mégis meglehetősen magányosak, és lappang bennük egy érzés, hogy nem ide tartoznak, és haza akarnak menni. Az egyik legjellemzőbb személyiségjegyük, hogy rendkívül izgatottak lesznek, amikor rádöbbennek, hogy talán nem is teljesen emberek. Természetesen vonzódnak ugyanis a fantázia világokhoz, a sci-fi-hez, és az űrutazásokhoz, távoli bolygók felfedezéséhez.

 

Lássuk akkor, milyen jellemzőik vannak a Csillagmagoknak!

1. Már fiatal korodtól kezdve volt egy belső bölcsesség benned, mely más embereknek általában későbbi életkorban esedékes.

2. Mondták már, hogy öreg lélek vagy, és egyetértesz. Ősinek érzed magad a csontjaidig. 3. Mindegy, hogy hol vagy, mindig honvágyad van. Érzed magadban, hogy milyen érzés az otthon, még ha nem is tudod kifejezni; de a házad, az nem az. Ez akár depresszióhoz is vezethet némely esetekben.

4. Már kicsi korodtól kezdve érezted, hogy más vagy, mivel egyedüli vagy, és mások nem értettek meg téged. Elválasztva érzed magad a világtól, mintha egy folytonos csata lenne a világ és közted.

5. Gyakran morálisan fejlettebbnek érzed magad, eltekintve a végzettségedtől vagy szociális szerepedtől.

6. Az együttérzésed mértéke sokszor elborít.

7. Különbözőnek érzed magad, mint a többiek, és mégis egy belső ösztönöd van, hogy megértsd a gondjaikat és nehézségeiket.

8. A fizikai tested egy talány az orvostudománynak. Máshogy funkciónál, mint ahogy másoknak, és az orvosi világ nehezen tudja megérteni. Ez megmutatkozhat olyan apróságokba is, mint az átlagosnál alacsonyabb testhőmérséklet, vagy pedig a forróság elviselhetetlensége.

9. A Csillagmagok általában rendkívül intelligensek, de könnyedén elunják magukat a hagyományos oktatástól és tanítóktól.

10. Volt valamilyen természetfeletti vagy médiumi élményed; talán szellemet láttál, mások hangját hallottad a fejedben, vagy olyan álmaid voltak, melyek valósággá váltak. 11. Úgy érzed, hogy habár van egy küldetésed, egy célod, melyet be kell töltened, mégis nehézségekbe ütközöl, hogy mit is kezdj az életeddel.

12. Hiányzik a szenvedélyed vagy a kíváncsiságod, hogy komolyabban elkötelezd magad egy bizonyos terület mellett, és nekiállj felfedezni az élet szokványosságát és hétköznapiságát. Egyszerűen csak egyik sem érdekel már olyan nagyon.

13. A tested fizikai korlátai frusztrálnak téged.

14. Úgy érzed, hogy többet tudnál/ kéne tenned, de idegesítenek a korlátozások. Ez azért van, mert a Csillagmagok sokkal jobban emlékeznek a fizikai formájuk szabadságára. 15. Az álmaid nagyon élénkek és rendkívüliek, és sokszor nem érnek fel a hétköznapi életedhez. Gyakran nagyon másvilágiak, mintha az elméd egy külön univerzumot teremtett volna.

16. Gyakran a többiek óvatosak veled, és akár kényelmetlenül is érzik magukat a társaságodban. Ösztönösen érzik, hogy különbözöl tőlük, még ha nem is tudják ezt szavakba önteni. Érezheted magad elszeparáltnak is emiatt, akár még a családodon belül is. (Itt jegyezném meg, hogy sokszor azonban a különbözőség ellenére is vonzódnak a társaságodhoz, mert egy mély bölcsesség és szeretet áramlik belőled. – ford.)

17. Kevés barátod van, ám ők így is megértenek téged, mindenféle magyarázat nélkül is. 18. Az állatok megbíznak benned, és ösztönösen vonzódnak hozzád. Néha olyannyira megérted őket, hogy szinte már beszélni is tudnál velük. Ugyanez igaz a kisbabákra és gyerekekre is. Lenyűgözőnek találnak, és szinte megbabonázva érzik magukat a jelenlétedben.

19. Érdeklődsz a spiritualitás iránt, de átlátsz a könyveken és a vallásokon. Még ha nem is tudod szavakba önteni, mégis tudod, hogy a spiritualitás mindig is lényeges része volt az életednek.

20. Vonzódsz a metafizikához és a más világok tudományához.

21. Érzed az emberekben, hogy kicsodák, anélkül, hogy mondanának valamit. Átlátsz a külsőségeken, és tudatosan érzed, ha hazudnak. Néha már azelőtt tudod hogy mit fognak mondani, mielőtt elkezdenének beszélni. Gyakran közbevágsz emiatt, így azt gondolhatják, hogy nem érdekelnek téged, ám valójában a beszélgetés sebessége az, ami frusztráló lehet számodra.

22. Már fiatal korodtól kezdve megkérdőjelezed a társadalom különböző területeit, és még mindig meg vagy hökkenve, hogy a többség miért nem látja a hibákat és rosszul működő dolgokat.

23. Habár az álmaid nagyon különlegesek, mégis nehézségeid vannak az alvással. ( vagy inkább az elalvással – ford.)

24. Természetes képességed van, hogy megnyugtass és jobb kedvre deríts másokat; akár gyógyítással akár a szavaiddal. Ismeretlenek megosztják veled a gondjaikat anélkül, hogy egyáltalán észrevennék.

25. Sokszor az emberek elsőre hidegnek vagy tartózkodónak tartanak, ám amint megismernek, onnantól úgy gondolnak rád, mint az egyik legkedvesebb és legszeretőbb lényre.

26. Elkerülöd a tömeget, és nehezen tudod kezelni a nagy mennyíségű embert magad körül – akár barátokat is. Gyakran elborítanak, és sokszor számodra az emberi érzések és cselekedetek teljesen kaotikusnak tűnnek.

27. Megvan az a képességed, hogy érzelmileg és spirituálisan gyorsabban fejlődj, mint a többiek. Az erkölcsi felfogásod akkor is szilárdan rögzít, amikor olyan érzelmekkel találkozol melyet mások nehezen tudnak kezelni.

28. Vonzódsz a fantázia világokhoz, különböző lényekhez, a csillagokhoz, angyalokhoz, elementálokhoz.

29. Emlékszel vagy úgy emlékszel, hogy már jártál bizonyos helyeken. Bizonyos városok, filmek, képek akár könyvek esetében is jön egy érzés, hogy már ismered, hogy már jártál ott. A Csillagmagok ösztönösen éreznek emlékeket előző életekből, és ezek ilyenkor jeleznek.

30. Már eleged van belőle, vagy sosem szeretted a felszínes beszélgetéseket, amiben nincs igazi érték.

 

Te is Csillagmag vagy? Rád hány illik?

 

Olvass tovább: 

Felébredés/ Kik a Csillagmagok, és mi dolguk a Földön?

CsillagCsaládunk/ Melyik csillagrendszerből jöttél?

 

Fordította: Elsa Sol - Mindenapi Tudatosság 2018.10.10.

mindennapitudatossag.simplesite.com

FB: Mindennapi Tudatosság -  @mindennapi.tudatossag

Eredeti cikk: 

https://www.gaia.com/lp/content/are-you-a-starseed-27-starseed-characteristics-that-might-give-you-an-answer/

fotó: pinterest


Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Kedves Frissen az Útra lépett, Ébredező Testvéreim!❤️

Sokan kérdeztétek, hogy egyáltalán hogyan is kezdjetek neki ennek az egész Felébredésnek. Annyi minden infó van, annyi oldal, tan, igazság, okosság, hogy azt sem lehet tudni, hogy mit olvassunk, mit kezdjünk el, mihez kapjunk hirtelen. Lesokkoló a mennyiség, és a mérete az egésznek, így agyonnyom egy perc alatt. De nem kell egyszerre mindent megtanulni, megérteni és megélni. Az Út első szabálya a fokozatosság. Haladj fokozatosan a saját tempódban, ahogy Neked jól esik.

Megpróbálom összefoglalni, hogyan is indul, és mi is az Út.

Amikor úgy érzed, hogy az életed felfordult, tele vagy kérdésekkel, minden átalakul, összeomlik, és minden megkérdőjeleződik, akkor kezdünk el keresni. A hétköznapi válaszok már nem segítenek, nem tudjuk a történéseket velük megmagyarázni. Ettől indul be a keresés, hogy megértsük, mi is történik velünk és az életünkkel. Mivel sokan már régebb óta az úton járnak, ezért rengeteg az olyan cikk, ami nem szól hozzád. Ez nem baj. A fő iránytűd benned van. Olvass olyat, ami érdekel, olyat, ami az éppen aktuális kérdéseidre választ tud adni. Ahogy fejlődsz, mindig lesz új a nap alatt, és lehet, hogy később ismét eléd kerül egy cikk, ami akkor nem, de most már hozzád szól. A Felsőbb Belső Énünk végig vezet, sugallatokkal, gondolatokkal, éppen jó helyen kinyíló oldalakkal, meghallott mondatokkal, és életünkbe belépő segítőkkel. A tudás fokozatosan bontakozik ki előttünk, és bennünk. Nem kell kapkodni; az Út mindig nyitva áll, és senki nem késik el sehonnan. Légy a magad iránytűje, és fejlődésed mértéke.

Az alap témakörök a következők:

1. Ismerd meg az energiát. Tudd meg mi az, mit csinál, mi történik,amikor érezni kezded, hogyan lehet vele gyógyítani, az életünket átalakítani.

2. Ismerd meg a változást. Tudd meg mi a változás, miért indult el benned, és az egész világban. Olvass arról, hogy mi is történik a bolygóval,Gaiával, és ezáltal az emberiséggel.

3. A Felébredés Ösvénye. Olvass az Ébredésről, arról, hogy miért történik, mi ez, és hova is vezet. Tudd meg, hogyan hat a Te életedre, mit hoz magával, és Te hogyan változol általa. Tudd meg mik a Felemelkedés Tünetei, hogy ne kapj frászt minden nap, amikor valami történik.

4. Olvass a csakrákról, az energiatestekről, magáról az energiáról a testben. Tudj meg többet azon részeidről, amikkel egyelőre nem vagy erősen kapcsolódva.

5. Olvass a Földelésről! Olvasd el mi is ez, mire jó, és hogyan kell csinálni. Tanuld meg már korán, és alkalmazd, mert az energia hat Rád minden pillanatban, és onnantól, hogy tudatosan az Úton jársz, még inkább hatni fog. Tudnod kell földelni a magasan rezgő energiákat, hogy stabil maradj.

6. Meditáció! Elején inkább ellazulás. Olvass róla, hogy tudd, mit jelent, és hogyan kell csinálni.Kipróbálhatsz különféle metódusokat. A lényeg az ellazulás és a kapcsolódás Önmagunkhoz. A meditáció az Út alapeleme, mindennapi foglalkozássá kell tennünk, hogy egyre többet és jobban tudjunk kapcsolódni Önmagunkhoz. Hallgass vezetett meditációkat, vagy zenét. Nem kell túlkomplikálni. Csak ülj le kényelmesen, vegyél pár mély lélegzetet, és próbálj ellazulni. Kövesd a belégzés és kilégzés áramát. Érezd Önmagad, ahogy lélegzel. Ellazíthatod az összes tagodat egyesével, hogy elérd az ellazulás állapotát. Csak relaxálj és lélegezz. Találd meg, Neked mi válik be. Légy rugalmas, és áramolj.

7. Ha úgy érzed, hogy érdekel, akkor olvass az angyalokról, földönkívüliekről, előző világkorszakok civilizációiról,a dimenziókról, korábbi életekről, és egyéb földöntúli dolgokról. Tudd meg kik a Fénymunkások, Csillagmagok, Gyógyítók, Látók stb. Ez nem kötelező, de sokat segíthet, ha többet tudunk az igazságról, és arról, hogy több van, mint amit most látunk, vagy hivatalosan tudunk. Érezni fogod, ha hív ez a téma, akkor indulj neki.

8. Kapcsolódj másokhoz! Nem vagy egyedül többé, nem vagy fura, nem vagy nem bepasszoló. IDE passzolsz, és mi egyre többen vagyunk minden nap. Üdvözlünk! Keress testvéreket, barátokat, segítőket, kapcsolódj másokhoz, csoport energiamezőjéhez stb. Érezd, hogy együtt vagyunk ebben benne, és mindenki egyaránt fontos része az Egésznek, akik vagyunk.

9. Mindenféle fizikai és lelki változással jár a Felébredés. Tudj meg ezekről többet, hogy nyugodt tudj maradni, amikor tüneteket és változásokat tapasztalsz. Átalakulsz, ez normális. Ám ha betegséget tapasztalsz, keress fel egy orvost, hogy biztos lehess a dolgodban.

10. Tudj meg többet a légzésről, a fontosságáról, hogy mi is a tudatos légzés, és mi mindenre jó. Bagatel dolognak tűnik, de a légzés az egyik legfontosabb lépcső az Úton. A légzésed összekapcsol a Mindenséggel, és Önmagad összes szeletével. Gyógyíthatod magad vele, megnyugtathatod, töltheted, ellazíthatod, vele kapcsolódsz, ha meditálsz, egyszóval fő kulcs az ajtóhoz.

+1. Önmagad megismerése. Igen, tudj meg többet Önmagadról, arról, hogy ember vagy, hogy ez mit jelent. Tudd meg, hogy ki mindenki és mi minden vagy még. Tudd meg ki vagy mi a Felsőbb Éned, hogyan ismerheted meg vagy tudsz kapcsolódni hozzá.Tudj meg többet a valóságról, a karmárül.. Tudd meg mi az egó, és mit csinál. Tudd meg mik a feladataid, mik az előző életek, milyen dolgokat hoztál magaddal. Dolgozz magadon! Merj szembenézni Önmagaddal, és mindazzal, ami ebben benne van. Tisztítsd magad, gyógyítsd magad, fordulj Önmagad felé, mert az igazi válaszok benned vannak... minden más csak emlékeztető.

 

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Rengeteg egyéb témakör, extra információ, tanítások és egyebek vannak még, és ahogy mondtam is, magadra hallgass és magadat kövesd. Amiben kérdésed van, arra keress rá, abban bővítsd a tudásod. Haladj a magad tempójában. Ismerd meg Önmagad és mindezt, ami történik, szép fokozatosan.

Tudd, hogy a Felébredés egy folyamat, és nem egy éjjel alatt zajlik le. Van sok szép és sok rút része is; minden áramlik, az Út is. Légy belátó és türelmes magaddal, és mindenki mással is. Az energia mindenkire hat, de mindenki a saját erejének megfelelően, a saját tempójában fogadja be, dolgozik magán, és fejlődik.

Üdvözöllek az Úton kedves Ébredő! Néha kanyarog, néha puklis, néha mély gödörbe zuhanunk, máskor pedig az égben szárnyalunk. Ez az Út. Önmagunk megismerése, megtisztítása, az összes nem kellő hagymahéj lebontása, hogy azzá legyünk, akik mindig is voltunk, és vagyunk... Teljesség, Fény, Szeretet. Áldás és Fény Testvéreim! Kapaszkodjunk össze, és világítsuk be az egész Földet!

 

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤️

 

Olvass tovább! Ezen témakörök számtalan tanító és író tollából olvashatóak.Olvass el többet, és válaszd azokat, amik a te nyelveden szólnak, és a legtöbbet segítenek. Itt természetesen a sajátomat ajánlom😉. A weboldalon és itt az fb-n is megtaláljátok a cikkeket ezen témákban. Jó olvasást.

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.07.

mindennapitudatossag.simplesite.com 

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Te is Fénymunkás vagy?

30 jel, hogy Te is Fénymunkás vagy

A Fénymunkások a Fény hordozói; azzal a küldetéssel érkeztek, hogy stabilizálják és emeljék a bolygó vibrációját, és segítsenek az emberiségnek a saját tudatosságuk és fényük emelésében. A Fénymunkások olyan lelkek, akik vállalták a küldetést, hogy leszületnek erre a bolygóra, és felébresztik önnön fényüket, hogy ezzel bevilágítsák a bolygót, és megszülessen az Új Föld.

A Fénymunkások a világ gyógyítói, ám feladataik és képességeik egyediek. Sokuk spirituális tanító – és gyógyító, médium, tanácsadó vagy fizikai gyógyító, mert belső erejük és küldetésük a segítségnyújtás.

Amikor egy Fénymunkás leszületik, akkor gyakran nehéz helyzetben találja magát. Mindannyian elfelejtik a küldetésüket, és elfelejtik saját Önvalójukat is. Feladatuk az, hogy saját önismereti utazásuk alatt a belső fényüket felébresszék, visszataláljanak Önmagukhoz, és mindezzel a tudással segíthessenek minden ébredőnek.  Amint visszakapcsolódnak Teljességükhöz, lényük fénye ragyogni kezd, és gyűrűzve áramlik körülöttük, akármerre járnak. Minél többet tudnak meg Önmagukról, küldetésük és feladataik egyre világosabbá válnak számukra, és amint megszólal lelkükben a hívás, munkájukat megkezdik.

A Fénymunkások fontos szerepet töltenek be a világ energiájának szabályozásában és kiegyenlítésében. Ők dolgoznak a félelem energiájának transzmutálásában (emelésében), és a szeretet magas rezgésének elterjesztésében. Segítik a többi Fénymunkást, valamint az egyes embereket is, szavaikkal, érzéseikkel és puszta jelenlétükkel. Gyakran fizikai gyógyítókká válnak, vagy pedig csatornázott üzenetekkel, kódokkal és ismeretekkel segítik társaikat. Harmonizálják a környezeti ártalmakat, és amint összekapcsolódnak, egységes fényük hálót képez, mely még erősebben emeli a kollektív rezgést.

Rendkívül érzékenyek az energiákra, többségük empata, azaz tisztán érző. Magas rezgésű fényük közelében az emberek megnyugszanak, ellazulnak, békére és biztonságra lelnek. Sokszor nehéz életfeladatokkal szembesülnek, hogy megtalálják és visszanyerjék belső erejüket, gyógyító képességüket, kitartásukat és önbizalmukat, s ezáltal segíthessenek mindenkinek, aki a felébredés ösvényén halad. Sokuk képes a tudatával teremteni, álmokat kezelni, és egyéb különleges dolgokat csinálni.

Lássuk hát, mik a jellemzői a Fénymunkásoknak:

1.Belső hívást érzel, hogy segíts másoknak.

2. Érzékeny vagy az energiákra, és akár tisztán érző vagy.

3. Médiumi képességeid vannak ( akár rejtve egyelőre, de érzed magadban).

4. Erős a környezet tudatod; segíted, óvod és véded a környezetet és az állatokat.

5. Vonzódsz a gyógyítás bármely formájához, és tanulsz/tál gyógyítási módszereket.

6. Ismered a félelmet; a sajátodat is, és a téged körülvevőt is. És dolgozol rajta.

7. Szereted az embereket, de szükséged van az egyedüllétre... és szereted is.

8. Átmentél vagy benne vagy a spirituális felébredésben. Depresszió, tanácstalanság, értetlenség mind ismerős már.

9. Tisztában vagy a gondolataid erejével, és a képességeddel, hogy teremteni tudsz velük.

10. Nagyon szereted a természetet, és feltöltődsz általa. Örömmel gondozol növényeket, állatokat.

11. Van tehetséged az íráshoz, beszédhez, tanácsadáshoz. Szeretsz a szavaiddal segíteni, mert szabadon áramlik belőled.

12. Az állatok, gyerekek és emberek vonzódnak hozzád, és mindig megtalálnak.

13. Sokszor kívülállónak érzed magad, még ha sokan szeretnek is, vagy veszek is körül.

14. Valószínűleg nem szereted a 8-4-ig munkát. Úgy érezd többre vagy hivatott, és teszel/tenni is fogsz érte, hogy megéld a küldetésed... és ez gyakran nem fér bele a hétköznapi időbeosztásba.

15. Mosolyogsz. Sokat. Mindenkire. Árad belőled a fény és a szeretet. Adnod kell magadból folyton.

16. Lehet, hogy volt találkozásod, élményed angyalokkal, más lényekkel vagy egyéb földöntúli megtapasztalásod.

17. Érezd a hívást. Tudod, hogy dolgod van, hogy okkal vagy itt, még ha nem is tudod biztosan mi az.

18. Imádnivalóan fura vagy. A többség nem ért meg, nem érti mit csinálsz, nem érti merre tartasz, de mégis támogat, figyel és vonzódik hozzád, mint apró lepkék az éjszakában a fényhez.

19. Sokan megosztják veled a gondjaikat, még ismeretlenek is kitárják a lelkük. Áramlik belőled a szeretet és a megértés; az emberek biztonságban érzik magukat, és kiadják a gondjaikat magukból.

20. Gyakran túlterhelődsz vagy túltöltődsz. Mindenki gondja az enyém elvet követve, mivel nagyon érzékeny vagy az energiákra, így egyszerűen lenyom a sok magadra vett gond. Figyelj jobban magadra;  ápold és védd a saját tered, hogy fényes maradj.

21. Szeretsz gyógyítani – bármilyen módon, bárkinek, bármikor.

22. Sokszor érzed, hogy ki kell simítanod az ellentéteket, ki kell egyenlítened az energiákat körülötted és az emberek között. Nem szereted a viszályt. A békét szereted.

23. Vonzódsz a kristályokhoz, gyógynövényekhez, természetes módszerekhez.

24. Van egy belső erőd, ami fokozatosan kibontakozik, és visz tovább és tovább, még a nehéz szakaszokban is. Lehet, hogy meg is lepődsz néha, hogy milyen mélységekből főnixelted ki magad.

25. Hiszel az angyalokban, spirituális vezetőkben, felsőbb lényekben és erőkben, és akár találkoztál is velük, vagy megtapasztaltad az erejüket.

26.  Gyakran te vagy a lázadó. Sok kötöttség, dogma és konokság már nem megy le a torkodon, és felszólalsz vagy kitörsz a korlátaid közül. Sokszor te vagy az emberek hangja.

27. Érzed az univerzumot és érzed, hogy kapcsolódsz hozzá. Érzed, hogy több vagy, mint a tested.

28. Elindultál Önmagad felé, vagy úgy érezd, hogy most indulsz el Önmagad megismerésében. Valahogy tudod, hogy meg kell tenned.

29. Érezd az energiákat, amikor változik, amikor áramlik, amikor feltölt vagy épp lehúz. Ismered az energia természetét, és ennek megfelelően dolgozol magadon, hogy tiszta és fényes legyél, és harmóniában maradj az áramlással.

30. Szereted a Földet tiszta szívből, és érzed az energiáját, szenvedését, a boldogságát. Segíteni és gyógyítani akarod. Mégsem érzed magad itthon.

A Fénymunkások nagyon fontos szerepet töltenek be itt a Földön. Nélkülük egy sokkal sötétebb helyen élnénk. Nagy szerencsénkre egyre több Fénymunkás ébred Önmagára, és apró gyertya fényük egyre erősödik. A lángok hamarosan összeérnek, és beterítik a földgolyót. Feladatuk hatalmas, és erejük kihat az egész univerzumig. Belső lényük ereje végigvezeti őket a kanyargós utakon, és magasra emelt fejjel emelkednek ki a sötétből, hogy világítsák az utat mindenkinek, aki elveszett, vagy csak valahol eltévedt félúton.

Ha úgy érzed Te is Fénymunkás vagy, üdvözöllek a klubban. Szívás, de megéri. Csodálatos, szívet és lelket melengető érzés, amikor ráébredsz önnön valódra és erődre, és képes vagy segíteni másoknak....  ez persze nem receptre jön; meg kell dolgozni érte, de az eredmény, az ajándék megváltoztatja az egész világot.

A Te Fényedre is szükség van; ismered meg Önmagad, és add át a világnak belső bölcsességed, hogy végre mindent beterítsen a Fény és a Szeretet, melyet mindannyian magunkban hordozunk.

 

Szeretettel,testvéretek, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2018-10-03.

mindennapitudatossag. simplesite.com

fotó: pinterest

 


Felmelkedési Tünetek 3. rész

Felemelkedési Tünetek 3. Befejező rész

Kedves Testvéreim!

Hosszú idő után sikerült végre befejeznem a régóta várt tünetek utolsó szakaszát. Míg az első kettő elsősorban fizikai tüneteket és fizikai változásokat sorolt fel, addig ez a harmadik rész nagyrészt a lelki változásokat foglalja össze. A fizikai tünetek nagy része időszakos, amíg a blokkok és kondíciók ki nem ürülnek. Ezzel azonban felerősödnek a lelki tünetek és az összes szembenézés és elfogadás. Éppen ezért ezen tünetek még inkább teljesen személyesek, és mindenki a saját idejében és intenzitással tapasztalja meg őket. 

31. A Lélek sötét éjszakája –depresszió, letargia, nyugtalanság,  és hirtelen jött egós kitörések – düh, harag, zavartság, félelem, elegem van - kontroll iránti vágy; miért is csinálom ezt érzések, mi mindent beletettem – kétely; nem vagyok jól, nem vagyok elég jó, hol tartok, miért csak itt tartok, nem tartok ott - összehasonlítgatás; ha nem megy, akkor nyilván én nem érdemlem – kicsinek érzés, áldozat;  kiszállok, az életem sokkal egyszerűbb volt korábban, miért is kezdtem ebbe bele – egós dac és ellenállás ; nem tudom már ki vagyok és mit akarok – azaz annyi minden változik és változott, hogy az már nem vagyok, de az új még nem vagyok. Ez egy folyamat, engedjük meg magunknak ezt az időszakot is.  

 32. A spirtuális egó ismételt erősödése – már annyi mindent tudok, és annyi mindenen átmentem, annyi egót letudtam, hogy már értem ; csak nekem van igazam, csak az én utam az igazi, a mi igazságunkat kell követni – egó fényezése és pumpálása mások által és ítélkezés korszaka , hogy mindent tudunk mi, és mások mi mindent nem tudnak még – felsőbbségérzet kialakulása. Vigyázzunk vele. Legyünk kedvesek és szelídek másokkal szemben! Ha az egónk duzzad, akkor nem jó úton járunk!

33. Bizonytalanság, aggodalom, félelem, szorongás a jövővel kapcsolatban – merjek lépni, merjem-e ezt tenni, merjem-e megélni, mi lesz ha? – már sok mindent változtattunk, sok mindent elhagytunk, de az egó kontroll utáni vágya élesedik,  a belső önbizalmunk pedig még nem elég erős, hogy megnyugtasson, és bízzunk abban, hogy tényleg minden rendben lesz. Már lépnénk, de az emberi felünknek nincs elég biztosítéka még – A Félút felé félúton

34. Belső tér erősödése, meditációra vágyás, magányra vágyás, elvonulás és egyedüllét szükséglet –megélések, átgondolások, átalakítások, belső feltérképezés és életünk áttekintése, belső tágulás érzése, kapcsolatfelvétel más lényekkel, vezetőinkkel, energiákkal, melegség, fény érzés, nagy kiborulás és utána nagy szeretet és béke érzése – a sok és nagy mennyiségű tisztítás, tanulás eredményeképpen egyre erősödik a belső terünk, a hitünk önmagunkban és másokban, de azt is elfogadjuk, hogy ehhez szükségünk van magányra, hogy feltöltődhessünk – Az ön- megértés kezdete.

35. Hirtelen jött nyugalom, béke, kikristályosodás, belső bizonyosság, hogy minden rendben lesz, hol vagyok már, mi mindent elengedtem, megtettem, változtattam, jól haladok, minden rendben lesz – a belső erőnk és énünk egyre nagyobb területen tud megnyilatkozni; egyre több a magas rezgésű időszak, a fény és szeretet, a hit, hogy jó úton járunk – az Egység Érzés

36. Frusztráció és türelmetlenség az Úttal szemben ( és másokkal szemben, a világgal szemben) – miért nem megyek gyorsabban, miért nem tudom még ezt vagy azt, másokkal való összehasonlítás, hogy ők miket élnek már meg, hol tartanak, velem még miért nem történik, úgy érzem többet tudnék tenni, de még nem történik – korlátokkal való szembesülés, kontroll utáni vágy és helyette belső bizalom fokozatos kifejlődése, megértjük, hogy az Út egy folyamat, és minden pont akkor jön, amikor készen állunk – Elfogadás

37. Belső képességek kifejlődése – belső látás és hallás, empátia és megértés születése, furcsa érzések mint hallani vagy érezni a színeket, különböző képeket látunk, mintha valaki beszélne hozzánk, ihletettség érzet, csatornázás erősödése –ihlet manifesztálása írásban, zenében, táncban, ömlenek az ötletek, hogy mit csináljunk, hogy mi akarunk lenni, hogy mit akarunk megélni, felfedezni, kipróbálni, új tehetségek, területek kitanulása, gondolatok jönnek megállíthatatlanul, amit le kell írnunk, át kell adnunk, meg kell valósítanunk - belső világunk beszél hozzánk, hogy manifesztáljuk a belső erőt, ami bennünk szunnyad, és most már hallgatunk is rá és próbáljuk megélni

38. Spirituális depresszió – már megéltünk egy csomó csodálatos dolgot, magas rezgést stb, és akkor elkezdődik ez - már sok mindent megtisztítottunk, így minden maradék jön felfelé, ezért elkezdjük látni a rosszakat, minden, ami történik, amit tettünk vagy nem tettünk,vagy tehettünk volna, a világ maga, a kapcsolatok, amiért így működik, haza akarok menni, nem tartunk sehol, nem jutunk sehova, összeomlás, megkérdőjelezés, kétség, kétely felmerülése – az egó újabb fellángolása, h eltérítsen, de már csak bizonyos területeken tud megnyilvánulni, ezért ezekben sokkal erősebben kapaszkodik – ez egy rövidebb időszak, csak éljük meg, és engedjünk át mindent.

39. Visszatérő emberek és szituációk – ugyanazokban a szitukban találjuk magunkat, mintha újraélnénk többször ugyanazokat csak más és más szemszögből, mintha megálltunk volna –spirál tisztítás, egyre mélyebbről és mélyebbről hozzuk fel a kondíciókat és érzéseket, melyek bennünk rögzültek, mert most már egy magasabb tudatossági szintről tudunk rájuk tekinteni

40. Szív körüli mozgások – feszítés, lüktetés, mintha kihagyna egy dobbanást, mintha gyorsabban verne, szapora légzés és felmelegedés, mellkas feszítés,  ami torokra is hathat mert a torokcsakra tisztulása szükséges a nyitott szívcsakrához; nagy megtisztítások, nagy sírások, nagy megkönnyebbülések, megbocsájtás, régi emlékek felbukkanása, melyeket elfogadunk, elsiratunk, elengedünk; empátia, megértés és szeretet, egység érzet erődösödése, hála azokért, akik ezen dolgoznak – Áldás korszak

41. Kiegyensúlyozás - Hirtelen jött érzelmi megnyilvánulások, őszinte beszéd, hirtelen jött nyíltság, kimondunk, amit amúgy nem mondanánk, nemet mondunk, kiállunk magunkért, elhagyjuk azon személyeket, kapcsolatokat és helyeket, amik nem szolgálnak, támogatnak már;  fontos, hogy az igazat mondjuk, az igazságunkért kiálljunk ezért sokan nem ismernek ránk - hú de nagyon megváltoztál időszak. És igen, sokszor nem ismerünk magunkra, a régi Én már nincs ott, de új Én még nem tejesen vagyunk mi. Ekkor az energiáinkat visszahúzzuk, saját határaink felhúzása, sok sírás, köhögés, krákogás és feszítés – Az Én vagyok megérintése

42. Mentsük meg a világot (ami innentől örökké tart) időszak:  állatokhoz növényekhez fordulás, van, hogy inkább csak velük lennénk, emberekkel nem; szeretjük őket, simogatjuk őket, elkezdjük védeni őket, felszólalunk értük;  másoknak is beszélünk erről, példát mutatunk, környezet megtisztítása és védelme; szemétgyűjtés, szelektív gyűjtés stb; a Földdel, évszakokkal, változásokkal való kapcsolódás – hat ránk a Hold, az évváltás az összes energiaváltozás, és minden, ami a Földdel történik - behangolódás

43. Elektromos tárgyak kisülése és nem működése, kikapcsolódása, villanykörték elpattanása, elektromos tárgyak ráznak, nem működnek közre, vagy csak befeszülünk tőlük – az energiáink erősödnek

44. Szinkronitások felerősödése, akár mindennapossá válása – könyvekből, filmekből csak azt halljuk, ami nekünk kell, mindenhol angyalok, tanítók, emberek, jelek jönnek, az életünk bizonyos területi teljesen kisimulnak, kitágulnak, egyenesbe jönnek

45. Fizikai elmélyülés és meditációs megtapasztalások – érezzük, hogy kívül vagyunk a testünkön, lebegünk, érezzük a belső testet, érezzük a vibrálást,biztos tudat, hogy több vagyunk mint csak a test, kapcsolat más lényekkel, vezetőkkel és más aspektusainkkal

46. Önszeretet felébredése – megértjük, hogy milyen nagy dolog, amiben benne vagyunk; megértjük, hogy min megy át a testünk, a sok tisztítás hatására egyre jobban elfogadjuk és szeretjük önmagunkat, hála azért, akik vagyunk, hála azért akik vagyunk és ahol tartunk, az emberekért, akik velünk vannak, az életünkért, a világért, a Földért, az állatokért, a tapasztalásokért, amiken átmegyünk, - bőség, áldás és hála kiterjedése önmagunkra és a létünkre

47. Előző életek emlékeinek felbukkanása –úgy érezzük, hogy éltünk itt ott amott, vonzódást érzünk bizonyos korok, korszakok, helyek iránt, kutatni kezdünk, hogy érezzük-e, hogy rezoná-el velünk, meditációban érzeteket élünk meg, képeket látunk helyekről, emberekről, háborúkról, pusztulásról, nagy sírások törnek fel, ahogy meglátjuk és kiengedjük ezeket, megértés, megbocsájtás, áldás és hála erősödése, kezd értelmet nyerni ki is vagyok, és miért is vagyok ez én

48. Test jelzéseinek felerősödése – erősebb jelzéseket küld felénk, hogy mit akar és mit nem – ételekkel, italokkal, filmekkel ,könyvekkel, emberekkel kapcsolatban is, bizonyos dolgok iránti hirtelen vágy – belső én;  test és egó csatározása a mi kell, a mi szükséges és a mit szeretnék, vagy mit szoktam meg között; szokások felszámolása, átalakítása, jobb testtudat, több együttérzés a testtel, hogy mit is teszünk bele; émelygés, hányinger érzés, hogy nem kér valamit;  jóga, nyújtás, mozgás iránti vágy, mert erősödnek az energiák és a test is, és szüksége van a lazításra, a megnyugvásra, az energia vezetésére, blokkok tisztítása

49. Belső Én kiteljesedése – többet hallgatunk a belső hangra – bizonyos dolgokat már nem kérünk, nem akarunk, nem tudunk megtenni többé, amikor mégis, akkor negatív érzetek és érzések jönnek; hétköznapi feladatok, emberek, beszélgetések untatnak; jobban figyelünk és vesszük a dolgokat, jobban bízunk a belső vezettetésben, nagyobban és határozottabbnak érezzük magunkat, jobban alakulnak a dolgok, ha követjük a belső hangot, meglepő csodák és megvalósulások, instant megvalósulások, a kérd és megadatik időszak

50. Komfortzóna kifeszítgetése – teljes szembesülés, hogy nem vagyunk kontrollban, hogy csomó mindent egyszerűen nem tudunk irányítani, dolgok történnek rajtunk kívül és semmit nem tehetünk, instant manifesztáció nem működik – kontroll felismerése az életünkben, és az elfogadás, a belső erő ébredése és erősödése, a megadás pillanatai

51. Megbocsájtás korszaka – dolgaink rendezése, másokkal való béke és megbocsájtás, elengedés; már nem olyan fontos, hogy igazam van, mint, hogy béke legyen; kapcsolataink teljes megtisztítása, hála és köszönet azok felé, akik vannak, akik segítettek, akiknek tartozunk, és magunk fele is nagyobb hála, köszönet felébredése.  Köszönöm, hogy élek!

52. A világ kitágulása –ismereteink egyre bővülnek, más lények és világok, alternatív valóságok, felsőbb énnel, előző életekkel és aspektusokkal, mindenféle misztikával, erővel, mágiával kapcsolatos dolgok, Föld régi, és igazi történelme, az igazság kitágulása – naivitás korszak is –mindenben jelet látunk, mindenben ufót és kapcsolatot érzünk, mindent elhiszünk mindenkinek, mindenről elhisszük, hogy lehet benne vmi... és a többségében van is.

A Felemelkedés egyszerre hat a fizikai, szellemi és lelki világunkra is. Hatalmas változásokon megyünk keresztül, és sokszor azt sem tudjuk, hogy kik vagyunk éppen. Ez egy galaktikus, evolúciós ugrás, így nem is lehetne kisebb falat... de mindenki, aki Ébred, az Önmaga felé tart haza. Minden sötét időszak, és nehézség átmeneti; leckék és feladatok sorozata, melyet meg kell látnunk, ki kell tisztítanunk, és el kell engednünk.

Kitartás Ébredezők és Ébredők! A Felemelkedés csak a kezdet, és utána jöhet a végtelen buli és kacagás. Csak így tovább, tartsatok ki, és Ébredjünk együtt tovább és tovább, amíg egyetlen alvó sem marad már a Földön!

Áldás és Fény Testvéreim!

Szeretettel, Elsa.

 

Olvass tovább: Felébredés/ A Felemelkedés Tünetei 1-2.

 

Elsa Sol –Mindennapi Tudatosság 2018. 09.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 

 


A Fénymunkások nem jellemzői

A Fénymunkások nem jellemzői

Manapság egyre többen mondják magukról, hogy ők Fénymunkások, és a Fény útját járják. Néha azonban úgy tűnik, hogy elfelejtik, hogy Fénymunkásnak lenni, az nem egy kitűző, amit viselsz, és nem is egy érdemérem, amit egyszer kiérdemeltél, és onnantól büszkén mutogathatod.

Fénymunkásnak lenni egy belső inspiráció; az a belső hajtóérő, hogy segítsek a világnak és az embereknek, hogy önmagukra ébredjenek, és fejlődjenek...hogy megtapasztalják azt, amit én is, mert ez ugye jó és szép, és azt akarom, hogy mindenki részesüljön belőle.

Ám Fénymunkásnak lenni egy nagy felelősség. Mert nem csak magadért teszed, hanem mindenkiért. És félreértés ne essék, ez nem egy magasabb osztály, és ez nem egy kiváltságos belső kör, amihez nem lehet csatlakozni. Nem vagyok több mert Fénymunkás vagyok; egyszerűen csak többet éltem, többet tapasztaltam, és többet dolgoztam magamon, mint mások (legalábbis egyelőre). És itt a trükk: ha magamon dolgozom, akkor magamat tisztítom, és egyre jobban megértem. És mi jár ezzel? Együttérzés, megértés, és empátia. Mert én is voltam ott, én is megtapasztaltam, így tudom, vagy legalábbis jobban értem, hogy a másik min megy keresztül. És pontosan ezért nem beszélek vele magas lóról, nem düllesztem az egóm, hogy én már mi mindent tudok és értek, míg a másik egészen aprónak nem érzi magát... Sok Fénymunkás elfelejti, hogy a belső munka az, ami a megértéshez elvezet. Azáltal ébred bennem, hogy magamban már megtapasztaltam, és bakker k. szar volt, és fájt, és zavart voltam, és féltem és haragudtam. És most tudom, hogy neked milyen érzés ez. Mert jártam már ott, és megéltem. Így együtt érzek veled, és segítek, amiben csak lehet. Kedvesen és szépen, lágyan és óvatosan, és nem lerohanva, nagyképűen bedobálva nagy szavakat és bő igazságokat, hogy nagyobbnak és fényesebbnek tűnjek, mint a többiek.

Amikor valakivel szembekerülsz, aki nálad valamiben kevesebbet tud (egyelőre) akkor lemérheted, hogy Te hol tartasz. Vajon idegesít, hogy ő ott tart? Lenézed érte? Kicsinek és bénának titulálod? Csak  te utad nyomod neki és mindenki másnak?Dühös leszel rá, mert nem érti elég gyorsan, vagy mert talán nem tudja olyan gyorsan megvalósítani és megélni önmagában?  Vagy éppen Te többnek érzed magad, hogy vezetgetheted? Hogy felnéz rád? Hogy követ? Nos, ha a válasz igen, akkor benned is húzódnak még megoldásra váró témakörök.

Minden, amin átmentem, az hatott rám, és változtatott. Ha negatívan, akkor azon dolgoznom kell, hogy kitisztítsam. Ha pozitívan, akkor azt ápolom és bővítem, hogy még jobban kiteljesedjen bennem. És mindenem amim van, mindent, amit megtudtam, megértettem vagy magamévá tettem, azt tovább tudom adni azoknak, akik most indulnak. És nem azért mert én már mennyi mindent tudok; hanem azért mert tudom mi vár rá, tudom mivel néz szembe, és igen, emlékszem én milyen voltam akkor és ott, amikor nem tudtam, amikor nem értettem, amikor zavart és elveszett voltam. És jól jött volna egy segítő kéz és egy kedves mosoly, pár megnyugtató szó, hogy ez is elmúlik, és ezen is túl leszel, és ettől is csak erősödsz, és tanulsz magadról. Így most, igyekszem az az ember lenni, akihez fordulhatnak azok, akiknek kell egy kéz, vagy egy kedves szó.

És nem azért mert Fénymunkás vagyok, és virágok villódznak a fejem körül; nem azért mert ezt vagy azt elértem, és most büszkén lenyújtom a többieknek. Azért teszem, mert megtapasztaltam, és már tudom, hogy milyen. És a tapasztalásból együttérzés született magam és mások felé is... mert tudom mekkora bátorság és erő nekiindulni az úton önmagunk felé. És tudom, milyen nehéz olyat találni, aki érti, hogy min megyünk keresztül.

Ezért minden Kedves Fénymunkás testvérünket kérem, hogy szeretettel és kedvességgel forduljunk mások felé, akik most indulnak az Úton. Emlékezzetek milyen is volt az eleje! Emlékezzetek miken mentünk át. És emlékezzetek hogyan hűsítette a lelkünket egy gyengéd simogatás vagy kedves szó, és mennyi szeretet kaptunk másoktól, amikor szükségünk volt rá. Ezt adjuk tovább.

 Fénymunkásnak lenni példamutatás. Megmutatni azt, hogy hova is tartunk... ahol Fény és Szeretet van. Azért mert mindannyian megéltük a sötétet és a fájdalmat, és már tudjuk, hogy mit jelent szeretni és boldognak lenni.

Világítunk a sötétben, hogy minden hajó, minden repülő, minden csillag, minden egyes apró halacska odataláljon hozzánk. És azt adhassuk nekik, amire a legnagyobb szükségük van: szeretetet, támogatást és erőt, hogy az Útjukon előre tudjanak haladni, és büszke Fénymunkásként  később a lángot tovább tudják majd adni.

Áldás hát a Fénymunkásokra és minden Ébredőre! Áramoltassuk a Fényünket mindenki felé, mindenkihez, aki most még a sötétben van, és nem találja az utat hazafelé.

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.20.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


31 jel, hogy spirituális gyógyító vagy

31 jel, hogy spirituális gyógyító vagy

A gyógyítók gyakran saját maguk is szembesülnek különböző problémákkal, mert annyira megszokták, hogy másokon segítísenek. Sokszor ignorálják a saját gondjaikat, így egyszerre cipelik a sajátjukat és másokét is. A spirituális gyógyítók mindennek ellenére átjutnak mindezeken, mert tudják, hogy szükség van rájuk – és így is van.

A spirituális gyógyítók számtalan dologban tudnak segíteni , ezért rendkívül fontosak. Energiagyógyítással, meditációval, mantrákkal és egyéb módszerekkel segítenek és vezetnek minket, hogy visszaállítsák az egészséges állapotunkat. Egyik fő küldetésük, hogy gyógyítsanak és megosszák tudásukat másokkal, hogy ők is meg tudják gyógyítani magukat. „Az erő a gyógyításhoz, benned rejlik” – mondják.  Fontos szerepük van a jelenlegi Felébredési Folyamatban is, ahol segíthetik a többi gyógyítót és az összes Ébredőt, beleértve az állat és növényvilágot is.

Lássuk hát, milyen jellemzőkkel rendelkeznek a spirituális gógyítók. Hány illik Rád?

 

1. Nagyon érzékeny vagy az energiákra.

2. Érzed mások energiáit (empata), úgy, mint ha a sajátod lenne.

3. Intuitív vagy, és könnyedén olvasol másokban.

4.  A teljesebb képet látod a világban, és kevésbé törődsz a részletekkel.

5. Már átmentél néhány egzisztenciális depresszión.

6. Mindig kívülállónak érezted magad.

7. Általában máshogy gondolkodsz, mint a többiek.

8. A tömegben túlterhelődsz.

9. Ismerős a pánik és a szorongás.

10. Te vagy a természetes béketeremtő.

11. Az emberek hozzád fordulnak, ha gondjuk van.

12. Tapasztalsz/tál emésztési nehézségeket, hát és derék fájdalmakat, valamint hasi gyarapodást. = solar plexus csakra problémák.

13. Úgy érzed, hogy kiszívtak, ha túl sok időt töltesz emberek között.

14. Az érzékeny lények, mint az állatok és a gyerekek mind vonzódnak hozzád.

15. Mások gyakran rád teszi a saját érzelmi gondjaikat, hogy te old meg őket.

16. Inkább vagy egy színesben gondolkodó, mint egy fekete-fehéren látó.

17. Tisztában vagy azzal, hogy a világban minden összekapcsolódik, és tiszteled is ezt.

18. Inkább hiszel a szinkronitásokban, mint a véletlenekben.

19. A családodban vannak más gyógyítók is, mint nővérek, orvosok, pszichológusok vagy terapeuták.

20. Átéltél valami szörnyűt az életedben. ( család vagy szeretett lény elveszítése, betegség, erőszak, háború vagy mentális betegség)

21. Átmentél a spirituális felébredésen, vagy most éppen benne vagy.

22. Ismered a lélek sötét éjszakáját.

23. Inkább vagy jobb agyféltekés mint balos.

24. Tapasztalsz /tál krónikus fájdalmakat vagy betegségeket. = energetikai blokádok.

25. Érzékeny vagy az elektromágneses sugárzásra.

26. Gyakran kerülsz kapcsolatba olyanokkal, akiket meg kell menteni vagy javítani, de gyakran az önfeláldozás csapdájába esel.

27. Nagyszerű és együtt érző hallgatóság vagy.

28. Vonzanak az olyan területek, ahol másokon tudsz segíteni vagy másokat tudsz gyógyítani, hogy egyensúlyba kerülhessenek.

29. Képes vagy érzékelni, megkülönböztetni és alkalmazni az energiát kívül és belül.

30. Voltak már misztikus élményeid.

31. Rendkívül élénk és furcsa álmok. Akár képes is vagy az álmaidat irányítani.

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.17.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredet:

http://inner-intuitions.com/if-you-have-these-31-signs-indicates-you-are-a-highly-gifted-spiritual-healer/3/

fotó: pinterest

 

 


A Lélek sötét éjszakája

Egy borús nap reggelére, amikor mindenki hagyjon békén - A Lélek sötét éjszakája

Vannak azok a napok, amikor semmi se jó. Amikor nincs kedvünk semmihez, amikor dühösek és frusztráltak vagyunk, haragszunk még ha nem is tudjuk, hogy pontosan miért. A Felemelkedés nem csak rózsaszín felhőkön ücsörgés lótuszülésben, miközben az angyalok hárfáznak körülöttünk, mi pedig emelkedünk a Fénybe. Amikor minden rossz, amikor mélyen vagyunk, akkor semmi nem elég, semmi nem vigasz. És akkor olvassuk, hogy fény meg áldás, meg ki mindenki, mi mindent él meg, és úgy érezzük, kész, vége, nem tartunk sehol, nem érdemes, meg úgy amúgy is, sötét és borús és elééég! A Szeretet az út, igen, csakhogy ahhoz, hogy érezzük a szeretet, hogy hassanak a szavak, ahhoz dolgoznunk kell magunkon... méghozzá a nemszeretem részeken. Ezt úgy hívják a Lélek sötét éjszakája, és a nevével ellentétben nem feltétlenül jelent egy éjszakát.

A Felemelkedés egy folyamat, és ezért elkerülhetetlen, hogy a sok magasan rezgő nap ellenére is becsússzon pár olyan, amikor inkább csak elbújni van kedvünk. A legtöbb ember ezt nem meri elmondani, vagy felvállalni, mert milyen Ébredező vagyok én, amikor harag dúl bennem, és szomorú vagyok, és a rezgésem a béka feneke alatt nyugszik csöndesen, pedig hát én alkotom a valóságom, és ha alacsonyan rezgek, akkor ezt vonzom be, tehát bakker?! Pedig aki azt állítja, hogy úgy halad(t) végig az Úton, hogy nem volt depressziós vagy szomorú vagy haragos, vagy robbanás közeli állapotban, az nem mond igazat.

A Felemelkedés alatt hihetetlen mennyiségű energiát fogadunk magukba; ez az energia emel minket, minden szervünket, sejtünket, az egész Minket. Ahogy emelkedünk, az alacsonyabb dolgok is kibukkannak. És mik azok? A haragunk, a szomorúságunk, a letargiánk, a betegségeink. Az összes félelmünk és sötétségünk. És mivel ezerszer éltünk már, ezer millió életet is megtapasztalhattunk, így igen, van minek felbukkanni. És kell, hogy feljöjjön, mert így tudunk velük szembesülni, feloldozni őket, és visszavonni Önmagunkba. És ki kell tisztítanunk, ez az egy út előre. Ráadásul ez egy önismereti utazás, úgyhogy fel kell fedeznünk dolgokat... ahhoz pedig ásnunk kéne, de, és itt a bónusz, ezek mind már itt vannak szemmagasságban. Nem kell kutakodni, hogy miért érzem ezt, mert itt van, és most szembe is tudok nézni vele.

Amikor minden szar, amikor eleged van, akkor tudd, nem vagy egyedül. Tudd, hogy ezrek és milliók ébrednek együtt, és habár az Út mindenkinek sajátja, a kövezete hasonló. 
Mindenki, aki Ébred, az megtapasztalja a magasságot, csakúgy mint a mélységet. Mert a mélyből tudunk felemelkedni. Mert a mélység maga mi vagyunk, és együtt emeljük Önmagunkat... mindenestül. A mindenki, aki valaha voltunk, most visszatér abba, akik ma, itt és most vagyunk. Vannak ezek az időszakok, amikor alacsonyan vagyunk, amikor minden borús, de ez is kell. Ekkor tisztulunk, ekkor integrálunk, ekkor elengedünk, ekkor transzformálódunk igazán. És azokban a pillanatokban, amikor elismerjük a sötétet is magunkban, amikor felvállaljuk, hogy szembenézünk mindazzal, amit nem szeretünk magunkban, akkor történik a csoda. Akkor történik meg a változás, az igazi fejlődés. Az ön-ismeret.

Úgyhogy ha legközelebb egy ilyen napra ébredsz, akkor tudd, ez ma a Te nagy napod. Ez az a nap, amikor lehetőséged van meghaladni Önmagad, és lépni egyet előre, még Teljesebbé válni. Éld meg ezt is, engedd fel az érzéseket, emlékeket, éld át az érzéseidet, ahogyan jönnek. Engedd ki mind, öleld át Fénnyel és Szeretettel, bocsáss meg mindenért, amit tettél, és tettek ellened, és engedd el. Fújd ki mélyen minden sejtedből. Öleld meg azokat a darabokat, akik tartották benned az érzéseket, és engedd őket vissza Önmagadba. Érezni fogod, ahogy felszabadulsz, ahogy megnyugszol és egyre Teljesebbé válsz. 
A sötét, csak azért sötét, mert mi úgy döntöttünk. Itt az ideje, hogy azt is fény borítsa, és az is ragyogjon.

Nézz szembe önmagaddal, nézz szembe és engedd át magadon mind. Ez az út. Ez segít. Ez változtat. És igen, a borús napok után megint fényes napok jönnek. És minél többet tisztítunk meg magunkból, annál kevesebb borús napra ébredünk.

És ha úgy érzed, ma nincs erőd vagy kedved önmagadba mélyebben elmerülni, akkor az sem baj! Akkor engedd meg magadnak, hogy csak pihenj és kuckózz. Engedd meg magadnak azt a napot, amikor nem csinálsz „semmit” csak elvagy, csak tévézel, csak olvasol vagy alszol. Amikor 3D-s vagy, és ez épp elég is mára. Engedd meg magadnak a nemtevést, mert ha kívülről úgy is tűnik, benned akkor is történik a változás...csak engedd magad lenni, és légy az, aki ma lenni szeretnél!

Áldás a felhőkre, melyek megtanítanak arra, hogy mekkora kincs a Napfény!

Szeretettel, Elsa.❤️
Mindennapi Tudatosság - 2018-09-09.
mindennapitudatossag.simplesite.com
fotó: pinterest

 


Kik a Csillagmagok?

Kik a Csillagmagok, és mit keresnek a Földön?

Érezted már, hogy bizonyos helyek, könyvek vagy filmek emlékeket ébresztenek benned? Vonzódsz a különös világokhoz, más lényekhez, ősi civilizációkhoz? Furcsának érzed magad itt a Földön, és néha nem is érted mit keresel itt?

Ha ezek felmerültek benned, akkor könnyen lehet, hogy Te is Csillagmag vagy.

A Csillagmagok nagyon magasan fejlett lények, akik más bolygókról és csillagrendszerekből érkeztek a Földre, hogy egy bizonyos küldetést betöltsenek. Azért jöttek, hogy segítsék a bolygót és az emberiséget a következő evolúciós lépés megtételében; ez a Felemelkedés. Mindegyikük egyedülálló tudással és képességekkel felszerelkezve érkezett, ám egyikük sem emlékszik tisztán, hogy mi is a dolguk pontosan, és miért is vannak itt egy számukra teljesen érthetetlen világban. Sokszor nagyon magányosnak érzik magukat, még akkor is, ha szerető családjuk és barátaik vannak. Ösztönösen úgy érzik, hogy csak időlegesen vannak itt, és utána hazamennek. Hogy hova haza, az nem egyértelmű számukra, ám bizonyos helyek, könyvek, távoli világokról, bolygókról  és ősi civilizációkról szóló ismeretek mind érzéslenyomatokat és emlékképeket kelthetnek bennük. Ilyenkor érzik  azt, hogy otthon.

A Csillagmagok mind bizonyos kódokkal vannak felszerelve, mely az ébredésük elején bekapcsolja őket, és fokozatosan egyre jobban képesek felismerni, hogy kik is ők valójában, és mi is a dolguk. Ahogy haladnak a tudatosodás és visszaemlékezés útján, egyre jobban képesek betölteni földi szerepüket. Ők a segítők, vezetők, tanítók, gyógyítók, médiumok, akik a saját fejlődésük folyamán képesek segíteni másoknak, hogy emeljék a saját tudatosságukat.

A Csillagmagok nagy része ezért Fénymunkás is egyben, akik tudatosan dolgoznak magukon, mert tudják, hogy a saját rezgésük és tudatuk emelésével képesek hatni az egész világra, és mindenkire aki itt él. Tisztában vannak azzal is, hogy maga a bolygónk, Gaia az, aki most egy evolúciós lépésre készül, és az emberiségnek szüksége van segítőkre, akik már megtapasztalták a felébredést egyszer, így azzal, ha visszaemlékeznek saját tudásukra, segítik az emberiséget is, hogy ők maguk is megéljék saját felemelkedésüket.

A Csillagmagok gyakran magányosnak és elszeparáltnak érzik magukat az emberek között, és nehezen találják a helyüket a hétköznapi életben. Olyan dolgok érdeklik őket, ami másokat nem, így kérdéseikre nehezen kapnak választ, és a beszélgetésekben gyakran kívülállónak érzik magukat. Nem értik az emberi társadalom hiányosságait, és azt sem, hogy ez miért nem zavarja a többieket, vagy miért is fogadják el oly könnyen, hogy a világ ilyen, és nem lehet semmit tenni.

Nagyon érdeklődőek, kíváncsiak, ám a hétköznapi tantárgyak, az oktatási módszerek, az unalomig ismétlődő napok mind feszélyezik őket. Úgy érzik, hogy felesleges ismeretekkel töltik tele őket, melynek a fele értelmetlen, a másik fele pedig szubjektív és/ vagy nem igaz. Tele vannak kérdésekkel, általában olyanokkal, amire a szüleik és tanítóik nem ismerik a választ, így nem kapnak segítséget, vagy simán „ne kérdezz már ilyen hülyeségeket Gyurikám’-mal  elhajtják őket. Az űrutazás, a fantasy világa, a különleges képességek, a más lények, angyalok, elementálok és paranormális jelenségek világa jobban érdekli őket, mint a munka és a hétköznapokban való helytállás.

Gyakran nem találják a helyüket, sem a karrier sem az emberi kapcsolataik területén. Az emberek nehezen értik meg őket, miközben ők tisztán érzik a velük szemben álló ember belső világát, és sokszor szinte hallják a gondolataikat, vagy érzik a másik érzelmeit is. Nehezen kommunikálnak, mert alapvetően őszinték szeretnek lenni, ám a sok negatív visszajelzés hatására gyakran magukba húzódnak, vagy feláldozzák saját gondolataikat és szükségleteiket a béke és egyetértés érdekében. Olyan világokból jöttek, ahol Egység van, ahol szeretet és bőség áramlik, így nagyon nehezen birkóznak meg az emberi játszmákkal, egoista trükkökkel és hazugságokkal.

Könnyen és gyorsan elunják magukat, akár tanulásról, akár érdektelen beszélgetésről vagy párkapcsolatról legyen szó.  Sokat utaznak vagy akár költöznek, mert sehol sem igazán érzik magukat otthon. Buzog bennük a felfedezés és megismerés iránti vágy, ám általában nehezen szűkíti le az érdeklődésüket egy irányba, amit elvárnának tőlük. Emiatt szétszórtak és felszínesek lehetnek, mert sok dolog azért érdekli őket, mert emlékezteti őket valamire, de amint megismerik, már elég is belőle. „Olyan, mintha már tudnám, vagy már tanultam, csináltam volna korábban”.

Sokuknál már gyerekkorban különleges dolgok történnek; ez lehet egy szellem látványa, egy hang a fejükben, egy különleges találkozás vagy élmény, vagy akár valamely képesség bekapcsolódása. Ez általában még jobban összezavarja őket, mert megint olyan valami, amit emberileg nem értenek, vagy nincs rá magyarázat. .. mindeközben pedig belül ösztönösen érzik, hogy több van a világban, mint amit látunk vagy hallunk. Korán mély bölcsesség mutatkozik meg bennük, és gyakran nagyon öregnek érzik magukat, amit mások is éreznek bennük.

Nehezen viselik a tömeget, a hangos zenét, üvöltözést és a negatív energiát. Mivel alapvetően mélyen éreznek, ezért az egyes emberek energiát is érzékelik, így a tömeges impulzusok elborítják őket. A nagyon érzékenyek akár rosszul is lehetnek, vagy pánikrohamokkal is küzdhetnek. A  negatív energiák szintén nagyon megviselik őket, mert öntudatlanul is magukba szívhatják, hogy kiegyensúlyozzák a szituációt, elsimítsák a különbözőségeket és emeljék a közös rezgést.

Különleges és élénk álmaik lehetnek, amik más világokban zajlanak, különleges képességeik vannak, vagy egyszerűen csak valósággá válnak. Az alvás állapotban visszakapcsolódunk a Teljességünkhöz, így könnyebben hidaljuk át a dimenziók közti határokat. Sok Fénymunkás és Csillagmag álomidőben is dolgozik, így az álmaik nagyon különlegesek, vagy mély tanításokat hordanak magukban. Szeretnek aludni, ám nehezen alszanak , és sokszor nagyon nehezen kelnek, akár órára, akár maguktól. Sokszor ébredés után nem is tudják hol vannak, mert annyira messze jártak, és sokkolóan hat a visszatérés.

Mivel nagyon magasan fejlett és idős lények, így egy természetes magas rezgés és kedvesség áramlik belőlük. Az állatok, kisbabák és gyerekek ösztönösen kedvelik őket, és megnyugszanak a társaságukban.  Az emberek minden különbözőségük ellenére is gyakran vonzódnak hozzájuk, és megosztják velük a gondjaikat. Sok Csillagmag és Fénymunkás amúgy is vonzódik a gyógyításhoz, ápoláshoz, mások segítéséhez, és belső intuícióik segítségével könnyedén tudnak vigaszt és támogatást, sok esetben pedig igazi segítséget is nyújtani.  Vigyázniuk kell azonban, mert a mély együttérzésük gyakran fájdalmat is okozhat számukra, és elboríthatja őket;  mivel végtelenségig képesek érezni más érzéseit, könnyedén átveszik a világ és egyes emberek fájdalmát és problémáit önmagukra.

Alapvetően vidám és jó kedélyű emberek, ám az életük monotonitása és értelmetlensége, a kilátástalanság, a magányosság és otthontalanság érzése könnyedén szomorúvá, depresszívvé teszi őket. Fontos, hogy találjanak maguknak olyan dolgokat, amit szeretnek csinálni, és feltölti őket a nehezebb időszakokban is. Miután valaki rádöbben, hogy ő Csillagmag, általában olyan területek felé fordul, ahol hasonló gondolkodású  emberekkel hozza össze a Sors. Ez könnyebbséget jelent, ahol végre úgy érezhetik, hogy rokon lelkekre találtak.

A fizikai világ és a testük korlátozásai nagyon feszélyezi őket. Sokan emlékeznek, hogy tudnak repülni, lebegni vagy teleportálni, és mégsem tudják megcsinálni. „Emlékszem, hogy tudom, és mégsem megy”. A mágia, az erő világa ismerős számukra. Emlékeznek, hogy milyen szabadnak lenni, és a földi szabadság nem az; ez gyakran mély nyugtalanságot, feszültséget, akár haragot is kiválthat belőlük. Érdeklődnek a spiritualitás iránt, de egyik vallás sem tűnik az igazinak; gyakran ez vezeti őket tovább, hogy megtalálják a válaszaikat. Átlátnak a dogmákon, a konokságon és a vallási fanatikusokon, mert belül érzik magukban az erőt és az Isteni Forrást, még ha nem is tudják pontosan kifejezni.

A Csillagmagok nagyon különleges lények, ám nem többek, mint mások, csak egyszerűen máshonnan jönnek, más világokban éltek, és mindenféle tudást és emlékeket őriznek magukban. Amint egy Csillagmag ébredni kezd a saját igazságára, a belső ereje nő, az önbizalma pedig megerősödik. Minél többet tud meg, annál bizonyosabbnak érzi magát, és innentől elkezdi megélni önmagát, és a küldetését, amiért érkezett.

Ha a feladatot befejezik, a Csillagmagok visszatérnek azon távoli bolygókra és csillagokra, ahonnan olyan rég elindultak, és amire úgy emlékeznek az Otthon.

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.07.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 

 

 

 


Az éber éjszakák örömére

Az éber éjszakák örömére

A Felemelkedés alatt megesik, hogy nem tudunk aludni. Gondolatok száguldoznak ezerrel, ötletek és tervek villannak be, csöng a fülünk, áramlik az energia, mi pedig ébren forgolódunk. A lábunk forró, a fejünk bizsereg, itt feszít ott feszít, az egó meg nyomja.

Mi a fene történik? Ébredezünk, az történik.

Az éjszaka alatt számtalan dolgunk van; van, hogy letöltünk vagy integrálunk, van, hogy tanulunk, vagy egyszerűen csak máshol van dolgunk. Hat ránk a Hold, ha tele akkor azért, ha újhold, akkor azért. Hatnak ránk a bolygók, az energiák, és a többségük éjjel szeret jönni, amikor le vagyunk lassulva, és nyitottabbak vagyunk. Valahogy nem érdekli őket, hogy nálunk ekkor alvás van, mert ugye holnap helyt kéne állni a nappali fényben is... Szóval valamiért ébren kell lennünk, még ha nem is tudjuk az okát.

Számtalan éjjelt töltöttem azzal, hogy végtelen köröket görgőzöm az ágyban, várom az álmot, idegesít, hogy csiklandoz, hogy lüktet, hogy nem bírok aludni, amikor leragad a szemem. a végén pedig dühödten rugdalom le a takarót, és rontok ki a nappaliba, mert elpattant a türelmem, már kedvem sincs aludni, plusz szomjas vagyok, éhes vagyok, úgyhogy köszi, akkor most erről ennyit. Nos, ezután nem is lehet elaludni. 

Ha ezzel találod szembe magad, több dolgot tehetsz.

Megpróbálhatsz kimenni, inni egy kis vizet, tenni pár kört, majd visszafeküdni. Megpróbálhatsz meditálni, hogy levezesd az energiákat, és lecsendesülj. Megpróbálhatsz hallgatni valami lágy és nyugtató zenét, hátha az segít.

A végső megoldás pedig, ha megteheted, mert másnap nem kell kelned, akkor kelj ki, és éld meg az éjszakát. Ülj ki a teraszra és nézd a csillagokat. Hallgasd a kabócákat és az éjszakai zajokat. Készíts egy forró teát, és gubózz be egy nagy fotelba. Figyelj a gondolataidra, mert mindig elalvás előtti időszakban áramlanak az ötletek, és a mit kéne tennem-ek. A Felsőbb Én ilyenkor jobban elér minket. Az éjszaka csöndjében jobban halljuk Önmagunk mélyről jövő szavát, és lelkünk lágy áramlását. Úgyhogy akkor hallgassuk meg, mit is akar mondani.Én rendszeresen írok éjszaka, mert akkor a külvilág zajai elcsendesültek, az idő hűvösebb, a gondolatok akadálytalanul áramlanak, én meg gépelek, amíg bírja a szemem. Sokszor az is elég, ha pusztán elfogadjuk, hogy ez van, egy kis időt ébren töltünk, aztán mikor visszafekszünk bumm, egy perc és már alszunk is.

Próbáljuk ki, mikor melyik esik jól, mire van szükségünk. Reggel pedig két szelet uborka a vörös szemekre csodát tesz 😉
A Felemelkedés rengeteg türelemre tanít; másokkal és főleg önmagunkkal szemben. A testünkkel, ami hihetetlen változáson megy keresztül... és a felét se értjük. Úgyhogy kitartás Ébredezők és Ébren levők. Ez is az Út.

Az éjszaka számtalan csodát tartogat, de van, hogy az nem egy csodálatos álom, hanem egy ébren töltött csillagos éjszaka.

 

Jó éjszakát Mindenkinek! 


Szeretettel, Elsa


Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2018.09.03.
mindennapitudatossag.simplesite.com
fotó: pinterest

 

 


A Felemelkedés Tünetei 2. rész

A Felemelkedés Tünetei 2. rész

16. Fej körüli érzetek – bizsergés, lüktetés, vibrálás, fájások és szúrások; energialöketek a fejtetőn; bizsergés, vibrálás a fej körül, főleg hátul és tetején; nyomás a tarkóban és homlokon; tágulás érzés a koponyában; fájások és szúrások a fej hátsó felén le a nyakig, szem, fül, fog, állkapocs fájdalmak esetenként. – A 3. Szem ( és tobozmirigy) és Korona csakra aktiválása,töltődése és tisztulása okozhatja ezen tüneteket.

17. Allergiák – étel, kemikáliák, hangok,  illatok, filmek stb. – ahogy a test és a lélek tisztul, egy csomó dolog egyszerűen már nem fér bele.

18. Szinkronitások – elsősorban számok 11:11, 14:44, 8:8 stb, de mindenféle területen jelentkezhet: emberekkel megismerkedünk, könyv kezünkbe kerül, valaki ajánl valamit, belefutunk valamibe, angyali üzenetet olvasunk; a "válassz egy szimbólumot" tesztek pont azt üzenik, amit hallanunk kell stb. – Az életben semmi sem véletlen, mindenhol jelek és leckék vesznek körül minket; ekkortól kezdünk ezekre felfigyelni, és keresni a válaszokat .

19. Vándorfájások – a test egész területén jelentkezhet, gyakorlatilag elkezd fájni, lüktetni valahol aztán továbbmegy máshol nyom egy ideig, onnan ismét tovább. Ekkor a "most halálos beteg vagyok, vagy teljesen megőrültem" között ingadozunk. A test blokádjai oldódni kezdenek, a meridiánok tisztulnak. Hol energiát fogadunk, hol pedig épp tisztítunk. Minden aktiválódik, így az egész test átalakulhat. A vándorfájások időszakosak, ahogy az energia továbbhalad, a nyomás elmúlik.

20. Alapvető fájások és jelenségek – fej, nyak és gerinc, mellkas és hát, kezek és karok, láb, talp, végül is bárhol fájásai, nyomásai lüktetései jellemzőek. Gyomorproblémák, has-  fájás, menés, nyomás; megfázás és influenza jellegű tünetek, torok szárazság, kaparás, feszülés érzése, fül és szemnyomás, ez gyakorlatilag végig tart, csak időről-időre más területen. A csakrák tisztulása, a blokkok tisztulásai mind egy folyamat részesei, s mivel nem tegnap tömődtünk el, így időt vesz igénybe, hogy fokozatosan megtisztuljunk. A Felemelkedés türelemre tanít a testünk iránt, ami egy hatalmas változáson megy keresztül.

21. Epizodikus energialöketek – intenzív energiák hatására érezhetjük úgy, hogy egyszer tele vagyunk energiával, pörgünk ezerrel majd hopp ezután vagy másnap viszont hullafáradtak vagyunk, erőnk sincs kikelni az ágyból; ez depresszióval, kedvetlenséggel párosulhat. Néha napokig tartó extrém fáradság és erőtlenség. - Az energiák áramolnak, a test hol fogad, hol tisztít, nem is beszélve az erős energiákról, melyek teljesen lefárasztják a testet, néha az agyat is, így napközben egyéb tevékenységekre nem marad ereje.

22. Megőrülök vagy meghülyülök – feledékenység, szavak elfelejtése vagy késleltetett eszünkbe jutás; szavak mintha szétesnének, a betűk hirtelen külön állnak; napok, amikor úgy érezzük az agyunk le van kapcsolva nullásra; ködösségérzés; szétszórtság; zavartság; elejtem, nekimegyek, lelököm, belerúgok és egyéb figyelmetlenségek türelmetlenség, nyugtalanság érzet hosszú szövegek végighallgatása és végigmondása alatt; organizáció, tervezés széthullása; érdeklődés elvesztése az analizálás, keresgélés, komplex témakörök iránt – az életünk nagy részében az agyunk bal felét alkalmazzuk a mindennapokban; ám most az agyunk jobb fele jobban rákapcsol, ahonnan az intuíció, a kreativitás, fizikai képességek, belső erő, testtudat stb erednek. Ahhoz, hogy a két fél kiegyensúlyozódjon és harmóniába kerülve összekapcsolódjon, a bal felet néha “le kell kapcsolni kicsit”, ilyenkor érezhetjük ezeket a tüneteket. Időszakosak.

23. Szédülés – földeletlenség jele; a test hatalmas energiákat fogad, melyet folyamatosan csatornáznunk kell a földbe, hogy stabilak tudjunk maradni. A testünk alacsony rezgése emelkedni  kezd az érkező energiák hatására, így ha nem földelünk, könnyen légies, szédülős, émelygős állapotba kerülünk. Ezek pedig könnyen vezetnek eséshez, ütéshez, horzsolásokhoz, törésekhez is, ami a következő tünet amúgy. Úgyhogy földeljünk folyamatosan, ez főleg a most Ébredezőkre vonatkozik, de a haladók is könnyen elfelejtkeznek róla, mert annyira finomak az energiák, csak úszunk aztán bumm, ez itt a 3D! ( ok most már 4D!)

24. Fiatalosabb, egészségesebb kinézet – a test energiája emelkedik, a meditáció pedig segít, hogy a szellemünk frissebb, a testünk egészségesebb, a lelkünk pedig összekapcsoltabb legyen. Ezek együttesen adják, hogy hirtelen kivirulunk, árad az energiánk és a Fényünk.

25. Belső inspirációk – hirtelen jött ötletek, tervek, álmok, kreatív megvalósítások; életmód- és helyváltás; kreativitás megélése írás, zene, rajz, tánc területen,  vagy akármilyen területen jött érdeklődés. – Belső Énünk ébred bennünk, és áramlanak az inspirációk.  – A Ki és mi akarok lenni? időszak kezdete.

26. Már értem! azaz az “aha” pillanatok – egyre többet keresünk, és tudunk meg a dolgokról, a tudásunk bővül, áramlanak az információk, kérdezünk, keresünk és végre kezdjük érteni, kezdjük a dolgokat az életünkben meglátni. Jelek jönnek, tanárok áramlanak, ismerősökkel bővülünk, könyvek kerülnek elénk. Egyre több dolog szól hozzánk, mozdít meg bennünk valamit, összeállnak a dolgok, hirtelen értünk és tudunk, sokszor bizonyos területeken minden könnyedén megy, jobban oldjuk meg, kezdenek az olvasottak élményekké válni. – Áramlunk emelkedünk, fejlődünk, ébredünk.

27. Spirituális egó – az imént említett megértések miatti tévút; az Ébredő annyi mindent szív magába annyi mindent tapasztal, hogy úgy érzi, már “szinte mindent tud és ért”, így kész is megosztani mindenkivel. Ekkor kész tanárokká válunk, tudásunkat megosztjuk a családunkkal, ismerőseinkkel, megéljük frissen szerzett ismereteinket, és címkékkel látjuk el magunkat. Sokan elakadnak ekkor, mert úgy érzik, ők már mindent tudnak, és csak erre fókuszálnak.Az egó pedig duzzad csendesen – Az egó nagyon simulékony, és mivel nagy területektől fosztjuk meg az Ébredés alatt, így ott kapaszkodik meg, ahol tud. Ne feledjük, mindig tanítók és tanulók leszünk egyszerre. A fejlődés sosem áll meg.Mindig lesz mit megismerni.  Mindig van új a Nap alatt.

28. Letargia, kedvetlenség, érdeklődés hiánya – a folyamat alatt rengeteg dolgot levedlünk magunkról, mindent, ami már nem szolgál minket. Kedvtelések, szórakozások, emberek és kapcsolatok, dolgok iránti vágy, hirtelen nincs kedvünk semmihez; nyomottságérzet; kedvetlenség; üresség érzet; hirtelen nem tudom ki vagyok, mit szeretek, mit akarok; magányra vágyás – a fokozott fejlődés, az  energia fogadása és integrálása mindenre hat – ez egy nyugalmi időszak, letisztulás; sok dolgot ekkor engedünk el, minden átalakul. Ez azokat viseli meg leginkább, akik nagyon társasági emberek voltak, és hirtelen úgy érzik valamit elveszítenek magukból.” Nem tudom már, ki vagyok”.

29. Kitörési vágy – megszokásokból való kitörési vágy; dolgok megváltoztatása vagy feladása, elkerülése, hátrahagyása - lélekölő, erőt elszívó emberek, toxikus helyzetek és kapcsolatok, munka, lakóhely mind idegőrlővé válik; úgy érezzük nem bírjuk tovább, ki kell szakadni ebből, váltani kell, újulni frissülni – a Belső Én erősödik bennünk, egyre többet érezzük. Beindul a löket, úgy érezzük meg kell találnunk és élnünk, azt, akik vagyunk; szabadság érzet keresése; belső erőnk erősödése; Mi a célom? És Hogyan érem azt el? A belső vágyak és külső világ összehangolása. Álmaink és vágyaink megélésének keresése.

30. Az idő gyorsulása és változása – mintha gyorsult volna az idő; elperegnek a napok, hetek; néhány dolgot totál elfelejtünk, másokra pedig élesen emlékszünk;  már mennyi mindent értek, mennyi változás, mennyi dolog történt; jelenben levés, déjà vu-érzések; - a fejlődés olyan gyors ütemben zajlik, hogy úgy érezzük mintha begyorsultunk volna, és egyre többet tartózkodunk a jelenben.

Folytatása következik!

A Felemelkedés mindenkire hat, de mindenkire máshogy. Lehet, hogy bizonyos tüneteket tapasztalsz, másokat pedig nem, vagy még nem, vagy nem is fogsz. Nincs egy jó út, mert mind egyedülállóak vagyunk. Ha aggódunk, ha valamitől feszülünk, akkor nézessük meg magunkat orvossal, hogy megnyugtassuk magunkat, és elcsendesíthessük az egót, ami mindent felhoz, amit csak talál még bennünk…

Kapaszkodjunk, a Felemelkedés hulláma mindent visz magával, de a sebességet mi határozzuk meg magunknak. Áramoljunk, tisztítsuk magunkat, dolgozzunk magunkon, és ébresszük fel a Belső Fényünk!

Szeretettel, Elsa

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.08.31.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

 


A Felemelkedés Tünetei

A Felemelkedési Tünetek

Kedves Fénytestvéreim!

Sokan kérdeztetek a Felemelkedési tünetekről. Ez egy hosszabb lélegzetvételű írás, így szakaszokban írom össze.

Mivel mindenki egyedülálló, és a saját tempójában halad végig a Felébredésen, ezért mindenkinek más lehet, és máskor tapasztalhatja az egyes tüneteket.

Ezek csak iránymutatók; ha aggódunk, ha a testünk jelzéseket küld felénk, keressünk fel egy orvost, hogy megnyugtassuk magunkat. A test fizikai változásai teljesen normálisak ebben az időszakban, a fájdalom elsősorban az eltömődések miatt jelentkezik. De, a hosszan tartó eltömődések jelentkezhetnek betegségként, így ne vegyünk félvállról semmilyen komolyabb vagy hosszabb ideje fennálló tünetet!

A test és lélek megtisztítása erősen ajánlott, ugyanis az emelkedő energiák mindenkire hatnak, így előbb vagy utóbb, de elkerülhetetlen, hogy letegyük mindazt, ami már nem szolgál minket, helyett adjunk az újonnan érkezőnek, és ezáltal együtt emeljük magunkat az érkező energiákkal.


A Felemelkedés ereje egyszerre hat a testre, a lélekre, a szellemre. Lelki és fizikai változások járnak vele, valamint az életvitelünk, lelkivilágunk, kapcsolataink, egyszóval az egész életünk megváltozása.


1. Bizsergések - elsősorban lábakban, kezekben, fejtetőn - az érkező energiák hatni kezdenek a testre

2. Fülcsengés - fülzúgás, hirtelen frekvencia adások, csengés, motoszkálás a fülben érzés - nem csak a fizikai síkon hallunk, a belső hallásunk kezd aktiválódni; kódokat, rezgéseket, üzeneteket, aktiválásokat kapunk, fogadunk

3. Változás- Összeomlás - a munkánk, kapcsolataink, életvitelünk, hely, ahol lakunk, egészségünk stb mind nagyító alá kerül - ami nem szolgál minket, azt ki kell tenni. Sokaknál külső erő az, ami beindítja a Változás folyamatát... ez az első lépés. Ekkor a Mi a fene történik velem? kérdéssel szembesülünk.

4. Érzetek a testben - mocorgás, lüktetés, bizsergés, tágulás, feszülés, energia löketek - az energia mozog és áramlik a testben - megindul az Ébredés, a test ébresztése, az alap energia emelkedése

5. Spirituális válaszok keresése - Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Mi a dolgom? Jó helyen vagyok-e? Mi történik a halál után? Miért történnek velem bizonyos dolgok? Miért reagálok, érzek úgy ahogy? Boldog vagyok-e és elégedett vagyok-e? Mi történik a világgal? Miért változik minden, gyorsul fel az idő? - A lélek, akik vagyunk ébredezni kezd - a hétköznapi ismeretek már nem adnak válaszokat, így megkezdődik a Keresés.

6. Étkezési szokások megváltozása - bizonyos ételeket kívánni kezdünk, másokat pedig elutasítunk. Néha sokat eszünk, máskor alig kívánunk valamit. Egészségesebb könnyebb ételek felé fordulás, több vízszükséglet. Sokan ekkor diétázni kezdenek, vagy életmódot váltanak - az emelkedő energia ( ami itt már hat a szellemünkre is) tisztulást kíván, így elkezdünk változtatni.

7. Alvási szokások megváltozása - forró lábak, bizsergés a lábakban, testben, mintha mászkálna rajtunk valami; nehéz elalvás, fáradt, kókadt ébredés; felébredés akár 2x-3x is éjszakánként, vagy szakaszos alvás: pár óra alvás, felébredés, majd ismét pár óra alvás; ébrenlét 2-4 között; élénk álmok, furcsa érzések reggel, mintha emlékezni kéne valamire, mintha történt volna valami az álomban; frissen ébredés, vagy pont, hogy teljes kialvatlanság - rengeteg dolog történik az álomidőben: letöltések, tisztulások, tanulás, emlékezés stb. - ezek hatnak ilyenkor

8. Csakrák ébredése - lüktetések, bizsergések, feszítések a csakrák területén - az energia erősödik, a csakrák is tisztulnak, harmonizálódnak

9. Harag, düh, elégedetlenség feltörése; érzékenység, ugrás dolgokra, elegem van érzés - mintha kifordulnánk magunkból, és teljesen más emberek lennénk - a lélek ébred,ereje megindítja a belső átalakulást - az "én" keresni kezdi önmagát és a helyét a világban - erős belső tisztulás kezdődik. Ez az érzelmi nagytakarítás első fejezete.

10. Félelem, aggodalom, mi lesz most? mit csináljak? mi történik? kérdések, valamint ijedelem a test változásai miatt, félelem, hogy meghalunk, hogy betegek vagyunk vagy leszünk - belső erőnk és gyógyító képességeink ébredése

11. Lelki hullámvasút - teljes lelki és érzelmi ingadozások; hirtelen feltörő sírás, kiborulás, érzékenység, nem bírom tovább, elegem van érzések; hatalmas szeretet, béke, boldogság érzetek utána; semmi sem jó vagy pont, hogy minden tökéletes - a lélek keresi önmagát és tisztul - kiengedi, ami nem kell

12. Külső stimulációk kerülése - erős hangok, kiabálás, veszekedés mind zavaró; a tömeg, a zsúfoltság zavaró, bizonyos ételeket, ízeket nem tolerálunk már, a tv, a hangos zene mind elviselhetetlen, igény a természet felé, az elvonulásra, a csöndre, meditáció elkezdése - érzékenységünk fokozódik; belső érzékeink ébredezni kezdenek, csomó dolog így zavaróvá válik

13. Látási szokások - fáradt, égő, homályos szemek, pillanatnyi villanások a szem sarkában, mintha valami elhaladt volna mellettünk; fénypöttyök, aurák, vibrálás érzékelése; néhányan fényeket látnak vagy formákat; nyomás a homlok közepén és a tarkóban; csukott szemmel már mintha látnánk, érzékelnénk színeket, formákat, képeket - a belső szem ébredezik, elkezdünk fokozatosan többet látni a világból

14. Bőr irritációk - kiütések, kis pöttyök, ekcéma, viszketések, száraz bőr stb megjelenése - belső tisztulás, harag, düh elsősorban így üt ki

15. Hőmérsékleti ingadozások - hirtelen jött forróság érzés, dobogás, lüktetés; energialöketek; lehűlés érzés; éjszakai izzadtan ébredés - az energia robog keresztül a testet, valamint az éjszakai tisztulások, élénk álmok is így hathatnak a testre


Folytatása következik!


Ne feledjük: a változás értünk van, és jó nekünk. A lelki és fizikai nagytakarításra mindenkinek szüksége van egy ponton, így a legjobb, ha hallgatunk a belső iránymutatásunkra, és követjük, hogy mi a jó nekünk. Tisztuljunk, engedjünk el mindent, ami nem kell, dolgozzunk magunkon lelkileg és fizikailag is, és akkor a tünetek is csökkennek, majd teljesen elmúlnak. Minden csak egy jelzés, hogy elkezdődött, hogy haladunk, hogy tisztulunk. Áramoljunk vele!


Szeretettel,Elsa.❤️

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.08.25.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest