Energia Híradó

Az aktuális energiák rövid összefoglalója.


02.22. - A mai nap energiája

A mai nagyon különleges energiájú nap, a számjegyek 02.22 azaz 222, a 2-es energiáját megháromszorozva hozza, ami ezáltal egy rendkívül erőteljes energetika nap.

A 22-es Mester szám az ősi tudással és bölcsességgel, látással és átalakulással áll harmóniában. A 2-es számjegy önmagában a hit, bizalom, siker, együttműködés, dualitás, a kezdet és vég egybefonódását hordozza, valamint az isteni terv megélését és lelkünk céljainak beteljesítését egyaránt.

A 222-es számkombináció a harmónia és kiegyensúlyozottság kialakításához, valamint a csodák megteremtésének és éppen időszerű megvalósításához adnak extra töltetű energiát. Arra ösztökél, hogy tartsuk fenn a belső igazságainkat és hitünket az utunkkal kapcsolatban, de egy harmonikus és kiegyensúlyozott módon, azzal a tudással, hogy mindennek megvan a saját ideje a létezésre.

Az Angyalok üzente a mai különleges 0222-es napra az, hogy ne adjunk energiát a negativitásnak semmilyen területen, hanem éppen azt nézzük, hogy semmi sem történik ok nélkül vagy véletlenül, és minden azt szolgálja, hogy haladjunk és fejlődjünk, és céljainkat beteljesítsük... arra kérnek, hogy tartsuk fent a pozitív hozzáállásunkat és hitünket, és haladjunk tovább kitartóan, hisz beletett energiánk a legjobb eredmények felé vezet minket!

Ragadjuk hát meg ezt a különleges napot, és lépjünk egy nagyot! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.02.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag

fotó:pineterst


A mostani energiák és érzések jelentése

Az elmúlt időszak erős energiái után hirtelen jött nyomás alatt vagyunk, csendes, de erős, mely sok emberben nyugtalanságot, feszültséget vagy depressziót kelthet. Fáradtak, értetlenek, kedvetlenek lehetünk. Az új hold energiája, az új év, és a Vízöntő korának kapui mind egyszerre hatnak most ránk. Az elmúlt hetek vad letöltései most integrálódnak, de ne felejtsük el, hogy rengeteg hely kell nekik. S mi történik ilyenkor? Nagyerejű tisztitás vette most kezdetét, melynek nehéz és kissé nyomasztó energiáit érezzük most. Mindeközben tombolnak bennünk az új ötletek, lehetőségek, élettervek, belső inspirációk, melyek máshogy feszítenek. Sok ez most egyszerre, így tudatosan kell dolgoznunk, hogy segítsünk magunknak.

Mit tegyünk?

Vegyük észre az ismétlődéseket, és lépjünk ki a körből. Minden monoton körözés mutatja, hol vagyunk elakadva, hol követjük ugyanazokat a lépéseket folytonosan. Merjük kimondani, amik nyomasztanak, amivel nem értünk egyet, mert már nincs bennünk több hely tárolni. Tiszta szavak, tiszta érzések. Keressük meg azon belső részeinket, amik félnek, fáznak vagy nem bírnak megbocsájtani, és öleljük őket magunkhoz, tisztítsuk meg őket, hogy felszabaduljanak. Ezek mind akadályoznak és visszatartanak minket, ám most készen állnak, és mi is, hogy végre elengedjék a múlt traumáinak lehúzó és fojtogató energiáit.

Minden negatívnak érzett tapasztalás egy ablak a belső világunkba, ahol most fáklyával világítanak bennünk mindazon érzések, traumák, hatások és energiák, amik távozni és felszabadulni vágynak. Nekünk kell merni belenézni, kezünket kinyújtani, szívünket megerősíteni és mindezt végre elengedni.

Most itt az energia, amire vártunk, itt a löket, ami megtol: mered és hagyod, vagy tartod és vonszolod? A döntés, mint mindig, most is a Tiéd!

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.02.17.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó. pinterest


21.02.05 -Gyors Energiariport

Micsoda löketek jönnek ma egész nap! Az energiák tombolnak körülöttünk, át átmosva, és hol itt, hol ott bekapcsolva minket. Vándor nyomások és fájások mutatják hol dolgozik rajtunk éppen. Fejfájás, főleg a korona csakra nyom és feszít, melegség és ömlő érzések kíséretében tágul, nyílik. Hangos és magas fül sípolások, majd bizsergések és mély zúgások váltakoznak. A szemek szárazak és feszíthetnek. A szívcsakra nyom, lüktet és tágul. Hihetetlen erős löketek jönnek, úgyhogy földeljünk és lélegezzünk tudatosan. Ez most a letöltések és feltöltődés ideje! Nyissuk magunkat nagyra! Ti hogy vagytok?💪

Szeretettel, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.02.05.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb:@mindennapi.tudatossag


02.02 - A mai nap energiája

A számjegyek 02.02 a dupla kettes és a (dupla) 0 energiáját hordozza magában.

A 2-es számjegy önmagában a kettősséggel, polaritással, másokért való szolgálattal, hittel, bizalommal, belső intuícióval és az életcélunkkal rezonál. Ha duplázódik, akkor ereje is kétszeres, és energiája az emberiségért való szolgálat, az emberbaráti szeretet, és jótékonykodás megfelelője. Ez a számjegy Arkangyal Rafael száma is.

A 0 számjegy a spirituális utazás kezdetét jelenti, valamint a lehetőség, a döntés energiáját, a spirituális fejlődés, végtelenség, időtlenség, egység, folytonos áramlás és egybeérés, kezdet és vég eggyé-válásának megtestesítője. Extra energiája pedig, hogy felerősíti azon számjegy rezgését, amivel együtt jár.

Az Angyali energiaszám 0202 üzenete egyszerű: "céljaink beteljesülése épp folyamatban van"... azaz, tartsuk fenn a pozitív hozzáállást, a tudatos teremtés erejét, mert vizualizációval, és tudatos fókusszal megteremtjük a várt eredményeket. Tartsuk fent a kapcsolatot Angyalainkkal és az Univerzummal, és hallgassunk belső megérzéseinkre. Higgyünk az isteni időzítésben, mert bizonyos dolgoknak még alakulnia és rendeződnie kell, a kockáknak helyükre kell kerülnie, mielőtt álmaink beteljesülnek.

A mai nap üzenete tehát az, hogy tartsuk fenn magunkban a hitet és a bizalmat az univerzummal és saját magunkkal szemben is, mert minden halad a céljaink felé, és az isteni időzítés segíti, hogy elérjük mindazt, amit álmodtunk magunknak. Szeretettel, Elsa❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.02.02

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Áradó Telihold Energiák Január 28-29

Az elmúlt hetek erős energiái után ma egy ragyogó Telihold hullámzó áldásait élvezhetjük. Már tegnap óta jönnek a löketek, amik ma és holnap erősödnek a maximumig.

Érezhetünk: fejfájások, fejnyomások és tágulás érzeteket, ahogy letöltünk. Fülcsöngések, és fülviszketéseket, ahogy a belső fül aktiválódik. Nyom és feszít a homlok, mert a 3.szem már teljesen aktív, csak az egyéntől függ, hogy lát-e már vele vagy sem. A torok-és szívcsakra is nyomás alatt vannak, hiszen a tiszta és őszinte önkifejezés, gondolataink vállalása, és a tiszta szívvel való összekapcsolása az egyik legfontosabb update.

A belső világunkban is változásokat élünk meg: az oroszlán érzelmes energiája minket is érzékenyebbé, de mégis határozottá tesz, szenvedéllyel megtöltve az eddig betöltött inspirációkat, terveket és álmokat. Világosabbá válnak mindazon emberek és dolgok, amik lezárásra készek, és kirajzolódik mindazon lehetőségek folyama, amik felé elindulhatunk. A Telihold azonban megnyit minket, így ne lepődjünk meg, ha érzelmi kitörések, hirtelen jött meglepetések kerülnek elénk, melyek megmutatják a bennünk elfojtott energiákat és helyzeteket, miközben rávezetnek a belső erőnkre, melyekkel megoldhatjuk őket. Energiák hihetetlen özöne áramlik most felénk, ezért jobban is kell fókuszálnunk, hogy hova tesszük bele magunkat, és milyen energiáknak adunk utat. A cél: látni a nagyobb képet, a teljességet, a kirajzolódó jövőnk képkockáit, hogy megragadva ezen energiákat beleszőjük élettervünkbe, és rááljunk a saját utunkra. Csodás Teliholdat Kedvesek! Minden a miénk, amiért merünk tenni!

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.28.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó:pinterest

FB: Mindennapi Tudatosság


Fáj, nyom, lüktet -A tegnapi nap feltöltésének mai hatása 01.25.

A tegnapi őrületes energiák után ma nyomottságot, erőtlenséget és fáradtságot tapasztalnak sokan. Lüktet és nyom a fejünk, fáradt a testünk, zsibbad az agyunk. Ismét felmerül a kérdés: ha töltődőm és emelkedem, miért vagyok utána annyira alacsonyan rezgő, nyomott és fáradt? Miért érzem magam frusztráltnak, kedvetlennek és abszolúte inspirálatlannak? Tegnap majd kidurrantunk, erre ma alig állunk a lábainkon. A válasz egyszerű: a nagy mennyiségű magas rezgésű energia beáramlik és tölteni kezd; mindez elkezdi a felszínre nyomni az összes alacsony energiát, mert a magas energia megemeli a rezgésünket, így az alacsony nem tud tovább megmaradni- ergo emelkedni kezd (azaz harmonizálódik) vagy távozik. A távozó energia nehéz, pláne a magas rezgésünkhöz képest, így úgy érezhetjük, hogy lehúz, es szinte nyomódik ki belőlünk. A test kilöki, kinyomja magàbol, hogy helyére betölthesse mindazt, amit tegnap fogadtunk magunkba. Ez a folyamat több energiát igényel tőlünk, mint a letöltés és a feltöltődés. Ahhoz, hogy emelkedhessünk, hely kell, ahova a magas energiákat betölthetjük- ez a tisztulás. Tünetei a fáradtság, az enerváltság,a nyomottság; lüktetések és kioldódások, sírások és kiengedéses megkönnyebbülések. Ne feledjük: a Felemelkedés egy folyamat, mely során áramlunk és harmonizáljuk magunkat az érkező- és körülvevő energiákkal. Az érkező energiák töltenek és emelnek, a távozó energiák azonban fárasztanak, nyugalomra, pihenésre és kiengedésre ösztönöznek. Ha ma te is ma kevésbé vagy lelkes, esetleg fáradtnak es nyűgösnek érzed magad, ne csüggedj! Pont úgy haladsz, ahogy kell. Te vagy önmagad legjobb mestere, es tested a legjobb irányjelző. Kövessük hát, és higgyük, hogy pontosan tudja (és tudjuk mi magunk is), hogy mit is kell tennünk. Kitartás, ez is csak egy nap a sok közül!

Áldás és Fény Kedvesek! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.01.25.

Blog: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag


EnergiaRiport 21.01.24.

Kedves Ébredők!

Micsoda löketek jönnek! Tegnap óta ismét nagyon erős energiákat tapasztalunk. Erős fejfájás, lüktetések és nyilallások tágítják a fejünket A fejtető szinte ropog, és néha úgy éreztem , hogy nem elég nagy a koponyám , hogy tárolja az agyam :) Többször is hosszú sípoló hangok orkánja öntötte el a fülem, és néha magasabban, néha alacsonyabb frekvencián búg hangosan. A szemek szárazak , nekem ma reggel teljesen vörösek is voltak, a homlok pedig feszít , lüktet , fényes csillogások és ábrák, formák között váltakozva. Tegnap nem, de ma a torokcsakra is nyom, és érzem is, hogy sokkal könnyebben áramolnak a szavak, egyszerűbben , tisztábban tudom magam kifejezni. A szívcsakra melegedik, néha nyom, néha pedig végigömlő melegséget tapasztalok. A lábak bizseregnek és lüktetnek, ahogy folyik át az energia, és vezetődik le a földbe . Erősen töltődünk! Magas és fényes energiák áramolnak most ránk, betöltve a külső és belső terünket egyaránt . Tapasztalhatunk ma ingerültséget, feszültséget vagy nyomottsagot, de töltöttséget , nyugalmat és inspirációt is. Mindenki ott feszül , ahol tisztul, es ott melegszik, ahol töltődik . Ne hasonlítsuk magukat másokhoz és ne várjunk el semmit. Áramoljunk , töltődjünk és pihenjünk. A Fény mindenképp beáramlik és mindenképp feltölt .

Csodás Emelkedést Mindenkinek! Szeretettel, Elsa

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.01.24.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: @mindennapi.tudatossag


Pulzáló energiák forgatagában

Szépséges reggelt Mindenkinek!

Ma bugyogunk, zubogunk, lüktetünk, annyi minden történik és annyi mindent érzünk és tapasztalunk egyszerre. Az energiák csapkodnak minket, úgyhogy itt a lehetőségek órája! Földeljük az energiákat, lélegezzünk mélyeket, és hagyjuk, hogy beáramoljon minden, amire csak szükségünk van, és levezetve a földbe, szorosan rögzítjük is a kristály talpazatba. Érezzük, hogy nyílik a fejünk, lüktet, feszti, melegszik -szívjuk le a kódokat, hívjuk le a terveket. Fülcsöngések, fülropogások és fura zörejek, morajok visszhangoznak bennünk, ahogy belső füleink felkapcsolódnak egy magasabb hálózatra, és belehallanak a térbe. A szemek nyomnak, hol homályosak, hol hihetetlen élesek; nyílik a belső szem:) A torok is nagyon aktív most, gombócok oldódnak ki, ahogy megindul a szavak áradata, és kimondunk mindent, amit eddig raktároztunk. A gyomor környéki panaszok is sokasodnak, mert a Napfonat csakra rengeteg alacsony energiát tart magában, így most végre kioldódhatnak, és megürül a tér az újnak, frissnek, magasan rezgőnek. Érezhetjük, hogy néha megszédülünk, vagy mintha folyna a tér egy pillanatra. Áramlunk. Lábaink lüktetnek, le vagyunk szögellve, utána meg úgy érezzük métereket tudnánk ugrani, oly könnyűek a lépteink. Hihetetlen kavalkád, és furcsa érzetek soksága, amik mind egyszerre érnek el minket. Ez most a feltöltődés és elraktározás ideje; mindenki ott feszül, ahol kiold, és ott melegszik, ahol betölt és tágul. Meditáljunk, sétáljunk a természetben, aludjunk, pihenjünk vagy táncoljunk, fussunk, bármit, amit épp megkívánunk. A test jelez, hogy mire van épp szüksége; hisz ő is emelkedik.

Ragyogó emelkedést Mindenkinek! Áldás és Fény, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021. 01.20.

fotó: pineterst

Fb: Mindennapi Tudatosság  


A mostani napok érzéseiről

Kedves Ébredő Testvéreim!

Sokan írtatok, kérdeztetek, hogy miért érzi magát most oly sok ember kicsit nehéznek, nyomottnak, alacsonyan rezgőnek, Hisz ez egy új év, új energiák jönnek, akkor miért nem emelkedünk, miért nem érezzük magunkat kicsattanóan boldognak és vibrálónak? Sokszor írom, hogy az egzakt dátumok, emberek által felhúzott évi és havi határok, nem jelölnek egy éles váltást, csak kapuk nyitását, lehetőségeket, és egy átmenetet egy újba. Ez valóban egy új év, de a tavalyi energiák még sok emberben benne vannak, sokan még dolgoznak nagy tisztításokon, elengedéseken és maga a világ is körülöttünk ezerrel pörög, hogy lemossa mindazt, ami már nem rezonál a közös magas vibrációnkkal. A Január egy nagy újrakezdés lelkileg és fizikailag is, ám az érkező energiák pont azt a célt szolgálják, hogy felhozzák a felszínre az egyenlőtlenségeket, a sötétségeket, az elnyomott érzéseket; segítségével most kiürítünk annyi mindent, ami az év végén és főként decemberben megindult. Az év első hónapjai még magukban hordozzák a tavalyt, de már az új energiák is megérkeznek, igy egy hatalmas kavalkádban úszunk. Mindenki naponta érezheti magát másmilyennek, hol kicsattanunk, hol nyomottak vagyunk, ez teljesen normális. A fizikai tünetek is fáraszthatnak már, hisz itt nyom, ott nyom, itt vibrál, ott rezeg, és az ember néha már túl lenne rajta. De a fejnyomások, a szív lüktetések, a lábak melegedése mind jelzi, hogy töltődünk, tisztulunk, hangolódunk. Minden nyomott nap egy tisztulás, egy elengedés, minden semmilyen nap egy pillanatnyi csönd a zubogó új energiák kapujában. Senki nem vonjon le semmit egy napi megélések alapján; folyamatosan alakulunk, fejlődünk és emelkedünk...ma talán alacsonyabban, de holnap magasabban, pont úgy, ahogy ráhangolódunk az energiák csodás áramára, és szörfözünk keresztül a Felemelkedés hullámzó lüktetésen. Áramoljatok és pihenjetek. Adjátok meg magatoknak a napok változatosságát, az energiák áramlását. Minden nap közelebb vagyunk! Minden nap fényesebben ragyogunk!

Áldás és Fény, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.19.

fotó:pinterest

Fb: Mindennapi Tudatosság


Január 11 - A tripla hármas napja

A mai nap csodás energiákat hoz magával. Három 1-es energiája triplán fejti ki hatását, megspékelve egy jó kis 0-val, ami csak hab a tortánkon. Úgyhogy mit is várjunk egy ilyen különleges naptól?

A 0 energiája együtt reng az Univerzummal, a végtelenséggel, az Isteni Erővel, az Egységgel, a Teljességgel, a Mindenség végtelen áramlásával, a Kezdettel. Benne hullámzik a lehetőség és a saját választás joga, a döntés, hogy elinduljunk önmagunkba tekintve a Felemelkedésbe. Megvilágítja a bizonytalanságokat, hogy felbukkanhasson az intuíció, a belső vezetés és erő. És felerősít mindent, amivel együtt áll...

Az 1 es számjegy, amiből ma három is van, a teremtő erő, az inspiráció, a kezdet, az új életünkbe való befésülése, az angyalainkkal és vezetőinkkel, a saját belső erőnkkel való összekapcsolódást is jelzi. Ezen számjegyek együttese ma azt üzeni, hogy készen állunk az újra, készen állunk megélni álmainkat, és bennünk az erő az ide vezető úthoz.

A mai napon energiák billiónyi fénye sugárzik ránk, különbözően rezonáló magasan szálló vibrációs erők, melyek hátán szinte repülünk az eddig oly lassan cammogó úton. Nem könnyű, ezt senki ne higgye, és senki nem is igérte...de megéri.

Fejfájások, lüktetések és fülcsöngések jelzik, ahogy kapcsolódunk. Suttogások, és villanó érzetek mutatják Segítőink és Angyalaink velünk haladó lépteit. Belső zubogások és forrósodások mutatják, ahogy épül bennünk a Fénytest, és emelkedik bennünk a rezgés. Kirobbanó ötletek, csapongó gondolatok mutatják, ahogy fogadjuk az energiák sokaságát, és raktározzuk a megfelelő időre. Áramoljatok! Ez most a bepakoló idő!

Nyissuk meg magunkat, és engedjük, hogy felhangoljon minket a mai nap különlegesen rezgő energiája, és erővel töltsön fel a további útszakaszra. Ma a Végtelen köztünk táncol, és Minden lehetősége tárva nyitva áll: kéred? Befogadod? Felhasználod? Csak rajtad áll! Az energia csak Rád vár!

Áldásos 01.11-ét Mindenkinek! Kezdődjön ma egy Új fejezet! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.01.11.

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


2021 Energia Riport - A Teremtés éve

Hosszú és küzdelmes év után szerencsésen áteveztünk az új évbe, és bizton állíthatom, hogy sokkal jobb lesz, mint a tavalyi. Az év eleje még lassabban indul, de már most más szél fúj, és könnyebb, emelőbb energiák érkeznek.

Ez az év a kreativitás, az új irányba indulás, a nagyot álmodás, az önmegvalósítás és sikeres megteremtések éve lesz. Az elmúlt év energiái hatalmas tisztulásokat, szembenézéseket, elengedéseket és fogcsikorgatós elfogadásokat kényszerített az utunkba, de ennek célja volt; megállj-ra ösztökélni, szembenézni és kiüríteni mindent, amit csak lehet, mert ebben az évben érkező energiák segítségével nem csak álmodhatunk, hanem meg is teremthetjük mindazt, amibe csak beletesszük magunkat. Tele leszünk kirobbanó és sikeres ötletekkel, inspirációval, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk és teremtsünk; fizikai testünk lágyul és emelkedik, könnyebben fogadja az energiákat mert jobban összhangban van velük, és van hova letöltenie; merünk lépni, kiállni önmagunkért, felszólalni azért, amiben hiszünk, mert kidobtuk mindazt, ami visszatartott vagy félelmet keltett bennünk. A fizikai test emelkedése is folyamatosan halad tovább - idén több emelkedést élünk meg, mert van hova tölteni az új energiát, van hova beleszőni az új fénykódokat, és van tér, amiben mindezt hasznosítjuk és létrehozzuk. Minden, amin tavaly átmentünk arra irányult, hogy most készen álljunk lépni, merni, megélni; a sorból kilógni, a mindennapin túl gondolni, és mindezt a valóságba belerajzolni, a térben életre hívni.

2021 a tiszta fehér vászon, ami csak úgy ragyog a fénytől, és a lehetőségek végtelenjétől. Lélegezzetek mélyeket, ússzatok az áradó fényben, és hagyjátok, hogy az érkező energiák teletöltsenek mindazzal, amiről eddig csak álmodni mertünk.

Csodás teremtő 2021-et Mindenkinek! Ragadjuk meg, és indítsuk útjára a Fény Évét! Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.04.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb. Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterst 


A nagy 2020-as Évzáró

Micsoda év, micsoda zaklatott, robogós, elszállós év volt ez a mostani! Hihetetlen energiákon mentünk keresztül, sötét mélységekből fényes magasságokig emelkedtünk, hol szálltunk, hol cammogtunk; volt, hogy lecövekeltünk, és volt hogy száguldottunk.

Amint láthattuk ez az év a kollektívet és az egyes személyeket ugyanúgy érintette, és ugyanúgy átalakította. Miközben magunkon dolgoztunk és saját démonainkat hatástalanítottuk, a világ körülöttünk önmagával küzdött, és próbált lépést tartani a változások iszonyatos tempójával. Aztán hirtelen minden megnémult, bezárult, otthonába és önmagába kényszerült, amíg a természet végre szabadon örvendezett, ragyogott és termett.

A nyár robbanásos energiákkal indított, kapuk nyíltak, kódok és frekvenciák színes-fényes villogó hullámai ömlöttek ránk, száguldottak keresztül, és robogtak le mélyen szétterülve a földbe. Az ősz nyomottságot, fáradtságot, elveszettséget és zavartságot hozott a többségnek; belső frusztrációk, elnyomott ingerültségek, régóta bosszantó apróságok ládányi tartalma zubogott szemmagasságba, miközben feszült a fejünk, nyomott a szívünk, és lüktetve vibrált az egész testünk.

A téllel hideg, ám fényesen lágy Holdak és Csillagok érkeztek, megkönnyebbülések és kiengedések. S habár még mindig ömlik, áramlik és kavarog a tér, már kezdünk látni a ködben, kezd ébredni a szív, kezd tervezni a lélek. Az év nem volt könny...nem volt egyszerű...de ahova tartunk, ami a célunk, az sem kis dolog. Nagyot lépni csak bátor szívvel és kitartó lélekkel lehet...ezek vagyunk mi. Reménytől ragyogó Fénygyöngyök, villámló fényű Csillagok. Köszönöm Nektek, hogy nem adtátok fel, hogy haladtok töretlenül, állva a sarat és az árt, elsírva a könnyeket, de megerősítve a közös szívet belső erővel, reménnyel, büszkeséggel és szeretettel!

Áldásos Új Évet Mindenkinek! Legyen 2021 minden, amit csak bele tudunk tenni! Szeretettel és hálával, testvéretek, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2020.12.31.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó. pinterst 


2020 utolsó Teliholdja MA - 2020.12.29.

Az idei év utolsó teliholdja ma borítja fénybe az éjszakai eget, és gyógyító sugarai csöndesen és lágyan takarják be az egész év őrületes eseményeinek hatásait.

A Hold a Rákban kel, igy ezen jegy energiája erősebben hat ránk. Erejétől érzelmesebbek, szelídebbek, nyugodtabbak vagyunk, de maga a Telihold feltüzel minket, idegesebbé és türelmetlenebbé tehet, így ne lepődjünk meg, ha folytonosan váltakoznak érzelmeink, és a összevissza rángatózunk a spektrum két vége között.

Az év hatalmas tisztításokat, átalakulásokat, mélységeket és magasságokat hozott, és egyfajta elröppenést, ahogy szinte egész évben keretek és szabályok közé voltunk zárva. Ezt a hónapot tumultusos hullámzás jellemezte, hogy mindent kiszórjunk még az év vége előtt...ezt zárja most a Telihold; ereje segít, hogy egy utolsó nagy lendülettel megtolva kimosson belőlünk és körülöttünk mindent, ami már nem szolgál minket, és a Rák fényétől ragyogva teletöltsön lendülettel, inspirációval, új ötletekkel, és a mindezekhez való erővel.

Fejfájások, halánték körüli hasítások, erős és hangos fülcsöngések, valamint szemnyomás és szemszárazság zajlanak a felső területeken, míg a szívünk szorít majd melegszik, ahogy kiengedi a felgyűlt érzelmi energiákat. Láblüktetések és talpcsiklandozások jelzi, ahogy az energia zubog keresztül és földelődik. Engedjünk ma a nap áramlásásnak, és hagyjuk, hogy testünk és szívünk kövesse az energia útját; éljünk át mindent, ami áramlik bennünk, mert kozmikus energia centrifugál most körülöttünk, és ha engedjük, akkor tisztára mos és magasba emel, ha ellenállunk viszont, akkor megcibál.

Lélegezzünk mélyeket, földeljünk, tisztuljunk, és fürödjünk az év utolsó fénylő Teliholdjában. Áldás és Fény!

Boldog Teliholdat! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2020.12.29.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: Pinterest 


Pince vagy padlás, te hol jársz most?

Az elmúlt hetek isssszonyatos erős löketei mostanra egybefolynak...már be sem kell jelenteni, hogy készüljünk, mert jön, hisz véget sem ért az előző adag, és már nyakunkon a következő újabb és erősebb energialöket...ez a Február. A decemberben kezdődött hatalmas átalakulások még mindig tartanak. Amit akkor elindítottunk, az most márciustól tud majd igazán a mindennapi életünkbe is manifesztálódni. Hosszú volt ez a pár hónap rengeteg tisztulás, ami padlóra vágott, hisz már annyit tisztítottunk...vagy mégsem? Fájások, lüktetések, bizsergések és feszítések...ezeket kaptuk az elmúlt időszakokban. Mindenki egyénileg azokon a területeken érzékelte, ahol még van min dolgozni. A fej körüli érzetek mindenkit elértek, mert a 3. szem aktiválódása most már teljes egészében hármas fokozatra kapcsolt. A szívcsakra facsarásai a táguló szívünket és tisztább érzelmeinket mutatja. A fülcsüngések örök jóbarátaink, jelzik, hogy mennyi energiát és információt töltünk le folyamatosan. A testen belüli löketek, zubogások feszítések a meridiánrendszer tisztulását, a csakrák erősödését és egyre aktívabb működését mutatják. Egyre magasabban rezgünk! Sokan nagyon jókat tapasztalnak, lebegnek, ragyognak és minden egyenesbe áll. Legyetek büszkék és erősek! Álljatok kihúzott háttal és magasra emelt fejjel. Osszátok meg a Fényeteket a többiekkel, és horgonyozzátok az energiákat még jobban. Szükség van most rátok, még inkább, még jobban! Akik kicsit lejjebb vannak most, tapasztalhatnak depressziót, enerváltságot, padlón vagyok és elegem van érzéseket, feszültséget akár haragot is. Legyetek nyugodtak és büszkék! Az Úton járni nem könnyű, de megcsináljuk. Van még min dolgozni? Sebaj! Akkor legalább egyre jobban belejövünk, és egyre gyorsabban tisztulunk. A kihívások erősítenek, még ha akkor és ott nem is szeretjük őket...de valamit meg kell belőle tanulni, meg kell tapasztalni és ki kell tisztítani. És ugye, innen szép visszaszállni a nyeregbe...ami a mi esetünkben egy varázsszőnyeg, úgyhogy tényleg van hova kacsintgatni:) Tartsatok ki, mert ez sem tart örökké! Csak lélegezzetek, és hagyjátok átfolyni magatokon. Ami visszatér, azzal nézzetek szembe. Ami lejárt, elavult, azt hagyjátok hátra. Ami félelmet, aggodalmat kelt bennetek, azt tegyétek ki. Befelé figyeljetek, a melegséget, a fényt, a boldogságot kövessétek...minden más csak átmeneti, és csak az utat jelzik...mert a Fény hazahív, és mi lassan de biztosan elérünk odáig. Bármit érezz is most, az a sajátod. Lehet, hogy sokan érzik, lehet, hogy senki sem. Az út közös, de sok tapasztalás egyéni...magadra figyelj, magadat kövesd, magadra koncentrálj. Mindegy ki mit mond, milyen időpontot tesz eléd, ne feledd: a Felemelkedés egy folyamat és az Esemény, amit annyian várnak benned van, és Te hozod el. Te vagy az Esemény, Te vagy a Felébredés, Te vagy a Út. Ne kifelé, befelé! Ne másokhoz, magadhoz mérd az utad...így hazatalálsz, mert rájössz, hogy saját magadat vezeted haza...Önmagadba... Köszönjük Február, jöjjön most a Március, jöjjön az új, jöjjön az erő, jöjjön az új szakasz...Ragyogjatok és Áramoljatok! Áldás Mindenkire! Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.02.24.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Szuper Telihold Energiák Február 19-20.

Ez a második Szuperhold idén, amely most lehetőséget teremt a változáshoz, a szerelemhez és a sikerhez egyaránt. A Telihold önmagában is erős energiákkal érkezik, ám a mai Tízmilliószoros nap, és a Szuperhold együttesen ad egy jókora löketet nekünk...minden területen. Ezt már pár napja érezhetjük, lehetünk kicsit ingerlékenyebbek, jobban ugrunk az apró dolgokra is, feszültebbek és türelmetlenebbek lehetünk, mint máskor. Éppen ezét, vigyázzunk most jobban, hogy megőrizzük belső békénket, és az idegesebb pillanatokban ne adjuk át ezt az energiát másoknak, amit persze később megbánnánk majd. Csak engedjünk át mindent, ne kapaszkodjunk semmilyen érzelembe. Mivel a Szűz földies jegyében érkezik ez a Szuper Telihold, ezért ezen jegy ereje hat most ránk. A Szűz a tökéletességre törekszik, aprólékosan figyel a részletekre, így a mostani napokban azon kaphatjuk magunkat, hogy belegabalyodunk a részletekbe, túlságosan is kritikusak vagyunk, túlagyaljuk és túlaggódjuk a dolgokat, amiknek többsége amúgy is csak a fejünkben létezik. A módszeres és aprólékos Szűz, most teljesen behálóz minket, és érezhetjük, hogy túl sokat várunk el másoktól és önmagunktól egyaránt, hogy mindenáron mindent a leghelyesebben, a legjobban, a legtökéletesebben akarunk kivitelezni. Ne hagyjuk magunkat behúzni ebbe; engedjük át ezen energiákat, és élvezzük az életet, a mindennapokban fellelhető szépségeket. Engedjük meg magunknak és másoknak is, hogy azok legyenek, akik lenni akarnak, anélkül, hogy meg kéne felelni másoknak. És itt elértünk a harmadik jellegzetességhez, ugyanis a Szűz jegyűek szeretik és keresik a külső visszaigazolásokat és elismerést, és mivel nagyon szeretnek adni és gondoskodni, ezért most érezhetjük, hogy másokért aggódunk, helyettük akarjuk megoldani a gondjukat, hogy akár az egész világ összes problémáját sajátunknak érezzük, és a vállunkon cipeljük. Találjuk meg az egyensúlyt, és ne felejtsük el, hogy először a saját ajtónk előtt söprögessünk inkább, mert ha mi már megoldottuk a saját dolgainkat, sokkal jobban és többet tudunk adni és segíteni másoknak is. A Szuperhold ereje most inspirációt és erőt ad ahhoz is, hogy megoldjuk a kapcsolati gondjainkat, habár jóval érzékenyebbek lehetünk, és intenzívebb energiákat tapasztalhat mindkét fél. Ám ezen energia felerősíti a kommunikációs képességeinket és az együttérzésünket is, így könnyebben értjük meg a másikat, és jutunk közös nevezőre. Mint mindig, a Telihold energiája abban is segít, hogy megtervezzük az új kezdeteket, hogy elinduljunk a már megkezdett szakaszon, valamint abban, hogy megtisztuljunk és elengedjük mindazt, amire már nincs szükségünk. Nézzük hát meg, hol van még lerakható csomagunk, hol léptünk máshogy, mint ahogy kellett volna, hol van még érzelmi teher, amitől megszabadulnánk már...lássuk, bocsássuk meg és engedjük el...jöjjön az új szakasz és az új energia. Boldog Szuperholdat Mindenkinek! Töltekezzetek, tisztuljatok, áramoljatok Testvéreim!

Áldás és Fény Mindenkire! Szeretettel Elsa.❤️

Forrás: Gaia Heals


A fejem, a fejed, a fejünk...együtt fáj a fejünk!

Kedves Testvéreim!

Borzasztóan erős energiáknak vagyunk ismét kitéve. Az elmúlt napokban a nem fejfájósak is erős tüneteket tapasztalhattak. A fej teljes átkalibrálása ezerrel zakatol tovább. Szó szerint minden irányban érezhetjük, hogy valami történik a fejünkkel. A fejtető feszítése és lüktetése, a tarkó nyomása, nyakba hasítgatása, és a homlok kötőtűvel való bökdösése folytatódik. Állandó jellegű nyomás és fájás jár vele, ahogy a magas rezgésű energia áthalad a korona csakrán, és aktiválja a tobozmirigyet és a 3. szemet. A fájdalmak a fogakra, a nyakra is erősen hatnak. Érezhetjük, mintha az összes fogunk bizseregne és nyomna, és az arcunk nyomódna oldalról befelé. A füleink csöngnek, lüktetnek és csiklandoznak. Erős és magas frekvenciahangokat hallhatunk, valamit sistergést, suttogást, és pukkanó hangokat is. A belső fül egyre jobban hangolódik, hogy befogadja mindazt, amit eddig nem hallottunk. A szemek hol szárazak,feszítenek és homályosak, hol pedig hirtelen minden élessé válik, a színek erőteljesebbek, és egyre több fényjelenséget tudnak feldolgozni. A valóságban is egyre jobban látunk "túl" mindazon, ami eddig rejtve volt előlünk. A gyökércsakra erőteljes bizsergése és lüktetése a hihetetlen erős energiák velejárója. A rengeteg löketet folytonosan földelnünk kell, hogy stabilak tudjunk maradni. Egyre jobban kapcsolódunk a kristályrácsozathoz, így nagyobb mennyiségű és erejű energia tud átjárni minket. A szívcsakra tágul tovább, szinte lökődik ki belőle minden elfojtott érzés és élmény. Nem maradhat semmi, ami alacsony, ami lehúz, így érezhetjük, ahogy megindul a nyomás, feszítés, összeszorulás érzés, majd hirtelen tágulás és átömlő melegség jár át minket. Adjatok ki mindent, mert az energiák kimossák amúgy is, így most van itt az idő, hogy kipakoljunk. Ez mindenre és mindenkire vonatkozik! Ezzel a tisztulással persze a torok is tisztul, így a gombóc van a torkomban helyett, most a feszít és lüktet érzés erősödik, valamint a hirtelen jött összeszorulás, amit erős bizsergés vált fel, ahogy kiáramlik az elfojtott energia. Összességében mindenünk fáj és nyom és lüktet, de elsősorban a fej van előtérben. Érzelmileg bármit tapasztalhatunk, és folyamatosan áramolhatunk a szuperül érzem magam, és a totálfatál padlón vagyok között, akár egy napon belül is. Van, ahol emel rajtunk az energia, van, ahol tisztít. Van, ahol a kiáramlást segíti, és van, ahol a feltöltést. Van, amikor befogadunk, tágulunk, és olyan is, amikor integrálunk és szünetet tartunk. Az idő folyékony, és az energia határozza meg. Áramoljatok vele, fel és le, ki és be. Minden érzet természetes és átmeneti. Emelkedj és szárnyalj, erősödj és fényesedj...s ha épp lent vagy, akkor terülj el, fészkeld be magad, és engedd meg magadnak...holnapra már megint emelkedsz majd...ez az Út.

Áldás Rátok és Fényt Mindenkire! Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019-02-14.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterst


Energiák sokasága 19.02.04.

Kedves Ébredők!

Hihetetlen erős energiákat tapasztalunk már megint, vagy inkább még mindig? Egyre kevésbé tudjuk már lezárni az adott szakaszokat, mert az új világ energiája már folytonosan emelkedő, meg nem álló és el nem apadó...jönnek azonban nagyobb löketek is, amik komolyabb hatásokat is kiválthatnak. Az elmúlt napok-hetek több nagyobb energiahullámmal láttak el minket, melyeket személyes életünkben, és fizikai testünkben egyaránt érezhettünk. A fej körüli érzetek sokasodtak, bizsergés, lüktetés, fejfájás mind gyakori tünet. A homlok, halántékok nyomása, valamint a tarkóba, nyakba húzódó nyilallások és lüktetések jelzik az érkező magas energiákat. A fej tünetei a nyíló, aktiválódó 3. szem, ébredő intuíció és a felsőbb energiák befogadását segíti elő. A szemek szárazsága, homályosodása időszakosan szintén tünet lehet. Fények, képek, formák látványa is egyre gyakoribb, ahogy egyre tisztábban látunk már át a fátylon a valóságba. A jól ismert fülcsöngések is elmaradhatatlan társaink, örüljünk nekik, mert jelzik, hogy folytonosan kapjuk és töltjük le az új információkat és energiákat, amikre szükségünk van most. A szívcsakra továbbra is tágul, ennek feszülés és lüktetés, hirtelen átömlő energiák, melegség és feltörő sírások, megkönnyebbülések a jelei. Engedjetek ki mindent, ami nyomaszt, és áramoltassátok át a Fényt a szíveteken, hogy kimossa mindazt, ami már nem szolgál titeket. Tisztulunk tovább, és ehhez minden maradék elfojtott energiának mennie kell. Sokan tapasztalnak most hirtelen kitörő dühöt. haragot, el nem nyomható érzést, hogy kiadják magukból, ami a szívüket nyomja,mert most már olyan magasan rezgünk, hogy nem tudunk semmit magunkban elnyomni. Itt jegyezném meg, hogy nem minden energia a miénk személyesen! Fénymunkásként közös karmákat és energiákat is tisztítunk, így ezek átömlenek rajtunk, s ha külön dolgoznunk kell velük, akkor többször visszatérnek, és jelzik, hogy ez bizony a mi puttonyunk, ideje vele foglalkozni. Mindez természetesen a torokcsakra erős tisztulásának jele is, melyet gombóc érzés, vagy pont feszítés és a szinte megállíthatatlanul kibukkanó szavak jeleznek. Figyeljünk oda kinek mit mondunk, hogy ne bántsunk meg senkit, de legyünk őszinték, és merjük kimondani mindazt, ami készen áll a távozásra. Az energiákat most már mindenki érzi, akár a tenyerünkre fókuszálva, akár a lábak erős zsibbadása, földhöz szögeltség érzésében, akár a testünkön hirtelen átzubogó löketek sokaságában. Segítsünk az Újaknak, és nyugtassuk meg őket! A tisztulás folytatódik, az emelkedés ereje naponta egyre erősödik. Nincs megállás, csak előre mehetünk, és készen állunk minden újabb napra. Talán elsodor néha, de csak előre visz minden érzés és tapasztalás. Legyetek elnézőek és türelmesek magatokkal és másokkal is, mert sokaknak nehéz időszakokon át vezet az útja, de minden átmeneti. Ma fent, holnap lent vagy fordítva? Nem számít, mert minden napot úgy kell megélnünk, hogy benne ott a Fény és a lehetőség, hogy haladjunk, fejlődjünk és nőjünk általa...még a nehézségekből is... és minden nappal közelebb vagyunk ahhoz, hogy már ne tartson minket vissza semmi az állandó magasan rezgő csodálatos új életünktől...úgyhogy tovább, tovább és tovább, együtt megyünk az Új Világ Kapuján!

Áldás és Fény Mindenkire! Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.02.04.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterst


Telihold és Teljes Holdfogyatkozás Január 21. – Kapcsolatok Teliholdja

Január 21-én az Oroszlán jegyében Telihold és teljes Holdfogyatkozás lesz egyszerre. Ez a Telihold elsősorban a kapcsolatainkra hat, másokkal és önmagunkkal szemben is. Ez a Telihold segítségünkre lesz, hogy beteljesüljenek azon céljaink, melyeket az előző Telihold és a januári Új Hold idején indítottunk útnak. Ez egy rendkívül intenzív és érzelmes időszak, a termékenység, a szerelem és megvalósulások ideje.

A Telihold energiája különösen felerősödik ha Holdfogyatkozással esik egy időpontra. A fogyatkozások, akár Hold, akár Nap, de általában krízist és átalakulást hoznak magukkal. A kapcsolatokban eddig rejtett, a mélyben húzódó és elnyomott érzéseket és szituációkat hozzák felszínre, azzal az erővel, mely segíti az energiák beindulását, és a helyzet átalakulását egyaránt. A hiány, a hiányérzet felerősödése segíti a kommunikációt a felek között, mert kibukkan mindaz, ami eddig hiányzott; emellett annak felismerését is erősíti, hogy akarjuk-e egymást, a kapcsolatot, s így a hiány arra serkenti a feleket, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Habár a Holdfogyatkozás inkább rajtunk kívül, a másokkal való kapcsolatainkra hat, jobban mégis a belső világunkkal is szembesülhetünk ebben az időszakban. Megláthatjuk azon területeket, ahol még dolgoznunk kell magunkon, az önmagunkkal való kapcsolatunkon. Segítségünkre lesz, hogy jobban lássuk önmagunkat, és így tudatosabban dönthessünk, hogy a céljaink felé irányítsuk lépteinket. Ha az elmúlt időszakban sok kérdés merült fel, ha az életed zavaros volt, és tanácstalan voltál, akkor ez most a te időd, hogy végére érj a dolgoknak, és megoldj mindent, ami eddig akadályozott.

A Telihold az Oroszlán erejét adja most nekünk, aki büszke, bátor és erős, így mi magunk is egy erőteljesebb és intenzívebb energetikai lökettel gazdagodunk, mely segíti a kreatív kifejeződésünket önmagunkkal és másokkal szemben is. Ez bármilyen kapcsolatban, akár szerelmi, akár baráti vagy önmagunkkal kapcsolatos területen megnyilvánulhat most.

A mostani energiák a szívünket érintik elsősorban, így ne lepődjünk meg, ha érzelmesebbek vagy érzékenyebbek lennénk. A szívcsakra tágulása feszüléssel, lüktetéssel járhat, valamint nagyobb érzelmi kilökődésekkel, mint sírás. A nagyobb terhek letétele után melegség, tágulás és könnyűség érzet tapasztalható.A torokcsakra intenzív tisztulása segíti a szabad kommunikációt másokkal és önmagunkkal szemben is, így nyomhat, feszíthet, érezhetjük forrónak vagy bizsergősnek egyaránt. Fizikai jelek mellett a szabad beszéd, a gondolataink és érzelmeink szabad kifejeződése jár vele, azaz nem tudunk lakatot tenni a szánkra, és kimondjuk, ami nyomja a lelkünk.

Összefoglalva tehát, nagy tisztulások, a megkezdett ügyek, gondok felszámolása és lezárása, az új út, tervek és álmok megfelelő vágányra helyezése, és a megindulás időszakát tapasztalhatjuk majd ezen a napon, és persze előtte és utána is egy-két napon keresztül gyengülve.

Használjuk hát ki ezt a különleges égi eseményt és energetikai löketet, mely segít, hogy tisztázzunk mindent, lezárjuk mindazt, amibe belekezdtünk, és elinduljunk az új és jóval megfelelőbb kapcsolatok és útirány felé.

Szeretettel, Elsa.

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.20. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Forrás:  https://consciousreminder.com/…/leo-full-moon-total-lunar-…/


Mai Holdfogyatkozás Energiák - Mit tapasztalunk? 19.01.20.

Miközben az egész bolygó ébredezik, ez a hihetetlen erejű Holdfogyatkozás, megerősítve a Telihold erejét hatalmas energiákat indít be bennünk, és a Földön egyaránt.

Ébredők

Azok, akik nemrégen kezdtek ébredni, és indulnak- indultak el a Felemelkedés Útján, ez a Holdfogyatkozás masszív erejű univerzális szeretettel és belső erővel, motivációval és kitartással lesz feltöltve, hogy erőt adjon megindulni az Úton, vagy továbbhaladni, ha akadályokkal szembesültek volna. Az Úton járni nem könnyű, de számtalan áldással és hihetetlen önismerettel, szeretettel és bőséggel gazdagítja az életünket. Induljatok, haladjatok, és semmitől ne tartsatok!

Haladók

Azoknak, akik már hosszabb ideje haladnak az Úton, számukra a legmegfelelőbb frekvenciák érkeznek, melyek segítségükre lesznek, hogy felszínre jöjjön belső kreativitásuk, és kiteljesedhessenek azon Kozmikus Teremtőkké, akik igazából mindannyian vagyunk. Ehhez először össze kell kapcsolódnunk a Belső Erőnkkel, ami nem tévesztendő össze az egós akarással. Ezért ezen energiák segítségükre lesznek, hogy még inkább aktiválják a szívüket, mert ez az, ahonnan az igazi erőnk áramlik és fényében kibukkanhat Igazi Lényünk. Mivel mindannyian egyedülálló lények vagyunk, ezért az Úton is mindenki a maga tempójában halad. A mostani különleges Holdfogyatkozás mindenkinek azt adja, amilyen területen szeretne változni, változtatni. Az energiák segítenek, hogy megléphessük az akadályainkat és dolgozzunk mindazon, ami még bennünk van, és visszatart. Azok, akik például azon dolgoznak, hogy bízzanak a Belső Erejükben és vezetésben, kilépjenek a világ elé, és megosszák kincseiket, lehetőséget kapnak, hogy magabiztosabban állhassanak az Erejükben, kilépjenek a komfortzónájukból, és megosszák sajátos Fényüket mindenkivel. Merjetek, lépjetek, ragyogjatok Felemelkedők! Ti vagytok a Fény!

Teremtők

Azok, akik már végeztek belső munkájukkal, megtisztították Önmagukat, és integrálták Belső Erejük Fényét és Lényét, számukra ezen energiák lehetőséget adnak, hogy még jobban elmélyítsék kapcsolatukat a Galaktikus Lényekkel, és fogékony, állandó csatornává váljanak a Felemelkedés Folyamatában. Csillagmagokként és Fénymunkásokként egyik fő feladatunk, hogy információkat csatornázzunk az Egyesült Lényünkből és- vagy más dimenziókból, lényektől, hogy segítsük az Ébredést, és az Ébredőket az Úton, amellett, hogy folyamatosan dolgozunk önmagunkon is. A Telihold és Holdfogyatkozás az Oroszlán jegyében a szívünket célozza meg leginkább, így biztosítva az energiákat, hogy még jobban kitárjuk a szívünket, még inkább kapcsolódjunk a Belső Erőnkhöz és Felsőbb Énünkhöz, és a Kozmikus Forrás szívéhez. Ez ugyanis az első lépés az életünk gyökeres megváltoztatásához, mert ezen a kapcsolódáson át kapjuk meg a megfelelő energiákat, segítséget, tisztánlátást és egyensúlyt, ami létrehozza azt az életet, ami a Lelkünknek és fejlődésünknek a legmegfelelőbb. Ez a különleges Égi kapu a szívünkön át kapcsolódik most hozzánk, és adja azon frekvenciákat, melyeket integrálnunk kell, hogy az Utunk következő szakaszába lépjünk és megéljük mindazt, amit álmodtunk magunknak. Szíveket kitárni, és mélyen beszívni mindazt, amire most szükségünk van az Úton. Lépjetek nagyot, álmodjatok szépet, és ragyogjatok Testvéreim!

Áldás és Fény Mindenkire! Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.20.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Forrás: https://eraoflight.com/2019/01/20/full-moon-lunar-eclipse-in-leo-january-21-2019-a-gateway-to-the-cosmic-heart/


Új év, új fejezet, új kezdet - Az átmenet szakasza

Kedves Testvéreim!

Egy ideje nem írtam, mert annyi minden történt, hogy időm sem volt felocsúdni, és csak sodródtam keresztül a mindennapokon. Nem mondhatnám, hogy sok örömöt hozott volna az évzárás, inkább olyan volt, mintha hirtelen bezuhantam volna a pincébe, és az összes emeletről dőlt volna rám a trutyi...nem volt fény, de kitartottam, lesz majd jobb is, fordulnak a dolgok, javul majd az új év érkeztével. Egyelőre nem történt meg, de az életem teljesen átalakult, nincs olyan része, amire rá tudnék ismerni ezután a sokkoló pár hét után. Hogy örülök-e? Hát nem nagyon, hisz reméltem valamit, és mindenben pont az ellentéte történik...és miért? Sajnos mert sokszor az, amit szeretnék, és az, amire szükségem van, nincs összhangban...így kapom, amit kapok, és dönthetek hogy elfogadom vagy megszenvedem...és bevallom, nem nagyon tudtam elfogadni. Az utolsó hetek, Fénymunkás ide vagy oda, de padlóra vágott, és semmi, de semmi nem tudott erőt adni, semmi nem nyújtott vigaszt, és semmi sem segített, hogy jobban értsem min megyek keresztül. Sötétségben voltam, és ez megdöbbentett, hisz nagyon nagyon rég nem történt olyan, amit ne tudtam volna megmagyarázni magamnak, vagy ne éreztem volna, hogy hamarosan rendben lesz. Azt hiszem olyan volt, mint az Út eleje, amikor minden összeomlik, és csak nézel ki a fejedből, és kockáról-kockára hullik szét a szemed előtt anélkül, hogy aktívan bele tudnál nyúlni.

Úgy érzem, hogy egy nagyobb szakadék jött létre az Ébredés útján, aszerint, hogy ki hol jár az Úton. Itt nem sorrendre, vagy "előbb vagyok'-ra gondolok, hanem az érzetre, önmagunk fejlődésének megtapasztalására. Minél többet megyünk előre, annál erősebb a húzóerő, hogy eljussunk a célig...és már nincs megállás vagy visszafordulás; bevállaltuk, megcsináljuk. Ám ha vannak még bennünk elrejtett dolgok, traumák, érzetek és a fejlődésünknek nem megfelelő szituációk vagy személyek, azok most még erősebben lökődnek ki. Szeretjük? Nem, persze, hogy nem, hisz ki akarná ezt megélni? De ez az élet most más, mint a többi, és olyanokat is megélünk, amiket nem akartunk korábban...a szarokat is, a negatívot is, és mindent, ami nincs összhangban Önmagunk Legfelsőbb Lényével. És nekem maradt még elég...ami eddig homályban volt, amit eddig félretettem, vagy nem akartam meghallani, az most együtt egy szépen csomagolt díszdobozban megérkezett, és nyitogathatom ki egyesével. Talán most, hogy a nagyobb sokkon túl vagyok, tudatosabban és nyugodtabban tudom majd szemlélni és megoldani. A Január egy új kezdet, de hat még az óév minden ereje, és minden, amit áthoztam magammal.

Ha a te életed is átalakult, ha Te se tudod mi történik, tudd ez az átalakulás... egy nagyon erős, nagyon sokkoló, nagyon nagy erejű átalakulás a kapuban ácsorgás közben. És sokan ezen már túl vannak, és magasan rezegnek, az életük beindult és csodák sorozatát tapasztalják. Legyetek büszkék és elégedettek, tartsátok magasan a Fényeteket, mindenkinek, aki még dolgozik magán, akinek még maradt olyan, amivel szembe kell néznie, és meg kell tisztítania. Akik pedig még zavartságot és nehézségeket tapasztalnak, azoknak kitartást és erőt kívánok. A fejlődés sosem áll meg, az Ébredés nincs időhöz kötve, és mindenki maga irányítja a sebességet, még ha nem is úgy tűnik néha...de minden megoldott dolog kiáramlik, és helyét feltölti a Fény...minden elsírt könny helyére szeretet és boldogság költözik, és minden sötét nap után lehetőségünk van, hogy másnap a fényt éljük meg.

Tartsatok ki Ébredők, bármilyen nehéz is most, bármennyire is esik szét vagy alakul át, mert eljutunk a végére, megéljük az Új Világot, és hamarosan megtapasztaljuk Önmagunk teljességét és tökéletességét...mert már most bennünk van, csak mernünk kell a trutyi alá nézni, mernünk kell tovább menni, mernünk kell még mélyebbre ásni, ha nem értjük mi történik.

Együtt vagyunk! A Fény, a Szeretet összeköt minket! Akik most Fénylenek, tartsátok nekünk magasan a lángot, hogy erőtök elérjen mindenkit. Nyújtsatok segítő kezet, adjatok tanácsot vagy nyugalmat azoknak, akiknek szükségük van rá. Álljatok magasan, és világítsatok erősen mindenki számára. Akik pedig küszködnek, mély lélegzet, fókusz és elfogadás...mert lesz jobb és lesz könnyebb...ha nem ma, akkor holnap...de megcsináljuk...együtt!

Áldás és Fény Rátok Testvéreim! Áramoljon magasan a Fény!❤️🙏❤️ Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.14.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Évzáró

A Karácsony előtti energiák a napokban is folytatódnak, újabb hullámokkal gazdagítva az életünket.A saját életemben csapások sorozatai követik egymást, és időm sem volt, hogy feltápászkodjak. Rossz úton járnék? Nem tudom, de annyi tükröt és sokkot kaptam, hogy vagy valamit nagyon rosszul csinálok, vagy valami hatalmas újdonságra takarítok. De nem adom fel, akkor sem, sohasem, ha senki sem érti min megyek át, akkor sem. Sokszor úgy tűnik, azok értenek meg a legkevésbé, akik a legközelebb vannak hozzánk, de aki nem ezt az utat választotta, aki nem jár az Ébredés Útján, az nem érti. Rengeteg lemondás és átalakulás...rengeteg lecke és tapasztalás...boldogság és szomorúság..ezek mind együtt járnak az Ébredéssel.

És ez az év tele volt csodálatos és egyben fájdalmas tapasztalatokkal, de mindig tanulunk. Nem vagyok mester, nem vagyok vezető, nem tudok többet és nem vagyok senki fölött. Együtt járunk az Úton. Nem vagyok "kész", és a mai napig folyton tanulok magamról, folyton újabb dolgok jönnek fel. A fejlődés, a megismerés sosem áll meg. De amit tudok, amit érzek, azt leírom és átadom. Akihez szól, az magához veszi; akihez nem, az hagyja figyelmen kívül. Minden a saját tapasztalásunk, és a saját leckéink. Minden más csak emlékeztető.

Az energiák hatására a fej lüktetése, fájása és bizsergése, a koronacsakra feszítése folytatódik. Újabb kódokat töltünk le, és integrálunk az újrakezdésekhez. A torokcsakra árasztja magából mindazt, amit lenyeltünk, és nem mertünk vagy tudtunk kifejezni. A szívcsakra nyom és lüktet, és nagy sírásokkal és szívfájdalmakkal ürül ki minden, amit nem akarunk a következő évre magunkkal vinni. És még mindig rengeteg van, ami nem harmonizál a magasabb rezgésekkel. Ha most ingerült, feszült, sírós és érzékeny vagy, akkor tudd, mások is. Mert mindannyiunknak van, amit még dolgoznia kell magán, de Te legalább mered...és most lehetőség van, nem magunkkal vinni az Új Évre. Ha fáradt vagy és leterhelt, próbálj pihenni és töltődni. tettél eleget, most pihenj, és add át magad ennek. Ha energikus és boldog vagy, akkor áraszd, és tartsd magasan a Fényt a többieknek, és tudd, csodás munkát végeztél, és ajándékod a magas rezgés és boldogság, a Fény, és életed harmonizált valósága.

Az Új Év itt van a kapuban, és készen kell állnunk, hogy a lehető legtöbb Fénnyel lépjünk át...tedd le, ami nem kell, engedd el, ami lehúz, pihenj és töltődj. Az energiák hulláma átmos mindent, és ha hagyjuk, akkor feltölti a teret Fénnyel és az új élet reményével.

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


A tegnapi átlépésről - hol az 5D???

Sziasztok Fénytestvérek!

Sokan kérdeztétek tőlem, mit éreztem, mi történt, megtörtént-e a váltás, átléptünk-e. A válasz az, hogy igen. Mindannyian. A tegnapi nap egy sorsfordító pillanat volt Földünk és életünk történelmében. Átléptünk egy magasabb rezgésbe, akár érezzük, akár nem. Ma egyszerre van jelen a múlt és a jövő...a tegnap és a holnap energiája. Ma lehetünk nagyon nyugodtak, békések és harmonikusak és lehetünk feszültek, frusztráltak vagy nyomottak is. A folyamat ugyanis folytatódik. A tisztulás nem áll meg, és a tegnapi nap még erősebben kilökött mindent, ami ma nyugodtan jöhet fel bennünk. Mindannyian a saját tempónkban haladunk keresztül a változásokon, most nagyon fontos, hogy ne hasonlítsuk másokhoz magunkat. Lehet, hogy tisztulsz ma, lehet, hogy stagnálsz, lehet, hogy boldogságban úszol vagy éppen kedvetlen vagy. Ha nem érzel nagy változást, az nem jelenti azt, hogy lemaradtál. Nálam sem volt semmi hatalmas robbanásos érzet, és mivel amúgy is agyonnyom jelenleg a fizikai életem súlya és gondjai, így könnyen lehet, hogy maga a fókuszom sem ott volt, ahol lennie kellett volna. Lemaradtam volna? Nem. És honnan tudom? Mert érzem. Nem kívül, nem másokon, nem attól, hogy ma fényesebb a Nap, vagy jobban csillog a tenger. Bennem van változás. Magamat érzem másnak.

Ez a mérce! Te hogy érzed magad? Te megkönnyebbültél-e sok dologtól? Több-e magadban a bizalmad? Van-e már több hited az élettel kapcsolatban? Könnyebben kapcsolódsz? Erősebbnek érzed az energiát? Könnyebben emeled a rezgésed?

A Felemelkedés egy folyamat, és habár tegnap egy nagy nap volt, nem ért véget a dolog, és ne úgy képzeljétek el, hogy akkor ma aki nem érzi magát az 5D-ben, az lemaradt. A változás a rezgésben van, a szabadságunkban van. A döntésben. Hogy mától, mostantól alapvetően megemelkedett a Föld és az emberiség, az egyes emberek rezgése. Mától, aki készen áll, aki akarja, aki ezt akarja megtapasztalni, annak szabad az út bármelyik percben. Mától beléptünk a hivatalos 5. dimenziós rezgéstartományba, így igen, mától mindannyian, akik Ébredünk és dolgozunk magunkon, azok 5.dimenziós lényekké váltunk. De ez olyan, mint ha elutazol egy másik országba. Attól még, hogy átléptél a határon, az ország pont onnantól terjed tovább. Szabadon haladhatsz az ország területén belül.

Az 5. dimenzió nem egy hely, hanem egy rezgés. A rezgés mi vagyunk, a rezgés bennünk van, így a dimenziók is. Mától minden gondolatoddal és érzéseddel hullámozhatsz a dimenziók között; az 5.-et is beleértve. Ettől olyan nagy dolog, ami történt. És ehhez mindannyian kellettünk, mindenki,aki dolgozik magán, és árasztja a Fényt. De mától gyorsabb a tempó, mától több a segítség, mától több és még erősebb a magas rezgés, ami ébreszti a többieket. És innentől, minden nappal rövidebb az Út, hogy mindannyian ugyanazt a csodát és boldogságot tapasztaljuk meg. De a döntés továbbra is a mi kezünkben van. Emelkedsz vagy ereszkedsz? Tartod a rezgésed vagy hagyod, hogy lezuhanjon...mert mostantól egyre távolabb van a 3. dimenzió, és a harag, a düh, a szomorúság nehezebb, rosszabban esik, a boldogság, az öröm viszont könnyebben elérhető és fenntartható. És miért? Mert mostantól 5. dimenziós lények vagyunk...és az alaprezgésünk már nem alacsony, hanem magas.

Tegnap történelmet írtunk. Ma egy Új Világot kezdtünk. És ebben együtt vagyunk benne, és együtt építjük mától, kockáról-kockára, és gondolatról-gondolatra. Te melyik világban akarsz élni? A rezgésed eldönti...és megmutatja.

Üdvözöllek Titeket Fénytestvéreim az Új Földön! Megérkeztünk!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤️

Olvass tovább: 12.21. Energiaportál

                      12.20. Energia Riport

Elsa Sol- Mindennap Tudatosság 2018.12.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pineterest


Napforduló 12.21. Energiaportál

Kedves Felemelkedő Testvéreim!

Hosszú hosszú utat tettünk meg, ez az év igazán meglódított minket kívül és belül egyaránt. A mai nap erejét már napok óta elkezdtük érezni, és fogjuk is még jó pár napon át, melyet felerősít az érkező Telihold energiája, valamint maga az év zárásának energiája egyaránt.

A mai nap ereje többrétegű. A számok maguk, hasonlóan a 12.12 energiájához, az új kezdet, az új építése, a motiváció, a továbbhaladás, a teremtés, az egyensúly, a harmónia, a megalkotás, hit, remény, az Isteni Útban és Önmagunkba vetett hit, kitartás vibrációját hordozza magában. Az üzenete pedig az, hogy maradjunk pozitívak az Utunkkal és küldetésünkkel kapcsolatban, és higgyük el, hogy manifesztálni tudjuk az álmainkat. Továbbra is fókuszáljunk a céljainkra, és tartsuk fent a rezgést, amire vágyunk, mert így vagyunk képesek tudatosan megteremteni őket. Ehhez viszont el kell engednünk minden kételyt, aggodalmat és félelmet, amik akadályoznak minket, és meg kell őket tisztítani, és végleg el kell őket engedni. Az erő és a képesség bennünk van, a segítség pedig körülöttünk, így másra már nincs szükségünk,mint hogy elhiggyük és megéljük az álmainkat.

A mai portál energiája erősen hat a fizikai testre és lélekre egyaránt, ahogy azt tegnap is írtam. A fej területén érezhető tünetek a leggyakoribbak, a fejtető és halántékok, homlok leginkább, ám a többi csakra is erősen aktiválódik, így érezhetünk torokkal kapcsolatos tüneteket csakúgy, mint szív-és gyomortájéki panaszokat és érzeteket egyaránt. Kívül és belül, sejtszinten kapjuk most a frissítéseket, amiket a folyamatos fülcsöngések, valamint az adott területeken tapasztalható löketek, bizsergések, feszítések és áramlások mutatnak. Az energia halad át rajtunk, és ereje, rezgése oly magas, hogy ami nem éri el ezt a szintet, azt azonnal emelni kezdi - blokkok, eltömődések, betegségek, érzelmi csomagok stb. mind ebbe a csoportba tartoznak. Az egész év egy hatalmas végeláthatatlan takarításhoz hasonlított. A cél az volt, hogy folyamatosan tisztítva önmagunkat és a környezetünket, emelve a rezgésünket, képesek legyünk az új évet egy jelentősen megemelkedett energiaszinttel kezdeni. Ez a mai kapu nyitja meg számunkra a lehetőséget, hogy birtokba vegyünk Önmagunk egészét, és integráljuk a mindennapi életünkbe.

Az idei év maradék időszaka energetikailag továbbra is igen intenzív lesz, mert ez az utolsó nagy löket, ami segít minket, hogy bármi is az, amit még vonszolunk magunkkal, bármit is rejtünk még magunkban, azt legyen még időnk megtisztítani és elengedni.

Mától Új Hajnal virradt, mától egy Új Világban járunk. Minden lehetőségünk adott, hogy tudatosan megteremtsük azt az életet, amire vágyunk. Bármi tart még vissza, azt engedd el. Bármitől félsz is, azzal nézz szembe. Bármi is nyomja a szíved, azt gyógyítsd meg. Az energiahullám most mindent megad, ami ezt segíti, és minden elengedett energia helyére most Fény horgonyozódik.

Gratulálok Mindenkinek Drága Testvéreim! Hatalmasat léptünk, hatalmas területet megtisztítottunk, és mérhetetlen Fényt horgonyoztunk. Ajándékaink itt állnak készen, és már csak annyi a dolgunk, hogy birtokba vegyük őket, és megéljük Önmagunk egy magasabb lényét. Mától galaktikus lények lettünk, mától nyitva van a tér, hogy belépjünk az Újba és a Magasabb Dimenzióba... Készen álltok? Akkor ugrás!!!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤️

Olvass tovább:

EnergiaHiradó: December 20. Energia Riport

Felébredés: Az energiaemelkedés tünetei

Felébredés: Min is mentünk át az elmúlt 3 hétben?

Mindennapi 1x1 / Hogyan oldjam a feszültségem?

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2018.12.21.

Blog: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest 


December 20. Energia Riport

Sziasztok Fénytestvéreim!

Holnap elér minket az Új Világ ereje! Már napok óta, ma pláne komolyabb szinten, elkezdtük érezni a holnapi 12.21-es kapu energiáját. Tudnunk kell, hogy ez most egy tényleg nagyon erőteljes kapu minden szempontból. Az egész év energiáit zárjuk most le, és indítunk be egy hatalmas új idővonalat. Az energiák most erősen hatnak a fizikai testünkre és a lelkünkre egyaránt. Aki most érzékeny, érzelgős, nosztalgikus vagy nagy sírásokon kapja magát, ne aggódjon. Ez most az egyik legnagyobb kitakarításunk -az egész évben fellazított kosz utolsó szemeit is kiengedjük - akár fizikai, akár testi blokk, akár érzelmi eltömődések legyenek azok. A nagy energia elsősorban a fejen érződik. Homlok lüktetés, melegedés, nyomás és feszítés; tarkó területi nyomás, pukkanás érzés, bizsergés és feszítés le a nyakig, és oldalt a halántékok környékén is. A fejtető most extrán kapja, így érezhetjük hogy szó szerint feszít szét, mintha ki akarna nyílni. Iszonyatos erővel áramlik most az energia, így földeljetek!!! A fej egésze és a szemek is lehetnek érintettek. Nekem erős torokcsakra feszítésem is van, két napja megjelent egy gombóc benne, mára már bizsereg és nyom, elkezdett tisztulni, és kiengedni. Néha mintha valaki megérintené, akkor erősödik, majd megfordul az irány, és töltődni kezd. A szívcsakra szintén nagy energiát kap, ezért szív körüli nyomás, fájás, szívdobogás, hirtelen jött melegség és hullámzások, tágulás érzet mind jöhetnek. Nyílunk ki az új energiáktól teljesen és tisztán. A fülcsengések, hirtelen bekapcsoló frekvencia hangok napok óta mutatják, hogy folyamatosak a letöltések és frissítések. Érezhetünk erős lüktetést és bizsergést a gyökércsakra területén, és végig a lábakon, talpakon is. Leszögelt és lebetonozott lábérzés is gyakori,mert iszonyatos erejű energia áramlik keresztül rajtunk. És ez még csak készíti a holnapi löketet.

Kitartás, türelem, mély légzés, meditáció, meditáció, meditáció! Ellazulás, nyugtató zene, fürdő, pihenés. Sok víz, és olyan ételek, italok, amit kívántok. Én például alig eszem húst, akkor is csak pulykát, erre az elmúlt három napban mindenhez bacont akartam enni, aztán bumm, ma csak gyümölcs, víz, friss zöldség stb. Teljesen áramlik, kövessétek a belső hangot, figyeljetek a testre, adjátok meg azt, amit kér, mert hihetetlen dolgokon megy át, történelmi, galaktikus átalakuláson, így megérdemli!

Áramoljatok Drága Testvéreim, hagyjátok, hogy vigyen most az erő, hogy átmosson a Fény, és feltöltsön a galaktikus kapu ereje.

Áldás és Fény Rátok! Éljen a Fény, Éljen az Új Világ, és Éljenek a Fénymunkások, Csillagmagok és Felemelkedők, akik mindezt elhozták ide a Földre!❤️🙏

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤️

Olvass tovább:

Felébredés / Az energiaemelkedés tünetei

Felébredés / A Felemelkedés tünetei 1-3.

Energia Híradó / Decemberi átalakulások és összeomlások

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

Mindennapi 1x1 / Lélegezzünk életet

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.20.

Blog: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó. pinterest  12:12 portál Ma! Mire számíthatunk?

Minden hónap azonos napja egy erős energetikai lökettel gazdagít minket. Némelyikük erősebb, mint a többi, ezek a 8:8, 11:11 és 12:12-es kapuk, melyek energiája jóval nagyobb hullámban szoktak minket elérni. Az idei év hatalmas energetikai változásai után az idei 12:12-es kapu az egész év meglódult és igen intenzív energiáit zárja le, és erősíti fel egy új kezdet felé való lökettel.

A 12:12-es számsor energiája:

Két szám együttes erejét hozza magával, duplázva ráadásul. Az 1-es számjegy a teremtés, a megvalósítás, új kezdet, bátorság, önmegvalósítás és kreativitás erejét hordozza magában. Arra utal, hogy magunk hozzuk létre a valóságunkat a gondolataink, hitünk és tetteink erejével, és arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a komfort zónánkból, és merjünk lépni a céljaink érdekében. A 2-es számjegy pedig az egyensúlyt és harmóniát,a dualitás, hit, elkötelezettség, meglátások, együttműködés, diplomácia, kapcsolatok és intuíció energiáját jelöli. Ez a szám együtt rezonál azzal a belső erővel, hogy higgyünk önmagunkban, és az isteni tervünkben, a saját lélekutunk betöltésében.

A 12:12-es számkombináció üzenete:

Az, hogy maradjunk összeszedettek és fókuszáltak a céljainkkal és legnagyobb álmainkkal kapcsolatban, mert a Segítőink, Angyalaink, és az Univerzum energiája most segítségünkre van, hogy céljainkat és álmainkat megvalósíthassuk. Azt jelzi, hogy lépjünk ki a megszokott életünk keretei közül, és vegyünk egy új irányt, kezdjünk új tervekbe és projektekbe, merjünk megélni olyanokat, amikre már régóta várunk. A szám másik üzenete, hogy engedjük el a félelmeinket és aggodalmainkat, és haladjunk kitartóan a szenvedélyeink és céljaink irányába töretlenül. Maradjunk a magas rezgésűek és pozitívak, használjuk most az összes képességünket, ajándékainkat, erőnket mások és a saját legfőbb érdekében. Alkalmazzunk vizualizációkat és meditációs módszereket, hogy felerősítsük önmagunk és az univerzum felénk áramló belső erejét, így húzva be önmagunkba és a realitásunkba az erőt, amire szükségünk van az utunkon.

A 12:12-s portál energiája:

Mindezeket összefogva, és összekapcsolva az egész év energiájával ez a magas rezgésű kapu nagy hatásokat vált ki belőlünk. Az elmúlt hónapok erős tisztító energiái segítettek, hogy elengedjünk mindent, ami nem szolgál már minket, és felkészítsenek az újabb és magasabb rezgésű energiák befogadására. Ez a kapu, melynek ereje már érezhető tegnap óta, és fog is még a héten át, arra ösztönöz, hogy megfigyeljük az életünk aspektusait, és ami már nem kell, azt most ezzel a hullámmal kiszanálhatjuk. A nagy löket segít minket az új vágányra terelni az életünket, segíti a régóta halogatott dolgok elengedését, és a régóta várt álmok és célok behúzását a mindennapjainkba. Segít minket, hogy felismerjük a belső erőinket és képességeinket, és arra ösztönöz hogy vegyük őket szolgálatunkba, és kezdjük el őket alkalmazni és megélni a céljaink és álmaink érdekében. Legyünk most bátrak és erősek, higgyünk önmagunkban és az utunkban, és merjünk lépni, merjünk kilépni és akár egy nagyobbat ugrani, ha úgy érezzük, itt az idő, vagy azt érezzük, hogy egy ideje el vagyunk akadva. Most itt a lehetőség, itt az energetikai fröccs, ami átlök minket az újba, önmagunk egy magasabb szintjére...ha akarjuk, és merjük, és teszünk érte.

A 12:12-es portál hatásai: Ugyanakkor a nagy szanálások és új kezdetek aggodalmat, félelmet, frusztrációt kelthetnek bennünk, és a régi dolgok, még ha lejártak is már, néha azért megérintenek, és szomorúságot és elmúlást ébresztenek bennünk. És ez jól is van így! Minden szolgált minket, adott nekünk és tanultunk általa, ám ahogy változunk, sok mindenre már nincs szükségünk. Gondoljuk el, mi lenne ha egész iskoláztatásunk alatt ugyanazokból az első osztályos könyvekből tanulnánk csak..sosem fejlődnénk, sosem érnénk meg a magasabb osztályba lépésre...áldjuk hát meg őket, és engedjük útjukra jó szívvel, mert a helyükre a mostani szintünkhöz és szellemi állapotunkhoz jobban passzoló dolgokat, kapcsolatokat, élményeket és megvalósulásokat tudunk befogadni. Lehetünk ingerültek és haragosak is ezen időszak alatt, mert a maradék dolog, a maradék érzés és emlék, a kondíciók, melyekkel nem néztünk eddig szembe, most még erősebben jelentkeznek, hogy észrevegyük őket, mert már nem vihetjük magunkkal tovább. Fontos megérteni, hogy az energia emelkedése mindenre hat, és minden, ami az alap rezgésünk alatt húzódik, az lehúz minket, visszatart és blokkol, nincs harmóniában velünk és a fejlődésünkkel, így mindenképpen le kell tenni őket. Mintha egy autó hátuljára rá lenne kötve az egész szobabútor, és így akarnánk lemenni az Adriáig...hát igen, lassan, nyögvenyelősen és károsan...

Fizikai szinten ezen magas energiák erősen hatnak ránk. Érezhetünk fej körüli hatásokat, fejfájást, fejnyomást, táguló érzést, lüktetést és bizsergéseket. A korona csakra nagy mennyiségű energiát fogad, így érezhetjük, a bizsergést, nyomást, feszítést és áramlást a fejtető körül. A harmadik szem további aktiválása homlok és tarkó körüli fájást, nyomást és lüktetést eredményezhet. A füleink a letöltések hatására csönghetnek, feszíthetnek, viszkethetnek, és néha érezhetjük úgy, mintha hirtelen víz alá kerülnénk, és valahogy tompábban hallanánk ( időszakosan). A nagy kiürülések hatására a szívcsakra is aktiválódik, így szív és mellkas körüli érzeteket tapasztalhatunk: feszítést, tágulást, hirtelen dobbanásokat vagy kihagyásokat, nagy melegséget, feszülést és kiáramlást. Ez lelki szinten nagy örömök, elégedettség, minden tökéletesen alakul, bizalom, hit és remény érzéseit hozhatják, miközben hirtelen jött nosztalgia, sírás, apátia, nagy kilökődések és elengedések érzései is jöhetnek vele. A gyökércsakra is igen aktív, lábaink feszíthetnek, és lüktethetnek, ahogy a hatalmas mennyiségű energiát leföldeljük, és vezetjük át a testen.

A kapu üzenete a következő:

Itt az idő, hogy eléggé higgy Önmagadban és az Utadban ahhoz, hogy meglépd mindazt, amit eddig nem mertél. Itt az idő, hogy az év utolsó hónapjával együtt az életünk egy szakaszát is lezárjuk, és elinduljunk az új felé. Minden, amit ebben az évben építettünk, most készen áll, hogy befogadjuk és megéljük. A fizikai és energetikai szintek most összehangolódnak bennünk és körülöttünk, így eljött az idő, hogy merjünk azok lenni, akik valójában vagyunk, és higgyük el, hogy készen állunk mindarra, miről eddig csak álmodni mertünk...mert megteremtettük. Áldás és Fény Rátok Ébredők!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.12.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Decemberi átalakulások és összeomlások... és még csak 10-e van

Kedves Testvéreim!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, nálatok hogy alakul az élet, de nálam december elseje óta, mint a vízválasztó, teljes összeomlás és átalakulás van. Az életem házának összes kockája hullik darabokra, egyesével, minden napra egy csodával...A fizikai életünk követi a szellemi és lelki átalakulásunkat, így, amikor nagyobb fejlődésen megyünk át, nagy tisztításokat ejtünk meg, akkor utána általában jön egy nagyobb változás, hogy a magasan rezgő energiák beépüljenek, és átalakítsák a fizikai szintünket, harmonizálva az aktuális szellemi állapotunkkal. Nálam a teljes fizikai sík robbant darabokra, és egyedül a kapcsolataim maradtak stabilak, amik szerencsére folyamatosan alakultak és emelkedtek velem együtt, így most tudnak együtt haladni a változásokkal.

Fizikai tünetként elsősorban a fej érintett nálam, a harmadik szem állandó lüktetése most egy nagy piros háromszöggel bővült pont a szemöldökök között, úgyhogy készen állok, hogy tisztán lássak végre :) A halántékok nyomnak és feszítenek, a fejtetőm pedig egy méretes kötőtű által döfködve tágul. A fülek folyamatosan töltenek le, néha nagy sípolással, néha reccsenésekkel és hirtelen felcsapó iszonyatos csiklandozással. Az egész test hangolódik, áramolva az energiákkal. Nagy érzelmi kilökődéseket is tapasztalok, hirtelen jött nagy sírás és kiengedés, majd snitt, vissza a harmonikus állapotba. Ismét előbukkant pár identitást érintő feladat és jelzés, mindaz, amikkel eddig dolgoztam, most (ismét) visszatért, hogy csekkolja, tényleg megélem-e, tényleg hiszek-e magamban és az utamban ahhoz, hogy a következő szintre léphessek.

Nem könnyű időszak ez, mert a fizikai életünk alakulása amúgy is folyamatos, ám ilyen nagy csomagot, eddig még nem kaptam egybe, pedig jó régóta járok már az Úton. Ez a szakasz az elfogadást, a megengedést és a hitünket teszi próbára, hogy lássuk, valóban alkalmazzuk-e mindazt, amit megtanultunk, amikkel eddig dolgoztunk. Az egész novemberi erős energiahullámzás erre a decemberre készített minket, és most láthatjuk is, hogy a fokozatos emelkedés nélkül teljesen lesokkolta volna a rendszert a hatalmas változások és átalakulások energiája.

Ha Te is hasonlókat tapasztalsz, és itt most nem térek ki az összes tünetre, mert mindenkinek teljesen egyedülálló, hogy miket tapasztalhat, de ha a Te életed is egy komolyabb hullámvasútra hasonlít, akkor tudd, hogy jó úton jársz, és a rengeteg eddig beletett munkád, most érik be a fizikai világodban. S habár ez nagyon nehéz és megterhelő a folyamatosan emelkedő energiák és hétköznapi helytállás mellett, valójában ezek a legnagyobb horderejű pillanatok az utazásunk alatt...mindent, amit beletettünk, mindent, amit megtisztítottunk, azt most újraszőjük, és életünket egy magasabb szintre helyezve, még jobban megélve önmagunkat és az álmainkat, új vágányra helyezzük.

Azt mondhatom, amit magamnak is: kitartás, kitartás, kitartás. Nyugalom, nyugalom, nyugalom. Engedjétek meg ezt most magatoknak, engedjétek, hogy megéljétek ezeket az energiákat is, mert ez a búcsú ideje számukra. Én is néha mérgezett egérként rohangálok fejvesztve, aztán megnyugszom, és rájövök, hogy ez most nem a tettek hanem a megélések ideje. Minden kialakul, csak meg kell várni, hogy megérjen az idő. Sok meditáció, ami segíti a folyamatot, és önmagunk stabilizálását. Én színlégzéssel és fogalomlégzéssel töltöm magam mindazzal, amiben nem vagyok elég erős (hit, remény, bizalom, belső erő), és állandóan földelve folyamatosan engedem ki mindazt, ami készen áll a távozásra. Minden megürült térre szükségünk van most, mert az újabb hullám két nap, és megérkezik, így érdemes addigra helyet felszabadítani, hogy az új energiák könnyedén és simán tudjanak integrálódni.

Tartsatok ki Felemelkedők, mert ez most egy nehéz időszak, de az átalakulás, a változások pillanatai mindig kihívásokkal telik, ám csak annyit kapunk, amennyit elbírunk, és csak azt tapasztaljuk, amire készen is állunk. Higgyetek Önmagatokban és az Utatokban, még ha néha oly nehéz is, pláne, ha nincs már semmi stabil az életünkben, csak mindenfelé végtelenül hullámzó tenger... még szerencse, hogy ilyen strapa kis hajót készítettünk, és most löketek ide vagy oda, hullámok és dobálások, de a hajónk áthalad ezen is, és hamarosan egy nyugodt és békés kikötőbe érünk...tartsatok ki addig, én is kapaszkodom, de közben kitárom magam az újnak és a fénynek...tartsatok velem, lélegzzétek be az új élet illatát, még ha nem is látjátok tisztán egyelőre...mert most építjük kockáról kockára.

Áldás és Fény Testvéreim!

Szeretettel, Elsa.❤️

 

Olvass tovább:

Mindennapi 1x1 / Lélegezzünk Életet

Mindennapi 1x1 / Gyógyítsunk Fénnyel 1-2.

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.10.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pineterst


Új Hold a Nyilasban December 6-7.

Az utolsó Új Hold 2018-ban...és micsoda utat megtettünk ebben az évben! Voltunk fent és lent, megéltünk nagy csodákat és nagy veszteségeket, elengedést és befogadást... a 2018-as év hihetetlen módokon teljesedett ki. Megtanultunk olyan leckéket, amiket azt hittünk örökké el tudunk kerülni, szerettünk és elveszítettünk, gyászoltunk és ujjongtunk egyaránt. És most itt állunk az utolsó Új Holdnál, és higgyetek nekem, ha azt mondom, hogy ez egy különleges erőt hordozó időszak, kedvező és baljós dolgokat is magában hordozva.

Tehát mire számíthatunk?

A Nyilas Új Holdja egy kozmikus ajándék a mély és hosszú utunk eredményeként. Ez a Hold lehetőséget ad, hogy kinyíljunk és magunkba húzzunk új lehetőségeket, megragadjunk új dolgokat, bevonzzunk és manifesztáljunk egy jobb egészséget, fizikai bőséget, hogy új izgalmas utakra induljunk, és új ötleteket és terveket hozzunk világra. A Nyilas jegye az egyik legpozitívabb jegy, a nyilas és a filozófus, így szerencsét és optimizmust hoz magával. Ha most nagy döntéseket kell hoznod, ha rizikót kell vállalnod, akkor ez most a megfelelő idő hozzá. S habár ez a jegy annyira szenvedélyes, amennyire meggondolatlan is tud lenni, ám a mostani ötletek és tervek, melyek felbukkannak, mind a belső inspirációból és ösztönből jönnek, és nem a logikus oldalunktól. ..és emiatt néha meg is lepődhetünk, hogy ha hallgatunk a belső hangunkra, milyen áldásokban részesülünk.

Ez az Új Hold arra kér, hogy most vállald a kockázatot. Lépj elő, és mondd ki a legmélyebb vágyaidat és gondolataidat a szeretteidnek; ha előléptetésre vágysz, merd kérni; ha új üzletbe fektetnél, akkor tedd meg, mert ez most az idő. A Nyilas energiája oly fertőző és áramló, hogy a szerencsés pozitív hozzáállása segít, hogy a legmerészebb álmaink is valóra váljanak, és megteremtsük mindazt, amit a szívünk kíván. Merésznek és bátornak érezzük most magunkat, és feltámad a szívünkben egy kis kalandra hívó szó. A Nyilas energiája most felkavarja az érzéseket, így extrém izgalom, éljünk a mának, merjünk lépni érzelmekkel mind találkozhatunk. Ez most a boldog-merész-szerencsés és magabiztos energiája...olyan magasan szállunk, mint a papírsárkány az égben. Ez, az az időszak, hogy megtervezd és megálmodd önmagad legmagasabban rezgő verzióját. És nincs többé megállás, mert rájövünk, hogy az egyetlen , ami az utunkban állt, az mi magunk voltunk!

Ez az időszak kedvez az anyagi területek szabad áramlásának, így most lehetőségünk van, hogy behívjuk az anyagi jólétet a következő évre; úgyhogy képzeld el, ragadd meg, tartsd fókuszodban, és hidd, hogy meg is fog valósulni a fizikai világodban is. Figyeljünk most a testünkre is. Adjuk meg neki, amit kér, tápláljuk és ápoljuk. Etessük és itassuk egészséges és tápanyagokban gazdag táplálékkal. S ha úgy érzed, hogy ez az év lefárasztotta, akkor adj időt magadnak a pihenésre és feltöltődésre is.

A másik oldalon számíthatunk türelmetlenségre, ha nem látjuk az eredményeket, és nyugtalanságot is érezhetünk, ha be kell fejezünk dolgokat időre. Amink a Nyilas energiája áthalad, érezhetjük, hogy feszültebbek és idegesebbek vagyunk, vagy hirtelen mélységben érezzük magunkat. Ez normális! Ami felmegy, annak le is kell jönnie, ez a gravitáció. Fizikailag érezhetjük magunkat fáradtnak és nyúzottnak, és néhányan álmatlanságot is tapasztalhatnak. Ez annak a jele, hogy a testnek pihenésre és gyógyulásra van szüksége... hallgassunk a testünkre.

Az Új Hold lehet kihívásokkal teli is, mert arra ösztökél, hogy befejezzük azon tisztításokat, amiket az év elején elkezdtünk. Emiatt érezhetjük magunkat kicsit negatívnak, ahogy elkezdjük kiengedni és elengedni a múlt emlékekeit, egészségtelen érzelmeket és a kondicionált gondolatokat és viselkedést... de ez mind a fejlődés útja. A kihívások bárhonnan előbukkanhatnak, akadályok és puklik az úton feltűnhetnek, akár ott is, ahol minden egyszerűnek és könnyűnek tűnt...igen, a folyamat tűnhet nehéznek, ám amint átértünk a túlpartra, már érteni fogjuk, hogy miért is kellett ennyi erőt és energiát beletennünk.

Összefoglalva, az utolsó Új Hold erejétől mámoros hangulattal tekintünk mindarra, amit elértünk, és izgalommal afelé, amit az új év hozni fog majd.

Emlékezzetek: ahogy változunk, minden változik...ahogy a gondolkodásunk változik, a valóságunk is követi a változást...ahogy a szívünk ébred, mi magunk is ébredünk...egy olyan világra, amely szeretettel és boldogsággal van megtöltve...mert mi töltöttük meg. Gaia Áldása Rátok!

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.06. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Forrás: Fb: Gaia Heals


December 1-2 Energia Riport

Szépséges energiáktól lüktető Vasárnapot Ébredők!

Hát, mit is mondjak, kapjuk rendesen. A múlt héttől kezdve valami hihetetlen erősödés tapasztalható, a már eddig is baromi erős energiák után, és mostantól fokozódik ismét. Hatalmas változások indultak be a személyes életünkben és a testünkben-lelkünkben egyaránt. A nagy tisztulások most meghozzák a várt eredményeket. Nálam például a múlt hét sokkok sorozatát eredményezte, nagy változásokat, nagy lezárásokat és új energiákkal érkező új életszakaszt megnyitva. Ijesztő és izgalmas egyszerre...elengedés, lezárás és újrakezdések... az eddig épülő energiák most magukkal viszik mindazt, amit kitisztítottunk, hogy helyet adjanak az újonnan érkező nagy változásoknak és megvalósulásoknak...mindazt, amit eddig építettünk. Ha nálatok is ilyenek történnek, ne lepődjetek meg! A december hónap az egész év meglódult energiáit zárja le, és előtte még jön jó pár nagyobb hullám. Mindent engedjetek el és ki, amire már nincs szükség, és fogadjátok el az újdonságok érkezését. Nehéz szakaszokkal nézünk most szembe, de ez csak az emberi felünknek ijesztő, mert az egó nem szereti se a változást, se az olyan helyzeteket, amit nem tud kontrollálni...így aggódik és feszül. Mély levegő, minden megy a maga útján, és ez az egyetlen út előre. Az egész hétvége erős energiákkal tarkított; tegnap ( és ma is) nekem a fejem lüktetett, le a nyakig, és persze tarkó és homlok. Hol tele energiával, hogy le se tudtam állni, hol hirtelen jött iszonyatos fáradsággal, hogy le kellett ülnöm, amíg kiegyensúlyozódott. Kaptam néhány komoly szívbeszúrást, és feszítést, ami néha a megszokotthoz képest is nagyon erős volt...még jó, hogy tudjuk mi történik, mert enélkül lehet, hogy aggódnánk... de nem tesszük! Délutántól pedig hátfájás, mintha egész nap nyomták volna, feszített és lüktetett, jó nagy szúrásokkal és nyomásokkal...a szívcsakra tisztulása teljes erőre kapcsolt. Nagy kiürülések járnak vele, nagy megkönnyebbülések és nagy elengedések. A Plejádi együttállás pedig, főleg a plejádi csillagmagoknak nagy inspirációkat, kreatív löketeteket, semmiből felbukkanó terveket hozott; én például 2 éjjel végig ébren voltam, mert annyi minden áramlott, hogy nem bírtam elaludni, így hagytam, és áramlottam... lehoztam mindazt, amit ötletekként megkaptam. A torokcsakra is nyom, két napja úgy érzem, mintha torokgyulladás, vagy megnagyobbodott mandulám lenne, mert nyeléskor érzem a nyomást...aztán hirtelen löket, feszítés és kiáramlás, s elmúlik, mintha sosem lett volna. A meditáció nagyon mély, az energiák olyan erősek, hogy azonnal felkapcsolódsz, és bekapcsolódsz, úgyhogy most áramoljatok, és fogadjatok be mindent, hogy tovább tudjatok haladni ezzel a hullámmal. Mindemellett, valahogy teljes belső nyugalommal várom az újdonságokat, és úgy érzem, hogy sokkal de sokkal erősebbek vagyunk, mint korábban...már jobban bírjuk, és jobban kezeljük...a rengeteg munkánk végre beérik, és hamarosan kezdődhet a szüret!

Ti hogy érzitek magatokat? Hogy alakul az életetek, a mindennapok?

Kitartás Felemelkedők, a tánc folytatódik, de már az összes lépést ismerjük...nincs több megbotlás és elzuhanás, mert tartjuk egymást, és így haladunk tovább

Áldás és Fény Rátok Testvéreim! Áramoljon a Fény!❤️🙏💪

Szeretettel, Elsa.

 

Olvass tovább:

Felébredés/ Az energiaemelkedés tünetei

Felébredés / Hogyan oldjam a feszültségem?

Mindennapi 1x1 / Lélegezzünk életet

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.02.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinetrest


November 25 - Fehér Fény energia Tisztítás

Sziasztok Ébredők!

A mai napon újabb erős energiákat érezhettek. Nekem elsősorban a fejtető és tarkó területe aktív, valamint a füleim folyamtatosan töltenek le, és kapcsolódnak be erős sípolással. Lábak, kezek zsibbadnak és lüktetnek. Feszültség és nyugalom váltakozik. Úgy értesültem, hogy ma Plejádi testvéreink Fehér Fény sugarakkal fürdetik meg a Csillagmagokat és a Földet, és ez az energia megemeli a rezgésünket, és segíti a maradék alacsonyabb energiák és blokkok távozását.

Földeljetek sokat, sokat, meditáljatok, igyatok sok vizet, hogy segítsétek az energia szabad áramlását. Lélegezzetek mélyen a csakrákba, amik lüktetnek és bizseregnek, hogy tudatosan megnyissátok magatokat az érkező és átalakító sugaraknak. Most már műszerekkel is mérhető a hatalmas változás, de ha ez nem lenne, akkor is érezzük, ahogy napról napra erősödünk, tisztulunk és emelkedünk.

Csak így tovább Felemelkedők, magasabbra és magasabbra táncolva és énekelve, szívünket kitárva, így megyünk mi együtt!

Áldás és Fény Rátok kedves Fénylángok!❤️🙏❤️

Ez a kép a frekvenciák emelkedését mutatja. A Föld rezgése 40 Hz felett jár, a 40-100Hz ig rezgés az 5D tiszta tudatosság gamma frekvenciája. Döbbenetes, hogy mekkorát haladtunk!!!

Kép forrása: Michael Love


Telihold energiái November 23-24.

Kedves Ébredők és Felemelkedők!

A tegnapi erőteljes energiahullám mellett, mától a Telihold energiái is érintenek minket. A Telihold alapvetően is érzékenyebbé, nyugtalanabbá és feszültebbé teszi az embereket, de most a plusz energialöketekkel együtt könnyen kibillenthet minket az egyensúlyunkból.

A következő tüneteket tapasztalhatjátok:

1. Fej

A magas rezgésű energiák és a Hold hatásai a fejünkön érződnek erősen. Nagy mennyiségű energiát és információt töltünk most le, így érezhetünk a fejtető területén nyomást és feszítést, bizsergést a fej körül, valamint nyilallásokat le a tarkón át a nyakba. A 3. Szem és tobozmirigy aktiválása folytatódik, ezen energiák segítik, hogy megtisztuljon és aktiválódjon. Homlok és tarkó területén nyomás és feszítés, csiklandozós érzések jelezhetik ezt. Jöhetnek villanások, fények és képek is akár. Mivel nagy mennyiségű információ és energia áramlik most felénk, ezért ezt a fülünkön is tapasztalhatjuk. Hirtelen zúgás, csöngés, dobolás, és bizsergés jelzi, ahogy az energiák elérnek minket, és a belső fület aktiválják. Hallhatunk zenét vagy egyéb hangokat is –hangolódunk.

2. Torok

A torokcsakra tisztulása nagyon fontos a nyitott szívcsakrához, és a szabad beszédhez, így itt is érezhetjük, hogy nyom, feszít, lüktet és érezhetjük, ahogy ezen magas rezgésű energiák beáramolnak, és mossák a torkunkban elfojtott energiákat. A Hold ereje azonban az Ikrek jegyben jár, aki köztudottan szeret beszélni, így ha nem vigyázunk, a Hold ereje besegít, s mi olyat is mondhatunk,amit nem szeretnénk, valamint lehetünk fecsegők, titkokat véletlenül kikotyogók, vagy pedig haragból csúnyábbakat odavágók...vigyázzunk, és gondoljuk át, mielőtt beszélünk.

3. Szív

A szívcsakra továbbra is komoly aktiválás alatt áll, így a szív körüli feszítések és nyomások, hirtelen kimaradt dobbanások mind jelentkezhetnek. Érezhetünk mellkas körüli melegséget és bizsergést, hirtelen bensőnkön átömlő béke és szeretet érzéseket, valamint semmiből jött minden tökéletes és csodálatos érzéseket is. A Hold ereje azonban sok mindent kimos belőlünk, és segíti az újdonságok életünkbe való érkezését. Épp ezért nosztalgikusak és szomorúbbak, letargikusabbak is lehetünk, ahogy a csakra kiengedi a régi dolgokat, érzéseket és kiüríti a blokádokat – elengedés folyamatban.

4. Gyomor – Napfonat

A napfonat csakra tárolja a negatív, haragos, akaratos, erőteljesebb energiákat, csakúgy mint a szenvedélyt, a magabiztosságot az öntudatot is. Egyensúlyát megtalálni és fenntartani igen nehéz, így folyamatosan kell tisztítani és dolgozni rajta. A mostani energiák segítik a Napfonat tisztulását, és számtalan korlátozó energia kiengedését, így feszíthet, nyomhat, lüktethet a gyomor területe. Érezhetünk émelygést, étvágytalanságot, bizonyos ételek iránti fokozott vágyat is. A Hold ereje azonban felerősíti ezen csakra energiáját, így temperamentumosabbak, lobbanékonyabbak, haragosabbak lehetünk. A türelmünket is próbára tehetik ezen energiák így együtt, ingerültebbek és frusztráltabbak lehetünk az átlagosnál, így vegyünk mély levegőt, mielőtt cselekszünk.

5. Kezek – talpak

Igen, érezzük őket. Lüktetnek, bizseregnek, égnek. Áramlik az energia néha olyan erősen, mintha lezsibbadna a láb vagy a kéz, és nem is érezzük csak az energiát. A lábaink néha földhöz vannak szögellve, vagy olyan nehezek, hogy meg sem bírunk mozdulni. Hihetetlen mennyiségű és erősségű energiát vezetünk a napokban, így fejtetőtől a talpakig zsonghat mindenünk. Földeljünk sokat, lélegezzünk mélyeket, hogy stabilizáljuk magunkat. Lábmasszázs és sós lábfürdő nyugtathatja .

6. Lélek

Ezen energiák önmagukban is nagyon erősek, és a hullám csak most indult. Nemsokára újabbak csatlakoznak hozzá, és ehhez adódik a Telihold ereje. Ezek külön-külön is kellemetlenek lehetnek, ám így együtt, azt mutatják, hogy az emberiség, és az Ébredők fantasztikusan teljesítenek, és egy ekkora adagot is képesek kezelni és horgonyozni. A Telihold ereje újításokat, új fejezetek, a régi elhagyását és kiáramoltatását segíti, így valaminek a végét is jelzi. Érezhetjük ezt a napokban, pláne amekkora energiát kapunk, így senki ne vegye magára, ha letargikusabb, nosztalgikusabb, érzékenyebb vagy feszültebb, mint általában. Annyi mindent engedünk el, hogy befogadjuk ezen energiákat, hogy nem is csoda, ha szó szerint érezzük, ahogy kifolynak belőlünk.

Láthatjuk, hogy kívül belül hat ránk az energia, és nem is csak egy fajta, hanem egyszerre több irányból érkeznek, így le a kalappal nekünk! Tudjátok, annyit kapunk, amennyit bírunk, így ez azt jelenti, hogy nagyon nagyon sokat bírunk! És még nincs vége, így meditáció, ellazulás, nyugtató zene és fürdő, mély légzés gyakorlatok, kiadós alvás, amikor érezzük, hogy arra van szükségünk, mind-mind segíthetnek, hogy könnyebben haladjunk át ezen az izgalmas és érdekes, de megterhelőbb és kicsit nehezebb időszakon is.

Áramoljatok Felemelkedők, áramoljatok a hullámmal, a Hold energiájával, és emelkedjünk egyre tovább, amíg nem marad más,csak a boldogság.

Szeretettel, Elsa.

 

Olvass tovább:

Energia Híradó November

November 22 Energia hullám

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.23.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


11.22 Energia Hullám

Kedves Ébredők!

A mai napon 11.22 hatalmas energiákkal érkezik egy egy hetes nagyon magas rezgésű hullám. A Telihold ereje ezt még jobban felerősíti, így ne lepődjetek meg, ha ma nyugtalanok, feszültek vagy érzékenyek lennétek. Ez a mostani hullám egy nagyon komoly idővonal ugrást eredményez a kollektív emberiség számára. A Fénymunkások, elsősorban a Kapuőrzők és Rácsmunkások már hetek óta készítik elő a terepet, és horgonyozzák a magas energiákat, hogy új idővonalakat hozzanak létre. A mai nappal indul meg egy galaktikus löket, ami segíti ezt a lépést. Mindenki érezheti a hatásait.

Elsősorban a szív csakrát és a DNS láncot érintik ezen energiák, mert ez most egy nagy átalakítás, hogy még jobban kinyíljunk a Fény felé, és még inkább magunkba kapcsoljuk a Felsőbb Énünket, és galaktikus örökségünket. Ma még inkább Fénylények vagyunk, ma még inkább elfoglaljuk a helyünket a Felébredésben. A mostani igen erőteljes hetekben Csillag Testvéreink aktívan részt vesznek, és segítik a hullám erejének gyorsabb és könnyebb integrálását. A hónap eddigi energiái nélkül, ez most nagyon megterhelő lenne; ezért kellett egész hónapban fokozatosan emelni a rezgésünket, hogy a most érkező sokkolóan erős és intenzív energiák ne vágjanak minket földhöz. És még így is komoly hatásokat érezhetünk, így mindenki vegyen jó pár mély levegőt, és engedjen ki mindent, amire nincs szükség, hogy megkönnyítsük Önmagunknak az átalakulást, és ne kelljen felesleges tisztításokkal is külön foglalkozni.

Meditálás, sok-sok ellazulás, egészséges ételek, sok víz, nyugalom - ezek kellenek most a napokban, hogy a test sikeresen tudja horgonyozni az energiákat. Nyugalom! Képesek vagyunk erre, erre készültünk eddig!

Fogadjátok be Fénymunkások, horgonyozzátok és áramoltassátok az energiákat, és érezzétek, ahogy kimosnak és feltöltenek, s testünk -lelkünk erősebb és fényesebb lesz minden nappal!

Áldás és Fény Ébredők! Csodás idők ezek! Ég és Föld, galaktikus lények, és emberek, mind együtt dolgoznak most...fantasztikus lehetőség, úgyhogy ragadjátok meg, és áramoljatok önmagatok Felsőbb Lényébe!

Szeretettel, Elsa.

 

Olvass tovább:

Energia Híradó November

Energia Híradó: Telihold November 23-24.

Mindennapi 1x1 / Hogyan oldjam a feszültségem?

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

Mindennapi 1x1 / Lélegezzünk Életet 11+1 légzésmódszer

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pineterst


Novemberi Energia Híradó - Évadzáró Nagytakarítás

Kedves Ébredő és Felemelkedő Testvéreim!❤️

A november hónap hihetetlen energiákat és változásokat hoz és hozott magával. Már a hónap elején nagyon erős hatásokat érezhettünk, melyek elsősorban a fejünket alakították és huzalozták újra. A magas rezgésű energiák a koronacsakra, a harmadik szem és tobozmirigy valamint a torokcsakra területét érintették elsősorban, így tapasztalhattunk fejfájást, bizsergést, lüktetést, feszítést, szem, tarkó és nyak körüli érzeteket és alap nyugtalanságot, feszültséget. Sok emberben régi félelmek és aggodalmak ébredtek fel, hogy szembe tudjanak nézni, és hátra tudják hagyni. Nagytakarítás zajlott a lelkünk és testünk mélyében, és úgy éreztük, hogy mindent le kell tenni, ami már nem szolgál minket, hogy be tudjuk engedni az új energiákat, melyek visznek tovább. Ezen energiák a 11:11-es kapura készítettek fel, mely minden évben egy igen erős energetikai portál, és nagy mennyiségű erős energiát áramoltat a Földre...idén extra erős volt, és mindannyian éreztük, ahogy heteken át áramlott a Fény, és készített minket a nagy áttörésre. És megcsináltuk! Ha ma magatokba néztek, érezhetitek azt a rengeteg letett és kioldott energiát, melyeket a saját és a közös életünkben is sikeresen megtisztítottunk. Új emberek lettünk! Ehhez mindenkire szükség volt, és a Fénymunkások, Fényhordozók és Ébredők csodálatos munkát végeztek. Jelentős tisztulás és átalakulás ment végbe, rengeteg odatett munkánk eredményeként.Hatalmas mennyiségű félelmet és kontrollt engedtünk ki a közös tudati mezőnkből...és ez elképesztő teljesítmény! Ám még közel sincs vége. Úgy meglendültünk, hogy most már meg sem állunk!

A következő napokban újabb erős hullámok érik el a Földet, így készüljetek. Tapasztalhattok érzékenységet,nyugtalanságot, dühöt, félelmet, fáradságot, levertséget, zavartságot, ahogy a magas töltésű hullámok elérnek minket. Természetesen érezhettek nyugalmat, békét, áramlást és felemelkedést is, mivel minden áramlik. Semmibe ne ragadjatok bele, csak hagyjátok átfolyni magatokon. A koronacsakra és szívcsakra továbbra is nagy tisztulásokon megy át. A torokcsakra a szabad beszédért kiengedi az elfojtásokat, és elnyelt mondatokat, így feszíthet, lüktethet, nyomhat. A solar plexus csakra aktiválása émelygést, hányingert és gyomor környéki tüneteket eredményez, valamint a negatív energiák kiengedése miatt némi feszültséget és nyugtalanságot, haragot és frusztráltságot. Sok meditáció, földelés és ellazulás segítheti az új energiák integrálását és horgonyzását.

Továbbra is a hangsúly az alacsony energiák kiengedésén és megtisztításán van, így a munka nem áll meg. A hónap utolsó hetei lassan de biztosan készítenek minket a Telihold energiájára, valamint a decemberi 12:12-es kapu és a 12:21-es Napforduló újabb nagy lépcsőfokaira. Az energia folyamatosan erősödik és emelkedik. A tobozmirigy aktiválása továbbra is fejnyomás, feszítés és bizsergés tüneteit hozza, miközben érezhetjük, hogy azon csakrák, melyek még nincsenek összhangban, lüktetnek és bizseregnek. Ez mindenkinek személyre szabott, hisz mind egyediek vagyunk, így kinek mi. Ám minden fájdalom átmeneti, amíg képesek nem vagyunk az egész testünket, lelkünket és szellemünket egységesen magas szintre emelni, és végre minden ízében megélni az Új Lényünket, akivé minden egyes nappal válunk. A világunk elképesztő változásokon megy keresztül, és ne ijedjetek meg, amikor ennek fizikai hatásit is tapasztaljátok, vagy hallotok róluk. Az újhoz, új alap kell, és a régi alapunk nem működött kielégítően, így most újralapozunk...és ez időbe telik, így senki ne adja fel, senki ne törjön meg, mert minden átalakulás azt mutatja, hogy mekkora utat is tettünk meg.

Engedjétek be az újabb energiákat, és hagyjátok, hogy még magasabbra emelhessenek Titeket. Engedjetek el mindent, de tényleg mindent, ami visszatart, ami félelmet, aggodalmat kelt bennetek; legyetek bátrak és erősek, mert a Fény mindent elér, és most már mi magunk vagyunk a Fény, ami áramlik belőlünk mindenfelé...és nem állunk meg! Az utunk vezet tovább, újabb csodálatos megtapasztalásokhoz, fantasztikus megvalósulásokhoz, végtelen szeretethez és mindent áthatoló-körbevevő vakító Fényhez. Ez a Mi utunk! És már látjuk az alagút végét!

Kitartás Felemelkedők! Az Ébredés nem könnyű, de már magabiztosak vagyunk, erősek és bátrak, és senki nem áll az utunkba többé. Visszavesszük a Földet és egy Új Világot építünk...együtt, jobbat!

Áldás és Fény Rátok Testvéreim! Köszönöm, hogy itt vagytok, dolgoztok magatokon és árasztjátok a Fényt. Együtt megcsináljuk; ezért jöttünk ennyien...milliónyi gyertyaláng, ami most már aranyló fénybe öleli körbe szeretett Földünket!

Szeretettel, testvéretek Elsa.❤️

 

Olvass tovább:

Mindennapi 1x1 / Hogyan oldjam a feszültséget?

Mindennapi 1x1 / Lélegezzünk életet- 11+1 légzésmódszer

Mindennapi 1x1 / Szivárványzuhany

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

Energia Híradó és Riport November

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.21.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


11:11 Ma!

Kedves Ébredők és Felemelkedők! ❤️

Ma elértünk a 11:11-es portál energiájához. Fény és Áldás áramlik ma felénk. Érezhettek Fényt, szeretetet és békét, vagy ingerültséget, haragot és nyugtalanságot. Bármit is éreztek, csak hagyjátok átmenni magatokon. Nincs jó vagy rossz megtapasztalás, mindenki egyedi. Bármi jön fel, engedjétek ki. Bármilyen tünetet tapasztaltok, csak tudjátok, most töltenek fel az Új Energiák. Fejfájás, ingerültség, harag és erős energetikai tünetek mind jöhetnek, és mind azt jelzik, hogy az eddig érkezett energiák mi mindent szabadítottak fel bennünk. Azért érzékeljük most ezeket, mert készen állnak az elengedésre. Ne ragaszkodjatok semmihez és senkihez, ami elmúlt. Ma itt az energetikai hullám, ami segíti az elengedést; gyorsabban és könnyebben.A magas frekvenciák, ahogy az elmúlt napokban olvashattátok fizikai tünetekkel is járnak, elsősorban fej körüli érzetekkel, mert a korona csakra, a harmadik szem és a tobozmirigy egyaránt nyílik és aktiválódik. A torok csakra és a szív csakra is feszülhet, mert egyre tisztább szívvel vagyunk képesek élni... az Isteni Erő ébred bennünk. Bármely csakra lüktethet amúgy, ami azt jelzi, hogy töltődik és emelkedik a frekvenciája. Kapcsolódjatok mélyen a Föld 5D-s kristályrácsozatához és szívéhez, és földeljétek ezen magas energiákat, hogy stabilizáljátok és mindenkihez elérhessenek!

Szívjátok be mélyen az új energiákat, és engedjetek el mindent, ami már nem szolgál Titeket az Úton.

Meditáljatok, földeljetek, áramoljatok és pihenjetek! Ez ma egy Új Kezdet! Éljétek meg teljesen!

Áldás és Fény az Ébredésre!❤️🙏

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

 

➡️Olvass tovább:

Felébredés/ Az Új Hold felkészítő energiái a 11:11es portálra

Felébredés/ EnergiaRiport November 7 - Mi a fene történik a fejemmel?

Felébredés / Hogyan oldjam a feszültségem?

Mindennapi 1x1 / 11+1 légzésmódszer

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.11.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Az Új Hold felkészítő Energiái a 11:11-es portálra

A mágikus 11:11 portálhoz közelítve hatalmas energetikai tisztulásokat élünk meg. Ezen energiák, megerősítve az Új Hold erejével segítenek, hogy megemelkedjünk és aktiválódjunk, s ezáltal képesek legyünk a lehető legtöbbet kihozni Önmagunkból, és még közelebb kerülni az Isteni Lényünkhöz. Tudnunk kell, hogy nem csak magunkat tisztítjuk, hanem az egész kollektív emberiséget, s ezért extrán nehéznek érezhetjük ezen napokat.

A következő területeket érintik az energiák:

1. Aktív és erős félelemérzet felbukkanása

Ha ezt érzed, nyugtasd meg magad, hogy a félelmed nem valós, csupán egy régi program, ami tisztulásra vár, hogy végre elengedd. Nézz szembe vele, tudd, hogy már elmúlt, és engedd ki; többé nem szolgál már az Utadon. És ne feledd: minél többet engedsz ki, annál könnyebben emelkedsz. Minden félelem egy megfagyott emlék, így szeretettel, megbocsájtással és megbecsüléssel feloldozható.

2. Torokcsakra tisztulások

Az elmúlt napokban komoly és erős torokcsakra tisztulásokat tapasztalhattunk, melyek segítik a szabad kommunikációt, és érzéseink, érzelmeink és szükségleteink szabad kifejezését. Amint megnyitjuk magunkat, magától megindul a tisztulás a magas frekvenciák hatására. A nyitott szív egyik alapkövetelménye a szabad és tiszta beszéd! Ez a tisztulás torokszorítás, feszítés, száraz torok és köhögés tüneteit hozza magával. Személytől függ az erőssége; minél többet nyelünk le és fojtunk el, annál többet és erősebben kell tisztítani. Most azt tanuljuk meg, hogyan tudjuk szabadon kifejezni önmagunkat fénnyel és szeretettel tele. Engedjük be ezen energiákat, hogy a kommunikációs csatornáink ismét tökéletesen működjenek.

3. Forróság majd hirtelen lehűlés

Kozmikus forró hullámok érkeznek segítségünkre, hogy szó szerint leégessék a régi programokat, és segítsék a fizika test sűrűségének csökkentését. Ezeket úgy tapasztaljuk meg, mint hirtelen érkező forró hullámok vagy bensőnkön végigszáguldó meleg energialöketek, melyeket hirtelen bizsergés és lehűlés követhet. Ha ezeket tapasztaljuk, jól mutatják, hogy még messzebb járunk már a Felemelkedés Folyamatában, mint azt gondoltuk – segítségükkel újabb régi rétegektől szabadulunk meg.

4. Idegrendszeri és érzelmi változások

Az elektromágneses hullámok, melyek az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre egyaránt hatnak, segítik a Fénytest további fejlődését és aktiválódását. Ezt úgy tapasztalhatjuk, mint belső földrengések a testben, ahogy a fény és a sejtjeink újabb útvonalakat hoznak létre a testen belül. Mindeközben a felszínre lökődnek azon eltömődések (fizikai és lelkiek) melyeket régóta elnyomva hordozunk. Ez megnyilvánulhat abban, hogy visszatérnek régi érzelmek, szituációk és traumák, valamint extrém fáradságban és érzelmességben egyaránt.

5. Új Hold Új kezdet

Az Új Hold energiái egy tiszta lapot hoznak magukkal. Lehetőségünk van itt és most kitenni mindent fizikailag, lelkileg és szellemileg is, ami már nem szolgál minket. Ezen időszak pillanatai a régi levedlésére, és az új fejezet megkezdésére adnak lehetőséget. Érezhetjük is, hogy megálltunk, mintha egy nagy levegőt készülnénk venni, mielőtt ugrunk. Ne nézz hátra, ott már nincs semmi, csak fordulj előre, és ugorj az Újba, Önmagad Új Még Magasabban rezgő részébe.

6. Agyi átkalibrálás

Az elmúlt hetekben a fejünket már érte egy s más. A teljes agyi szerkezetünk áthangolódik a beérkező magas frekvenciák hatására. Ez gyengétől erős fejfájásig terjedhet, koponya nyomást és feszítést okozhat. A fájás vándorol fejtetőtől nyakig, halánték, homlok, tarkó mind érintett lehet. A harmadik szem aktiválódása, és a tudatosságunk emelkedése okozza ezen tüneteket. Mellékesként pedig száraz, szúrós szemek, vagy pedig homályosabb látás is jelentkezhet, mivel most tanulunk meg a harmadik szemünkkel látni a fizikai szemünk helyett.

7. Isteni Szív Aktiválása

A Felsőbb Szívcsakra aktiválódását is érezhetjük ezen napokban, mely segíti, hogy még tisztább és nyitottabb szívvel éljünk, és elengedjük a maradék negatív beidegződést, mely még lehúzna minket. Szívdobogás, szívlüktetés, és feszítés, nagyobb dobbanások mind a jelei lehetnek. A nyitott szívcsakra jele a tiszta öröm, szeretet és hála érzése, míg a zárt szívcsakra esetében szeparációt, ítélkezést tapasztalhatunk, melyek már egyáltalán nem esnek jól ezen a szinten, ahol járunk… így most lehetőségünk van mindent végleg elengedni.

 

A mostani időszak lehetőséget teremt számunkra, hogy tisztába kerüljünk Önmagunkkal, és elengedjük mindazt, ami már tényleg nem szolgál minket. Ezen energiák nagyon erősek, mert már mi is erősek vagyunk, és képesek vagyunk őket fogadni, kezelni, és általuk még magasabb szintre emelni Önmagunkat.

Ragadjuk hát meg a lehetőséget, adjunk le mindent, ami már nem szolgál minket, és töltődjünk fel a hihetetlen energetikai hullámokkal, melyek vagy magasra emelnek, vagy elöntenek minket… a döntés a mi kezünkben van… áramolsz vagy elmerülsz… válaszd a fényt!🙏

 

➡️Olvass tovább:

Felébredés / Hogyan oldjam a feszültségem?

Mindennapi 1x1 / Gyógyítsunk Fénnyel

Mindennapi 1x1 / Lélegezzünk Életet 11+1 légzésmódszer

 

Szeretettel, Elsa.

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.10.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Eredeti cikk: https://in5d.com/new-moon-blessings-energy-update/


Energia Riport - November 7. - A mostani napok kérdése: Mi a fene történik a fejemmel???

Wowwwww gyerekek, pár napja micsoda buli van...meglendült a tér...bekapcsolt az energia, mintha feltekertük volna a mutatót... És mit érezhettek? Elsősorban Fejes és Füles dolgokat - fülcsengés, fülzúgás, éppen letöltésben levő energiák érkezése. Zúg, nyom, és hangosan felcsendül néha a fül, alakul a belső hallásunk. Akinek viszket, ne lepődjön meg, ez is tünet lehet, olyan, mintha kis bogarak mászkálnának benne, vagy valaki megsimítaná. Fura, de normális, no para! Lassan igazán hallani fogunk... szívvel és lélekkel egyaránt. A fej körüli mozgások ne rémisszenek meg senkit! Átkalibrálódik a fejünk, ahogy egy kedves hölgy szuperül leírta pár napja. Érezhettek nyomást és fájást a fej egész területén, lüktetést, bizsergést és feszítést a fejtető, a tarkó és homlok környékén, valamint le egészen az állkapocsig, a fogakban, le a torokba és vissza. Ha vándorfájást éreztek, tudjátok, ez most az energia, ami halad körbe-körbe, és egyesével oldja ki a blokkokat és aktivizálja az energia szabad áramlását. Bekapcsolunk. Bekapcsol a fejünk és az agyunk egy magasabb szintre. Egyre magasabbra húroznak minket, mondjuk úgy. Érezhettek hirtelen szívszorítást és lüktetést, ami lemehet a hasig, majd fel a torokig. Erős tisztulások zajlanak. Érzékenység a napokban magasan szánt, könnyedén elsírhatjuk magunkat, amit nem feltétlenül egy adott dolog okoz, csak tisztulunk, és kiengedünk...ebben a formában. Most ne vonjatok le semmilyen nagy konzekvenciákat, se történésekkel, se kapcsolatokkal vagy emberekkel szemben... csak hagyjatok mindent áramolni, hagyjátok, hogy ezen magas rezgésű energiák átmossanak kívül és belül, és engedjetek el mindent, ami nem kell, mert annyi minden jön be, hogy nincs hely felesleges vagy elavult dolgokra.

Ma legyetek olyan, mint egy nyitott ablak: beáramlik a levegő, majd kiáramlik.

Jöhetnek még bizsergések, áramlások, lüktetések, zúgások és felbukkanó feszültségek, amik a semmiből jönnek, és ha nem ugrunk rájuk, akkor távoznak is, mert nem minden a miénk, csak áthalad rajtunk. Nyomottság és kedvetlenség is jöhet ilyenkor, mert a mostani napokban nagy tisztulások zajlanak, hogy legyen hova integrálni az újonnan jött energiákat, amik készítenek minket a 11:11-es energiakapura.

Mély levegő, ellazulás, sok-sok meditáció, mély légzés, amit ajánlok most Mindenkinek. Ölelkezzetek, adjatok szeretetet egymásnak, és mindenkinek, mert mi tudjuk mi zajlik, de sokan nem tudnak semmit, csak érzik a növekedő energiákat és feszülnek tőle. Ne ugorjatok semmire, ne lépjetek elhamarkodottan, ez most egy intenzív hónap, és egyre csak fokozódik.

Kitartás Testvéreim, egyre fényesedünk, egyre magasodunk, egyre jobban belenövünk a Teljességünkbe!

Kapcsolódjatok egymáshoz, a közös mezőkhöz, a Föld 5d-s Kristálymagjához és rácsozatához, és földeljétek az energiákat, hogy stabilan tudjatok állni. Áramoljon a Fény, és Ébredjen minden Lélek!

Áldás Rátok Testvéreim, Áldás a Földre, és Minden egyes Ébredőre!🙏

Szeretettel, testvéretek,Elsa.❤️

 

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.11.07.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Október 30 - Röpke Energia Riport

Kedves Testvéreim!❤️

A mai nap hihetetlen erős és intenzív energiákkal érkezik. Feszültség, "valami készül, valami történik" érzés, zavartság, nyugtalanság száll a levegőben. Mintha valami előtt lennénk; mint, amikor Karácsonykor már fel van állítva a fa, minden kész, és mi gyerekek kuporgunk a szobában, várva a csengőt, hogy mehessünk és nyithassuk az ajikat...tudod mi jön, tudod mire vársz, és minden sejtedben érzed a lüktetést és a várakozás örömét. Nem tudom, ki hogy érzi magát, de nekem ma valaki ül a nyakamon és a hátamon, legalábbis úgy érzem, mintha valami nyomna lefelé. Dobog a szívem, bizsereg és lüktet a fejem, a nyakam, a gyomrom picike, mint vizsga előtt... és a szakadó eső, sötét felhők sem éppen a napos oldalt erősítik...talán tisztulás, mert olyan erővel esik, mintha le akarná mosni az egész hónapot. De valamiért nem félelem, hanem izgalom az, ami ezeket kiváltja. Mintha nem lennék ma egyedül, mintha dolgoznának körülöttem, mintha ismerős energiák vennének körbe...Nem mondom, hogy jön valami. Nem mondom, hogy készüljetek, mert kezdődik... nem tudom, nem látom előre... de valami változott tegnap óta...és úgy érzem még változni is fog november elseje előtt...nullponton állunk... mindjárt indulunk tovább... talán ennek az izgalma lüktet ma bennem...

Ti hogy vagytok Testvéreim? Kire hogy hat a hónap utolsó pár napja? Mit éreztek? Kapaszkodjatok, bármi is ez, itt van, és visz minket tovább. Szinte érzem, hogy kapcsolom be az övem, és látom a hullámvasút csavaros sínét magam előtt..

Kapaszkodjatok, és csak nyugalom, lélegzés, ellazulás, meditálás. Ma pihenünk, felkészülünk, aztán indulunk is tovább!

Áldás Rátok kedveseim, Áldás és Fény Mindenkire!

Szeretettel, Elsa.❤️

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.30.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Októberi Energia Híradó

Kedves Ébredő Testvéreim!❤️

Az október hónap hatalmas megáradt folyóként zubog át a mindennapjainkon. A világban a furcsaságok, és a "sosem láttam ilyet korábban"-ok sokasodnak; meleg van, ahol ősz lenne, szakadó eső és hideg, ahol még meleg kéne, hogy legyen ilyenkor.(nálam pl) Tornádók, viharok, elöntött városok mind egyre többen vannak, ott is, ahol előtte sosem történtek ilyesmik. Gaia hihetetlen tempóban emelkedik, és levet mindent, ami nincs összhangban az Ő magasabb céljaival és következő lépcsőfokaival.

Az állatok egyre bátrabbak a közelünkben: bújnak, odajönnek, bogarak szállnak ránk, és nem is akarnak távozni. Madarak csicseregnek egész közel, és bámulnak a kis szemeikkel... és már nem félnek... mintha elkezdenénk őket máshogyan látni... és ők is minket. A világ jobban fénylik, minden élesebb és színesebb. Furcsa fénycsíkok, dupla szivárványok, furcsa felhők az égen... mind mutatják, hogy egy új világban járunk már. Az energiák rendkívül erősek, és mi egyre csak emelkedünk, egyre inkább harmóniába kerülünk Önmagunkkal és a Mindenséggel. Mások vagyunk már. Valami más bennünk. Sokan mennyei nyugalomban áramlanak, az életük egyre színesebb, csodálatos megvalósulások, régóta várt álmok valóra válása, kiegyensúlyozódó kapcsolatok, javuló egészségi állapot, és boldogság, elégedettség a mindennapjaikban, amit tapasztalnak. Sokan még tisztulnak, s ők szembesülhetnek fizikai tünetekkel, felbukkanó betegségekkel, ismételt leckékkel és feladatokkal, és persze életünkben megjelenő nehézségekkel. Az energiák olyan erősek és intenzívek, hogy semmi nem maradhat érintetlen. Bármi, ami nincs összhangban az emelkedéssel, és Önmagunk legfelsőbb lényével, az kiszanálódik. Ne kapaszkodjunk semmibe! Csak az megy, aminek itt az ideje, hogy menjen. Belső Énünk sugallatokkal, érzésekkel, lüktetéssel és fejtető körüli bizsergéssel terelget minket, hogy észre vegyük, amikor kapcsolódik, és fel akarja hívni a figyelmünket. Minél többet meditálunk, annál erősebb a kapcsolat, annál több a beáramló erő, és annál könnyebben tudunk hallgatni a belső hangunkra. Sokan tapasztalnak most fej körüli érzeteket: bizsergés és simítás érzetek a fejtető és homlok körül, lüktetés, nyomás, feszítés vagy csiklandozás érzet a szemek között, tarkó hasítások, halánték nyomás... ezek mind a harmadik szem nyílásának, és az emelkedő energiák integrálásának jelei. Nyílik a tudatunk, a belső szemünk, nyílik a világ, ami eddig rejtve volt szemeink elől. Szívcsakra lüktetést, feszítést, mellkas körüli melegséget, zubogó energiákat érezhetünk, ahogy egyre nagyobbra nyílik a szívünk, és az Isteni Mag-unk egyre fényesebben ragyog és lüktet. Békésebbek, szeretettelibbek, nyugodtabbak vagyunk sokszor, ám hirtelen jött fáradság, letargia, izgalom, frusztráció is járhat vele, mert nagy iramban engedjük ki mindazt, ami már nem szolgál minket. A lábaink feszíthetnek, lüktethetnek, érezhetjük, mintha le lennénk szögellve a padlóhoz, és erősen zubogó energiafolyamok is jöhetnek, ahogy egyre jobban és mélyebben kapcsolódunk az Új Földhöz, és az 5Ds Kristály rácsozathoz. Tapasztalhatunk még: megszédülés, megbillenés, csúszkálás érzést, valamint az időszakosan és hirtelen fellépő fülcsöngések, sípolások és frekvenciahangok érzetét.

 

A hónap üzenete egyensúlyban van a természettel: vesd le mindazt, ami elszáradt, ami elfogyott, ami elhalt, ami már nem működik, és adj helyet az újnak, ami most beáramlik. És ahogy a fák is érzik, tudják, hogy tavasszal újra kinőnek a levelek, és virágba borulnak az erdők, Te is higgy magadban, hidd el, hogy ez egy Új Világ már, ahol merhetsz álmodni, és nem a lottóötössel arányban fog megvalósulni.

Te teremted a jövőd, csak engedj neki helyet, engedd be saját magad, és engedd meg magadnak, hogy áramolj az új energiákkal, amik egyre feljebb emelnek minket... fel Önmagunk legfelsőbb szegleteibe, ahol minden álom valóság, mert elhisszük, és megteremtjük.

 

Üdvözöllek Titeket Új Világ Teremtői! Álmodjatok nagyokat és bátran, adjatok sokat és nyíltan, higgyetek végtelenül és korlátok nélkül.

Boldogságos Októbert Mindenkinek!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤️

 

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.19.

Fb: Mindennapi Tudatosság  @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest


Telihold Energiák Október 24-25.

A Telihold Október 24-25 - Mit hoz Nekünk a Telihold???

Ezen telihold nagy változásokat hozhat magával. Ha úgy érzed, hogy már egy ideje toporogsz, akkor ez most a Te időd, hogy döntést hozz, és elindulj... hogy kezedbe vedd az életed. Az életben minden mozgásban van, ami azt is jelenti, hogy neked is haladnod kell előre... ez jelentheti, hogy fel kell rázni a dolgokat, ki kell lépni a komfortzónából, hogy a megrekedt energiák meginduljanak, és a változás beindulhasson... vagy ez, vagy pedig beleragadsz a múltba, a lejárt kondíciókba, a megcsömörlött reakciókba, viselkedési mintákba és jól ismert szituációkba. Most van itt az idő, hogy egy teljesen új utazásra indulj, hogy életedet egy új irányba tereld, és meg is indulj rajta... anélkül, hogy bármit is visszatartanál magadban.

Kérdezd meg magadtól: Valóban megélem az álmom? Mi az igazi természeted, és vajon megéled-e azt, teljesen? Hogyan tudnád kifejezni úgy, hogy tiszteled és becsülöd magad, szégyen és félelmek nélkül?

A Telihold most ezt kéri tőled: Hozd el az igazi belső lényed, mutasd meg a világnak, ha eddig rejtegetted, ha eddig nem mertél kilépni...és tök mindegy, hogy mások mit gondolnak vagy mondanak.

 

Kapcsolatok és Szerelem

A kapcsolatok most középpontba kerülnek, ameddig a Vénusz hátráló mozgásban van. Ez az jelenti, hogy meg kell találnod a törzsedet, a családodat, azon embereket, akik segíthetnek, támogathatnak... akik megértenek téged. Vágd el azokat a szálakat, amik toxikus emberekhez és kapcsolatokhoz fűznek, akik nem értékelnek, nem ismerik el az igazi isteni lényed. Ez a Telihold a segítségedre lesz, hogy olyan emberekkel kerülj kapcsolatba, akik segítenek, akik a mostani lényedhez megfelelőek. Segíthet, hogy megold a régóta húzódó rosszul működő kapcsolatokat, vagy pedig teljesen lezárd őket. Mert ez az, amiről most szó van, erre van szükség. Ne kapaszkodunk többé olyanokba, akik már nem tartoznak az új életünkhöz! Ez a Telihold a segítségedre lesz az új kapcsolatok létrehozásában, olyan emberekkel, akik elismernek, értékelnek és támogatnak, s megadják mindazt az érzelmi segítséget és támogatást, amire szükséged van. És igen, ez egy nehéz és kihívásokkal teli időszak, mert nehéz elengedni a régi kapcsolatokat, de megéri, és ezt a következő teliholdig meg is fogod tapasztalni és érteni. Ha van valami, amit szeretnél a kapcsolataidban megvalósítani, azok mind most lesznek aktiválva. Éppen ezért most kedvesen és lágyan, de menj tovább, és lépd meg ezeket a változtatásokat azon kapcsolataidban, amik számítanak neked.

 

Egészség és Öngondoskodás

Ez a Telihold most azt kéri tőled, hogy pihenj egy kicsit és törődj Önmagaddal többet. A testednek szüksége van ápolásra és törődésre, mert a lélek itt lakik...és érdemes értékelned. Talán észrevetted, hogy körülötted sokan betegek lesznek, többek között te is, ha nem vigyázol magadra, és nem értékeled a tested annyira, hogy hallgass rá, amikor arra kér, hogy pihenj, vegyél vissza, és lassulj le egy kicsit. A testednek egy saját rendszere és módszere van arra, hogy pihenjen, és a már nem kívánt és nem szükséges energiákat kiengedje, és megtisztítsa magát... add meg neki ezt az időt, és hallgass rá. Engedd meg neki, hogy végezze a dolgát. Fordítsd ezt az időt arra, hogy ápold, szeresd, óvd és ez a törődés kibővül rajtad át mások felé is. Úgy találhatod, hogy most nehezebben alszol el, hogy többet vagy ébren... ez vele jár. Használd ki ezt az időt olyannal, amit szeretsz, ami megnyugtatja az idegrendszered, és ellazít.

 

Érzelmek

A Telihold időszaka mindig is egy érzelmesebb időszak, de most különlegesen igaz ez, a kozmikus változások és aktivitások miatt. Ezért légy tudatában az érzelmeidnek, és találj módot arra, hogy kreatív úton tudd csatornázni őket. Úgy találhatod, hogy az érzelmeid felerősödtek, ezért hallgass a belső megérzéseidre és képzeletedre, amikor fontos döntésekkel nézel szembe. Nagyobb érzelmi kitörésekre is számíthatunk, ezért légy résen, hallgass a szívedre, és használd ezen energiákat konstruktív módon ahelyett, hogy beleragadnál egy érzelmi robbanásba, amiből nehéz kikeveredni. Összefoglalva, ez egy csodálatos és különleges időszak. Légy nagylelkű és kedves, földelj sokat és légy alázatos.

A Bika ereje a megbízhatósága és függetlensége, és ezeket most magunkon is erősebben észlelhetjük majd. Csakúgy, mint az egyéb jellemzőit, amik: konokság, birtoklási vágy, féltékenység és lustaság. Légy tisztában ezekkel önmagadban, amikor jönnek, amikor szembekerülsz velük, mert ez segíthet, hogy jobban tudd kezelni ezt az érzelmes időszakot.

Lélegezd be mélyen a Telihold erejét, és élvezd az Utat! Áldás Rátok!

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.23.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: Gaia Heals - Fb: Gaia Heals

Fotó: pinterest


Energia Híradó - Szeptember

Szeptember, szeptember, mit hoztál a zsákodban???

Már hetek óta próbálok valamit írni erről a szeptemberről, de annyira változékony, annyi minden történik, hogy nem is tudtam, hogy is kezdjem. Nyugodtan indult, hogy lassan fel tudjunk készülni a hatalmas energiákra, amik ostromolnak minket. Augusztus után ez nagyon kellett.
A magas rezgésű energiáknak jótékony hatásai vannak, ám nem szabad elfejtenünk, hogy pont azért mert magasan rezonálnak és nagyon intenzívek, ezért sok negatív hatást is kiváltanak. És most nagyon nagyon intenzívek; sokkolóan, hirtelen jött, lábunkról leverősen intenzívek. 
Gyakran érezhetjük, hogy nagyon sok meditáció és tisztítás után sokkal alacsonyabbnak érezzük magunkat, és sok negatív dolog felbukkan. Ilyenkor nem is értjük, hogy mi is történik, hisz ennyi odatett meló után miért is nem ragyogok és fénylek, és jön össze minden, mint a karikacsapás... hát azért mert még mindig hordunk magunkban alacsonyabban rezonáló érzéseket, emlékeket és kondíciókat, amik most a magas energiák hatására mind feljönnek, hogy lássuk őket, megtisztítsuk és elengedjük. Hogy az utolsó dolgok is ki tudjanak áramlani, és az egész mindenünk magas rezgéssel legyen feltöltve. Olyan ez, mint a mosás. A mosószer tisztít, de a tisztasághoz először a mocsoknak kell távoznia. Beletesszük a mosószert és ettől kijön a kosz. És a kosz ott van a vízben és áramlik, amíg le nem eresztjük. Ugyanez történik itt is; a magas rezgésű energia megindítja a maradék alacsonyt, és így a gyönyörű magasan fénylő életünkbe bumm megjelennek a dolgok... a kellemetlenebbek. Érezhetjük magunkat feszültnek, frusztráltnak, ingerültnek; lehetünk haragosak vagy kicsit enerváltak. Előbukkanhatnak betegségek vagy időszakos tünetek, amik jeleznek nekünk. Számtalan fizikai tünettel is szembetalálhatjuk magunkat: émelygés, fejfájás és lüktetés, nyomás a homlokon és tarkóban, szívlüktetés, bizsergések és forró löketek. Az is lehet, hogy az életünkben bukkannak fel megoldásra váró feladatok és nehézségek, mert ez az út, hogy meglássuk mindazt, ami még visszatart minket, hogy Teljessé válhassunk. És persze lesznek olyanok, akik csak magas rezgést éreznek, és minden egyre jobban alakul. Legyetek büszkék magatokra, mert akármit is tapasztaltok most, azt jelenti, hogy dolgoztok magatokon, és fejlődtök, tisztultok. A dolgok jól alakulnak, még ha néha nem is úgy tűnik... de idő kell, amíg az energiák hatása jobban is megmutatkozik, és a várt jó megérkezik a saját realitásunkba is; ezért türelmet kell gyakorolnunk. Addig pedig, ahogy egy jó barátnőm mondta: legalább erősödik a hitünk Önmagunkban... mert végső soron ez a mi utunk, és a mi jövőnk. Még jó, hogy nekünk kell érte tenni. és sokszor már a zsinegünk végén járunk, de még mindig jönnek és jönnek a katyvaszok...

Nem baj, harcosok vagyunk, az energia mesteri, a Föld Fénymunkásai és Gyógyítói.. erővel jöttünk, és az erőt most felébresztjük. Megyünk tovább, és nyomjuk, bármit is kapjunk, mert ehhez értünk, ezt csináljuk a legjobban. Ez a küldetés: megtisztítani és meggyógyítani Önmagunkat, hogy utána megtisztítsuk és meggyógyítsuk az egész világot. Hatalmas feladat, és ezért a legerősebbek jöttek!
Kitartás testvéreim, kapunk hideget és meleget, könnyűt és nehezet, de együtt megyünk, mert együtt jöttünk, és visszük magunkkal az egész világot.

Áldás Rátok, és hajrá! Fejet fel, gatyát megkötni, és mossuk ki a maradékot, hogy végre minden ragyogjon, és felszabaduljunk, teljesebbé válhassunk. 

Szeretettel, Elsa. 

 


Energia Híradó - Mi a fene történik most?

2018.Augusztus 20.

 

Hihetetlen erővel zajlanak az események. Tudtuk, hogy az augusztus kemény lesz, hogy sok energia érkezik, sok kapu nyílik, sok tisztulás zajlik, de hát ez tényleg kőkemény. Ezeréves emlékek jönnek fel, rengeteg harag, düh, feszültség robban ki, és legtöbbször azt sem tudjuk, kire vagy mire haragszunk. Csak úgy feszít belül, és ugrásra kész. Akármilyen apró dolog jöhet, és bumm, már el is úsztunk vele. Most ezekkel mind szembe kell nézni, bele kell menni, meg kell bocsájtani, és el kell engedni. Az új energia visz magával, és mindent, amik nem mi vagyunk, hátra kell hagynunk. Amint reagálunk valamire, ott a tükör, ott a jel. Figyelem, valami belül jelez, mocorog, mondandója van, én meg reagálok. Akkor és ott ragadjuk meg. Érezzük magát az érzést, hagyjuk feljönni, átáramolni magunkon. Halljuk, mit akar mondani, mit akar jelezni nekünk. Ezek, és minden ilyen negatív érzelem egy lenyomat, egy seb, egy apró lélekrész, amit elnyomtunk és eltemettünk, mert olyat tett (olyat tapasztalt, mert tapasztalni akartunk, mindent, amit lehet), amit elítéltünk utána. És most, ezer életekkel később itt van, és emelkedni akar velünk. Úgyhogy fogadjuk be, bocsássunk meg, mert mindegyikük mi vagyunk. Az összes haragos, félős, szomorú, ítélkező... az összes darabkánk. Itt az idő, hogy mindenkit visszatereljünk a Teljességünkbe, az Egészbe, akik vagyunk. Nézzünk velük szembe, sirassuk meg őket,öleljük át és tisztítsuk meg minden egyes darabunkat. Utána pedig vegyük őket magunkhoz, és olvasszuk magunkba Ha ez megvan, akkor az érzés, a fájás mind távozik. Kimosódik belőlünk. Már nem reagálunk mert nincs, aki reagálna. Már nem haragszunk, szomorkodunk vagy félünk, mert megtisztítottuk mindazt, ami ezeket bennünk tartotta. Felszabadulunk. Ez az út vezet haza. Önmagadba.
Kapaszkodjatok, mert a vonatunk robog tovább! Az új energiák kitöltenek mindent, amit kiengedtünk, és felszínre hoznak mindent, amivel még dolgunk van. 
Áramoljon a Fény!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2018.08.20.