Mindennapi Reggeli - 1 perc Önmagadra

Minden új nap egy lehetőség, hogy még teljesebben megéljük azt, aki valójában vagyunk. Sokszor elfelejtjük, hogy a csodák körülöttünk vannak, az erő bennünk rejlik, és a világ tőlünk változik otthonná. 

Tekintsünk minden új napra úgy, mint lehetőségek és csodák tárházára, mely csak arra vár, hogy észrevegyük, magunkhoz öleljük és olyanra álmodjuk, amilyenre csak szeretnénk.

Üdvözöljük a Felkelő sugarakat, ahogy megérinti lelkünket az új nap hajnala. 

 

A képek a pinterestről vannak.


Mindennapi reggeli 1 perc a Lelkednek - Január 25.

Forrókávés Jó reggelt Mindenkinek! Ha nehezen is megy néha a sorsunk, tudnunk kell bízni a belső erőnkben, és az utunk céljában. Mert okkal vagyunk itt, okkal éljük meg mindazt, amik épp az életünkben vannak. Mi teremtjük őket... hogy tanítsanak, segítsenek, mutassanak és vezessenek minket... haza Önmagukba. Kitartunk! És akkor is megcsináljuk!

"Csak az veszít, aki feladja; a többiek mind győztesek." Coelho

🙏Mai mantrám: Merek mert hiszek, teszek, mert merek.

Mindennapi Tudatosság 2021.01.25.

Fb:@mindennapi.tudatossag 

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek - Január 18.

Boldog Hétfőt Mindenkinek!

Bár nem vagyok nagy hétfő rajongó, igyekszem úgy tekinteni rá, mint egy friss tiszta illatos papírra. Egy teljesen új kezdetre, amit nem nyomaszt már a múlt hét sava és borsa, hanem lehetőséget ad, hogy elkezdhessem friss erővel, és makulátlan alappal. Mert ez egy új hét, tele új lehetőségekkel és persze reménnyel . Ti hogy élitek meg a hétfőket? 

" Minden kezdet lehetőségek végtelenjét ajánlja fel; hogy élünk-e velük, csak rajtunk áll."

Mai mantám: Új hét, új kezdet, új erő!

Elsa Sol-Mindennapi Tudatosság 2021.01.18.

Mindennapi reggeli 1 perc a Lelkednek - Január 15.

Csodás Jó reggelt Mindenkinek!

Vannak olyan napok, amikor mindent megteszünk, de valahogy mégsem jönnek össze a dolgok, és nehézség hátán nehézség jár a nyomunkban. Nem mindig tudjuk a történéseket megváltoztatni, csak dönteni tudunk:  hagyjuk, hogy kihozzon a sodrunkból, elborítson és lenyomjon, vagy veszünk három-öt hatalmas levegőt, és megpróbáljuk elfogadni. Ha nem is értjük, ha nem is tudjuk miért és hogyan, de mégis már itt van, igy van itt, igy az egyetlen amit tehetünk, hogy hagyjuk, hogy éljen, és hagyjuk, hogy továbbálljon. Sok dolognak le kell futnia, és sokszor csak jóval később jövőnk rá mi is történt, és miért is...és ma mit tehetünk? Elfogadjuk, és lépkedünk tovább...minden nap hoz újat, szebbet, jobbat.

" Van, hogy kék az ég, és van, hogy borús. De, hogy mi mit látunk, csak rajtunk múlik."

Mai mantrám: Képes vagyok elfogadni, ahogy van.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.01.15.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek - Január 13

Szép-Jó Reggelt Mindenkinek!

Akármilyen sokat dolgozunk is magunkon, van olyan, hogy az energia, ami körbevesz minket alacsony, vagy legjobb esetben is, nem túl magasan rezgő. Ez esetben a környezet energiája, ha nem vigyázunk, minket is befolyásolhat, és hirtelen úgy érezzük, kifáradtunk, elgyengültünk, leszívtak minket. Ingerültebbnek, nyugtalanabbnak érezhetjük magunkat, és ha jobban beletapintunk a térbe, érezhetjük, hogy az energia a mi auránkat csapkodja. Ilyenkor vegyünk pár nagy lélegzetet, mélyen földeljük magunkat, és erősítsük meg az auránkat, elképzelve ahogy felragyog, és pulzálva körbevesz minket. Erős fényünk visszatölti testünk, megvéd az alacsony rezgésektől, és hatalmas hullámként szétlökődik a térben körülöttünk. Így változtatjuk a teret, emeljük a rezgést, és tisztítjuk a világot.

" Ha tudni akarod ki vagy te, dolgozz az energiával. Rezegtesd a testedben, érezd a lelkedben, hagyd, hogy átdobogjon az ereiden; és akkor érzed, te vagy ez a minden."

🙏Mai mantrám: Képes vagyok ragyogni a sötétben is.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.01.13.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek - Január 12.

Nyugodt reggelt Mindenkinek! Az elmúlt napok intenzív energiái és alakulásai után ma vegyünk egy pár mély levegőt, és próbáljunk kicsit lazítani. A töltődés nem áll le, de mi könnyebben tudjuk irányítani és alkalmazni, ha nyugodtak és békések vagyunk, időt adva önmagunknak és a testünknek, hogy feldolgozza a letöltött információkat. Ma lélegezzünk mélyeket, és vegyük könnyűre a figurát. Élvezzük a nap folyását, a percek múlását, a baráti kacajokat, vagy a csöndes nyugodt pillanatokat...ma ráérünk...tettünk eleget!

" Az áramlásban van apály, és van dagály; mindkettőre szükség van a Teljességhez."

🙏Mai mantrám. Ma csak vagyok, és vagyok. Lélegzem, létezem.

Elsa Sol-Mindennapi Tudatosság 2021.01.12. 

Mindennapi Reggeli - Február 4.

Boldogságos Jó Reggelt!

Ma érezzük át szívünk és lelkünk melegét, a Fényt, melyet magunkban hordozunk. Mert a Fény és melegség mind belólünk áramlik kifelé, és lehetőségünk van gyarapítani, minden egyes apró gondolattal, tettel vagy kedves szóval Erősítsük hát ma csak a Fényt!

 

" Kapcsold fel a lámpát, s meglátod, hogy mindenben ott a Fény."

Mai mantrám: Fény vagyok, Fényt adok, Fényt hozok!

Mindennapi Reggeli Január 17.

Csodás csütörtököt Mindenkinek!

Minden napban van valami szép, de sokszor az olyan napokon, amikor a legnagyobb szükségünk van rá, nem vesszük észre. Ha lezuhan a rezgésünk, ha rossz a kedvünk, akkor nehéz meglátni a szépet. De a szép, a boldog és a Fény mindig ott van, mert magunkban hurcoljuk mindenhova. Ha te ott vagy, a Fény is ott van. S ha ott a Fény, akkor már könnyű látni általa a szépet és a kedveset...az aznapi apró csodát, amit ha megtalálunk önmagunkban, már átsejlik és bevilágítja a napot... Ragyogj hát!

 

" Minden napban meg kell találunk az értéket." Dala Láma

 

Mai mantrám: Ma találok valami fényeset, valami kedveset, és valami boldogságosat a napomban.

Mindennapi Reggeli - Január 16.

Erőtől duzzadó Jó Reggelt Mindenkinek!

Sok kihívással és nehézséggel kerülünk néha szembe, és könnyű elveszíteni a hitünket, az erőnket, hogy minden rendben lesz, és tovább tudunk haladni a célig. De minden földre kerülésben ott az erőnk, ami kibukkan, amikor készen állunk, hogy magunkhoz ragadjuk, és felhúzzuk vele magunkat... újra egyenesbe. És ha újra elesnénk? Sebaj, már legalább gyakorlatunk lesz a feltápászkodásban...még erősebben és még gyorsabban.

 

"Bátor, aki mer elesni és van ereje, hogy újra felálljon."

 

Mai mantrám: Bátorság a szívemben, bátorság az elmémben...erőt ad ma mindenben.

Mindennapi Reggeli - Január 15.

Nyugalmas és békés Jó reggelt Mindenkinek!

Ha úgy gondolom, hogy én teremtem a valóságom, akkor minden, amit tapasztalok az én teremtményem. Akarnék-e magamnak rosszat? Teremtenék-e magamnak olyat, ami bánt és dühít és mégsem vezet sehova? De akkor minek teremtem? Miért is akarnám megélni? Csak egy oka lehet: a tapasztalás maga. Hogy megéljem, hogy tanítson, hogy átmenjek rajta, hogy adjon valamit, mutasson valamit, vezessen valahova. És miért? Mert keresem magam, keresem az igazságot, keresem a fényt...és ez mind bennem van, és kitartóan világít és vezet haza...még ha nem is értem, és nem is látom...még akkor is, ha most, itt értelmetlennek is tűnik, de minden mögött ott a tanulság, ott egy darabka önmagunkból, és ha van erőnk tényleg odanézni, akkor megmutatja magát...és meglátjuk a leckét, ami önmagunk felé vezet.

 

" Minden a világon tükör, és minden benne önmagunkat tükrözi vissza."

 

Mai mantrám: Ma belenézek mindabba, ami körülvesz, és megkeresem benne magam.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek Január 14.

Boldogságos Hétfőt Mindenkinek!

Minden új hét egy új szakasz, napok sokasága, ahol lehetőségünk van mindarra, ami nem jött össze a múlt héten. Féltél? Most szembenézhetsz. Haragudtál most megbocsájthatsz. Lent vagy? Most beindulhatsz. Bármi is az, ez egy új hét, tele új lehetőségekkel...csak indulj el!

 

"Ha nem is tudod hova mész, jobb menni, mint toporogni."

 

Mai mantrám: Ma lépek ott, ahol eddig megakadtam.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek December 31.

Napsütötte Hétfőt Mindenkinek!

Ma van az év utolsó napja, ami egy egész szakasz lezárását hozza magával. Mit tettünk? Mennyit szerettünk? Mennyit fejlődtünk? Mit adtunk? Mit tapasztaltunk? Az évzárás mindig a lelkünk mélyébe ér, mert oly hamar elszaladt ez az év, és mégis mennyit haladtunk, és mi mindent megéltünk...földön is feküdtünk, az égben is szárnyaltunk, szerettünk és sirattunk, elakadtunk és feltápászkodtunk...az igazi érték azonban a lelkünkben rejlik: mennyit nőtt a szívünk, és ébredt a tudatunk, mennyi könnyet elsirattunk, és mekkorákat kacagtunk...milyen rövid év alatt, mennyi mindent megtapasztaltunk...mások lettünk, felfénylettünk, és jövőre még nagyobbat lépünk...Felébredünk.

 

" Ma lezárom a múltat, és köszöntöm az újat."

 

Mai mantrám: Hálás szívvel köszönöm, és engedem tovább ezt az évet, és bátran tárom ki szívem az újonnan érkezőknek.

Hétvégi Reggeli December 29-30.

Boldog és pihentető hétvégét Mindenkinek!

 

Pihenjetek és töltődjetek, élvezzétek ki az év utolsó békés napjait!

 

Áldás és Fény!

Mindennapi Reggeli December 28.

Hópárás Jó reggelt Mindenkinek!

Ki vagyok én? Honnan jöttem és hova tartok? Mit rejtek magamban? Miért vagyok itt, és mi a dolgom? Annyi kérdés melyet nap mint nap felteszünk, mert az élet minden nap tanít, minden nap formáz, és minden nap ad valamit, ami rajtunk múlik, hogy ajándék vagy bosszúság. De mi az igazság? Mi vagy Te valójában, miért is vagy itt, és mi a célod? A tapasztalás a cél, a megélés, az alkotás, a belső fényed felfedezése és kiárasztása, a lelked rejtekében mélyen pislákoló erő felébresztése, Önmagad megismerése, értékeid megélése, lehetőségeid kihasználása. Megélni az életed, és megalkotni az álmod valósággá formázását. És ki vagy Te mindeközben? Te vagy a Fény a testben, Te vagy a lehetőség a pillanatban, Te vagy a végtelen tudat az űr terében, Te vagy a Mindenség egy apró cseppbe rejtve...Fény vagy a sötétben és Ébredő Lélek az univerzum tengerében. Ébredj fel, és légy az, akiért jöttél, hogy lehess.

 

" Az Ébredés fénye kioltja a Sötétet." M

 

ai mantrám: Végtelen Isteni Lény vagyok, s bennem az univerzum minden ereje.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕December 27.

 Boldog és nyugodt Jó reggelt Mindenkinek!

Az életünk átalakulása sok nehézséget, és sok lehetőséget tartogat. Az elme nem szereti a változást, mert nem tudja uralni, így inkább tart tőle...de a lélek ismeri az újban, az ismeretlenben rejlő kincseket. A lehetőségeket és képességeket, a felismeréseket és megéléseket. Az álmokat, amiket csak úgy érünk el, ha merünk menni, ha merünk elesni és van bátorságunk utána mégis felkelni. Mert az Út bukkanókkal teli, de minden gödör után erősebben és magabiztosabban haladunk majd tovább...mert már hív a szív, és nem állhatunk meg többé...

 

" Ahhoz, hogy megváltoztasd a világot idő kell; ahhoz, hogy megváltoztasd magad, bátorság kell." R.S. Lowel

 

Mai mantrám: Ma bátran haladok előre, és veszem az akadályokat.

Boldog Karácsonyt!

Drága Kedves Olvasóim, Testvéreim, Csillagcsaládom!❤️

Ezúton kívánok most Mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET! Kívánom, hogy mindenkinek boldogságban, szeretetben teljen, sok nevetéssel, jó evéssel, sok-sok pihenéssel fűszerezve. Köszönöm Nektek ezt a csodálatos évet, és kívánok Mindenkinek Boldogságos Ünnepeket! Szeretettel, Elsa.❤️

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek December 21

Napsütéses Jó reggelt Mindenkinek!

Ma éljük meg a szívünk melegét, és adjuk ezt mindenkinek. Ma érezzük, hogy szeretünk, és hogy szeretnek minket. Ma áramoltassuk a Fényt mindenhova, töltsük fel a teret, töltsük meg az embereket, otthonunkat, a metrókocsit, ahol utazunk. Ma legyen a Fény Napja, ma érjen el minden csücsköt a Szeretet ereje.

 

" Legyen hát Fény! "

 

Mai mantrám: Fény vagyok, és ma mindent fénnyé változtatok.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek December 19.

Jó reggelt, jó reggelt Mindenkinek!

Mindegy mit állítunk magunkról, mindegy hogyan tüntetjük fel magunkat, mert az igazi jellemünk és tudatosságunk fejlettsége a mindennapok viharában mutatja meg magát igazán. Amikor valami történik, amit nem szeretünk, elítélünk, akkor lehetőségünk van arra, hogy önmagunkat lássuk vissza a tükörben. És minden tanít; az összes ember, az összes siker és tanácstalanság, az összes szeretem és nem szeretem szituáció. Megmutatja, hogy hol tartunk, megmutatja, hogy mennyit haladtunk, és hogy mennyit fejlődtünk már. És azt is, hogy mi mindent hordunk még magunkban, mi mindenre reagálunk, és mi minden az, amivel még dolgunk van. Mert a fejlődés sosem áll meg, a tudás végtelen, és mi addig növünk, ameddig csak akarunk...korlátlan Isteni Lények vagyunk, és most azon vagyunk, hogy visszaemlékezzünk erre...

 

" Ma meglátom magam a világ tükrében, és megtalálom mit rejtek a lelkem mélyében." 

 

Mai mantrám: Ma nem félek Önmagammal szembenézni.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek December 18.

Hófödte, fehér paplanos Jó Reggelt Mindenkinek!

Mindannyian ugyanazon az utazáson vagyunk, és mindannyian ugyanarra tartunk. Ám mindenkiben van valami, ami csak az övé, amit ő hoz ebbe a világba... a saját fénye, a kedves szíve, gondolatainak árama, szavainak bársonyossága, álmainak sajátossága....igen, minden ember különleges, mert mindannyian egyedülállóak vagyunk...és mégis, együtt alkotjuk meg a világunk hatalmas kirakósát. Szükség van Rád, mert együtt építjük az Új Világot, és együtt álmodjuk valósággá.

 

" Minden ember hoz valami rendkívülit a világba."

 

Mai mantrám: Ma meglelem és megélem azt, amitől a szívem szárnyal, a lelkem fénylik, és amitől érzem, hogy szeretek élni.

Mindennapi reggeli 1 perc a Lelkednek December 17.

Jégvirágos Jó Reggelt Mindenkinek!

Vadvízi evezésünk folytatódik, és mi áramlunk tovább a hullámokkal. De az idő nekünk dolgozik, mert minden perccel közelebb visz a céljainkhoz és azok megvalósulásához. A mi dolgunk az, hogy fenntartsuk önmagunkban azt a rezgést, amit be akarunk húzni...így megadjuk az időt, hogy a gondolat energia legyen, és az energia valósággá teremtődhessen. Akkor, amikor készen állunk rá.

 

" Mindennek megvan a maga ideje."

 

Mai mantrám: Türelmes vagyok, mert tudom, hogy minden elérkezik, amire vágyom. mert bennem már itt van.

Hétvégi Reggeli December 15-16.

Boldogságos Hétvégét Mindenkinek!

 

Csodálatos pihenést, elégedett összebújást, teli gyomrot és magasan szálló szívet Mindenkinek!

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek December 14.

Mosolygós-nevetős-kacarászós Jó Reggelt Mindenkinek!

Az életünk hullámvasútja robog tovább, és csak most derült ki, hogy nem vagyunk bekötve...sebaj, mert az igazi biztonság belőlünk fakad...a belső erőnk nyugalma az, ami végigáramlik a testen és a lelken, és szétterjed a térben. Belőled fakad, magadban találod. És mindegy mi van kívül és körülötted, a béke és nyugalom szigete benned van, és hazavár...csak horgonyozd magad stabilan a Földbe, és kapcsolódj fel a magas rezgésű Fénybe...érezd és áraszd!

 

" Ég fölöttem, Föld alattam, nyugalom bennem."

 

Mai mantrám: Ma békében és nyugalomban töltöm a napom, bármi jöjjön is az Úton.

Mindennapi Reggeli December 13.

Madárcsicsergős, hajnali-fényes Jó reggelt Mindenkinek!

 

Lezártunk egy szakaszt; elengedtük a régit, és beindítottuk az új hullám erejét. Megindultunk, és új fejezetet kezdünk. A Felébredés valósággá válását. Az álmaink életre hívását. A Fény győzelmének ünnepi korszakát. Az Álmok és Teremtés Korát. Legyünk hát büszkék ma, érezzük át, mekkorát léptünk, mennyit tettünk, és milyen hatalmas pillanatokat élünk.

Érezzétek meg Új Életetek első napjait...Éljen az Új Világ, Éljen a Fény!

 

" Minden új nap új erővel tölt meg."

 

Mai mantrám: Kitárom a szárnyam az új világ szelére készen!

 

Mindennapi Reggeli December 12.

Jó regggggelt !!!

 

Szépséges és erőtől duzzadó, áramlással dúsított, de tudatossággal irányított, mosolygós napot Mindenkinek!❤️Az Erő legyen velünk!❤️

Mindennapi Reggeli December 11.

Nyugalmas és békés Jó Reggelt Mindenkinek!

Sokszor kételkedünk, hogy vajon eljutunk-e valaha a célunkhoz, vajon létrejön-e az álom, amiről mindannyian álmodunk. De az erő épp ebben rejlik; bennünk, akik erővel, szándékkal és energiával töltjük meg a teret, és színekkel, érzésekkel, zenével és művészettel tesszük dúsabbá és fényesebbé. Minden egy álommal kezdődik, és az álmodó energiája által valósággá váik. Ezt csináljuk most. Szépen megalkotjuk azt a valóságot, amiben élni akarunk. Álmodunk és teremtünk. Mert Teremtő Lények vagyunk, akik álomból valóságot szőnek.

 

" Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni."

 

Mai mantrám: Az álom csak addig álom, ameddig bele nem teszem magam. Ha én vagyok az álmom, akkor valósággá váltom.

Mindennapi Reggeli December 10.

Boldogságos Hétfőt Mindenkinek!

Bukdácsol a hajód? Az enyém is! Igen, ez egy nehéz időszak, és sokan kihívásokkal néznek most szembe. Ha te is így vagy vele, nyugodj meg, és tudd, hogy az átalakulás szükséges és örök...minden vihar után megnyugszik a tenger, és minden esős nap után lesz olyan, amikor végre hétágra süt a nap. Minden örökké áramlik és változik. Tedd te is!

 

" Nincs olyan hullám, ami ne vinne valahova."

 

Mai mantrám: Nálam a kormány, nálam az evező. Én vagyok a kapitány.

Hétvégi Reggeli December 8-9.

Nyugodt és békés, élményekkel gazdag, szeretettel töltött, nevetéssel és gacagással ízesített csodálatos hétvégét Mindenkinek!

 

Áldás és Fény!

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕ December 7.

Ragyogó Pénteket Mindenkinek!

Sok mindennel szembesülünk nap mint nap, és vannak azon időszakok, amikor több a nehézség vagy a probléma. De minden egy lecke, és minden ad nekünk valamit...ha mást nem is, akkor legalábbis egy újabb darabot önmagunkból...mert megmutatja, hogy kik vagyunk, hol tartunk, és mi mindenre vagyunk képesek.

 

"A kihívás erőt ad, mert megmutatja, mi mindent bírok el." 

 

Mai mantrám: Ma megélem és használom a belső erőm.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕ December 6.

Ropogós levegős Jó Reggelt Mindenkinek!

Az Út hosszan kanyarog, és sokszor fáradtan rogyunk le a szélére, mert elfogy az erőnk. Nem baj, magasra hágunk, de nem sietünk. Van időnk megállni, van időnk pihenni és feltöltődni...mert tudjuk mi vár ránk, és tudjuk, hogy bármeddig megyünk is, a cél minden fáradtságot megér.

 

"Minél magasabb a hegy, annál szebb a kilátás." 

 

Mai mantrám: A magam tempójában haladva, megmászom a hegyem.

Mindennapi Reggeli December 5.

Mosolygós Jó reggelt Mindenkinek!

Mindegy, hogy lent vagyunk vagy fent vagyunk, mert az élet egy áramlás. Minden múlóban van, onnantól, hogy létrejött. Ám megélhetjük ezt a hullámzást oly természetesként, ahogy a tenger is, és felvéve a ritmust, már nem elönt minket a hullámok ereje, hanem a magasba emel.

 

"A hullám a barátom, mert megtanultam szörfözni."

 

Mai mantrám: Nálam a képesség, nálam a kormány.

Mindennapi Reggeli December 4.

Jókedvű Jó reggelt Mindenkinek!

Sokszor annyi a gondunk, hogy teljesen elfoglalja a fókuszunkat. Pedig ha felhős is az ég, az ég attól még mindig kék...csak az nem mindegy, hogy mire figyelsz. Áldásra vagy átokra, problémára vagy lehetőségre, gondra vagy leckére... Te választasz, te döntesz. A te eged, és a te felhőid...a te fókuszod.

 

"Az áldás arra hullik, aki arrafelé néz."

 

Mai mantrám: Áldott vagyok, és észre is veszem.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕December 3.

Hófedte Hétfőt Mindenkinek!

Bármit is tegyünk, mindennek megvan a maga ideje és sorrendje. Néha sokáig tart, mire eredményt is látunk, de vajon a hosszabb idő csökkenti-e az értékét vagy az örömünket? Nem. Csak fokozza...mert több erővel, több munkával jutunk el a célhoz, de eljutunk. Bármikor is legyen az, de a cél minden nappal közelebb van... és ezért dolgozunk.

 

"Kitartó munkám meghozza gyümölcsét."

 

Mai mantrám: Minden lépéssel közelebb vagyok a célhoz.

Hétvégi Reggeli December 1-2.

Boldogságos Hétvégét Mindenkinek!

 

Pihenjetek, buculjatok, aludjatok és töltődjetek.

Élvezzétek ki a hétvége szabad perceit!

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek❤️☕ November 30.

Jeges havas, dérrel permetezett Jó reggelt Mindenkinek!

A Felemelkedés mindannyiunkat összeköt...teljesen mindegy, hogy miben hiszünk, hogy mit dolgozunk, vagy hol élünk most. Mind egyek vagyunk, mert egy azon Úton járunk, és mindannyian ugyanoda tartunk... Haza. Önmagunkba.

 

"Egyek vagyunk a Fényben, mert mindannyian Fények vagyunk".

 

Mai mantrám: Ma lépek egyet a különbözőség felé, és megtalálom azt, amiben azonos velem.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕🍪 November 29.

Álmokban és reménységben gazdagon ébredő Jó reggelt Mindenkinek!

Minden nappal jobban érezzük, hogy bennünk van a Fény, amit kívül kerestünk...belülről melegít, belülről áramlik, a mi bensőnkben születik és válik álomból valósággá, ahogy belülről kifele megteremtjük...mert bennünk lobog az erő, mely beindítja a gondolatot, a mozdulatot és megteremti a valóságot.

 

" Teremtő erő vagyok, mely álmodik és valósággá válik.

 

Mai mantrám: Bennem lobog az isteni erő, és ma felébresztem.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕🍪 November 28.

Napsugaras Jó reggelt Mindenkinek!

Néha annyi minden történik, és olyan gyors a tempó, hogy nem is tudjuk, hogy juthattunk ily messzire, ily rövid idő alatt.. de most? Merre visz az Út? Merre induljak? Mit csináljak? A gyors iram után a pillanatnyi mozdulatlanság kibillent minket, és talán nem látunk tovább hirtelen...nem baj! Minden perc ajándék; pillanatok ezrei, melyben szemünk előtt épül ki az út, s a kockákból felfénylik a lépcső, mely vezet minket tovább egyre magasabbra... vissza Önmagunkba.

 

" A lépcső fokait megmászva feljutok a csúcsra."

 

Mai mantrám: Tudom, hogy jó irányba visz az Út, még ha nem is látom mindig tisztán.

Mindennapi Reggeli November 27.

Jó reggelt, Jó reggelt Mindenkinek!

Ma kapcsolódjunk Éghez és Földhöz, és érezzük át, hogy hidak vagyunk, melyeken át a Fény leáramlik, és mélyen horgonyozódik a Földbe. Ma tárjuk ki a szívünk a térbe, a talpainkat mélyen a Föld szívébe, és fejünket magasan az Égbe...lélegezd be mélyen az Életet!

 

" Ma híd vagyok Ég és Föld között".

 

Mai mantrám: Érzem magam a térben, érzem magam a Földben, érzem magam az Égben.

Mindennapi Reggeli November 26.

Mosolygós Jó reggelt Mindenkinek!

 

A hétvége sokkolóan erős energiái után ma ránk fér a nyugalom és az ellazulás... Ma ne csináljatok semmi extrát, ma ne fárasszátok magatokat túlzottan, hogy a testnek legyen ereje az energiákat megfelelően horgonyozni. Ma adjátok meg neki, amit kér, és engedjétek pihenni és töltődni, ha arra lenne szüksége. Ne feledjétek: a test hatalmas átalakuláson megy át, s sokszor nem is tudjuk...most azonban biztosan tudjuk, úgyhogy áldjuk meg és engedjünk neki...megérdemli!

 

" A test az én otthonom, és én rajta át fénylek."

 

Mai mantrám: Ma áldom és szeretem a testem.

Hétvégi Reggeli November 24-25.

Boldogságos és pihentető hétvégét Mindenkinek!

Az erős energiák tovább hullámoznak körülöttünk, úgyhogy pihenjetek, meditáljatok, végezzetek sok földelést és energia légzést, hogy stabilan tudjatok állni, és vezetni tudjátok ezen erős löketeket.

Pihenjetek, kövessétek a belső hangotokat, és adjátok meg a testnek és léleknek, amire most vágyik...mert pontpsan tudja, hogy mire van most szüksége.

Áldás és Fény Mindenkire!

Mindennapi Reggeli November 23.

Energiadús jó reggelt Mindenkinek!

 

Minden nappal egy új élet kezdődik, s minden új nappal lehetőségek tárháza bomlik ki előttünk. Hogy bevállaljuk-e, hogy melyik irányba indulunk, és hogyan éljük meg, az rajtunk múlik. A változás örök, de mi vagyunk a kapitánya a saját hajónknak...

Hiszed? Mered? Elindulsz? Megéled?

Te melyik úton indulsz el ma?

 

"Mondj igent az új kalandra!"

 

Mai mantrám: Merek, mert hiszek!

Mindennapi Reggeli November 22

Boldogságos Fénnyel teli Jó reggelt Mindenkinek!

Ma erősen áramlik az energia, így érezhetünk csodát, és mások érezhetnek közben negativitást. A mi dolgunk ma megteremteni magunk körül azt a belső Napfényt, amit magunkban érzünk...és megmutatni másoknak is.

 

" Teremtsd meg a saját Napfényedet!"

 

Mai mantrám: Ma befogadom és árasztom a Fényt, bármilyen formában is jöjjön.

Mindennapi Reggeli November 21.

Havas teles Jó reggelt Mindenkinek!

 

Az idő múlását nem lehet tagadni, érezzük és tapasztaljuk minden egyes nap. S mégis az idő nem létezik, s mégis létezik. Érezzük, de megfogni nem tudjuk. Hogyan érezd hát az időt, és éld meg a pillanatok rohanó sorozatát? Állj stabilan a jelen pillanatban, vesd meg a lábad, és mélyedj el a mostban, mert ez az egy pillanat létezik, és ez a pillanat összeköt az összes lényeddel, az összes daraboddal, az összes dimenzióval...tudatosan benne lenni az itt és mostban...ez a jelenlét.

 

"A folyó az idő, és te vagy a szikla; így állsz a jelen pillanatban."

 

Mai mantrám: Ma mélyen horgonyzom magam a jelen pillanatban. Szikla vagyok a sodrásban.

Mindennapi Reggeli November 20

Boldogságos Jó reggelt Mindenkinek!

Minden pillanat arany, annak, akinek van szeme hozzá, hogy meglássa. Mindenben van jó, csak meg kell keresnünk, mert mi magunk hoztuk létre a pillanatot, az órát és a napot, amit megtapasztalunk. Rajtunk múlik, hogy fényeskedik vagy sötétté válik.. a döntés a mi kezünkben van.

 

"Minden pillanat olyan fényes, amilyenné teszed."

 

Mai mantrám: Ma fénnyé válik körülöttem minden, mert ezt alkotom.

Mindennapi Reggeli November 19.

Boldog Hétfőt Mindenkinek!

Sokszor annyi minden változik körülöttünk és bennünk, hogy azt sem tudjuk, kik vagyunk éppen. S baj ez? Nem. A változás az élet része, és ahogy fejlődünk és emelkedünk, elkerülhetetlen, hogy sok dolog megváltozzon; bennünk és körülöttünk egyaránt. S mindezt miért? Mert minden egyes nappal közelebb kerülünk ahhoz, akik valójában vagyunk...és végül is erről szól ez az utazás...haza Önmagunkba.

 

"Minden megváltozott, s mégis, sokkal inkább vagyok Önmagam, mint bármikor korábban." Iain Thomas

 

Mai mantrám: Szeretem azt, akivé minden egyes nap válok.

Hétvégi Reggeli November 17-18.

Boldogságos Hétvégét Mindenkinek!

 

Pihenjetek, töltődjetek, szeressetek és áramoljatok.

Tartson soká a hétvége!

 

Áldás és Fény!

Mindennapi Reggeli November 16.

Friss levegős, ropogós faleveles Jó reggelt Mindenkinek!

 

A mai napot szenteljük Földanyánk szeretetének. Ma simítsuk meg a fáit, ma öleljük meg apró kis virágait, ma segítsünk egy élőlénynek, és áldjuk meg szeretett Földünket, mert Ő a mi otthonunk, Ő a mi anyánk, Ő a mi csodálatos bolygónk. Neki köszönhetjük mindazt, ami körülvesz és életet ad... áldjuk ma még hálásabb szívvel, mindenért, amit csak ad nekünk.

 

" A Föld az én otthonom."

 

Mai mantrám: A mai nap szeretett Földünk napja, és szívem ma teljesen felé fordítom.

Mindennapi Reggeli November 15.

Csendes és békés Jó reggelt Mindenkinek!

 

Ma érezzük meg a békét és csöndet a világban és Önmagunkban. Figyeljük meg a gondolatok közötti csendes szakaszt, a lélegzetek közötti pillanatnyi ürességet, a szívdobbanások közötti pillantok erejét. Ma nyissuk meg a szívünket, és árasszuk ki belőle mindazt a békét, amely amúgy is bennünk nyugszik.

 

" A nyugalom a szívből áramlik."

 

Mai mantrám: Ma békés tó vagyok, melyen áthaladnak a fodrok.

Mindennapi Reggeli November 14.

Őszi napos Jó reggelt Mindenkinek!

 

Minden nap egy különleges nap, és minden pillanat tartogat szépséget és csodát, ha van hozzá szemünk, hogy lássuk, és szívünk, hogy érezzük. Minden pillanat egy egyedülálló csoda a végtelen idő folyamában...tedd értékessé.

 

" Minden pillanat különleges."

 

Mai mantrám: Ma mindenben érzem, hogy milyen áldott vagyok.

Mindennapi Reggeli November 13.

Békében és Fényben gazdag Jó reggelt Mindenkinek!

 

A mai nap éppen megfelelő arra, hogy egész napunkat a Fényben töltsük. Nem kell hozzá semmi más, mint tudatosan figyelni azt, hogy tartjuk-e azt a magas rezgést, amiben hiszünk, amiről álmodunk, amit élni akarunk, vagy úgy döntünk, hogy hagyjuk megzavarni a békénket, hagyjuk lehúzni a magas energiánkat, és hagyjuk hogy felhők borítsák be a szívünk és a tudatunk kék egét. Ez a Ti döntésetek! Ha békét akarsz, akkor válaszd és tartsd a békét! Ha Fényben akarsz élni, akkor tartsd és áraszd a Fényt. Mára ez az egy döntés az, amivel dolgunk van. Te mit választasz?

 

"Én döntök a sorsomról."

 

Mai mantrám: Árasztom a Fényt mert Fény vagyok. Tartom a Fényt, mert a Fény én magam vagyok.

Mindennapi Reggeli November 12.

Virágos pillangós jó reggelt Mindenkinek!

 

Az elmúlt napok intenzitása után, ma csak élvezzük, hogy vagyunk, hogy élünk, hogy ilyen csodálatos a Földünk, az otthonunk. Ma lássuk, hogy mennyit haladtunk és fejlődtünk, hogy mennyit dolgoztunk és elértünk. Ma legyünk büszkék és elégedettek; legyünk hálásak és békések...az Út mindig kanyarog, és mi egy nagyot léptünk tegnap óta...Megérdemeljük a pihenést és a nyugalmat.

 

" Békés szívben békés hely van."

 

Mai mantrám: Ma békés és boldog vagyok, elégedett és hálás mindenért, amim van, és aki vagyok.

Hétvégi Reggeli November 10-11.

Nyugalmas és békés Szép Hétvégét Mindenkinek!

 

Az energiák nagyon erősek, úgyhogy pihenjetek, földeljetek, meditáljatok sokat! Most engedjetek át magatokon minden energiát, és hagyjátok magatok mögött azt, amire már nincs szükségetek az Új Életetekben!

 

Áldás és Fény!

Mindennapi Reggeli November 9.

Ragyogó Napsütéses Jó reggelt Mindenkinek!

 

Az új világ küszöben járunk, ahol az álom és a valóság összemosódik. Amit akarunk megvalósul, csak Önmagukban kell hinni, és az erőnket összpontosítani. És hogyan?

Tudd, benned van a Mindenség ereje, és az összes lényé, aki valaha is voltál. Mindegyikük, s velük az összes élet, az összes erő és tapasztalás. Higgy hát a tudásukban, higgy az erejükben, higgy bennük, mert mindegyikük Te magad vagy.

 

" Én vagyok a Lélek, én vagyok az erő, én vagyok a megvalósulás."

 

Mai mantrám: Ma összekapcsolódom az összes bennem élő darabommal, és behúzom őket a mindennapjaimba.

Mindennapi Reggeli November 8.

Boldogságos Jó reggelt Mindenkinek!

 

Mindenben van valami jó, s ha az nem is, akkor egy tanulság; ám ha azt sem találjuk, akkor tudjuk, egy tapasztalással gazdagodtunk. Az élet tervezete tökéletes, mert mi magunk építjük. S ha nem tetszik, akkor nem jó helyre nézünk...lásd meg Önmagad mindenben, és jelen leszel minden pillanatban.

 

"Ha esik keress szivárványt, ha sötét van, keress csillagokat." 

 

Mai mantrám: Mindenben van valami, ami szép és tanít...csak meg kell találnom

Mindennapi Reggeli November 7.

Derűs Jó reggelt Mindenkinek!

 

Ha akarunk valamit, az a kezdet és a cél is. De ahhoz, hogy legyen is belőle valami, bele kell tennünk magunkat; a gondolatainkat, az erőnket, és a lelkünket. Az egész mindenünkkel kell egységesen megteremteni mindazt, amit szeretnénk. És mi az, ami végigsegít ezen az úton? A belső erőnk, mely azt súgja: menj tovább, még ha nem is tudod, hogyan, de menj, mert ez a Te utad. Csak ragadd meg, és el ne engedd, mert amit igazán akarsz, az megvalósul...mert Te magad megteremted.

 

" Az akaraterő megteremti az utat."

 

Mai mantrám: Addig teremtem, amíg meg nem valósul.

Mindennapi Reggeli November 6.

Napfényes Jó reggelt Mindenkinek!

 

Néha egyedül érezzük magunkat, vagy úgy találjuk, hogy senki nem érti, min megyünk keresztül. Ilyenkor tudd: nem vagy egyedül. Sohasem voltál, mert ezer testvéreddel osztozol a közös küldetésen. Egyesével gyullad fel a fényünk, de a végén összeérünk, és kivilágosítjuk az eget és a földet!

" Egy lámpás elűzi a homályt, két lámpás már fényt ad, de három lámpás fénye bevilágítja az egész szobát."

Mai mantrám: Ma kapcsolódom összes testvéremhez, ezen a földön és az összes földön, ahol éltem. Mert egy vagyok, és mind vagyok.

Mindennapi Reggeli 1 perc a Lelkednek☕🍪 November 5.

Fényességes Jó reggelt Mindenkinek!

 

Hétfőhöz mért lelkesedéssel indul a hét, így ma találkozhattok feszült, nyugtalan vagy rosszkedvű emberekkel... ne hagyjuk, hogy bárki lehúzza az energiánkat, csak tartsuk szépen magasan a lelkünk, és árasszuk ki belső fényünk!

 

" Fényeskedjen neked a sötétben, és világítsa meg az utad."

 

Mai mantrám: Ma én leszek a Fény, mely megvilágítja és feloldja a sötétet!

Hétvégi Reggeli November 3-4.

Boldogságos Hétvégét Mindenkinek!

 

Pihenjetek, lassuljatok, legyen most kevesebb a kötelesség, a megfelelés, és csak élvezzétek ki a pár nap szabadságot és békét az új hét előtt!

 

Jó pihenést Mindenkinek!

Mindennapi Reggeli November 2.

Ropogós kék eges boci felhős Pénteket Mindenkinek!

 

A világban minden rezgésen alapul. Amit kiküldesz, az is jön vissza. Amit árasztasz, ahhoz mérten áramlik a világ és a valóságod is. Csak azt tapasztalhatod meg, ami benned is megvan. De benned az egész Mindenség van. Hogyan is lehetsz a minden ura a saját életedben? Úgy, hogy megéled és kiáramoltatod magadból azt, amire vágysz... mert belülről indul az erő, és belülről ébred minden álom és csoda.

 

"Azt vonzod be, amire készen állsz."

 

Mai mantrám: Ma tartom azt a rezgést, amit a valóságomban szeretnék megtapasztalni.

Mindennapi Reggeli November 1.

Csendesen ébredő, lassan induló Jó reggelt Mindenkinek!

 

Ma átléptünk egy új hónapba, és mélyebben merülünk az ősz színes világából a tél csendesen érkező karjaiba.

Ma emlékezzünk honnan indultunk, és hol is tartunk. Ma adjunk hálát mindazokért, akik velünk voltak és vannak az utunkon és az életünkben. Ma ünnepeljük a szeretetet, az életet, és minden kincsét, amit minden nap élvezhetünk. Áldjunk meg ma mindent és mindenkit, és indítsuk tisztán és fényesen az új hónapot.

 

" Szívd be a jövőt, és fújd ki a múltat!"

 

Mai mantrám: Ma elhagyom mindazt, amire nincs már szükségem, és behúzom mindazt, ami tovább visz az utamon előre.

Mindennapi Reggeli Október 31.

Színesen fénylő utolsó októberi reggelt Mindenkinek!

 

Ma lássuk meg az ősz színeit, és engedjük, hogy átitassák lelkünket a természet szépségei. A világ gyönyörű, és itt van, hogy észrevedd, megragadd és megtöltsd Önmagad fényével és varázslatos teremtéseivel... éld meg, éld át és fess egy álmot valósággá.

 

"Az élet művészet, éld színesen!" 

 

Mai mantrám: Ma megélem a bennem élő művészt, és teremtek egy szebb világot!

Mindennapi Reggeli Október 30.

Napsütéses Jó Reggelt Mindenkinek!

 

Nehéz időszakokon megyünk át, hatalmas dolgok történnek. De semmi nincs hiába, és semmi nem történik ok nélkül. Ha nem is értjük, de valamikor valahol világossá válik. Addig pedig, tanuljunk elfogadást, gyakoroljuk az áldást és éljünk szívből, mert onnan nyílik minden csoda.

 

"Ha esik keress szivárványt, ha sötét van, keress csillagokat."

 

Mai mantrám: Mindenben van valami jó; és én meg fogom találni.

Mindennapi Reggeli Október 29.

Boldogságos Hétfőt Mindenkinek!

 

Legyen ma szép és vidám napotok. Ragadjátok meg az öröm pillanatait, és adjátok tovább mindenkinek, akivel csak találkoztok. Áramoljon ma a Fény és Szeretet mindenkihez, akivel rajtatok át csak kapcsolódhat!

 

" Aki boldog, annak mindenben boldogság van, és mindenhol csak boldogságot áraszt!"

 

Mai mantrám: Ma megélem az örömöt mindenben és mindenkivel.

Hétvégi Reggeli Október 27-28.

Pihenésben és nyugalomban gazdag hétvégét Mindenkinek!

 

Élvezzétek az otthon illatát, a természet szépségét, a család hangulatát!

 

Jó pihenést!

Mindennapi Reggeli Október 26.

Boldogságos Pénteket Mindenkinek!

 

Lezárul egy hét, és lezártuk a múltat. Az energiák még munkálkodnak, de az utat megválasztottuk. Az új előttünk áll, és mi készen állunk, hogy elinduljunk rajta. Ne nézz vissza, csak légy bátor és lépj át az ajtón... Önmagad új részébe, életed új szakaszába, egy Új Földre.

 

"Egy ajtó bezárul, egy ajtó kinyílik."

 

Ma mantrám: Készen állok az új életemre, melyet én álmodok, és én tervezek meg.

Mindennapi Reggeli Október 25.

Napsütéses Jó Reggelt Mindenkinek!

Ma is velünk van a Hold ereje. Használjuk fel! 🙏🌕🙏

Lépnél, de nem mersz? Kipróbálnád, de valami visszatart? Ma mindezt magad mögött hagyhatod. Tedd magadévá a Hold hullámának erejét, és ússz át az Új Földre!

 

Az erő benned van. Nem kívülről jön, nem más ébreszti fel.Te vagy az erő. Ragadd meg, éld meg, áraszd ki! 

 

Mai mantrám: Én vagyok az erő, és megélem Önmagam.

Mindennapi Reggeli Október 24.

Erőben és kitartásban gazdag Csodálatos Napot Nektek!

 

Bármi is tart vissza, bármi is akadályoz, ma veled van a Hold és veled van az Ég. A Mai nap a legalkalmasabb arra, hogy megragadd és szembenézz vele. Tegyünk ma valami olyat, ami elvette az erőnk, ami gyengített, vagy akadályozott. Legyünk ma bátrak, és lépjünk egyet előre!

 

"Az erőtök ott ér véget, ahol a félelmetek kezdődik." Barbara Marciniak

 

Mai mantrám: Erős vagyok, és bátor. Nem félek a változástól.

Mindennapi Reggeli Október 23.

Szívet melengető Jó Reggelt Mindenkinek!

 

A napos oldal nem attól napos, hogy mindig fényben úszik; a napos oldal a mi saját fényünktől ragyog... mi látjuk meg a szépet, és mi adjuk hozzá a szeretetet.❤️ Lásd meg a csodát, és számold össze minden nap mindazt, amit kaptál.

 

"A bölcs az áldásait számlálja, a bolond pedig a problémáit."

 

Mai mantrám: Ma mindenben meglátom a jót és az áldást.

Mindennapi Reggeli Október 22.

Ragyogó Hétfőt Mindenkinek!

Mindenkinek van álma és célja, ám nem mindenkiben van elég bátorság, hogy nekiinduljon. De az álom belülről lüktet és vezet előre; erő van benne és lendület. Akarat és ihlet. Bennünk dobog,s mint egy fáklya mutatja az utat. S ha el is tévedünk, már legalább az álom felé vezető úton rajta vagyunk... és az, mindenképp elvezet a célhoz!

 

"Célozd meg a holdat, mert ha el is véted, akkor is a csillagok közt érsz földet." Norman Vincent Peale 

 

Mai mantrám: Merek elesni és merek felállni. Merek nagyot lépni és nagyot álmodni.

Hétvégi reggeli Október 20-21.

Boldog Boldog Hétvégét Mindenkinek!

Nagyon jó pihenést, simogató napsütést, rengeteg ölelést, és kétnapnyi dőzsölést kívánok szeretettel Mindannyiótoknak!

 

Áldott szép Hétvégét!

Mindennapi Reggeli Október 19.

Nyugodalmas jó reggelt Mindenkinek!

 

Sokszor mások érzelmi hullámainak vagyunk kitéve, akár akarjuk, akár nem... és valljuk be, nem könnyű nem magunkra venni, és függetlennek, nyugodtnak maradni...

Ma próbáljuk ki, hogy nem aggódunk, idegeskedünk semmin és senkiért... ma adjuk meg magunknak a belső és külső békénket egyaránt. 

 

"Ne hagyd, hogy az emberek behúzzanak a saját viharukba; húzd be inkább őket a saját nyugalmadba!"

 

Mai mantrám: Ma én vagyok a nyugalom és béke élő szigete.

Mindennapi Reggeli- Október 18.

Hulló leveles, gesztenyés Jó reggelt Mindenkinek!

 

Néha félünk, néha elakadunk, mert az egó fél és reszket, és nem mer lépni, mert nem ismeri, és nem tudja kontrollálni a dolgokat. Tegyünk ma valamit, amitől tegnap féltünk, és legyen ma bátorságunk meglépni azt, amit eddig halogattunk.

 

"Legyen a hited nagyobb, mint a félelmed."

 

Mai mantrám: Erősebb vagyok, mint a félelmem. 

Mindennapi reggeli - Október 17.

Jó reggelt Fényt Teremtők!

 

Álmodtunk egy új világot, és már annyian hisszük el, hogy valósággá válik. Ha képes vagy hinni magadban, képes vagy megteremteni mindazt, amiről csak álmodsz.

 

"Mindent, amit el tudsz képzelni, az valódi és létezik."

 

Mai mantrám: Megálmodom, elhiszem, fenn tartom és megteremtem.

Mindennapi Reggeli Október 15.

Október 15.

Mosolyra fakasztó Jó Reggelt Mindenkinek! 😊

Mindannyian mások vagyunk, de mindannyiunkban ugyanaz a Fény világít, és ugyanolyan szív dobog. Tudnunk kell megérteni a másikat, és elfogadni, hogy mindenki a saját útját járja, ám a végcélunk mégis ugyanaz...

 

"Minden szívnek saját dallama van". Cassandra Clare

 

Mai mantrám: Követem a saját szívem, és megértem, hogy mások is ugyanezt teszik.

Hétvégi Reggeli Október 13-14.

Szuperszóónikus Hétvégét Mindenkinek!

 

Élvezzétek a kellemes időt, a szeretteitekkel töltött perceket, a kiadós ebédet, és a délutáni szúnyókát. Engedjetek meg magatoknak egy napot, ahol semmi mást nem tesztek, mint amit igazán szeretnétek!

 

Éljen a hétvége, adjuk meg a módját, és pihenjünk egy kiadósat!

Mindennapi Reggeli - Október 12.

Boldogságos Pénteket Mindenkinek! ❤️

Sokszor azzal limitáljuk magunkat a legjobban, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy képesek vagyunk valamire. Pedig a gondolat már fél siker, s ha el tudtuk képzelni, akkor meg is tudjuk csinálni! A gondolat ugyanis, lelkesedéssel és hittel keverve, ütőkártya a kezünkben.

 

"Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam." Einstein

 

Mai mantrám: Korlátlan teremtő Lény vagyok, és amit megálmodok, azt meg is teremtem.

Mindennapi Reggeli - Október 11.

Kellemesen áramló jó reggelt Mindenkinek!

Este eltervezzük, reggelre elfelejtjük... sokszor álmodunk magunknak olyan terveket és jövőt, melyet sosem merünk meglépni. Ma éljük meg az egyik álmunk, ma lépjünk egyet, amerre eddig nem mertünk, ma legyünk még egy kicsit bátrabbak, mint tegnap voltunk.

 

"Csupán egyvalami választhat el az álmodtól; a kudarctól való félelem." Coelho 

 

Mai mantrám: Merem megélni Önmagam. Merem megélni az álmom. Merem élni az életem.

Mindennapi Reggeli Október 10.

Boldogságos 10/10-es energia napot Mindenkinek!

A mai nap nagy energiákkal indul, és jöhetnek vele hullámok, vagy épp, hogy nyugalmas hajózás; a döntés a mi kezünkben van. Ha képesek vagyunk figyelmünket a jelenbe horgonyozni, akkor a magas rezgésünk átvezet a robogó hullámzáson. Kapaszkodjatok!

 

"Át tudsz kelni a legmagasabb hegyen is, egyszerre egy lépést megtéve." John Wanamaker

 

Mai mantrám: Bármire képes vagyok. Bármit elérhetek. Bármi lehetek.

Mindennapi Reggeli - Október 9.

Csodálatos Jó reggelt Mindenkinek!

 

A mai napban ragadjuk meg a perceket, és horgonyozzuk magunkat mélyen az éppen mostba. Legyünk jelen az életünkben, legyen jelen a testünkben, és minden lélegzetünkkel kapcsolódjunk a most végtelen pillanatába. Csodára vágysz? Innen érkezik! Más jövőt akarsz? Innen építed. Új életről álmodsz? Éppen innen és éppen most indul!

 

"A jelen pillanat hatalmas erejű istennő."  Goethe

 

Mai mantrám: Minden pillanatban jelen vagyok az életemben. Minden lélegzetemmel horgonyzom magam a jelen pillanatba. 

Mindennapi Reggeli - Október 8.

Szeretettel teli jó reggelt Mindenkinek!

 

Szeretni nem mindig könnyű, de az igazi szeretet nem kér, nem vár, csak áramlik szabadon, mert annyi van belőle, hogy nem is tudnánk visszatartani.

Szeress nyitott szívvel, tiszta lélekkel, és add azt a szeretetet Önmagadnak is, amivel másokat táplálsz.

 

"Mindig az kér bocsánatot, akiben nagyobb a szeretet."

 

Mai mantrám: Szeretem magamban a szeretetet, és minden nap táplálom ezt a tüzet.

Hétvégi Reggeli - Október 6-7.

Boldogságos Hétvégét Mindenkinek!

 

Pihenjetek, töltődjetek, tanuljatok és áramoljatok a belső békétekben, a természet ölelő karjaiban, vagy a kuckótok kellemes nyugalmában!

 

Élvezzétek a szabad perceket, töltsétek szeretettel, és olyan dolgokkal, amik örömet okoznak. 

 

Áramoljon a béke és a nyugalom ezeken az áldott napokon!

Mindennapi Reggeli - Október 5.

Napsugaras Jó Reggelt Mindenkinek!

 

Itt az idő, most vagy soha? Igen! Minden egyes percet ki kell használnunk, meg kell élnünk, és kiaknázni a benne rejlő csodákat. Ne tétovázz; lépj, és ragadd meg!

 

"Nincs jobb idő, mint az éppen most."

 

Mai mantrám: Minden percben meglelem az értéket, és megragadom a lehetőséget.

Mindennapi Reggeli - Október 4.

Nagyon szépséges Jó reggelt Mindenkinek!

 

Sokszor nem hisszük, hogy meg tudjuk csinálni, és ennyi pont elég is, hogy ne tudjuk. Minden tudás és képesség bennünk van; csak vedd észre, hidd el, és merd végre használni.

 

"Bízz magadban, és megállíthatatlan leszel!"

 

Mai mantrám: Megtanulok bízni a bennem lakó Istenben.

 

Mindennapi Reggeli - Október 3.

Derűs-borús jó reggelt Mindenkinek!

 

Ha úgy találod, hogy nem találod a helyed, vagy nem megy úgy, ahogy szeretnéd, tudd, nem vagy egyedül. Mindannyian keressük az utunkat, és a helyünket a világban. Együtt tanulunk, és egymást segítjük. Mindent meg tudunk oldani, és sikerre vinni.

 

"Nem tudod megállítani a hullámokat, de meg tudsz tanulni szörfözni."

 

Mai mantrám: Annyit kapok, amennyit el is bírok. Mindenből tanulok.

 

Mindennapi Reggeli - Október 2.

Mosolygós jó reggelt Mindenkinek!

 

A mai nap érezzük a múló perceket, és használjuk ki őket a lehető legjobban. Szeressünk, együnk jót, pihenjünk egy kicsit, tegyünk valami hasznosat és érezzük, hogy élünk.

 

"Az idő az egyetlen, ami magától megy... a többi rajtunk múlik.'

 

Mai mantrám: Teszek azért, hogy kinyissam az ablakot, hogy beáramolhasson minden lehetőség.

 

Mindennapi Reggeli - Október 1.

Csodálatos első októberi reggelt Mindenkinek!

 

Hivatalosan is benne vagyunk az őszben, annak minden szépségével és sötétségével együtt... de sebaj, ha esik, hát örüljünk az ernyőnknek, ha hullanak a levelek, örüljünk a színeknek, ha utáljuk a mai napot, akkor pedig örüljünk, hogy este lefekhetünk, és a holnap egy új esélyt hozhat!

 

"Mindig azt keresd, ami jót tesz a lelkednek."

 

Mai mantrám: Figyelem a lelkem hangját, és veszem a lapot!

Hétvégi Reggeli - Szeptember 29-30.

Csodálatos hétvégét Mindenkinek!

Pihenjetek, töltődjetek, egyetek-igyatok és szeressetek ezekben a nyugalmas napokban!

 

Búcsúztassuk el a szeptembert teli hassal és mosolygós szívvel!

Áldás és Fény Testvéreim! 

Éljen soká a hétvége!

 

Mindennapi Reggeli - Szeptember 28.

Jó reggelt, jó reggelt MIndenkinek!

 

Nem tetszik, amit látsz? Nem szereted amit megtapasztalsz? Akkor ragadd meg, nézz bele mélyen a szeme közébe, és szeresd még jobban... sokszor a rossz csak miattunk rossz... másoknak lehet, hogy éppen jó.

 

"A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása.” Antoine de Saint-Exupéry

 

Mai mantrám: Ha nem tetszik, amit balra látok, akkor nézem mostantól jobbról.

Mindennapi Reggeli - Szeptember 27.

Boldogságos Jó reggelt ezen a csodás Csütörtökön!

 

A nehézségek mind tanítanak valamit Önmagunkról. Senki másnak nem kell megfelelnünk, és senki mást nem kell követnünk! Mi vagyunk a mester és a tanítvány is.

 

"Egyedül te magad teremthetsz békét meghasonlott lényed egymással harcoló részei között!" Szepes Mária

 

Mai mantrám: Én vagyok felelős a saját életemért, és mindenért, amit bele teremtek. 

 

 

Mindennapi Reggeli- Szeptember 26.

A válaszok és igazságok, amiket keresel, nem kívülről és nem másoktól jönnek... önmagad mélységében elrejtve lapulnak, és csak arra várnak, hogy odanézz.

 

"A kaland nem odakint van; a kaland bennünk rejlik.”  David Grayson

 

Mai mantrám: Önmagamba tekintve megtalálom a világot.

Mindennapi Reggeli - 1 perc Önmagadra Szeptember 25.

Szépséges Jó reggelt Mindenkinek!

Ajándékozzuk ma magunknak az örömöt és a jókedvet! Mosolyra fel!

 

"Minden napban meg kell találnunk az értéket." XIV. Dalai Láma

 

Mai mantrám: Mindenből jön valami jó!

 

Mindennapi Reggeli - Szeptember 24.

Minden sötétben ott lapul a fény, csak kell egy fej, ami odafordul, és egy szem, ami meglátja. Nézd a fényt, és megtalálod mindenhol.

 

"Ha leterít az élet, fordulj hanyatt és csodáld meg a csillagokat!"

 

Mai mantrám: Minden nehézség egy próba, és én hiszek magamban!

Mindenben meglátom a lehetőséget!

Mindennapi Reggeli - Szeptember 23.

"Az előrejutás titka az elindulás..."

 

Mai mantrám: Egyik lábat a másik elé téve eljutok a célhoz.

Mindennapi Reggeli - Szeptember 22.

Boldogságos Szombatot Mindenkinek! Élvezzétek a hétvégét, a pihenést, a szeretteitekkel együtt töltött csodálatos perceket!

 

Nem kell nagyokat lépni. Csak élvezd az itt és mostot, és légy jelen a pillanatokban.

 

"Kezdd, ahol vagy. Használd, amid van. Csinálj, amit tudsz."

 

Mai mantrám: Mindenem adott a boldogsághoz, itt és most. 

 

Mindennapi Reggeli - Szeptember 21.

Boldogságos madárfüttyös Pénteket Mindenkinek!😊
Legyünk ma azok, akik igazából lenni szeretnénk... próbáljuk ki milyen, ha teljesen Önmagunk vagyunk.

 

Légy Önmagad. A világ imádja az eredetit! 

 

Mai mantrám: Az vagyok, aki lenni akarok.

Mindennapi Reggeli - Szeptember 20.

Mosolygós virágos Jó reggelt Mindenkinek!😊
A mai nap tegyünk valami újat, valami olyat, amit nem próbáltunk még... nézzünk új szemmel ma az egész világra!

 

"A régi kulccsal nem nyílnak új ajtók!"

 

Mai mantrám: Beengedem az újat az életembe!

Mindennapi Reggeli - Szeptember 19.

Csinálj minden nap valami olyat, ami boldoggá tesz, hogy a lélek szeressen benned lakni.